dupla
[ Szerkesztve ]
Fujifilm FinePix S3500 eladó

dupla
[ Szerkesztve ]
Egy fél éve most csak V-power-t ittam, de most tegnap ittam egy Watt-ot, és nagyon bejött az íze pedig már egy csomószor ittam. 

A Watt-ot én is szeretem mert fel lehet benne fedezni némi málnás ízt. Nem pedig meghatározhatatlan "Tutti-Frutty" bár azt is szeretem 
[ Szerkesztve ]

Vettel belole? Velemeny?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Nem vettem csak újságba láttam.De nem hiszem hogy fogok belőle venni,mint említettem azt hittem nem ez az árkategória lessz,ennyiért nem jó bolt....

A taurinról lényeges megemlíteni, hogy alkohollal kölcsönhatásában mérgező vegyületek alakulnak ki belőle! 
Hajrá whiskey+red bull és pezsgő+red bull kombó 
[ Szerkesztve ]

Azt mondjak egyszerre nem szabad jelen lennie egy szervezetben:
-koffein
-alkohol
-nikotin
-taurin
-anfetamin (es szarmazekai)
... 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Ittam most egy V-Power nevü csodát hát annyira nem jó ez 
Vettem egy Kalaschnikow-ot ma reggel Blue Bear mellé. Hétfőn megízleljük.
[ Szerkesztve ]
Sony Playstation 4 500GB + Killzone Shadow Fall előrendelve!

Merre vetted intersparba?
Interspar, igen. 

Sziasztok, ha vkit érdekel eredeti thai red-bull, M-150, Lipovitan-D, (150ml) az mailban keressen meg. goethe@vipmail.hu red-bull, M-150 400Ft/db, Lipovitan-D 450Ft/db

En most iszom, szokaszos, semmi extra.
Goethe: eredeti thai red bull? 

Igen, a rendes 150 ml-s, szénsavmentes , kisüveges, de itt nem nagyon vagyok, tehát mail.

Ma vettem Adrenalin XXL 500ml fémdomozos volt 
ez hülyeség..akkor már a mai fiatalság fele nem élne....
én is vettem am kalát sparba...megvan a 40es gyújtemény...de vettem 1et kóstolni is....
Na ééésss?::DDD.ij

Nem hülyeség mert nagyon sok helyen olvastam már hogy, alkohol és energiaital keverékénél mérgező vegyületek szabadulnak fel.
passz akkor meghalok...
megkostoltam a kalát..nekem nem ízlik se íze se hatása és ára sok.ugyanolyna 100ft.os mint a többi szerintem.
maradok redbull burnnél.

Azért mert 1-2x iszol nem halsz meg tőle
De amúgy előbb vagy utóbb biztos meghalsz,ez törvényszerű
Mi az a kala?Hogy néz ki?
Hiányzik a jó kis Kobra!
Fújj Fitt.

(#1572) drink1000el válasza ~Ph'vEscha (#1530) üzenetére

hello
ha valakit érdekel, találtam egy magyar reakcióidő mérő oldalt is:
www.be-drinks.com/hu/game01 [link]
úgy látszik, h az energiaitaloknál ezt (mármint hogy javítja a reakcióidőt) mindenki szereti kiemelni...
üdv
drinker
TESCO -s sincs. 

nekem altalaban 50ms-al csokkenti
Hmmm, fizika vizsgára készülés alatt napi 1 liter red bullt betoltam, aztán leálltam vele. Kémia vizsga napján is letoltam 3 dobozzal.
Megszerettem, jó cucc ez.
A Blue bear sem rossz, meg a shell v-power benzin mellé adott energiaital sem rossz.

Azert figyelj oda konnyen hozza lehet szokni..
Any mellekhatas? Hany napig ittad azt a 3-4 dobozt folyamatosan? 1 het?
5 napig asszem.
Előtte egy kettő csúszott csak le.
Fizika után nem ittam többet, kémia napján megint lement ugye 3, ha jól emlékszem. Azóta semmi.
Hát, azon kívül, hogy jártam a wc-re, mint a hülyegyerek, semmi bajom nem volt. Viszont marhára tudtam koncentrálni a feladatra.

én azt olvastam, hogy napi 2-3 db-ot egy felnőtt szervezet minden gond és probléma nélkül bevesz ezekből. persze hozzá lehet szokni, de az is csak annyit jelent, hogy a hatás érdekében később esetleg emelni kell a dózist, de ha leállsz komolyabb elvonási tünetek meg mellékhatások nem lesznek

Mint olyan hogy koffein függőség létezik,a koffeinhez hozzá lehet szokni!

Sikerült elérni a 99-ik helyet!
Nagyon lassú vagyok, de kíváncsi lennék, hogy az első hányszor próbálkozott?! 

Nem tudom, de én meg nem vennék egy ilyen arccal fémjelzett tárgyat, akár pólót, akár energiaitalt. Nagyon jól hangzik, de azért nem pont az a nagy szabadságharcos volt ő, ahogy megpróbálják beállítani.
Alakul...
Pókeresnek milyen íze volt? 
Tegnap ittam egy új zöld Watt-ot. Az volt ráírva, hogy no taurin, és no koffein. Elég savanykás íze volt, nekem nem ízlett. 
Bomba a király, én azt mondom.
Nem olyan drága, egész jó az íze, és kicsit használ is (azonkívül, hogy rombol)! 
B!
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Nagyon megfáztam tegnap, fájt a fejem, álmos voltam, de dolgom volt még, így ittam egy Burn-t. Érdekes mind a két tünetem elmúlt.
Ez a legjobb gyógyszer, még a fejfájás is megszűnik.
Majd tesztelem... 
nem kostoltam, szerintem a kalasnyikov xar...olyna mint a burn..tény egyedi gyömbér íze van de hatása nulla.és redbull árban van...1x majd kipróbálók belőle 5öt. 
van egy 41. regenenering...majd berakok rola képet.

Szebbet!
Szoval en egy,,beteg,, gyujto vagyok asszem ugy huszonpar eve es ebbol kifolyolag veszem-iszom az energiaitalokat is.
A gyujtemenyem sacperkb. 3000 db korul van. Minden erdekel ami fem (energiaitalos uditos soros sorrendben) a 150 -es minidoboztol az 5 literes hordoig. Az oldalra a google altal talaltam ra. Regebben hobbi szinten magamnak gyujtottem csak aztan megismertem mas gyujtoket is es igy meg,,betegebb,, lettem.
A dobozokat elkezdtem lefenykepezni meg felrakni egy keptarba de nagy melo meg a Pato Pal enem miatt csak lassan haladok. http://picasaweb.google.com/petcsi
A feleslegesek daraboktol szivesen megvalnek csere vagy eladas formajaban ill. telin is eleg sokfelet be tudok szerezni hasonlo celbol. Budapestiek vagy valamilyen bp-i kapcsolattal rendelkezok elonyben!
Keptar: http://picasaweb.google.hu/petcsi
szombaton az intersparban a redbull 30%-kal le lesz árazva
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó Oakley Custom TEN Polished Black/Ruby Iridium

hm lehet menni kéne 
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

Szép gyűjtemény az biztos.Kár hogy sokat nálunk már nem lehet beszerezni,pedig nagy kedvencem volt a HYPE és a Power Horse is. 

Kosz!
Hat az igaz hogy eleg sok eltunt/megszunt meg neha szinte hetente valtozik a kinalat.
Hype-ot mar jo par eve nem lattam de a Power horse-szal par hete talalkoztam uveges meg olyan tomzsi dobozos verzioban.

Sziasztok!
A 13. kerben nem tudtok véletlenül olyan helyet ahol olcsón(100-150Ft) lehet kapni energiaitalokat?
Most a Lehet piacon találtam egy kínait aki akciósan 150-ért adta a fél literes Adrenalin-t, de sajna ez nem biztos, hogy mindig így lesz.
Plusz tapasztalataitok alapján mennyi időn belül kezd el hatni egy ilyen ital?
Eladó Ducky Shine 2, mechanikus billentyűzet - http://tinyurl.com/ducky-shine-2

Ma kaptam egy ilyen pit bull neveztű energiaital-t kíváncsi leszek hogy milyen lessz.[link]

Ebbol csak egyet kaptal? Nem tudsz meg szerezni?
birno:
Olcso gagyikat szinte mindenhol lehet kapni.
Ez egyentol meg szervezettol fugg. De van egyaltalan hatasuk?

2db-ot és ha minden igaz, jövőhéten még veszek 1tálcával haveral felesbe mert nagyon bejött az íze nekem.Még van 1 fajta nrg (de nem olyan mint nálunk).
Szüleim mentek így nem tudták elmondani milyen,de lehet abból is veszek jövőhéten.
[ Szerkesztve ]

Szerintem en is betarsulnek vetel/csere alapon ha szamitasz ram es nem lakunk egymastol tul messze. Irok emailt aztan majd megbeszeljuk.

Ment PÜ