Frontend fejlesztő

Cég: NetGo.hu Kft.

Feladatok

Elsősorban annak ajánljuk ezt a pozíciót, aki szeretne nagyobb projektekben részt venni, ahol át tudja látni egy teljes projektben az ok-okozati összefüggéseket, és az egymásra épülő folyamatokat. Nagy teherbírású e-kereskedelmi rendszereket fejlesztünk közép-és nagyvállalatoknak amelyeket összekapcsolunk ERP rendszerekkel, külső applikációkkal, stb. Nálunk át lehet látni egy teljes projektben az ok-okozati összefüggéseket, adott esetben a teljes üzleti logikát és az egymásra épülő folyamatokat is.

HTML5, CSS3, JavaScript, PHP


Végzettség

főiskola


Nyelvtudás

középfok (angol)


Kit keresünk

Amit értékelünk: precíz, képes az önálló munkavégzésre, betartja a vállalt határidőket
Fontos továbbá a kitartás és a munkához való megfelelő hozzáállás is.


Munkakörnyezet

Irodánk Gödöllő központjában található, ahol 2-3 perc sétán belül több jó kajálda is található. Természetesen van klíma és általában minden, ami egy irodában lenni szokott.


Szakmai tapasztalat

Legalább 3-4 év webes területen szerzett tapasztalat. Előny, ha van e-kereskedelem területén szerzett gyakorlat.


Cég bemutatása

Mi egyedi web alapú rendszereket fejlesztünk és tervezünk már 2004 óta. Elsősorban olyan integrált e-kereskedelmi rendszereket fejlesztünk, ahol a funkciók és folyamatok illeszkednek a Megrendelők üzleti folyamataihoz, biztosított a folyamatos továbbfejlesztés, optimalizálás és hatékonyságnövelés lehetősége. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk fejlesztett megoldások, webáruház rendszerek képesek kiszolgálni akár napi több ezer megrendelést is.


Egyéb juttatások

Fontos számunkra, hogy feladatokat magas színvonalon készítsünk el annak érdekében, hogy a megbízó versenyképes tudjon maradni a saját piacán.


Bruttó fizetés

400000 - 500000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.