2013. május 20., hétfő

(#1) yksz

yksz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy dontottem, én is kezedek egy blogot, majd meglátom mi lesz belole.:F

Mai napom megint dogunalom, reggel kelni 8.15-kor, suli, 2-kor haza be agép elé, aztán megint a mások által már csak betegeskedésnek nevezett onsanyargató élvezet: A gép.
Megint bekapcsoltam és megint azon vettem észre magam sajnos, hogy még mindig nincs egy játék, ami lekotne 1-2 hétig:O Tehát jott a Medal, CoD, CS... Tiszta kín kivárni a mások által nem fltétlen pozítívan jellemzett DRIV3R-t, meg aztán a GTA:SA-t, bár arról még nem sokat olvasgattam. No meg a jó kis nyári 2-3hónapos Lanpartyk... Ha eszembve jut valami izgi írok

Hmmm???

(#2) yksz

yksz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Idokozben egy kis izgalom tért az életembe: fanatikus lettem, húd de meglepo... Na mind. Egýébként meg szóltam, hogy a PH! iNTERAKTíV-ban a két kis i betut ki lehetne javítani valahogyan, mert néha zavar. Megtudtam még, hogy az év vége remélhetoleg nem lesz unalmas, hiszen a 3. negyedévben kiadják a NFS:most wantedot, legalábbis még most így van, majd meglátjuk mikor lesz... Mára azthiszem elég, megyek csicsikálni:U

Hmmm???

(#3) yksz

yksz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nah ma jól indult a nap, suliban kaptam egy 1 (nálatok 5) fizikából, tornán szátb*sztam a térdem... Utána nem folytatódott ilyen jól, mert mikor bekapcsoltam a gépet, még mindig azt láttam, hogy nincs játékom, valamint amikor akartam netezni nem ment:(((:((:(. Ezzel is b*szakodtam 10percet, mérges is voltam, de már megyen újra virulok és netezek.:C

Hmmm???

(#4) yksz

yksz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Huhh, ma jó napom volt:C Elmentem egy kicsit legeltetni szemeimet az alapiskolában tartott próbára(8.-nak és nem a tanulókat néztem;]) Ezukátan hazajottem, mentem megnéztem a viccrovatot, elolvastam az árpis torténetet és még mindig sokkos állapotban vagyok:C Nagyjából ennyi, semmi kulonos.

Hmmm???

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.