Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Okostelefonok » ZTE Blade [Olvasd el az első hsz.-t! FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!] (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Újabb zárképernyő. Reméljük még nem aludt ki a tűz a kondér alatt... 
♥ ZTE Grand X In - Intel heart, with power of Android ♥

ux1
(PH! addikt)
A fene... Mind1 nekem az ICS lock-ja úgyse jön be... 
@Earl007

[ Szerkesztve ]
-=[ sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note GT-N7000 ]=-=[ HungariAnDROiD.com ] - CM10.1 - NX1.2.0

ux1
(PH! addikt)
Megosztanék veletek egy pici titkot... Mégpedig a CM7 romoknál miként lehet alapértelmezetté tenni egy témát... 
A build.prop file-ba kell beleírni a következőket...
persist.sys.themeId=MIUI
persist.sys.themePackageName=com.zdunex25.theme.miui
Természetesen itt az általam használt téma neve és azonosítója szerepel...
Így már az első boot-kor a "favorit" témával indul a CM7 
-=[ sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note GT-N7000 ]=-=[ HungariAnDROiD.com ] - CM10.1 - NX1.2.0

Kombat
(őstag)
Szia!
Most tettem fel a frissítést, de nálam nem átlátszó a notification bar, pedig olyan témát használok, ami elvileg átlátszó...
Nálam van csak gond, vagy másnál sem működik?
Hóhó... ezt kerestem egy ideje már.
Már csak azt kéne megtudni a stabar ikonok alatti csík színét lehet-e előre konfigurálni, mert az szokott még elütni erősen.
Ma amúgy is szerda van.. romot a népnek! 
♥ ZTE Grand X In - Intel heart, with power of Android ♥

apeelme
(Szakértő)
jah néztem màr tegnap este, amikorra màr kész volt az update...de ki tudja mit hoz a mai nap... 
[ JiaYu G3 és G3N romok, módosítások ][ http://g3jiayu.blogspot.com ] [ ZTE Blade 3 - rom-ok, módosítások ] [ http://zteblade3.blogspot.com ] [ Wayteq xTAB700dc - ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 ] [ http://xtab700dc.blogspot.com ]
ja mert szerda van...
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem. 06704075344 "A kisdobos ott segít ahol tud"
Rég jártam erre, mi jót csinálsz ebben a topicban? 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
szeretném megcsinálni a blade telcsit amin nincsen térerő, de tudok netezni. imei alapján számoltak kódot, de rosszat.
net tökéletesen ment eddig, most elkezdted dolgozni rajta, már csak a recovery jön be. bármilyen romot is teszek fel...

Glatius
(őstag)
Biztosan rávaló ROM-ot tettél rá?
Ha teszem fel Gen1 vagy Liberátorral Gen3-asított, hiába tolsz fel bármilyen járatos Gen2 ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
Ki számolt IMEI alapján kódot? a szolgáltató? 
már csak a recovery jön be. bármilyen romot is teszek fel...
Így kell ezt, egyből a mélyvízbe, féltégla állapotban a telefon.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

qnadam
(fanatikus tag)
valami lehet a levegőben, mert a miui-au frissítése is ma jött, a szokásos péntek helyett 
http://qnadam.hu/blog/
nem tudom, már így kaptam, de gondoltam lehet ezt még javítani...
eddig csak rontottam...
DE tudok még ezzel valamit csinálni?
igen sajna csak recovery van, nem jön már be a rom...
ez már nálam majdnem tégla...
[ Szerkesztve ]

baal-amiga
(fanatikus tag)
13-án nem mernek frissítést kiadni 
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900
nem tudom, már így kaptam
Hát.. ez nem túl bíztató, papírok meg sallangok vannak a masinához? esetleg a doboza az eredeti IMEI-el?

Deeday
(senior tag)
Feltettem tegnap a romodat kedves apeelme és a véleményem a következő lenne 
Előtte ugyebár godfather volt fent ehhez viszonyítva sokkal dinamikusabb gördülékenyebb a romod Én spb shell3D vel használom ,de így is gyorsabb simában fut mint a godfather , a wifi gyorsabban kapcsolódik és a memória is kicsivel több mint előtte volt. Aksi idő úgy vettem észre jobb legalább is ma nyúztam egész délelőtt és még mindig 70% van. Nagyon jól sikerült összetett munka a részedről amit kihoztál ezzel a rommal ebből a telefonból. Köszönöm Neked a tegnap esti segítséget is és remélem még sokáig boldogítasz itt minket a fejlesztgetéseiddel
Megvagyok elégedve vele 100% - ban.
Rom: 4.1.2.-es SEVENROCK 2013.01.17.-es JB ROM

Guri1885
(senior tag)
Üdv!
Most vettem egy új Blade-t mert az enyém szervizben van.
Megnéztem ez gen 2-es változatú.
Most is pakolhatom fel a recoveryt rom managerből?
melyik romot ajánlanátok rá?

Deeday
(senior tag)
Én ZTE-Blade+CM7:IceArmor] apleeme romját ajánlom most tettem fel tegnap és nagyon gyors jó kis rom.

Razor_alpha
(tag)
Ahogy az előttem szóló is ajánlotta az Ice Armor, vagy az én eddigi kedvencem a Godfather kelzsocától, ez kicsit régebbi, de még nem nagyon foglalkoztat, hogy lecseréljem, megbízható, gyors és használható mindkettő.
ZTE Blade - IA2 by kelzsoca + apelmee

GrandS
(fanatikus tag)
Mostanában nem nagyon értem rá (a Blade-el foglalkozni), gondoltam kipróbálom, mennyit bír ki úgy a készülék, ha csak mint "hagyományos" telefonként használom, azaz csak telefonálok, sms-ezek, és napi 10-15 perc wifi. Bluetooth és zenehallgatás is nuku.
Így most 14%-on van a töltöttség, és a telefon üzemideje eddig 141 óra. 
Ezzel most egyáltalán nem a "rekord"-beállítás volt a mondandóm, hanem az, hogy egyesek jönnek azzal, hogy a régi "hagyományos" mobilok milyen sokáig bírták. Olyan üzemmódban ez is bírja rendesen!
Nyilván ha sokat matatok rajta, nekem is lemerül egy-max két nap alatt.

adokveszekBP
(fanatikus tag)
Üdv mindenkinek!
Ha lehet, kérnék tőletek egy kis segítséget:
Lenne 1 ZTE Bade teló, stock Vodafone rommal.
Erre raknék most pl. 1 Godfather romot Kelzsocától.
A baj csak annyi, hogy nem tudom jól emlékszem-e a telepítés menetére:
Letöltök 1 z4root-ot.
ideiglenesen rootolom a telót.
rom managerrel felteszek 1 cwm revovery-t.
azzal pedig az általam preferált új romot.
Helyes ez így, ahogy leírtam?
Régen volt, hogy csináltam magamnak, és az T-mobilos volt...
XBOX 360 Slim 250GB+Benq 22" FHD monitor+Android MK808

Guri1885
(senior tag)
Kösz mind a kettőtöknek. 
Mind a két romot megnézem majd. 
Akkor rom managerbl ugyanúgy mehet fel a gen2-es blademre, a recovery?
(#10123) baal-amiga válasza adokveszekBP (#10121) üzenetére

baal-amiga
(fanatikus tag)
Én tegnap update-eltem gyári 2.1-et; T-s exe a gen2 miatt (nyilván nálad ez kimarad), majd ez alapján recovery (a csomagban lévőt frissebbre cseréltem), aztán rom install. Így nem kell z4roottal matatni. A leghosszabb művelet a hivatalos frissítés volt. Rom managerrel érdemes vigyázni, nehogy gen1 recot tegyen fel a gen2-re...
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900

vegytek
(senior tag)
- ha párom 1000mA-es töltőjét használom a gyári 700mA-s helyett akkor csak gyorsabban tölt fel a teló, nem? lesz fizikai baja a nagyobb töltő áramtól?
- ha navigációra használom a telót vezetés közben, mekkora a teló fogyasztása? azaz min. mekkora autós töltő kell?
- sd kártyán lévő mp3-at, hogyan tudom egy személyhez csengőhangként társítani? (a következő nem működik: névjegyben > opciók > csengőhang, mivel csak a gyáriak közül tudok választani, tallózni nem tudok az sd kártyán)
|| PSN: geneMTS || ᴡʜɪᴛᴇ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴧʟᴧxʏ sɪɪ 4.0.3 ||

dragon1993
(senior tag)
Csak én nem találok képet róla ?
(#10126) Psychonaut válasza dragon1993 (#10125) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)
- a telefon maga szabályozza a felvett áram erősségét, 700mA a gyári töltő így nagy valószínűséggel ugyanúgy fog tölteni erősebb töltővel is.
- mivel a kijelző folyton világít, számol a CPU, hang is kijön belőle, GPS is megy, ez eléggé leszívja az akksit, érdemes itt is egy legalább 700mA-s töltőt választani.
- ha a memkarin egy /media/ringtones mappába rakod, akkor személyeknél is ki tudod választani, alapból sajnos nem. ahhoz asszem külön app kellene.
Tyrian Rebellion
Ez tetszik, fel is költözött a Deszkára :-)
JiaYu JY-G3 » echte "csájnafón" ヅ ...kicsit másképp, mint a többi. [ClockWorkMod Recovery v6.0.2.8 & ICS 4.0.4 MOD by apeelme]
Így van, ahogy EARL kolléga is mondta, használat közben gyorsabban töltődhet, de alapból nem. Viszont a melegedésre figyelj oda, mert ha áramgenerátoros a töltő, akkor azt le kell szabályozni ( ilyenkor jobban melegedhet) vagy használat + nagyobb áramú töltés közben is jobban melegedhet. Akárhogy is nézed, ha használat közben töltöd, akkor azon csak át folyik az a megközelítőleg 1A, ami több hőt is generál. Én már ezzel nem kísérletezek, mert egyszer megsütöttem a telefont. Nézd meg, hogy mennyire mepegszik és döntsd el, hog akarod-e úgy használni.
Linux is my way...

Guri1885
(senior tag)
Nálam rom managerből nem akarja felrakni a recoveryt. 
Állandóan ezt a hibát írja ki:
An error occurred while attempting to run privileged command!
z4root-al már rootoltam a telót.
Állandóan a 4.8.0.8-ast akar felrakni.
(#10131) adokveszekBP válasza baal-amiga (#10123) üzenetére

adokveszekBP
(fanatikus tag)
Köszi!
Üdv 
XBOX 360 Slim 250GB+Benq 22" FHD monitor+Android MK808
ne ROM managerből próbáld... hanem így (root se kell), de ha ez nem megy, akkor OneClickRecovery
Tyrian Rebellion

Razor_alpha
(tag)
Tartós rootolással is próbáltad?
Earl 007: OneClickkel tegnap volt egy érdekes köröm egy Defy-al, ha 20szor nem indította újra egy halom hibát kiabálva akkor egyszer sem. Aztán a telefon megunta és kikapcsolt, kézzel visszanyomtam és azonnal ment minden rendben.
Jó, elismerem egyszerű és kényelmes megoldás 
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade - IA2 by kelzsoca + apelmee

qnadam
(fanatikus tag)
érdemes itt is egy legalább 700mA-s töltőt választani.
nem csak ezen múlik. az usb alapból 500mA-t tud leadni, de később csináltak egy usb charge módot, ahol már nincs korlátozva a felvehető áram. viszont a telefon magától nem tudja, hogy mit dugtak rá, így az a megoldás született, hogy ha sima usb portra dugja az ember a telefont, akkor usb módban tölt ~400mA-rel, ha viszont össze van kötve a data+ és data- ér, akkor átvált ac mode-ba, mint a gyári töltőnél. ez az utángyártott töltőknél általában nincs így, ezért lehet az akár 2 amperes is, akkor sem fog gyorsabban tölteni.
a megoldás egy átalakító, ami összeköti a megfelelő ereket, vagy egy megfelelő kábel, esetleg a töltő átalakítása egy forrasztással.
az én tapasztalatom egyébként az, hogy navigáció közben az usb módú töltés pont szinten tartani tudja az akksit.

Guri1885
(senior tag)
Köszi a oneclickel megoldottam.

hmm, ezt nem is tudtam. viszont érdekes, nekem van egy 650-es autóstöltőm, gyári adatkábellel használom és kiírja, hogy USB-ről tölt, illetve szinten tart...
Tyrian Rebellion

Fredy74
(lelkes újonc)
Hali mindenkinek
Segitseget szeretnek kerni:
Vettem egy 16 GB os Kingston kartyat( class 4) megformaztam Easeussal, primary fat es primary exe, felmasoltam a kartyara a romot amit telepiteni szeretnek de a recovery azt irja hogy " error mounting sdcard"
Kartyaolvasoval a kartya teljesen rendben van.
Mi lehet a gond?
A valaszokat elore is koszonom
(#10139) apeelme - koszi a valaszt de mar masodszor formazom,
egyaltalan a Blade felismeri a 16GB-os kartyakat?
(#10140) qnadam igen elol van a FAT 32
[ Szerkesztve ]

qnadam
(fanatikus tag)
a gyári kábelben nincs összekötve (gondolom azért, hogy adatkábelként is működjön), cserébe a saját töltője bármilyen kábellel ac módot ad 
van egy arctic cooling töltőm, aminek 4 usb portja van, meg egy olcsó kínai 1000mA-s szivargyújtó töltőm, hamarosan lelkierőt gyűjtök és megpróbálom az átalakítást 

apeelme
(Szakértő)
ilyen előfordul, nem sikerült a partícionálás, kezd elölről...
rotyog a fazék...
[ JiaYu G3 és G3N romok, módosítások ][ http://g3jiayu.blogspot.com ] [ ZTE Blade 3 - rom-ok, módosítások ] [ http://zteblade3.blogspot.com ] [ Wayteq xTAB700dc - ClockworkMod Recovery 6.0.2.8 ] [ http://xtab700dc.blogspot.com ]

qnadam
(fanatikus tag)
elöl van a fat32?

Deeday
(senior tag)
Nézd meg biztosra Fat32 és EXT2 vagy 3 és hogy mind a 2 Primary e ? Meg talán mount and storage ba megformáztad e az SD-t meg az sd-ext -t is ? és utána másold fel kártyaolvasó a fájlokat.
ja tényleg, különben nem is menne adatkábelként. gyári töltő esetében csak a gyári kábellel tudom használni, mert nincs másik kábelem. 
Tyrian Rebellion

Fredy74
(lelkes újonc)
recoveryben nem formaztam, csk easeussal
de most megprobalom megformazni recoveryvel is
Format sdcardnal ezt irja a recovery - error mounting sdcard
Format sd-ext nel pedig ezt kapom - NO app2sd partition found.Skipping format of sd-ext
[ Szerkesztve ]

qnadam
(fanatikus tag)
elvileg recoveryből már nem kell formázni (ha nem lenne formázva, nem lenne se fat, se ext), de baj nem lehet belőle 

Fredy74
(lelkes újonc)
Sajnos a recovery meg mindig ezt irja "error mounting sdcard"
Mit csinaljak meg???
ha már easeus-ban jól megcsináltad, akkor felesleges recoveryben megcsinálni, az amúgyse nagyon akar működni.
Tyrian Rebellion
Hányas recovery?
Az egyik nálam is mindig ezt csinálta, és csak a gyári 2GB-os kártyát volt hajlandó felismerni, azt is csak úgy, ha az egész FAT fájlrendszerű volt.
Azt hiszem a 3. valahányas verzióval volt ez. Azóta már újabb recoveryt használok és minden megoldódott.
Szóval javaslom egy másik sd kártya használatát addig, amíg lecseréled a reco-t vele vagy az egészet formázd fat vagy fat32-re.
De az sem kizárt, hogy az sd a hibás, de a jelek alapján inkább a reco bugos, nekem legalábbis az volt.
Linux is my way...

Joshi
(PH! addikt)
T-mobilos Bladem volt és a kelzsoca CM7 The Godfather volt rajta viszont nemsokára egy Telenoros készülékre szeretném rátenni ugyan ezt a romot. Kérdésem az lenne hogy recovery+rom felrakásának a menete megegyezik-e a két telónak? THX!
már hogyne egyezne meg, Blade és Blade.
amúgy van frissebb ROM, a CM7 Ice Armor, érdemesebb lenne azt feltenni.
[ Szerkesztve ]
Tyrian Rebellion