a red bullnál mind a külső mind a belső változatlan, elvileg 
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

a red bullnál mind a külső mind a belső változatlan, elvileg 

mar fenntebb irtam hogy a regi osztrak red bull sokkal erosebb mint amit mi itthon kapunk. regen meg nalunk is az volt forgalomban, de mar gyengitett van egy jo ideje.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

ja igen az jogos, az üveges azt hiszem még a "régi" belsővel rendelkezik. azt néhol azért be lehet szerezni.
amúgy ebayen nyertem egy licitet, már küldik a kínai dobozos red bullt, ha megjön mutatok képet mindenképp! 

Nyugodtan vedd meg. Finom ez is.
Eladó gyárilag kártyafüggetlen Samsung Mini II S6500 fehér színben garanciával. http://hardverapro.hu/apro/elado_gyarilag_kartyafuggetlen_samsung_mini_ii_s65/friss.html

amugy meg szerintem lehet az izen is erezni.
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

ilyen lesz ha minden igaz
egy kicsit erősebb valóban az üveges, majd a kínaira kiváncsi leszek, bár lehet nem kéne meginni 

Vettem 10et, de 150 sok érte, ha 99ért is kapni néha, csak sose találok rá 
(#456) darnellsmith: érdekes doboz

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

meg van még másik féle kínai doboz is de arról a licitről lekéstem mert pont moziba voltam, közbe notebookról kellett volna tolni az ebayt
![;]](/dl/s/v1.gif)

Most ittam egy adrenalint...fúúú de nem ízlett. 
"Ne vívj szellemi párbajt fegyvertelenekkel"
Mondtamén, most meg pláne akcijóóós a Lidlben
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)

ütős lehet

Nem olyan rossz ám
Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

Maradjunk annyiban hogy nem is olyan jó... 99-ért lehet Hell-t is venni, az is jobb, vagy nálunk 120 az XL, az meg főleg.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος

nemis tudtam hogy xl-ből is van cukormentes, hm
Tegnap ittam 1 redbullt egy nagybombát, 1 boostert és 2 xl-t...végülis belefér... 
Na ééésss?::DDD.ij

Van, de meg ne kóstold

Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

igazából megse fordult a fejembe 

nem gyengék a cuccok. szerencsére nekem van 1 kis hűtő a szobámba így mindig a kellő hőmérsékleten van a red bull/sör/coke 

Nemsokára kész lesz a műhelyem. Egy üveges hűtőt már kinéztem bele. Bele lesz zsúfolva a nemzet aranya

Ember tervez, Isten perverz...

kell még egy tv vagy notebook aztán a végén meló helyett csak szieszta lesz meg iszogatás

A gépek egy átkapcsolóval műxenek. Egy moncsi, egy egér, egy billentyűzet. Plussz négy gép
Három települ, egyen meg netezek. A TV-n meg mehet a Southpark illetve a Hustler. Ezekhez már kell a koffein.
[ Szerkesztve ]

gondolom milyen megfeszített meló lesz 

Ez tuti nagyon
Mennyire jók ezek a nem gázos hűtők, hanem ezek a termoelektromos kompresszor nélküli kishűtők? Ha abból indulok ki, hogy az autós szivargyújtős hűtők is ilyenek, akkor sajnos semmit se érnek. Ez a még akár esetleg 20fokos különbségre is képes (abból jó, ha a felét tudja valójában), ez elég gagyi. Kocsiban van 60fok, a jó esetben 40fokos ital hát khm
Bár szobába raknám... Pl ezt néztem ki.

nekem ilyen van
szerintem jobban hűt mint a konyhai rendes nagy! 

Huh! Ezt hol szerezted?!?!?

sikerült össze ismerkednem/barátkoznom a (nagy gyűjtő szenvedélyemnek köszönhetően, 690 doboz...
) a red bull magyar kommunikációs manager-ével. Meghívott bulls vs lions-ra, amikor augusztusba besenyei repkedett + f1es kocsik száguldoztak a lánchídon, air race-re vip jegyekkel mentem a tesómmal, kivittek tökölre élőbe megnézni az air race-es es gépeket, meg ilyen "apróságok". Aztán Ő küldte nekem, red bullos minivel hozta két csaj pestről gondolom hozzám győrbe, + 10 doboz red bullt bele, pont annyi fér be, mázlista vagyok? 

Az
Mostantól félrerakjuk az üres dobozokat, és jövőre valamit kreálunk belőle. A cégnél min 1 karton (24db) a heti fogyasztás. 4-5-6 fő, ki-hogy iszik. 1000 flakonból kirakunk egy várat, fotó, forgalmazó, egyéb. Kérünk örök jogosultságot és kedvezményt. 

csak ne keseredjetek el ha nem úgy lesz, élvezzétek a piát

a kinai nagyonfincsi csak semmi koze az altalunk ismerthez. szensavmentes. nekem mar van olyan dobozom is 
350z - g35

csak nem Te is vmi fanatikus vagy?
na majd kiváncsi leszek rá, asszem megiszom márha ideér thaiföldről egészbe
arany színű kínai dobozt is akartam venni de lecsúsztam a licitről 
[ Szerkesztve ]

köszi a tippet!
bár otthon nemhinném hogy lehet ilyeneket készíteni pl van egy két alapanyag amíg elég körülményes lehet beszerezni. 4example: hierbabuena (menta) levél, gyömbér ,
eperszirup, etc

Nem hinném. A Metroban is láttam ilyeneket (nem tom, ott ezt nem venném meg), de ha bemész borászati ajándéküzletekbe, ott is vannak, vagy hoznak.
Szirupokat vettem - igaz régebben, pár éve. Nem csak energiaitalokhoz, bármilyen alkalmat fel lehet dobni egy-egy koktéllal.

fenykepezzek egyet?
mintha lenne, csak most koltozes miatt zsakban van.
350z - g35

megköszönném a fáradozásodat 

estere, jo? legrosszabb esetben holnap hajnalra fent lesz.
350z - g35

okay nem kell kapkodni, amúgy ebayen láttam 2thai üveget és egy dobozt de nem tudtam megrendelni mert nem dobornyomásos hitelkártyám van másikat meg nem fogadnak el
vmi tipp esetleg?

kinai bigyok
a balszelso csak udito, a Kirin pedig egy kv-s szornyuseg 
regebben a minel rettenetesebb es olcsobb ketliteres kolakat gyujtottuk, de azt nem mertuk meginni egy ido utan. azota energiaital (meg pezsgotabletta meg cukorka) gyulik szep lassan. van par ritkabb cucc is a kommersz energiaitalok mellett 
350z - g35

komolyak nagyon thx
honnan szerzed őket? ebay?

nem. hoztak kinabol
eredetileg csak az itthoniakat kerestuk, de aztan lett egy-ket kincs kulfoldrol is. mint pl ok.
mod: terveztunk nekik honlapot csinalni meg ertekelest kozzetenni, stb, de persze a lustasag...
[ Szerkesztve ]
350z - g35

várom már hogy mejöjjenek az enyémek, addig marad a hazai red bull 

Azt tudjuk, hogy neked ilyen van

1 voks a hűt rendesenre. Van még vkinek ilyesmi kis hűtője?
F@szák ezek a kis hűtők, én is kinéztem egyet magamnak de kibszott drágák. 
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)

viszont egyszer kell befektetni és elvileg huzamosabb idejig jó lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)

én is kipróbáltama múltkor a redbullt. nem szoktam iylesmit inni (kv-t se) de éreztem hogy kissé tényleg feldobott
kérdésem lenne: Mivel jobb egy ilyen energiaital mint egy kv ?
Eladó: chieftec dragon nagytorony
mert pörögsz tőle... 
Na ééésss?::DDD.ij

Ízre jobb. Én imádom a tutti fruttit!
Ezt inkább hidegen jobb inni. Meleg üdítőből csak a tea jöhet szóba nálam. Ahhoz van egy frankó kis termoszom és hőtároló bögrém.
Szinte mindenhol kapható. A kávét meg el tudják rontani.
És nem lehelleted sem a kávétól illatozik.
[ Szerkesztve ]

meg a kávét megkell csinálni, az energia italt csak kibontani és inni 

Én is szeretem a tutti fruttit
Régen volt ilyen cukor, rózsaszín-zöld volt.
#499) darnellsmith: ez aztán nyomós indok

[ Szerkesztve ]