2013. május 23., csütörtök

Téma összefoglaló

(#8601) apeelme válasza eladogeppc (#8600) üzenetére

apeelme
(Szakértő)

a romban lévő ADW Launcher egy fos..cseréld le pl.: Launcher Pro, GO Launcher, ADW EX-re

(#8602) eladogeppc: az úgy jó akkor...csak a GO fog futni...és egy jótanács legyen mindig 2 Launcher a telón, jelen esetedben kap egy frissítést a GO és összeborul (kicsi rá az esély :P ), akkor Launcher nélkül nem tudod használni majd a telót, de így meg ott csücsül a system partíción az a fos de működő ADW, és nem zavar senkit...

[ Szerkesztve ]

[ JiaYu G3 és G3N romok, módosítások ][ http://g3jiayu.blogspot.com ] [ ZTE Blade 3 - rom-ok, módosítások ] [ http://zteblade3.blogspot.com ] [ Wayteq xTAB700dc - ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 ] [ http://xtab700dc.blogspot.com ]

(#8602) eladogeppc válasza apeelme (#8601) üzenetére

eladogeppc
(őstag)

Azt hogy tudom ? Feltettem most a GO launcher-t de gondolom így fut mind a kettő.
Lehet uninstallálni az ADW-t valahogy ?

Gondoltam kipróbálom addig a következőt:
WinterSolstice_CM7.2_r2-xTRA-Gen2
Hátmost már unom a bootlogót.
Mi a tök lehet ?

[ Szerkesztve ]

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#8603) Psychonaut válasza eladogeppc (#8600) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

Malaj, sved 2.3, MoDaCo-n megtalalod mindkettot.

Elony: jo akksihasznalat
Hatrany: kisebb akadozasok, keves hely programoknak

(#8604) Keeperv85 válasza eladogeppc (#8600) üzenetére

Keeperv85
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van ám. A gyári 2.2... :))

♥ ZTE Grand X In - Intel heart, with power of Android ♥

(#8605) eladogeppc

eladogeppc
(őstag)

Gondoltam kipróbálom addig a következőt:
WinterSolstice_CM7.2_r2-xTRA-Gen2
Hátmost már unom a bootlogót.
Mi a tök lehet ?

Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

(#8606) Psychonaut válasza eladogeppc (#8605) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

Elso boot sok ideig tart...

(#8607) eladogeppc válasza Psychonaut (#8606) üzenetére

eladogeppc
(őstag)

Már kb 10 perc, néha újraindul a teló, újra bootloop. aztán annyi :(
Szerkesztve(B)
(B)Volt Wipe minden, és mégsem akarja. Ez a WinterSolstice úgynéz ki betette neki(/B)
Recovery menü van.

[ Szerkesztve ]

(#8608) apeelme válasza eladogeppc (#8607) üzenetére

apeelme
(Szakértő)

azért viszont én kérek elnézést mivel ez a rom csak system -- 136Mb és a feletti partíciókra megy fel! elnézést! :R jah bocs neked gyári van (220MB)! kellene menjen!

[ Szerkesztve ]

[ JiaYu G3 és G3N romok, módosítások ][ http://g3jiayu.blogspot.com ] [ ZTE Blade 3 - rom-ok, módosítások ] [ http://zteblade3.blogspot.com ] [ Wayteq xTAB700dc - ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 ] [ http://xtab700dc.blogspot.com ]

(#8609) eladogeppc válasza apeelme (#8608) üzenetére

eladogeppc
(őstag)

Nem tudom mi a p.cs lehet vele.....
Most sírok !

(#8610) Zsolt_72 válasza eladogeppc (#8609) üzenetére

Zsolt_72
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne sirj.

Inkabb szedd le ujra... ellenorizd az MD5 - ot, gondosan vegezz tiszta telepitest. Meglatod, neked is menni fog ;)

JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ + Android OS 4.1.2 Jelly Bean (JB 4.1.2 MOD by apeelme)

(#8611) Kombat válasza eladogeppc (#8609) üzenetére

Kombat
(őstag)

Nincs véletlen bedugva a micro usb?
Nekem addig nem bootol, míg azt ki nem húzom.

(#8612) apeelme válasza eladogeppc (#8609) üzenetére

apeelme
(Szakértő)

no problemo...előfordul...nincs gond amíg van recovery...az meg rom telepítéstől nehezen megy tönkre...tedd amit Zsolt_72 mondott...

(#8613) Pavlo

Pavlo
(kvázi-tag)

AOSP tárcsázót és telefonkönyvet szerettem volna a gyári 2.2-es T-Mobile Blademre, de a próbálkozások ellenére nem sikerült rátennem. Kipróbáltam a CM 7.1-et, de nagyon nem tetszett. Keresgéltem, hogy milyen ROM-ok keringenek még a neten, és ekkor találtam rá erre a ROM-ra, ami leginkább megfelel az elvárásaimnak. 2.2, eredeti felület, AOSP támogatással, csak van egy kis gondom vele...

Egy két ikon rosszul jelenik meg:

- A híváslistában az egy hívószámhoz tartozó eseményeket lehet összecsukni és kinyitni, mind a két ikon rossz. Az összecsukott állapotban egy szürke téglalap jelenik meg, kinyitott állapotban pedig az összecsukott ikonja (Remélem értitek, a képek mellékelve...)

- Ha a telefonkönyvben a menü meg van nyitva szintén egy ikon nem stimmel.

- Igen zabálja az akksit (Bár nem tudom, hogy ez ellen lehet-e tenni valamit ...)

Vélemény? :)

(#8614) eladogeppc válasza eladogeppc (#8609) üzenetére

eladogeppc
(őstag)

Az a fura, hogy a többi ROM-mal nincs baj, azok mennek rendesen.
Godfather is megy.
Így nem tudom mi lehet.

Szerkesztve:
Ez nekem jó lehet ??
ZTE Blade - Android 2.3.5 (Stock ROM) 16/12/2011 (ZTE Blade - Sweden) - Official ROM
GB_TELE2_P729VV1.0.0B03

MD5: fba5a27b2c40ab6178ab378a74b9bac4

1) Download
2) Download Mirror

[ Szerkesztve ]

(#8615) robit1973 válasza eladogeppc (#8600) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

Esetleg ez: [link]

Ment PÜ!

(#8613) Pavlo: Amit linkeltem abban AOSP tárcsázó van.

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade---Swedish Snow -----> V1277---Stock 4.0.4----> Tronsmart TS4---Stock 4.2.1

(#8616) szezso15

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Összedobtam unalmamban egy témát a Libra-ROM használóknak, (mindegyikre felmegy elvileg, bár egy backup nem árt, és egy Wipe Dalvik Cache sem utána, biztos ami biztos :) ) akinek tetszik, felteszi, akinek nem, az nem...:)

Képek róla: [link]
Letöltés: [link]

[ Szerkesztve ]

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#8617) EarL 007 válasza eladogeppc (#8600) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nincs gyári 2.3 :DDD CM7 az hasonlít az alap Androidra, mivel 2.3.7és kinézetébe nem nyúltak bele. ADW Launchert meg cseréld ADW Ex-re, vagy LauncherProba, és kevésbé fog akadni, de teljesen nem szűnik meg.

(#8613) Pavlo: sikerült kifognod egy ősleletet, aminél ha bug van, az marad is. CM7 miért nem jó? AOSP tárcsázó van benne, nincs semmi csicsa (ami van, az kikapcsolható).

(#8616) szezso15: Bayeres Defyt hol fogtál ki? mert nem gyakori.

[ Szerkesztve ]

Tyrian Rebellion

(#8618) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

A Marketről letöltött progikat megtalálom a telefonon APK kiterjesztésben valamelyik mappában? :U

(#8619) Psychonaut válasza eladogeppc (#8614) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

Igen, jo lehet. Tele van COMVIQ szolgaltatoi szemettel, arra keszulj fel.

SZERK: szezso: mi lett a HD2-vel? Es miert Defy?

[ Szerkesztve ]

(#8620) szezso15 válasza EarL 007 (#8617) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hardverapró? ;)

(#8619) Psychonaut : Eladtam, mert az én igényeimnek gyenge volt a hardver, és azért Defy, mert ebben már erősebb a vas, és a némileg strapafon mivolta pont kapóra jött nekem...:K

[ Szerkesztve ]

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#8621) EarL 007 válasza szezso15 (#8620) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rögvest gondoltam. :DDD de zömmel zöld lencsések vannak, a Bayeresek meg elég drágák tudnak lenni. :DDD

Tyrian Rebellion

(#8622) Psychonaut válasza szezso15 (#8620) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

Hat jo, en mar biztosan ICS-s telefonra fogok valtani ez utan, Gingerbreadesre semmikeppen sem.

(#8623) szezso15 válasza EarL 007 (#8621) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt egy piros lencsés még ma is, mostmár nem találom, pedig 43k volt... Annyira nem rossz...:N Egyébként valóban ritka...

(#8622) Psychonaut: Hát, ahogy megy a Defy-on az ICS, én megbocsátom neki, hogy csak "GingerBreades" :)...

[ Szerkesztve ]

(#8624) Pavlo válasza EarL 007 (#8617) üzenetére

Pavlo
(kvázi-tag)

Köszi a gyors választ!

CM7 nem tetszik. Nem tudom tovább magyarázni, az nem jó nekem. :D

Szívem szerint 2.1-et használnék. :)

[ Szerkesztve ]

(#8625) EarL 007 válasza Pavlo (#8624) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2.1 az meg mindennél rosszabb. :DDD AOSP tárcsázó azon sincs továbbra se.

szezso15: aham. gondolom kevés volt a GPU a HD2-ben a játékokhoz :DDD

[ Szerkesztve ]

Tyrian Rebellion

(#8626) robit1973 válasza Pavlo (#8624) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

#8615?

ZTE Blade---Swedish Snow -----> V1277---Stock 4.0.4----> Tronsmart TS4---Stock 4.2.1

(#8627) szezso15 válasza EarL 007 (#8625) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:B :K :B
Adreno 200 vs. PoverVR SGX530
Érdekesség: A HD2-n ezerszer jobban akadt a GTA 3 mint a Blade-en... Másik érdekesség: a ShadowGun meg akadás nélkül futott...:F Mondjuk Defy-on minden akadás nélkül megy...:)

Na, ne OFFoljunk tovább...

(#8539) ktommy91: Kelzsoca most egy kicsit elfoglalt, de megkérdeztem tőle neked, és még nem tud róla semmit, sajnos...:(

[ Szerkesztve ]

(#8628) tlac válasza eladogeppc (#8614) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ha gyári kell, akkor a moldova 2.3.5-öt ajánlom, olyan tiszta, mint a t-s 2.2-es, nincs benne semmi szolgáltatói szemét

fent van a zte oldalán is, a libra alatt

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/hauppauge_wintv_38104_tv-tuner_olcson_elado/friss.html

(#8629) Pavlo válasza tlac (#8628) üzenetére

Pavlo
(kvázi-tag)

Ezt hol is lehet pontosan megtalálni? :)

(#8630) eladogeppc válasza tlac (#8628) üzenetére

eladogeppc
(őstag)

Ezt nem találom a zte-n :(

(#8631) Fityusz

Fityusz
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Még utoljára felvetném eme témát számotokra, hogy esetleg tudnátok e adni valamilyen ötletet a problémámra.
Adott ugye a blédem T től vettem még anno garancia lejárt (gen2).
Kezdetektől fogva volt egy olyan problémám, hogy csak ha csörög a telefonomon akármilyen csengőhang a telefon csörgésekor szabálytalan időközönként a csengőhang hangszintje megváltozik.Értem ez alatt: - torzabb lesz a hang
- recsegősebb lesz
- halkabb lesz
A probléma semmilyen más tevékenységnél ami a hangszórót igénybe veszi nem jelentkezik.
Amit próbáltam tenni a probléma megoldására:- 2.1 alap t romról 2.2 váltottam 2.2 után kb 5 főzőtt rom most godfather a probléma mindegyiknél ugyanúgy jelentkezik ,
- zenehalgatás közbe ütöm a telót forgatom ezerrel semmi a probléma nem jelentkezik,
- rezgés ki / be hívás ugyanígy a probléma ismételten jelentkezik
Egyébként garanciális javításban nem is gondolkoztam mivel vagy hülyének néztek volna vagy nem csinálták volna meg.
Véleményetek szerint hardveres lehet a probléma??
Ha viszont valakinek lenne akármilyen kisebb ötlete ezzel kapcsolatban megkérném ossza meg velem. Elsősorban azoknak a segítségét várom akik igazán beleásták magukat ebbe a ROM készítés témába hátha jobban átlátják az egészet. Köszönöm szépen előre is!!!

Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)

(#8632) robit1973 válasza Pavlo (#8629) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

+(#8630) eladogeppc
[link]

[ Szerkesztve ]

(#8633) balpeter04 válasza robit1973 (#8632) üzenetére

balpeter04
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És ha az itt található instrukciók alapján frissítem a GEN2-es Blad-emet a belinkelt ROM-mal akkor az menni fog? Tehát ez a frissítés nem Libra-ra van? Telepíthető Blade-re is?

(#8634) robit1973 válasza eladogeppc (#8630) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

Gyári ZTE 2.3.5 romok:
[link]

(#8633) balpeter04:Én nem próbáltam ezeket a gyári romokat. tlac fórumtárs tette őket fel Blade-re ha jól tudom és működtek. Eredetileg Libra romok, de mivel tpt-s megoldással mennek fel, ezért tudomásom szerint felteszi a Libra firmware-t (GEN3) is. Tehát ezután nem lehet már Blade romot feltenni, csak vissza GEN2-esítés után. Ha nem jól tudnám, akkor valaki javítson ki!

[ Szerkesztve ]

(#8635) Pavlo válasza robit1973 (#8632) üzenetére

Pavlo
(kvázi-tag)

Visszaállítás lehetséges telepítés után az elözö ROM-ra, vagy ez ilyen "One way ticket..."?
Köszi!

(#8636) robit1973 válasza Pavlo (#8635) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

Előző hsz-em.

(#8637) Psychonaut válasza robit1973 (#8634) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

Jol tudod. Egyebkent nalam kb. megjelenese ota a malaj ROM fut, es nem tervezem cserelni - talan a CM 7.2-t kiprobalom, ha kijon, de ez minden szempontbol megfelelo.

(#8638) balpeter04 válasza Psychonaut (#8637) üzenetére

balpeter04
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vissza GEN2-esítés hogy működik? Szolgáltató által kiadott 2.2-es frissítés elég neki, vagy ennél bonyolultabb?

[ Szerkesztve ]

(#8639) vargalex válasza Fityusz (#8631) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Nem tudom, hogy mitől van (nálam mondjuk azóta, mióta mobilnetet, így 3G-t is használok), de én azt tapasztalom, hogy néhány hívás esetén a csengőhang pár másodperc múlva úgy szól, mintha 44 KHz-ről 22 KHz-re váltana. Gondolom ez ugyan az a jelenség. Ha van megoldás rá, én is szívesen veszem.

Alex

(#8640) Psychonaut válasza balpeter04 (#8638) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)

TPT

(#8641) robit1973 válasza balpeter04 (#8638) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

Tpt-s megoldással szerintem biztonságosabb. A hungariandroid.com oldalon Api29 bázisában megtalálható. Én is így GEN2-esítettem egyszer vissza és működött!

(#8642) tlac válasza Fityusz (#8631) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

az enyémen és egy másik blade-en is találkoztam már ezzel
mindkettő hivatalos 2.2-es t-mobilos volt akkor

(most 2.3 van a telefonomon, nem tudom, hogy jelentkezik-e még a hiba)

http://hardverapro.hu/apro/hauppauge_wintv_38104_tv-tuner_olcson_elado/friss.html

(#8643) tlac válasza robit1973 (#8634) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

csak a moldovait próbáltam, a többi nincs fent a zte oldalán, így nálam az kizáró ok volt

elvileg tényleg libra-sak, viszont a rom verziójában mindenhol a blade szó szerepel, a libra nem

[ Szerkesztve ]

(#8644) Fityusz

Fityusz
(kvázi-tag)

tlac:
igen pontosan erről a jelenségről beszélek! ahogy mondtad ezt a 3G-s dolgot most 3G kikapcsolassaval probalom folyamatosan csörgetni a telót eddig nincs probléma. viszont már nállam minden hivásnál előfordult eddig

[ Szerkesztve ]

Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)

(#8645) robit1973 válasza tlac (#8643) üzenetére

robit1973
(fanatikus tag)

Bocsánat, akkor rosszul emlékeztem!

(#8646) alexdp7

alexdp7
(tag)

Érintőképernyő hibánál, szervízmenüben a touchpaint test-nél van az 5 pont (a négy "sarokban" és középen) na az nálam vagy nem érzékel, vagy 4 piros lesz érintésre + 1 zöld , vagy mind piros de az is csak kb 5-10 érintés után érzékel.....vajon ha a T szervízbe visszaviszem javítják? (tudják-e, javíthatják-e?)..vagy cserélik?....tavaly dec. a készülék.....meddig van ilyen esetben gari?

Gen2, gyári2.2

thx
Alex

[ Szerkesztve ]

La Vecchia Signora, vince Ancora! - Samsung Galaxy S Advance 2.3.6 - backup - ZTE Blade 2.3.7 Ice Armor 2 Reborn

(#8647) ktommy91 válasza szezso15 (#8627) üzenetére

ktommy91
(őstag)

Köszönöm az infót!

[ Szerkesztve ]

(#8648) WiZZaRD

WiZZaRD
(újonc)

Visszavittem, kicserélték a készüléket, persze most nem vagyok valami sok bizodalommal iránta...na majd kiderül.

(#8649) Sulthekk

Sulthekk
(fanatikus tag)

Nos, azt hiszem mégis lett CWM-es telepítő a flash csomaghoz, ugyanis engem idegesített, hogy reboot után eltünedeznek a fájlok.

Megoldás: Bemásolni őket a /system/lib mappába, mert onnan ritkán tűnnek el dolgok :D

Kipróbáltam, nálam működött, sajnos nem tudom most másik készüléken is tesztelni. Elmételetileg biztonságos, de azért csak saját felelősségre, mégiscsak kezdő vagyok edifyben! :DDD

Kell neki olyan 7 mega szabad hely a data, meg olyan 8 mega szabad hely a system mappában, előbbi azért hogy minnél kevesebb dolog kerüljön a systemre, de így is kell a 160-as system.

[DropBox]
[Mirrorok]

Sent from My ZTE Lightsaber using My fingers

(#8650) ReSeTer válasza apeelme (#8601) üzenetére

ReSeTer
(kvázi-tag)

Helló! Hogyan cseréljem ki más launcherre? Vegyem ki a system/app mappából?
Ha igen, utána mivel, és hogyan tömörítsem vissza a zip-et?

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.