viszont a lejárati dátumát mintha lekaparták volna,úgyhogy inkább odaadom haveromnak,majd valamikor talán megisszuk együtt. 
Hirdetéseim: http://href.hu/x/j4qm
viszont a lejárati dátumát mintha lekaparták volna,úgyhogy inkább odaadom haveromnak,majd valamikor talán megisszuk együtt. 

Nemtudom mekora mert nemszoktam G*psylanden járni
Milyen volt az az árus?valami bódéja volt,vagy ilyesmi?
sima szokásos bódé. amúgy egyszer érdemes kimenni,és megnézni az energiaital kínálatot,mindenféle van,valószínűleg lopott vagy lejárt az összes,de olcsó és nem hinném hogy hamis. 
Ilyen még a Sárkány center is bár ott assault nem volt,de sima az van mindig olcsóbban mint a boltban.
"több mint négyezer bódé(!!!!)"
[ Szerkesztve ]

Itt sárgák vannak?
mert akkor azt a piacot ismerem.
ázsiaiak + "indiaiak" a magyarok meg vásárolnak. 

Ígymár értem
Vmikor elnézek oda

Amúgy milyen nyelven van rajta az írás?A niytófedele fémszin vagy piros?

Ittam ma egy szőlős hellt. Finom volt ez az "egészséges" változat is
Fujifilm FinePix S3500 eladó

hol vetted őket? 
NINCS NUTELLA !!!!!!! 1.ha szeretnél valamit akkor pü-be érdeklődj 2. addig él a hirdetésem amíg nem törlöm 3. ha átversz, etikátlan dolgot írsz elvágtad magad nálam 4. ha mást nem beszélünk meg akkor kipróbálási garanciát vállalok

Ismerősömtől kaptam
A Go-t meg a Mester utcai boltban vettem
Amúgy most számoltam össze, összesen 172 darab különböző energiaitalos dobozom van

képet tudsz majd feltenni?
nekem 300+ a gyűjteményem 
NINCS NUTELLA !!!!!!! 1.ha szeretnél valamit akkor pü-be érdeklődj 2. addig él a hirdetésem amíg nem törlöm 3. ha átversz, etikátlan dolgot írsz elvágtad magad nálam 4. ha mást nem beszélünk meg akkor kipróbálási garanciát vállalok

Persze
a gyűjteményből vagy a Redbullról?

mind2 

Én is józsefvárosin vettem már pár érdekes energia italt

ez má küfödön már elég rágóta van , gondolom kintrol hozta.

ide nem hozták be mert elég vacak ize van, gondolom a felmérésen megbukott.

Már 23 napja nem ittam energiy drinket, most tök jól érzem magam, de ha innék 1-2-őt hamar visszaszoknék, és akkor megint az lenne, hogy ha 3 napig nem iszok akkor izzadok, gyorsan ver a szívem, néha fáj is, meg beszorul a levegő, gondolom tudjátok az milyen szar.Hamarabb, és erősebb függőséget okoz mint az alkohol
Megpróbálok ezután hetente max. 1-et inni(250ml-set), és azt is csak ha tényleg kell, és úgy talán nem szokok rá vissza.

Kaptam RiseNRG nevű energiaitalt,és észrevettem hogy 40mg koffein van.Fura,mert 32mg szokott lenni az átlag
a mai menü ez volt:

Nem igérek semmit..... de azt betartom..
99Ft-ért teljesen korrekt szvsz. Sőt.
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

Ez finom nagyon

Ez honnan van?
Mert nekem csak 0,5l műanyag flakonosban van meg.
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618
Aldiban bukkantam rá,
más
Coop ban a fél literes burn 199Ft
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

Nah, ez engem is érdekelne 
Egyszer kinézek energiaital téren is, de kicsi az esély,h lesz vagy h megtalálom 
Ha viszont német feliratos, tehát a Németországban forgalmazott Assault-ról van szó, akkor talán van rá esély... 
Vodafone 858 Smart (Huawei U8160) @ CyanogenMod 7.2.0 RC1 v1.5 by psyke83

Észrevettétek hogy az új hely már nem limited hanem unlimited edition?
Xperia U-t cserélek táblagépre vagy fényképezőre!

Első dolog az volt amit megnéztem az új hellen 
Konkrétan azt kerestem hogy rajta van-e még a Limited edition felirat

ma vettem szegeden egy Everlast energia italt 219-ért. 
Ez öreg de legalább ki van fizetve!

nézd végig az akciós újságokat, vmeikben 345Ft a 355ml-s Red Bull, nov 17-étől 
nem hittem a szememnek
(egészséges hell-t probáld ki még, ha nem, isteni!!!! )
Microsdhc-t vennék kp-ra 16-32GB CL10 alatti nem jöhet szóba! - Ha írok neked, tisztelj meg azzal kérlek, hogy válaszolsz! - Energia italokat keresek Szeged és környékén, teli dobozos érdekelne, szinte bármilyen ! :)

az új hell az jó cucc ismerem

a mai szerzemény egy be focused energy drink 99ftért

melyikben? lol

jó cucc,de honnan?

ausztriabol,es nem is volt rosz. Azthittem,h olyan lesz mint a tesos,de inkabb olyan hell es hasonlo arfekvesu tarsai kategoria.

Elég gagyin néz ki,nem tudom hogy ilyet mernék-e inni kb olyan lehet mint a winny edrink 
A Red Ginseng Energy és a Semtex után az egy isteni nedűnek tekinthető 
Xiaomi MI-2 32GB @ WIUI 3.5.17 w/ 918-1242MHz mod + Brainwavz R1 Mic | Lenovo ThinkPad T400 @ Windows 8 Pro x64 | Néha, amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok.

Igaz,minden viszonyítás kérdése. 

Lidlben 119 HUF a New Generationös HELL be is vásároltam kishíján egy kartonnal kezdetnek 

aaazzigeeen 
én meg nagyban bemegyek CBA Príma-ba Bp Corvin-ban,h veszek dobozos Silver Power-t,mondván úgyis lesz, mert Príma, meg forgalmas 
Erre látom,h 75ft...
Mondanom se kell, nem volt egy darab sem (még raktáron se) , pedig a többi eital között is megnéztem, hátha kevertek oda 
Mérgemben megvettem 1,5l-esben 189ft-ért 
és tényleg nem rossz... 
[ Szerkesztve ]

És még milyen edrinkek vannak a CBA-ban?

Érdekes,h eddig CBA Prímák-ban láttam Space Rocket nevű edrinket, most nem volt.
Monster volt mind3 kb 560 ft-ért
Burn-ből mind3, kicsi 200, nagyok a Monster-rel megegyező áron
Red Bull 250mls és 355mls , de még nem újak.
Viszont a 250mls akciós asszem 320ft
Voltak még Wattok (110ft-ért), 3féle Bomba - 2 250mls plusz a 150mls -, Spirit, Wild Touch, 250mls Kobra, Sexxx, 2 Gilroy (régi, normál koffeines) Adrenalin XXL, meg 0,5l-es meg 1,5l-es Silver Power.
Meg még egy PET palackos,csak annak nem emlékszem a nevére 
Asszem ennyi 

ahogy így elnézem akkor még mindig érdemes kitekernem a Félegyházi tesco-ba mert ott még mindig csak 329FT a Monster
pl. szegeden még a legolcsóbb helyen is 409ft máshol 480-500-559ft

Még kisebb boltokban is olcsó szokott lenni
Illetve egy két nagyobb üzletlánc sem tudja eldönteni,h hogyan árazza be pl a Monster-t (lásd Auchan) 

Itt Nyársapáton ahol én lakom van egy kisbolt ahol már időtlen-idők óta 295 Ft a Monster. Van zöld meg sárga. Ha monstert akarok inni mindig oda megyek. Meg a sablon 250ml edrinkeket (legyen az Oxxo,Adrenalin,Watt,Hell) egytől-egyig 150 Ft árulják.
Egy a baj hogy itt csak ilyen átlag italok kaphatók.
[ Szerkesztve ]
Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift... Origin ID: Xirith SC2: Xirith#618

Akit érdekel a Red Bull Champions Edition 473 ml nézzen ide

Jóféle
Kevés darabod van belőle?

Ausztriába veszem, ha kell küldök 1 kartonnal is 

Ma ezt szerváltam...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

hooool találtad?

Ahová járok edzésre ezzel sétált be egy emberke...megkérdeztem, hogy ugyan honnan van neki...mire ő mondta, hogy ő forgalmazza Mo. -n...kicsi a világ...kaptam tőle csak úgy egyet ajándékba...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...