2013. május 23., csütörtök

(#851) sonar válasza belaazallat (#850) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

hm milyen set top box on nézed?

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#852) belaazallat válasza sonar (#851) üzenetére

belaazallat
(őstag)

szürke!!! ;] :P :P

X300T

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#853) sonar válasza belaazallat (#852) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

:P az én sorom csinálja :DDD

[Szerkesztve]

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#854) Goose-T válasza sonar (#853) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Flex? :DDD

Ha van valami olcsó, márkás aktív subwoofered eladó, akkor írj!

(#855) belaazallat válasza sonar (#853) üzenetére

belaazallat
(őstag)

akkor ezért füstől ennyire! ;] :P

Mekkora vinyót raktok bele?

Na akkor mikor legyen a lan? hányan jönnétek?

[Szerkesztve]

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#856) belaazallat válasza belaazallat (#855) üzenetére

belaazallat
(őstag)

senki?! magamnak meg nem rendezek! sejtettem, h ez lesz! :O

(#857) vallas

vallas
(senior tag)

Én még mindig itt vok!

velem biztosan lehet számolni!

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#858) sonar válasza belaazallat (#855) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

füstöl az biza néha, olyan szar 4euros tápja van. Elhiheted rengeteg a gond vele(annyi már a selejt,hogy egy generáció vigan elélne belőle)
amugy 80G-s samsungPATA, bár volt egy seria amibe 160-as került, de az nem ide készült.

(#859) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

áh hétvégén youtuboztam hogy ott mennyi gamer videó van. Néztem a Flatout-osokat azok nagyon gyengék.
Legközelebb mindenki hozzon magával Frapsot :)

(#860) belaazallat válasza sonar (#859) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali! elég, ha egy ember hoz, utána már lesz mindenkinek.

Akkor csak 3-an leszünk? Mikor legyen?

(#861) Reszi válasza belaazallat (#860) üzenetére

Reszi
(kvázi-tag)

Természetesen én is jönnék + gondolom Nagyg is. Most már van normális gépe is. :))

(#862) belaazallat válasza Reszi (#861) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Üdv!
Haladunk, már vagyunk 5-en. Mikor legyen?

[Szerkesztve]

(#863) sonar válasza belaazallat (#862) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

elméletileg én is viszek +1 embert

(#864) belaazallat válasza sonar (#863) üzenetére

belaazallat
(őstag)

6, nem rossz! Tehát mikor?

(#865) belaazallat válasza belaazallat (#864) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hahó!!!!! kinek mikor lenne jó????? Na mijaz már megint csak nekem van megvonási tünetem???? :U :F

(#866) sonar válasza belaazallat (#865) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Úgynézki :DDD

én meg már szeretnék egy jót aludni+pihizni,
már ha monitort látok hányingerem van

szerk: helyesírás

[Szerkesztve]

(#867) vallas válasza sonar (#866) üzenetére

vallas
(senior tag)

már csak husvét után lesz szerintem
:( :(

(#868) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Pest: Pedo, Goose-T, meg én...
Időpont: május vége

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd

(#869) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Akkor ez ddig kb 10-en vagyunk! Szól vki a modiknak hogy változtassák meg a topic címét, vagy szoljak én? PH!-s névre szóló lanos pólók? Tudok csináltatni!

Május vége mikor? pontosítsunk! Akkor mi legyen a helyszin? Kék-Sárga/ házbérlés/ vhol máshol? Kérnék mindenkit, aki jönni szeretne döntsön vmi mellett, nem szeretném ha vki azzal jönne, h neki mindegy!

UFF! Szoltam!

(#870) Gh0sT válasza belaazallat (#869) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Részünkről inkább albérlet... Öregszünk, igényeink vannak... :)

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. *** Android fejlesztőt keresünk: http://tinyurl.com/9pjhpyd

(#871) belaazallat válasza Gh0sT (#870) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Jegyeztem, és kösz!

10.-éig utalom a köv részletet, privben megírom a dátumot és az összeget. Köszi!

(#872) Gh0sT válasza belaazallat (#871) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ok, köszi!

peterkeT: ugye rátok is lehet majd számítani LAN-on?

(#873) sonar válasza Gh0sT (#870) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

A régi albérletetekben? Vagy máshol?

(#874) peterkeT válasza Gh0sT (#872) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Persze, ott leszünk. Cím módosítva.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#875) sonar válasza belaazallat (#869) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Engem érdekelne a poló!
Mennyibe kerülne? Illetve egy pólótervet láthatnék?

(#876) belaazallat válasza sonar (#875) üzenetére

belaazallat
(őstag)

pólóterveket, jövőhéten csinálja Kamilla, amint elkészül mutatjuk, árat csak azután tudok mondani, ha megtudom hány darab kell.

(#877) sonar válasza belaazallat (#876) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

akinek van msn-je vegyen már fel
sonar kukac vipmail.hu

(#878) Gh0sT válasza sonar (#873) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Erről azért nem tudok nyilatkozni, mert nem én vagyok az illetékes, hanem Reszi. :)

Reszi? :) Lehetne nálatok a party? Mivel a társaság fele notikkal fog menni ezért egységnyi területen jóval több ember el fog férni.

(#879) vallas

vallas
(senior tag)

Én is notis leszek, nem cipelem el a behemótot otthonról! :DD
Nekem a Resziéknél is jó lesz :D :D :D

Póló is jöhet!

[Szerkesztve]

(#880) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Üdv! Beszélt már vki Reszivel, hogy nála lesz a Lan?

(#881) Reszi válasza Gh0sT (#878) üzenetére

Reszi
(kvázi-tag)

Hmm.. :D

Lehet róla szó, csak előtte még megkérdezem a lakótársaimat is. De szerintem oké!!!
Persze nem mind1, hogy hányan leszünk!

Kb pontosan mikor?

(#882) belaazallat válasza Reszi (#881) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

Kiindúlva az előző partyból csak az első este lennék pár órára 10-12-en, utána max 8 fő!

(#883) Gh0sT válasza Reszi (#881) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Tennék két javaslatot időpontokra:
- május 25-27
- június 1-3.

Nézzük meg, melyik kinek jó, hányan lennénk, hány főt bír el az albérlet hely illetve elektromos hálózat tekintetében.

Egy körülbelüli névsor amit sejtek, majd pontosítsátok:
1. Reszi
2. belaazallat
3. peterkeT
4. vallas
5. Goose-T
6. Cow&Chicken
7. NagyG
8. sonar
9. róland

Javaslonám, hogy amennyiben albérletes party lesz, úgy maximalizáljuk a résztvevők számát.
Szerintem kb. úgy kellene kalkulálni, hogy 3 noti fogyasztás ér fel egy asztali gépével, illetve két notis ember fér el akkora helyen, ahol egy asztali gépes.
Ezen kívül akinek van lehetősége szerezzen TFT monitort a nagy katódsugárcsövesek helyett. Akinek nincs, az szóljon, mert ha a hellyel jól fogunk állni és beférünk az autókba akkor én tudok vinni egyet kölcsönbe és talán Goose-T is felajánlja az övét. :)

Szóval: szükség lenne egy olyan listára, hogy
- ki jön
- melyik időpontra
- milyen géppel
- milyen monitorral (tud-e szerezni TFT-t, vagy vigyünk)

Ezen kívül ha van rá igény, akkor leviszem az asztali gépemet is kb. 1 TB-nyi filmmel és zenével. Külön a konyhában, külön hálózaton direkt a fájlcserélők örömére.

(#884) Gh0sT válasza Gh0sT (#883) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kezdem a sort:

- megyek
- nekem nagy valószínűséggel mindkét időpont megfelel
- notival leszek
- ha szükségek tudok kölcsönadni egy 24-es TFT-t
- ha kell viszek asztali gépet fáljcserére és szervernek (extrém esetben játékra is beáldozható)
- viszek routert külön az asztali gépnek, hogy teljesen másik hálózaton legyen, mint amin játszunk

(#885) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem elméletben mind a kettő időpont ok
szóval velem lehet számolni

(#886) peterkeT válasza Gh0sT (#884) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''ha szükségek tudok kölcsönadni egy 24-es TFT-t''

Ménem mingyá pojektort... :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#887) belaazallat válasza Gh0sT (#883) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali!

Egyellőre mind két időpont megfelel, asztali gép, TFT talán megoldható. A az 1TB film zenére igényt tartana Kamilla!

(#888) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Komolyra fordítva a szót:

A jelentkezők részemről: spr és peterke (az én vagyok :U).

Mindketten asztali gép + TFT kombóval, de végszükség esetére tudok vinni két notit is. Játszani viszont egyre kevésbé szívesen játszok notin, ezek a kis szerkentyűk az integrált VGA-val nagyon nem arra valók. :B Kicsi is a kijelző (12''), meg nem szeretem, ha azért lőnek le, mert éppen beszaggatok, amikor hirtelen megnőtt a látótávolság, és számolgathatnékja van a VGA-nak... :U

Időpont mindkettő jó így elsőre, majd úgy intézem, hogy rá is érjek.

p

(#889) vallas

vallas
(senior tag)

Üdv!

Notival megyek, meg 24-portos switchel, meg külső vinyóval, hogy legyen hová tölteni!

időpont mindkettő jónak tűnik!

(#890) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Frissítettem az első hozzászólást.

p

(#891) --TIKI--

--TIKI--
(tag)

Üdv :)

-és hol lennénk??

eddigi állások szerint én is tudok menni

(#892) peterkeT válasza --TIKI-- (#891) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Hozod a lökött unokatesódat is? :D

Ha Reszi mostani albija Gh0sT régi albija, akkor a távolsági buszmegállónál.

p

(#893) --TIKI-- válasza peterkeT (#892) üzenetére

--TIKI--
(tag)

már mondtam neki mikor lesz! :DDD
anyit mondott hogy jó(de szerintem biztos eljön)

és az kb hány négyzetméter?

(#894) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Ha megy valaki BP-ről autóval, és van még szabad helye, akkor jelentkeznék én is. :) Nagy asztali gép + nagy CRT, de ha valaki szerez nekem egy kisebb házat meg kisebb monitort illetve egy csavarhúzót a helyszínen akkor nagyon szívesen átköltözök abba (mint anno kamikaze boci partyján). :D

(#895) belaazallat válasza zsiga667 (#894) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Ghost kollegát kell keresni, ő és még néhány társa jönnek Pestről, elvileg tud kölcsönözni TFT-t. Egy kis codegen ATX-es házam van elfekvőben,remélem az jó lesz!

[Szerkesztve]

(#896) zsiga667 válasza belaazallat (#895) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Hát, minél nagyobb a ház annál jobb lesz nektek, mert annál több vinyónyi cuccot tudok megosztani a belső hálón... :D
Akkor a vén hamiskártyást majd jól megdobálom egy privivel ha nem felejtem el, köszi a tanácsot. :R

(#897) Gh0sT válasza --TIKI-- (#893) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ha Resziék is rábolintanak és a létszám is megfelelő lesz, akkor a buszpályaudvar mellett leszünk. A szoba alapterülete kb. 18-20 nm. Ebbe kell bezsúfolni mondjuk 10 embert. :)

(#898) Gh0sT válasza zsiga667 (#894) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Lehet, hogy két autóval megyünk, ez még eldől addig. Ha így akakulna, akkor a házzal nem lesz gond, a monitort meg megoldjuk valahogyan.

(#899) --TIKI-- válasza Gh0sT (#897) üzenetére

--TIKI--
(tag)

Köszi!

Gébárti tó mellet van egy favisko nem tom mekkora nm de szerintem elég nagy már voltam bent mégréggebben kb akkora mint ahol legutoljára voltunk(de nem biztos)
De ezt már Batman is megemlitette!
csak megkéne kérdezni hogy egyáltalán kiadják és hogy menyiért:F
szerintem az se lenne rosz hely!
Vagy majd jövöre??

[Szerkesztve]

(#900) Gh0sT válasza --TIKI-- (#899) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Figyelembe véve a létszámot, lehet hogy el kell gondolkodnunk ezen a megoldáson is. Mondjuk még van időnk bőven szervezkedni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.