1,5 literes Cobra ismerős valakinek? Sarki kisboltban 289ft, és az íze is faja...
Egyébként ezekben tényleg benne van az a sok koffein, amit ráírnak? Megiszok egy vödörrel, és úgy alszok mint a bunda... 
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.hu/oDMt/
1,5 literes Cobra ismerős valakinek? Sarki kisboltban 289ft, és az íze is faja...
Egyébként ezekben tényleg benne van az a sok koffein, amit ráírnak? Megiszok egy vödörrel, és úgy alszok mint a bunda... 
[ Szerkesztve ]
a koffein egy olcsó anyag. miért ne tennék bele? az, hogy koffeint iszol, nem jelenti azt, hogy éber leszel. van, aki "immunis" rá.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor - 9. PH tábor - 2013. július 18-21, Szelidi-tó: http://prohardver.hu/tema/9_ph_tabor_elokeszuletek/friss.html
Te vagy a vegyész, neked kell tudni! Ezért kérdeztem!

most csak betévedtem, de válaszoltam is: igen, beleteszik.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor - 9. PH tábor - 2013. július 18-21, Szelidi-tó: http://prohardver.hu/tema/9_ph_tabor_elokeszuletek/friss.html
Rendben, köszi. Tehát koffein-álló vagyok. 
Coffein-proof. 

szvsz napi 1 doboztol semmi, meg kevesbe lehet mint a kola.
asvanyviz miota karos? 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Az ásványvíz? Nem tudom, csak írtam pár löttyöt, hogy a dobozon lévő miligramokkal nem megyek semmire, hanem tudjuk mihez viszonyítani, kólához, vízhez, egy sétához Bp belvárosában csúcsforgalomban vagy bármihez, ami érthető és hétköznapi, mindennapos.
[ Szerkesztve ]
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
minőséget kell venni....a cobra nem az.
próbáld ki 1.5 liter redbull, ergo 6 doboz 
amugy én immuniássá váltam rá mert annyit ittam már, rregeteg kell hogy hasson....és csak redbull burn vagy bomba.
Na ééésss?::DDD.ij
Aki akar energy szilveszterre usgyi holnap kaiserbe 200ft a redbull.

1055 doboz, de most kezdek belejönni csak 
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!

Most ittam egy zöld-sárga cimkés Buldozer-t meglepően jó volt.
Fujifilm FinePix S3500 eladó
Mennyi volt?

Szüleim vették és vettek mást is,szóval nem tudják.De szerintem 100ft körűl (alatt lehet)
De a profiba lett véve ha ez számít valamit
Ilyen volt [link]
[ Szerkesztve ]

Milyen íze volt? Savanyú, tuti-frutti vagy málna, vagy...?
Suli után szórólapoznék. |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Édeskésesbb volt az íze kb xl hell kategória szerintem.

Akkor majd kóstolni kell egy olyat.
Majd megkóstolom...
Hát 2 liter redbull elfogyott szilveszterkor. 
Üdv !
LAN- lehet nézni a képeket, valaki számolja meg mennyi fogyott...energiaitalból
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Eladó SPD cipő http://href.hu/x/jlp6

A magyar redbull az nem átcimkézett teszkós energiaital??
A színe ugyanolyan sárgás .
Angliában piros volt a redbull , nem az az igazi ?
--
Mennyire igaz az hogy az energiaitalok csökkentik a reakcióidőt?
[ Szerkesztve ]
Uj nickem : Phvhun

Most ittam meg egy redbullt egy fél órája
És a reakcióidőm 178ms . De nem tudom mennyi köze van hozzá a lötyinek...
Amugy lenne az kevesebb is , de most csak egy régi lassu lcd moncsim van ..
Félek belegondolni, hogy mennyi pénzem elmegy ezekre a löttyökre. 

Ne is mondd
Ha nem lesz, majd nem iszunk, addig meg ha ez örömet okoz, akkor költsünk erre.

Látod én nem vagyok ennyire igényes,ma is valami 99 ruppós cuccot nyomtam,és jó volt ez is
Én meg egy tesco-t és ízlett. 

Tulajdonképpen mi a kérdésed? 

Én ezzel "És a reakcióidőm 178ms ." nemigen tudok mit kezdeni, hogy mérte ezt le, mi ez? 

Én se értem az egész hozzászólását 

Annyi a lényeg hogy a redbullra rá van írva röviden hogy felturbóz . Az is oda van írva hogy csökkenti a reakcióidőt . ezzel mértem : [link] .
Mielőtt elértem volna azt a 17*ms időt megittam egy redbullt , de nem tudom hogy amiatt volt-e ilyen jó az eredményem .
---
Ez meg szerintem elég egyértelmű :
A magyar redbull az nem átcimkézett teszkós energiaital??
A színe ugyanolyan sárgás .
Angliában piros volt a redbull , nem az az igazi ?

Nem tudok érdemben hozzászólni a témához.
Ez a reakciós link viszont tök jó 
Nem hinném, hogy teszkós, csak kóstold meg. Nem vagyok redbull rajongó, de a teszkós egy az egyben hányós lötty (ettől függetlenül 1évig azt ittam, mert az volt nekem elérhető). És nem hinném, hogy vállalnák az átcímkézéssel járó pereket. Igazi-nem igazi, ki tudja, de mi nem Anglia vagyunk. Azt se hiszem, hogy ilyen számszerűen mérhető a hatása reakcióidővel, annyi ez, mint egy csésze kávé, feldobja kicsit a napod főleg hittel párosulva, ha szereted, jó érzéssel tölt el, hogy magadba nyomhatsz egy adagot és szebb lesz a napod, így jobban is megy minden. Én így gondolom. Aztán meg vagy így van vagy nem 

Egyes országokban eltérhet a red bull összetétele pl Kanadában és Kína lehet a színe is más....
[I]"Franciaországban 2008-ig csak a taurin nélküli energiaitalok forgalmazása volt engedélyezve
Kanadában árusított Red Bull egy Krating Daeng (thai nyelven: vörös bika) nevű ital koffeines verziója. Az ital árusítása Kanadában a 2004-es év végéig tilos volt"[/I]
Én annó 96 körűl kóstoltam meg először,akkor Ausztriából (mint tudjuk a red bull cég osztrák)kaptam és már akkor is sárgás volt a színe, és az íze is ugyan ez volt.
[ Szerkesztve ]
A Lidl-ben 4 db. Red Bull 900Ft.
Nemrossz...

Köszönöm a választ .
Ma egész jól ébrentartott ( 3 óra alvás ) enélkül biztos elalszok az asztalon .
Lehet hogy csak azért mert aza tudat volt bennem hogy huu van valami ami majd ébrentart , de lehet hogy a koffein volt , nemtudom .
Amugy meg csak azért iszom ezeket mert szeretem az ízét .
Nincs valami olyan üdítő amiben nincs ennyi vitamin meg koffein meg nemtom , de az íze ugyanolyan mint az energiaitaloknak?

hello
ismeri valaki a "be!"-t?
legelőször itt láttam: http://www.kehes.hu/kehes/energia/htm/be_focused.htm
aztán tök véletlenül, szilveszter előtt az egyik CBA-ban belebotlottam (kóstolni is lehetett, és egyet fizet kettőt kap akcióban volt). a kóstoltatós lány azt mondta, hogy abban más mint a RedBull, hogy szőlőcukor van benne. nekem úgy tűnt, hogy talán kicsit gyorsabban hat, meg nem lettem tőle annyira dekoncentrált (zizi). persze lehet hogy csak bebeszélem magamnak. ki az aki próbálta már? kíváncsi lennék ki mit gondol?
ntf
ja, ebből a be!-ből volt még egy félliteres palackos változat is, az olyan volt mint egy ásványvíz (nagyon hasonlított a citromos janára), csak volt benne koffein, meg ami kell. nekem az is bejött, de gondolom a nagytöbbségnek már túl "csajos" az ilyesmi...

jo a link koszi
szerk: stat
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Tök érdekes hogy egyre több ismert ember (magyar és külföldi is) hűtőében van 1-2 karton Red Bull.Még olyanokéba is akik egészségről dumálnak folyton.
Nem tudom de nálam valahogy a kettő nem illik össze.Az egészséges életmód vega kaja, és az energiaitalok.
Mondjuk nem tudom miért pont a red bull,mert van nála sokkal jobb is!
Talán a Red Bull-nak a legnagyobb a marketingje. 

Van egy úgy nevezett [Kalaschnikow] energia ital is!
Ha van készleten akkor bármelyik Plus élelmiszer hálózaton belül meg lehet vásárolni. Nem rossz az íze és úgy kb. a 3. doboz után máris könnyebben megy a meló!

Bye!
flyerz hátulján ott van 10 match üzlet ahol burnből. 27.-ig 2 fizet 3 kap.
go to...
[ Szerkesztve ]

Elég jól néz ki a doboza,megnézem majd hogy nálunk lehet-e már kapni a plusba
Ha fele olyan jó ez az energiaital mint a site intro már jó
[link]
[ Szerkesztve ]

a voros durranas?

Jó a szlogen picit béna,de attól még lehet finom és jó
Amint sikerűl szereznem elárulom hogy milyen.

En inkabb megmaradok red bull, bomba, v-power vonalon 

Ízlések és pofonok.Nekem a red bull íze nem jön be bomba hatása nulla (az üvegesé legalábbis) v-power az ok

Szvsz a red bull ize nagyon jo. Tesom azert iszik red bull-t neha mert hianyzik neki az ize. Ugy van vele mint a mcdonalds-os sajtburgerrel. Felevente megkivanja azt az izt. Legutobb dobozos bombabol vettem egy lappal mert akcios volt. V powert pedig futas elott iszok mert van benne egy lofingnyi carnitine.

Én a redbull-on érzek egy kesernyés utóízt ami nagyon nem jön be.Mindig próbálkozom vele,és mindig megállapítom hogy nem jön be az íze. 

Most nyitottam ki egy bombat elvileg ebben is kb ugyanazok az etkezesi savak vannak en is erzem az utoizt.

Én nem tudom bombán nem éreztem eddig csak red bull-on.
Szerintem azért, mert a bomba kicsit édesebb ízű. 
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /