2013. június 20., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox 360 - Archívum II. (téma lezárva)

(#7001) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

Végigtoltam a Gothic 4-et. Aki szerette PC-n, annak ez is be fog jönni.
Kb 34 óra alatt megvolt, de egy pár gyűjtögetős küldit nem tudtam befejezni.
Gyönyörű az egész, jó a története is, mármint annak aki eddig is képben volt.
Egy-két kis említést nem érdemlő dolog miatt lett csak 9,5/10 nekem.
Nagyon sok oldalon lehúzzák mondvacsinált indokokkal, ok nélkül...

“Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts.”

(#7002) heihachi válasza DonMedve (#6992) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Ha rá is lehet nyomni, nem sok értelme van. Gyakorlatilag azt éred el vele, hogy egy G25-el irányítasz egy Xbox 360 kontrollert, annak pontosságával, gyorsaságával, stb.. Merthogy az xfps kb ennyit csinál, hogy átalakítja a jelet, hogy az xbox tudjon vele mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#7003) woodbear válasza Davzone (#7000) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi adalbert és Davzone!
Van 1-2jó árú játék.

Gothic4 nek csak a demojával játszottam, nem rossz, de engem ez a nagyon alacson fps szám taszít. Inkább legyen csúnyább, de fusson normálisan.

Racing, racing.....RACING!!

(#7004) DonMedve válasza heihachi (#7002) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Csak tudnám megérteni,hogy miért nem ad támogatást a Logitech G25-höz. :(

||Samsung Galaxy S3||-Powered by Google //Barca forever\\

(#7005) woodbear válasza DonMedve (#7004) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert nem MS termék, és tudja, hogy annyi különbség nincs árban, hogy inkább a G25-öt vennéd, mint a MS kormányt.
Igaz, vannak akik gyártanak kontrollert is a boxhoz, de ott más a felállás hiszen alapból kapsz a géphez, és szerintem elég jó is. A kormány viszont kap hideget-meleget.

(#7006) szabogabor10 válasza Xirtam (#6986) üzenetére

szabogabor10
(senior tag)

Osztom a véleményed. Én például minden nap használom a Facebook-ot és a Twittert is. A Last.FM-et és az ESPN-t sajnálom a legjobban, hogy nem érhető el nálunk az IP check miatt. Biztos, hogy nem fogok átállni a magyar Live-ra addig, amíg a Facebook és a Twitter mellett legalább a Last.FM nem lesz elérhető.

[ Szerkesztve ]

-- Genuine Microsoft Windows 8 Pro with Media Center x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- IE 10 user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- Sony Xperia™ T LT30p -- Apple iPad with Retina Display 64 GB LTE Black

(#7007) Khelben

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv! Ha az amazonról veszek xbox-ot, azt tudom Magyarországon használni? Minden funkcióját?

Ne sorold fel a hardvereidet az aláírásodban, mert meghülyíted vele a keresőket.

(#7008) StLui válasza woodbear (#7005) üzenetére

StLui
(őstag)

MS kormány nincs, most nem tudom mi van a logitech gyengécske kormányával de az volt, tehát nem ez lehet az ok, most egyedül csak azt a vacak madcatz vagy milyen nevű van ami egy borzalom.

MS kormány szerintem jó, persze nem profi, nekem ilyen van.
Logitech nekem nem tetszett, gyengébbnek tünt, de van akik szerint az a jobb
Fanatec Porsche kormány biztos nagyon profi, de elég drága. de most nézve a honlapjukat, lehet az sem megy már xbox-al :Y
Madcatz pedig ránézésre egy trágyadomb, ha nem lenne MS kormányom eladnám a boxot ha az autózás fő szempont lenne, ahogy kicsit az is, de nem játszottam már hónapok óta, tul képpen semmivel :O

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#7009) StLui válasza Khelben (#7007) üzenetére

StLui
(őstag)

Biztos megéri? nem usa cég az amazon? mert akkor vám áfa plussz bejöhet. Amúgy nem lehet gond, de nézd meg azért az itthoni árakat, szerintem nagyon jók.

"Különben is az agyvelőm meg van hűlve, és az ilyen hosszú szavakat nem szeretem"

(#7010) woodbear válasza StLui (#7008) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valóban a Logitech Drive FX-ről megfeledkeztem, ez esetben nincs tippem, hogy G25 támogatás miért nincs. Nekem is volt MS kormányom, tetszett is, csak 10fokban jobbra kellett tartani, hogy egyenesen menjen, tehát megváltam tőle.

(#7011) heihachi válasza Def26 (#6987) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Mondjuk szvsz egyébként sem ér szart sem a fészbúk, de boxon meg kifejezetten olyan szar, hogy gyakorlatilag ha egyáltalán nem lenne, akkor is pont annyit tudna, mint így, hogy van.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#7012) Def26 válasza heihachi (#7011) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

Igen, ez határozottan így van. :DDD Viszont látod, hogy vannak olyanok akik ez miatt nem jönnek magyar live -ra. :U

Microsoft!!! really??? watch tv on my own tv!!! brilliant!

(#7013) Bagan

Bagan
(fanatikus tag)

Segítségeteket szeretném kérni! Xboxot akarom monitorra kötni. VGA kábel megoldást elszeretném felejteni.
Ötletem:

lesz egy HDMI to DVI átalakítóm( értelemszerűen HDMI megy a box hátuljába ), amelyből DVI to DVI kábellel megy egyenesen a monitorba a jel. Itt is lehet változtatni ugye a felbontást? más tapasztalati szerint igen.
A hangot meg majd Optika kábelen szopogatom az erősítőbe. kenwood krf v4070d erősítővel.
Ez így szuper akkor, igaz?

Köszönöm szépen a segítséget.
Üdv!

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7014) Davzone válasza Bagan (#7013) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Menni fog HDMI DVI kábellel és igen tudsz felbontáast álitani,de valszeg alapba befog állni a natív felbontásba.
Nem kell átalakitózni van alapba olyan kábel aminek egyik fele hdmi másik fele dvi.
Menni fog biztosan.

Samsung Galaxy Note 2 16+64GB - XEH - 4.1.2

(#7015) Bagan válasza Davzone (#7014) üzenetére

Bagan
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen a megerősítést :).

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7016) tomgabor

tomgabor
(senior tag)

Sziasztok! Ha Jasperes Arcade-ot vagy 4GB-os Slimet veszek és később hozzá egy 250GB-os Xbox HDD-t akkor részesülök valami hátrányban? ban vagy valami más? kb. 1 hónapig használnám HDD nélkül.

(#7017) HollyBoni válasza tomgabor (#7016) üzenetére

HollyBoni
(PH! addikt)

Szia!

Annyi lesz a hátrány,hogy hangosabb lesz a géped.Ilyenért nem banolnak.. :)

(#7018) woodbear válasza tomgabor (#7016) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi hátrányod nem lesz. Azonnal használhatod, amint csatlakoztatod a géphez.

(#7019) StLui válasza HollyBoni (#7017) üzenetére

StLui
(őstag)

Utólag belerakott HDD-vel miért lesz hangosabb mint egy gyárilag HDD-vel szerelt gép?

(#7020) Bagan válasza StLui (#7019) üzenetére

Bagan
(fanatikus tag)

DVD meghajtó kelt csak nagyobb hangot. Ha nincs HDD-d, nem tudod felmásolni a játékokat, így folyamatosan pörgetni fogja a lemezt.
Amúgy a 4gigás modell az matt, nem fényes!

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7021) Peat;) válasza StLui (#7008) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Amióta beindult a Kinect mánia (és gyártása a raktárkészletre a premierre) azóta nincs kormány ehhez a konzolhoz. Csak az a borzadály. Végül ha kapható lenne lehet úgy sem vettem volna, elismerem. De ettől függetlenül ez ciki és még egy pont amiért rühellem ezt a szánalmas kinect dolgot.
Viszont wii/sony féle megoldás tetszik fizikailag, sony meg komoly játékoknál is erőlteti a támogatását. Következő konzolom szerintem sony lesz ha kivételesen nem cseszik el a hardware-t, microfos csúnyán el*urvult.

[ Szerkesztve ]

(#7022) tomgabor válasza HollyBoni (#7017) üzenetére

tomgabor
(senior tag)

Az se baj az MS-nek ha én utólag teszem bele a Slimbe a HDD-t?

(#7023) DonMedve válasza Peat;) (#7021) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Én is elgondolkoztam rajt,hogy lecserélem PS3-ra.Semmi másért,csak,hogy valami normális kormányt lehessen választani.PS3 jópár kormányt támogat. :F

(#7024) Khelben válasza StLui (#7009) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem éri meg, közben utánanéztem. Amazonon 60k a kinectes 4gigás csomag, az vámos, angoloktól meg már 80k lenne, akkor már jó az itthoni 89k-s csomag.
Kinectről mit gondoltok? Főleg a gyerekeknek lenne, meg ha vmi szülinapi buli vagy ilyesmi van. Wii meg ez között gondolkodom, olvastam, hogy a wii bulisabb, de elriaszt a gagyi grafika.

Ne sorold fel a hardvereidet az aláírásodban, mert meghülyíted vele a keresőket.

(#7025) Tituka válasza Khelben (#7024) üzenetére

Tituka
(senior tag)

szerintem várd meg míg jönnek róla a magyar tapasztalatok :K
én drágának tartom

Skizofrén vagyok, és én is...

(#7026) Xirtam válasza DonMedve (#7023) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

És itt ki is fújt a PS3 melleti érvek sokaságga. :DDD

• • • Xbox Live: Richie Dale • • • PSN ID: Richie_Dale • • • Introducing the all-in-one entertainment system - Xbox One • • • We will use your tv as well for GAMING - PlayStation 4 • • •

(#7027) Khelben válasza Tituka (#7025) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenképp megvárom, karácsonyra akarom megvenni majd. Ha kiszámolom a Wii-t a plusz kontrollerekkel, hogy 4 ember tudjon játszani, akkor nem is olyan drága a kinect.

(#7028) Khelben válasza Khelben (#7027) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még kérdés: ha mostanában vesz valaki xbox-ot, melyik változatot kapja? Csak a valhallát árulják vagy van még jasperes is?

És mégegy: ha a hdmi-vel bedugom a tv-be, akkor a hangot hogy tudom elvinni az erősítőbe? Egyáltalán tud 5.1-es hangot? Úgy szeretném megoldani, hogy ne kelljen mindig az erősítőt is bekapcsolni, menjen simán csak a tv-vel is. Jelenleg ez úgy van megoldva a médialejátszómmal, hogy hdmi megy a tv-be, a hang meg optikai kábelen az erősítőbe, így van hang a tv-n is meg az erősítőn is, egymástól függetlenül. Xbox-szal ezt hogy lehet megoldani?

[ Szerkesztve ]

(#7029) Tituka válasza Khelben (#7028) üzenetére

Tituka
(senior tag)

még elvétve lehet kapni jasperest is :K
optikai kábellel meg tudod oldani

Skizofrén vagyok, és én is...

(#7030) Davzone válasza Khelben (#7028) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanígy menni fog,ha ujat veszel azon van alapba hdmi és optika is.
Lesz hangod a tvn a hdmiről és lesz az optikáról az erősitőn,ha jasperes gépet veszel tehát az ugymond régit,akk hdmin lesz hangod és kell egy audio adaptert venned amit bekötsz a boxba hátra és azon van optikai kimenet.
De amugy amit hdmin visz át hangot a box azt a tvdnek is ki kell adnia érintetlenül egy optikán vagy rca spdif csatin,amit szintén küldhetsz az erősítőbe.

(#7031) Khelben válasza Davzone (#7030) üzenetére

Khelben
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szuper, köszönöm.

(#7032) DonMedve válasza Xirtam (#7026) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Igazad van!Én is csak mérgembe mondtam.De mostmár,az MS gyártja a kormányt igazán megadhatná a támogatást.Mert ez a MadCatz egy határ...!

(#7033) DonMedve válasza DonMedve (#7032) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

Azt akartam írni,hogy nem az MS gyártja!Sorry. :B

(#7034) Djuree válasza Xirtam (#7026) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

na azért nem teljesen :N

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#7035) Def26 válasza Djuree (#7034) üzenetére

Def26
(PH! nagyúr)

:DDD

Microsoft!!! really??? watch tv on my own tv!!! brilliant!

(#7036) Bogyi007

Bogyi007
(senior tag)

Megtaláltam ezt a topicot is végre!

Már jó ideje látogatom a fórumot, főleg a Voda845 teló miatt, de mostanra visszatértem a Boxhoz is némi ps3 kitérő után, így aktuális hogy itt is aktív legyek. Gamertagem Hun Bogyi007 (első hz-ba berakhattok esetleg engemet is). ha esetleg tudok segítek pár dologban majd de sokszor fogok kérdezni is.

Első kérdés, holnapután indul a magyar live: nekem angol címen van egyenlőre, pontosan hogyan kell hazahozni majd a profilt?

valamint nincs valakinek egy fölösleges 48 órás Live kódja? Szerdán élesítem a goldot de addig jó volna kicsit bemelegíteni. Csak megköszönni tudnám de azt nagyon! :)

A legtitkosabb titkosügynök!

(#7037) Bagan

Bagan
(fanatikus tag)

Nem hiszem el.
3 méteres HDMi to DVI kábelt vettem. Aranyozottat. Elvileg jónak kell lennie.

Boxban tudom állítani a felbontást, de hiába teszem nagyobbra, visszaáll 10sec múlva az alapra 640x480. 1280x720 bejött, tükör sima volt a kép, de sajnos visszaáll, vagy elmegy a kép teljesen.
848x480 vagy mekkora a felbontás amennyin ott is marad, ez a maximum, de kiírja hogy 50hz blabla bla. Mit csináljak?:(.
Samsung SyncMaster 940BW monitor.

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7038) woodbear válasza Bagan (#7037) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáld meg, hogy rákötöd a monitort szgépre, és beállítod 1280x720-ra. Aztán kösd rá a boxra. De ez csak egy tipp. Egyébként értetlenül állok az eset előtt, mivel én is monitoron nyomom, igaz én vga kábellel.

(#7039) Bagan válasza woodbear (#7038) üzenetére

Bagan
(fanatikus tag)

Sajnos így sem jó :( :( :(

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7040) woodbear válasza Bagan (#7039) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor nem tudom. Vga kábellel is legalább olyan szép a kép, mint hdmi-vel, ha nem szebb. És azzal tuti jó is lenne.

(#7041) Bagan válasza woodbear (#7040) üzenetére

Bagan
(fanatikus tag)

Van nekem VGA kábelem, csak sajnos szellemképes eléggé. Előző elite boxommal nem volt ennyire látványos. Slimmel eléggé az sajnos.

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7042) Davzone válasza Bagan (#7037) üzenetére

Davzone
(senior tag)
LOGOUT blog

Amikor felbontást álitasz bocon utána megkérdezi hogy meg akarod e tartani vagy sem?
Ha nem okézod le akk visszadob az előzőbe.
Esetleg próbáld igy:
[link]
Ez a display settings reset próbáld igy a monitorral.

Mától elérhető 4 uj multis map a bad company 2höz ha van vip kódotok!

[ Szerkesztve ]

(#7043) Bagan válasza Davzone (#7042) üzenetére

Bagan
(fanatikus tag)

Ez az hogy meg sem kérdezi, mert feketére vált a kép.
Van mikor elfogadja az 1280x720-as felbontást, de néha el-el megy a kép, így az sem jó.
Ezt a resetet már próbáltam, de semmire nem jó. Illetve arra jó volt, mikor nem akart akart képet adni indulásnál a box. Vakon is meglehet csinálni:).

Marad a 848x480-as felbontás. Nem húzza szét, rendesen látom, csak közelről sajnos pixeles. Fél méterről játszok, úgy meg majdnem simának látszanak az apróbb betűk. Jobb mint sima pici tv-n játszani :).

iPhone 4 16GB iOS 5

(#7044) HollyBoni

HollyBoni
(PH! addikt)

Van valakinek már Kinectje?Egy gyors vélemény?

(#7045) woodbear válasza HollyBoni (#7044) üzenetére

woodbear
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Xirtam tuti kipróbálja, ha máshol nem, az üzletben :)

(#7046) HollyBoni válasza woodbear (#7045) üzenetére

HollyBoni
(PH! addikt)

Ezt gondoltam énis.Mázlista :DDD

(#7047) Pavti válasza Davzone (#7042) üzenetére

Pavti
(senior tag)

Frissítettem én is a BC2-t (valami 4 megát leszedett), de nem találok semelyik módban 4 új mapot. 6-os map pack az utolsó amit én látok, de az augusztusban jött ki. Most akkor mivan? :DDD