THX. Közben 4 nap beszélgetés után benyögi a gyerek, hogy nincs posta meg csak 2 hét múlva adná. Mondom kösz. Jókor szólsz.
YNWA, Forza Juve - Xbox 360 gamertagom: matthew95HUN
(#851) matthew95(2) válasza mobicheck (#850) üzenetére

THX. Közben 4 nap beszélgetés után benyögi a gyerek, hogy nincs posta meg csak 2 hét múlva adná. Mondom kösz. Jókor szólsz.

Vagy PS3 media serverrel streameled egy számítógépről. Simán megy, csak kraftos gép kell hozzá.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Nem, csak telefon nem mindet persze, meg e-mail. De azt se én mindig! 
• • • Xbox Live: Richie Dale • • • Origin: Richie_Dale_HUN • • •

Nincs vkinek kedve ma Forzazni? Twin Ring Montegi, Spain nagydíj, vagy Suzuka vmelyikén? C-D-B kat. autókkal?
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

De akkor meg minek hozzá az Xbox? Gondolom, ha már valakinek jó gépe van, akkor van egy HDMI csatlakozója a VGA kártyáján, és akkor egyből a TV-re tudja kötni.

ma hazahoztam konzolsarokból a gépet, és teszteltem is egy kicsit. elég jóra sikeredett, remélem egy ideig nem hal meg újra.
Raidcall ID: 5886442
Jól van gondoltam írok ha te vagy
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
(#858) matthew95(2) válasza matthew95(2) (#836) üzenetére

Fentebb leírt nfs-es kérdésrmre válaszolna valaki? 

Ment egy PÜ 

Az ő állításuk szerint kisebb az esély javítás után a hibára, mint előtte.
Szerintetek? 
3-4használt X360 játék vs SC2.
Nem tudok dönteni... 
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
igen vissza is 
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Attól függ mik a használtak, és milyen állapotban vannak.
Nem írtad el? Fél másodperc az rengeteg! Ha tényleg így van, akkor át kell szoknom rá 
Pedig már örültem, hogy manuál megyeget 

Ha elírok valamit, oda írom, hogy buszon ülök! 
Tudja a fene még!
De 1-et biztosra tudok: Brütal Legend.
szájkaratéjos tanfolyamhoz keresek magam mellé jelentkezőt!
pfff

Nyugodtan számolhatsz nem körönként, hanem percenként fél-egy másodpercet, attól függően, hogy hányszor kell felváltani. Tehát egy két perces pályán már 1-1,5 mp-et simán jelent, de inkább többet, ha sok a váltás és nem tiszta egyenes a pálya, márpedig általában nem az.
Miből adódik ez a sok idő?
Abból, hogy nem váltasz vissza például, hanem csúsztatod egy kicsit?

A váltási időből. Meg nem esik le annyira a fordulatszám. Kuplung közben is pörgesd a motort.
Holnap letesztelem valamelyik megbízhatósági versenyen 

Van erre külön topic. Forza 3
Sőt Crazyman33 "szakmai" blogjában nagyon sok hasznos információt megtaláltok az autók beállításokról.
[ Szerkesztve ]

Most nehogy már egy Xbox 360 topikban nem lehet beszélni egy Xbox 360 játékról 

Miért nem lehetne, de majd 100hsz keresztül...?? 
Ha van külön topicja akkor szvsz ott érdemes. 
Na meg egy szakmai topicban, hogy ki milyen versenyt tesz le nem biztos, hogy helyt álló. 
[ Szerkesztve ]
(#875) Crazyman33 válasza heihachi (#873) üzenetére
A Forza topikban meg síri csend van.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

De a megmaradt játékok hirdetése a szakmai topikban meg helytálló, mi
(Ne vedd fel!)

Akó' ne szój' be.

(#878) heihachi válasza Crazyman33 (#875) üzenetére

Nyilván, mert a kutya se olvassa. Itt meg megvan fél óra alatt bármire a válasz.
(#879) Crazyman33 válasza heihachi (#878) üzenetére
Értem. Én azért még nem dobálnám rá a földet ilyen nagy igyekezettel.
Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.
(#880) heihachi válasza Crazyman33 (#879) üzenetére

Hát ne tedd. (Mellesleg én se tettem, egy tényt közöltem, nem ettől haldoklik az a topik.)
[ Szerkesztve ]
(#881) Crazyman33 válasza heihachi (#880) üzenetére
Most már minden világos. Teljesen igazad van.
Sziasztok!
Sikerült egy ilyen konzolt beszereznem, és kaptam hozzá video-audio kábelt is:
Egy 2x3 RCA csatis kábelt, aminek a box felöli oldalán TV - HDTV kapcsoló van (gondolom ez a gyári), valamint egy Speedlink D-Sub és 2 RCA csatis kábelt.
A kérdés az lenne, hogy melyikkel lehet jobb képet-hangot elérni esetemben, ahol egy tft tv-t és egy 5 csatornás házimozit kéne összekötni vele. a tv-n van D-Sub csati is, a házimozi erősítőn pedig mindenféle kimenet.
További kérdésem lenne, hogy milyen összeköttetéssel lehet megoldani, hogy a játékokat surroundban élvezhessem?
Előre is köszi,
Mosqu!to
Eladó Dell Latitude, Precision, Alienware gépek: http://goo.gl/Etg77

Én azt mondom, hogy a d-sub és a komponens között nincs nagy különbség. Nekem komponenssel van összekötve. Az igazi az lenne, ha HDMI -n keresztül tudnád használni.
Surround alatt mit értesz? 5.1 -et? Ha igen akkor tudomásom szerint azt csak optikai kábelen keresztül tudod elérni.
[ Szerkesztve ]
Argentín a Pápa, még szép, Maradona az Isten!

Még egy külön oldalt is létrehoztak a Mafia 2 demónak! 
Látod woodbear, mondtam, hogy jön PC-re is a demó!

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)
(#885) M_Tomi0227 válasza Sonja (#884) üzenetére

Nagy dobásra készülnek 
Más: Konzolvilág.hu-n nézegettem a kiegészítők között a kormányokat, de elég szegényes a választék(nem a boltnál hanem támogatás terén
), mert mindenhol csak ezek vannak) amik vannak csak azok jók hozzá? Logitech G25 gondolom felejtős (ára miatt is kicsit
de egyszer próbáltam és kegyetlen jó cucc már tényleg köz van a valósághoz) mert ami jó azt a Billi fiú és haverja nem szívleli konkurenciaként 
[ Szerkesztve ]

Jó reggelt emberek!
Nagyon megtetszett az új xbox ezért tervezem, hogy beszerzek egyet, de lenne pár kérdésem:
- Akik már beszerezték, azoknak mennyire melegszik a gép, úgy értem még elfogadható?
- Illetve, hogy alakul a fogyasztása?
- Ja meg, hogy itthon magyarba nincs és nem is lesz live?
A válaszokat előre is köszönöm! 
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave

-Hát eléggé melegszik pár óra játék után, de a hűtő kifelé fújja a meleget ezért érződik talán forróbbnak mint a jasperes. Az elfogadható nem tudom mit jelent, nem kell fogdosni, megy és kész, teszi a dolgát a hűtő 
-A fogyasztása az előző boxok-hoz képest 10%-al csökkent ami 15W-os csökkenés jelent. Kisebb tápot csomagoltak a gép mellé.
-Ősztöl lesz magyar live...
Már várjuk a madzsart, de addig még egy 3 hónapos liva-ra beruházok, ha esetleg nem lehet címet módosítani ne menjen kárba az éves... 
[ Szerkesztve ]
Én is optikai kábeles megoldásra gondoltam, de spdif csatit nem találtam a boxon. Esetleg a komponens kábel audió részéből a sárga jelölésű lenne egy coax?
HDMI kábelem is van, de ahogy látom microsofték elintézték, hogy mindenből kelljen venni az ő csatlakozójukban végződő kábelt, nehogy használjam az itthon levőket...
Eladó Dell Latitude, Precision, Alienware gépek: http://goo.gl/Etg77

De lehet majd címet módosítani meg régiót minden. Gondoljátok az MS hülye?
Már hivatalosan is bejelentették, hogy lesz mód ezekre. ENDZSOJ 
Az Xbox360 kormány támogatása , jah elég csekély. Ez sajnos a Microsoft üzletpolitikája. Van egy pöpec kormány a Fantec jóvoltából, amit egy 911 Porsche ihletett.
Az eredeti Microsoft kormány licenszét meg eladta a Microsoft , hogy a gyártósorok átálljanak a Kinect gyártására... karácsony környékén egy külsős cégtől esedékes elméletileg egy új kormány.
Jól szellőző helyre kell rakni.
Eléggé jól teszi a venti a dolgát, és ugye egy helyen távozik az összes felgyülemlő hő, ezért érződik melegebbnek (nem érződik, konkrétan melegebb jön ki belőle, mint a Jasperből).
A titka az, hogy ne szorítsa be az ember polcok közé, vagy szekrénybe.
Egyébként legjobb tudomásom szerint elég jók a szenzorok benne, és ha baja van a meleggel, akkor lekapcsolja magát, amiről tájékoztat is téged. Nekem ilyen nem volt, pedig akadt olyan hétvége, amikor a déli rekkenő, gusztustalan 37 fokban játszottam vele valamennyit, és egyben maradt 
Sectumsempra - For Enemies

Köszi szépen a válaszokat! 
Szóval akkor nem kell félteni a kicsikét huzamosabb játék után se nyáron....
Még pár kérdés:
- A box képes hdmi-n hangot is leadni?
- Ez már az álom kategória, de a DLNA lehetséges lenne?
Köszi annak aki pazarolja rám az idejét! 
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave

Akkor éves lesz
Lassan lejár az egy hónap grátisz, úgyhogy muszáj lesz...

Gondolom ilyen csatid van a boxhoz.
Ott van oldalt az a fekete kis kapu, ő lenne az optikai kimenet.
A kábelen a zöld, kék, piros megy a tv komponens bemenetébe. Piros-fehér viszi a hangot, a sárga pedig a sima videó jel. Ezt akkor használod, ha régebbi típusú TV -n akarod használni a gépet amin csak AV bemenet van.
[ Szerkesztve ]

"Az eredeti Microsoft kormány licenszét meg eladta a Microsoft , hogy a gyártósorok átálljanak a Kinect gyártására... karácsony környékén egy külsős cégtől esedékes elméletileg egy új kormány."
Remélem ettől még nem lesz szarabb minőségű. 
Tök jó kivittem a Crash-t erre 36% kész
ahj de nincs kedvem szenvedni az öcsikkel meg ezekkel.Tök szar, hogy ezk húzzák azaz maxolják ki a játékot.

HDMI kapcsán. Természetesen igen.
DLNA-t nem próbáltam.

Forza 3-hoz, hogy tudjak vele játszani, kell hdd?
(#898) heihachi válasza matthew95(2) (#897) üzenetére

Nem lesz minden pálya és autó választható, ha nem installálod fel, de a játékkal tudsz játszani.

Aki eredeti Microsoft HDD-t akar venni, az nézzen szét itt . Még nem vásároltam tőlük, de jónak tűnnek az árak.

20 gb-os winchestert érdemes még venni?