Xperia U-t cserélek táblagépre vagy fényképezőre!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Ace owner
(senior tag)

szekra
(senior tag)
Lengyelországban milyen energiaitalt érdemes venni, ami különleges? Van ott rockstar?
Mert majd megyek ki.
[ Szerkesztve ]
XPERIA™ Arc S "Ami nem öl meg az erősebbé tesz."

CoDWaW07
(senior tag)
Lengyelországban úgytudom hogy van Monster Khaos, és valaki itt mondta hogy ott van az egyik legnagyobb választék energiaitalokból

werner97
(kvázi-tag)
nem azt mondtam hogy a koffeines új! hanem új mint új doboz a gyűjteménybe..!
http://energytests.blogspot.com/
Én most cseréltem el egy Monster Assault Germany-t egy 485ml-es osztrák, visszazárható Burnre 
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.4.19 + Brainwavz R1 Mic | harman/kardon HK6300 + B&W DM 310 | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

CoDWaW07
(senior tag)
Szóltálvolna hogy kell neked olyan,mert nekem is volt 1 visszazárható

Te most mit izgulsz, úgyis kapsz Assaultot 
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.4.19 + Brainwavz R1 Mic | harman/kardon HK6300 + B&W DM 310 | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

CoDWaW07
(senior tag)

CoDWaW07
(senior tag)
SZERK: Ausztriai Burn az még piros?
Na ez egy jó kérdés. Nem tudok rá válaszolni, mert üresen kaptam. Talán az illatából meg tudom állapítani, ha hazaértem.

YuleK
(újonc)
nem láttam semmi extrát, kb ugyanaz van mint itt... monstert viszont egyik boltban se láttam.
Nem volt piros, de jó is lett volna, akkor tuti betárazok

CoDWaW07
(senior tag)

Én múltkor vettem Budapesten egy boltban olyat ami piros volt, és osztrák, holnap megnézem hogy még van-e ott.
Ha van, hozz nekem is egyet 
Nemrég kaptam meg a The Real Shiteket Avicularia-tól, innen is köszönöm 

CoDWaW07
(senior tag)
Rendben
Gyors kérdés: Ki az a híres Avicularia?
Mindenki írja hogy mindenféle különlegességet kapott tőle
[ Szerkesztve ]

Avicularia
(PH! addikt)
Nincs mit 

Avicularia
(PH! addikt)
Én vagyok 

werner97
(kvázi-tag)
Három generációs Hell Red Grape dobozok

CoDWaW07
(senior tag)
Amúgy ismerősöm szerzett Szlovákiából Rockstart és azon is már Magyar felirat volt
Avicularia: Ja oké
Te ilyen nagyban tolod?
werner: : Honnan van a legújabb?

T-unit
(őstag)
Svédországi osztrák gyártmányú Wild Dragon 330ml-en is volt alul magyar felirat többi mellet, noés?
EU-s Rockstarokat is gondolhatod rég nem US-ből szállítják ide, csöppet drága ital lenne. 
üdv.
Csak azon megy a téma, hogy durva, hogy szlovákiában előbb veszel magyar forgalmazótól való magyar feliratos Rockstart mint itthon...
[ Szerkesztve ]

szekra
(senior tag)
Tecsóban lehet kapni, meg én már mindenhol láttam, de almásat még nem.. 

CoDWaW07
(senior tag)
Jó tudni
Amúgy most szürcsölgetek egy Monster Khaost
Szerintem eddigi legjobb Monster amit kóstoltam

ToBeY
(PH! nagyúr)
Voltam ma Corába hogy vegyek új almás hell-t.Erre eltűnt az összes hell wtf? 
Cora nem szimpi a hell-nek?
Fujifilm FinePix S3500 eladó

T-unit
(őstag)
Tehetünk róla h már 1-2éve szlovákok is beelőztek gazdaság terén, nem véletlen mitől van ott már rég euro is, mi meg továbbra se ütjük meg a szintet hozzá...magyarok is meg csak odateszik be a pénzt ahova érdemes, eddig ugy néz ki itthonra nem érte meg vmiért bevezetni.
üdv.

CoDWaW07
(senior tag)
Ismerősöm aki ott él ő aztmondta hogy nemrég óta van Magyar felirat a Rockstaron

werner97
(kvázi-tag)
tesco

Eflek
(kvázi-tag)
A Baross utcában (közel a Kálváriához) van egy vegyesbolt, ahol 179 Ft-ért árulnak almás Hellt.

A tanulás gyökere keserű, de a gyümölcse édes.

Eflek
(kvázi-tag)
Ennek a fekete Gilroy-nak az íze, mint a limonádé. Kellemes és egyedi 

[ Szerkesztve ]

ricsi081
(kvázi-tag)

T-unit
(őstag)
Pont nincs ott rockstar, viszont ha autóval mész, nyert ügy mert szlovákoknál meg van. 
Most iszom épp a svéd Che-t és amennyire utálom ezt a komcsi dobozt, annyira minőségi tuttis, mintha egy pici málna utó íze is lenne, sokkal jobb mint a battery energy, az olyan szar majdnem mint nálunk a 0,5-ös gilroy. 
üdv.

Eflek
(kvázi-tag)
Na akkor felbontom azt is 

Eflek
(kvázi-tag)
Mi bajotok a Gilroy-jal?
Nem mondom, hogy tökéletes, de ez a 0.5 l-es ital nagyon ízlik. Finom kis tutti-frutti jó mellékízzel 
Nekem is ízlett, csak hát a kinézete fura lett egy kicsit... 

szekra
(senior tag)
Köszi
Igen azzal megyünk, akkor lehet megállunk tótoknál 

benike123
(kvázi-tag)
eddigi gyűjtemény:
az egészről
közelebbi kép
igyekeztem csak itthon kaphatóakat venni, de sztem egy monster meg egy rockstar teljes gyűjteményre fogok innen rámenni
[ Szerkesztve ]
NINCS NUTELLA !!!!!!! 1.ha szeretnél valamit akkor pü-be érdeklődj 2. addig él a hirdetésem amíg nem törlöm 3. ha átversz, etikátlan dolgot írsz elvágtad magad nálam 4. ha mást nem beszélünk meg akkor kipróbálási garanciát vállalok

Eflek
(kvázi-tag)
Nice 
Nekem ilyen kéne a gyűjteményembe:

[ Szerkesztve ]

T-unit
(őstag)
Soha ne igyál jobbat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igazság az amíg ki nem próbáltam több Rockstar, Guarana típust, addig ez az olcsósított Gilroy minőség is megfelelt nekem is (a 250ml-es Gilroy-okkal nincs is amúgy semmi bajom, azok egészen minőségieknek számítanak itthon), de no, évek alatt már kb tudom mi a jó, és az inkább külföldön található továbbra is sajnos.
üdv.

CoDWaW07
(senior tag)
Hát igen sajnos=/
Szlovákiában élő ismerősömtől megkérdeztem hogy az 1-2 hónapja vett Rockstarján van-e Magyar felirat és azt mondta hogy azon még nincs,de a mostanikon van.
Neked mi a véleményed? Esélyes lehet hogy idén behozzák ide is?

ToBeY
(PH! nagyúr)
No hétfő van,valaki nem próbálja meg felhívni a rockstaron lévő számot?
Nem néz ki rosszul halljátok-e 

Eflek
(kvázi-tag)
Redbull az itt is van 
De be fognak hozni mindent, mert hát nagyon nagy a kereslet energiaitalokra.
Az egy dolog, hogy 124 évet kellet várni a Dr Pepper-re, de ezeknek jóval finomabb az ízük, nem tarthat sokáig, míg az összeset behozzák. 
ToBey: Csak a hangposta jön be.
Nos a válasz... Itthon gyártják, de nem forgalmazzák itthon, csak külföldre... venni sem lehet a telephelyen, csak nagytételben, amihez szerződést kell kötni a Pepsivel...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ez elég szomorú- hiába no,csóró az ország. 
De reméljük lesz valami nagy bolt aki leszerződik velük
[ Szerkesztve ]

Eflek
(kvázi-tag)
A patvarba 

CoDWaW07
(senior tag)
OMG 
SZERK: Szerintem nemnagoyn lesz bolt aki leszerződtetik velük mivel nemtudnak róla szval titokban csinálják.
[ Szerkesztve ]

ToBeY
(PH! nagyúr)
Elég gáz,hogy nincs a Pepsinek annyi esze hogy házaljon vele nagyobb boltoknál.
Coca Cola legalább valamit csinált Monster ügyben. 

ToBeY
(PH! nagyúr)
A kép bal oldalán lévők milyen rockstarok? Nem láttam még ilyen palackban.![]()
[ Szerkesztve ]

T-unit
(őstag)
Szarabb felbontású képed nem volt róla?
Nem gondoltam volna normál üdítős műanyag palackban(tehát széles nestea szerű kupakos) is adtak ki rockstarék, ahogy gondolom balról jobbra a juiced + cola + recovery lehetne akár.
üdv.