asszem november 20 - Macau
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.policesecurityforum.hu/

asszem november 20 - Macau
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.policesecurityforum.hu/

pontosan, viszont hallottátok hogy 2006-ra kiszáll az alfa, mert nem sikerült megcsinálni a 159 wtcc-t, de szerencsére csak egy évet hagynak ki
[Szerkesztve]
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

Thanks!

Erről még nem hallottam semmit, de nem örülnék neki, mert az alfák nélkül unalmas is lehet a szezon.

itt van róla a cikk: [link] , lesznek idei 156-osok csak mint privát
[Szerkesztve]

Ennek nem örülök
, mert a BMW biztos jo kis gépet épit jövőre az új 3-asból, és igy nem biztos, hogy lesz komoly ellenfelük, akkor meg unalmas is lehet a szezon, de ne legyen igy!

Teee, most mondom, hogy túraautóban még soha nem volt unalmas szezon
Sem a nemzeti bajnokságokban, sem az európaiban (amíg volt), sem a világbajnokságban
Van saját életem...

vb/eb-t már nézek pár éve, és valóban nem volt eddig unalmas szezon, de ez most váratlanul ért, pedig bmw drukker vagyok. 

Én csak azt remélem, hogy az új Alfaval ki tudják küszöbölni a 156-os gumi-elmelegedési problémáit. És továbbra is drukkolok a Lacettiknek, nameg majd a Ladának
Van saját életem...

A Lada-nak én is fogok drukkolni, meg a Honda-nak.

Lada-hoz vhogy nemtudok sok reményt fűzni, bár max meglepetés ér. A seat meg szépen jön fel, jövőre talán ellenfele lehet a bmw-knek

Vasárnap hajnalban lesz a 2005 évad utolsó versenye Macauból. Kéretik nem elfelejteni!
Van saját életem...
segítek hogy szem előtt legyen
hm, izginek ígérkezik, elég érdekesen alakult az időmérő.
apropó, nem tudod, pontosan mikor kezdődik a futam?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

04:45 FIA Túraautó Világbajnokság
WTCC, Macau, futam - élő
port.hu szerint
Nekem azért ez egy kicsit korán van, de ismétlik 11.30-kor is
Van saját életem...
köszönöm szépen!
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

én 9.45-kor láttam, az újságban ez van
nem értem, a eurosport oldalán mintha 7-kor is lenne ismétlés
[Szerkesztve]

Grat a világbajnoknak! 
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Most megy az ismétlés...
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

Nahh, ez szép szezon volt!
Remélem jövőre a Chevyk még jobbak lesznek.
Van saját életem...

Meg a Seatok, a Fordok, és Honda is kellene... minél szorosabb a küzdelem annál jobb a nézőknek... 
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

Még nem kezdődött el a szezon sajnos, ezért hadd dobjalak fel Benneteket egy kis online versenyvideoval [link] a tegnapi futamunkról, 93 MB wmv 

Van saját életem...

Nehogy elfelejtés legyen a dologból, hétvégén indul Monzaban a 2006-os szezon!
Ahogy nézem, idén végre nem Silverstone lesz, hanem Brands Hatch
, és külön öröm, hogy Gianni Morbidelli is az indulók között van!
Van saját életem...

Jó, hogy szólsz, csak el ne felejtsem. 

Akkor szólok még egyszer, délután 3-kor kvali!
(Kíváncsi vagyok Morbidellire. Őt meg Larinit ismerem személyesen)
Van saját életem...

vettem 
Jó lesz már hogy indul a szezon.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Azért ez kicsit komoly, ahogy Priaulx elverte a Müller BMW-ket. Ők már tavaly ősz óta fejlesztik ezt a kocsit, míg Andy egy hónapja vette át
Van saját életem...

Lada volt?

Nekem volt egy Zsigulim még 87-ben.
Egyébként majd csak Oscerslebenre jönnek állítólag.
Ezenkívül, látnivaló hogy net előtt ülsz: eurosport.com fiawtcc.com
Van saját életem...

Nem rossz, nem rossz 
Kösssz,megnéztem a verseny naptárt, az juniusban lessz. Arra a versenyre kiváncsi lennék, de addigra tuti elfelejtem.

Majd szólok
Van saját életem...

HI!
Aesir legyszi nymjad a wtcc-s infoakt ugyansi egyszerun nics idom meg keresgelni sem, meg a buvarok is johetnek , amit juro tex-en tanatam hopgy Prialux uj auto kap mert kicsit megviselt e amsikat:- 0))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Ennyit tudok én is összvissz, időm sem nagyon van, max a futamokra.
Mellesleg ma 15:15 Eurosport adja mindkét futamot Magny-Coursból. A tavalyiból kiindulva remélem most is fergeteges verseny lesz. Azaz, a pálya adottságainál fogva, erre minden esély megvan
Van saját életem...

Topikcímbe került az idei év is, köszönet 'tiv'-nek!
Van saját életem...

A második futamot láttam, ami egész jó volt. A BMW ma ünnepelhet, mert ha jól értettem az első futamon is kettős győzelmet arattak.
Egy kérdés, Priaulx autójának a vezető oldali légbeömlője miért volt leszűkítve, mert Mülleré nem volt, tudja ezt valaki?

Erre sajnos nem tudom a választ, nem is vettem észre
Magny-Courshoz méltó, végig izgalmas és látványos volt mindkét futam. Sajnos sok érdekes történést nem mutattak, pláne nem is ismételtek, természetesen megint a kamerailag hanyagolt középmezőnyben zajlott az élet rendesen.
Egy biztos, szeptember 2-án ott leszek Brnoban. Kár hogy a Hungaroring, vagy az Euroring nem szerepel a bajnokságban, jó lenne itthon is élőben élvezni a talán leglátványosabb sorozatot.
Van saját életem...

Én meg a pécsi hegyiversenyre, pár hét múlva ha mindne jól megy. 
[Szerkesztve]

Jövő hétvégén a Hungaroringen kezdődik a gyorsasági OB. Na arra is megyek
Van saját életem...

Végülis majdnem jól leírták
Pl.: Larini nem fogást talált Huffon, hanem a célba Huff már szétdurrant hűtővel, szerteszét fröcsögő hűtővízzel gurult be. Larini ezért tudta csak megelőzni, Huff pedig félre is állt a célvonal után.
Van saját életem...

HI!
BrenccHecs van!!! EBRESZTO!!!: - )))
udv
neduddki

Éppen írni akartam, hogy odafigyelős a hétvége
Végre megint Brands, szép látványos pálya, roppant örülök, hogy nem Silverstone a WTCC-ben. Remélem a Sevrók megint adják a látványt rendesen
Van saját életem...

HI!
En is kedvelm es tan lesz esejjem latni mindket futamot:- )))
Elore bomosok /an ez most nem jon be:- )))/ de ami a lenyeg VERSENYT AKaROK!!!
udv
neduddki
p.s. ha esetleg enm tunna:
1 3 Rickard RYDELL (SEAT Leon ) 15 00:01:34.493
2 10 Peter TERTING (SEAT Leon ) 15 00:01:34.625 + 0.132
3 6 Robert HUFF (Chevrolet Lacetti ) 14 00:01:34.675 + 0.182
4 12 Yvan MULLER (SEAT Leon ) 16 00:01:34.900 + 0.407
5 8 Alain MENU (Chevrolet Lacetti ) 14 00:01:35.080 + 0.587
6 11 James THOMPSON (SEAT Leon ) 14 00:01:35.102 + 0.609
7 20 Tom CORONEL (SEAT Leon ) 13 00:01:35.130 + 0.637
8 2 Gabriele TARQUINI (SEAT Leon ) 14 00:01:35.558 + 1.065
9 23 Pierre-Yves CORTHALS (Honda Accord Euro R ) 15 00:01:35.644 + 1.151
10 1 Andy PRIAULX (BMW 320si ) 15 00:01:35.668 + 1.175
11 43 Dirk MULLER (BMW 320si ) 15 00:01:35.708 + 1.215
12 16 Gianni MORBIDELLI (Alfa Romeo 156 ) 14 00:01:35.772 + 1.279
13 24 Ryan SHARP (Honda Accord Euro R ) 15 00:01:35.781 + 1.288
14 7 Nicola LARINI (Chevrolet Lacetti ) 13 00:01:35.827 + 1.334
15 15 Augusto FARFUS (Alfa Romeo 156 ) 14 00:01:35.869 + 1.376
16 30 Luca RANGONI (BMW 320si ) 13 00:01:35.901 + 1.408
17 4 Alessandro ZANARDI (BMW 320si ) 15 00:01:36.509 + 2.016
18 19 Maurizio CERESOLI (SEAT Toledo Cupra ) 14 00:01:36.749 + 2.256
19 5 Marcel COSTA (BMW 320si ) 16 00:01:36.750 + 2.257
20 42 Jorg MULLER (BMW 320si ) 16 00:01:36.770 + 2.277
21 31 Stefano D'ASTE (BMW 320i ) 16 00:01:37.047 + 2.554
22 18 Salvatore TAVANO (Alfa Romeo 156 ) 6 00:01:37.195 + 2.702
23 34 Diego ROMANINI (BMW 320i ) 14 00:01:38.766 + 4.273
mod: azon filozok ,hogy Mullert most ki fogja kiutni a pajarol???: - )))
[Szerkesztve]

Hát én a Sevróknak drukkolok, de Larini miafenét keres olyan hátul? Ez a Huff fiú viszont egyre szimpatikusabb
Megdöbbentő, hogy az első BMW is a 10. Jörg meg a 20.? Azt hiszem vérzivatar lehetett a kvalin
Van saját életem...

HI!
HA joltevedek Jorg agyon van palokva, aDirk es Prajol meg majd egyformak /nem sok eze a szumma letres egyiknel sem/ majd megnezzuk kedden vagy szerdan a mahazinban
amugy mirt ne leeht amotorsport weekendnek adni egy fix idot vasrnapo este nem pedig allandona vadaszni kellen oket???: - (((
nagypn ki vago most esve a wtcc-bol joo lenne sokat olvasi roluk, en imadm a kasznisakat, igy a gt-t is /lm-rol ne is szolva: - )))/ de a jol agyon takjzokott magyar nepnek nem kell a F1-en kivul semmi mas, vagy ken csak az ujsagok b.... csesznekirni??? visszasiorm a reio automotorsport-so idoket, akkoriban ha nagyon cseszte a zoldalm vmi szoltam Kokeny Roland-nak es zepen irogetott rola, igy kerult bel az ujsagba Mansell cart-os pajafutasa:- )))
udv
neduddki

Az hagyján, a GT-t meg nem is adja idén a Eurosport.
Csesszék meg, hogy van lassan 20 sportcsatorna, mindegyiken elszórva vannak autóversenyek, fele nem jön a kábelcsomagban, de az hétszentség, hogy foci mindegyiken van.
Összevissza van ez az egész, néha az az érzésem, hogy mindegyik vezető szériának minimum egy Ecclestone kvalitású bizniszmenre lenne szüksége.
Van saját életem...

HI!
MIkor a nalamlevo sport1-2, rtl, meg juro is focit ad a hajam tepem:- ((((((((( /grrrrrrrrrrr/ a abmotr meg nem kedvem annyor a franciat...
amugy a juro az lm-rol ad egy 15-perces osszefoglalot,a mi a seminel iskevesebb, meg a tipusokat is allig ismerem fel:- (((
udv
neduddki
nem volt gyenge ez a két futam, meglepő volt látni pl Priaulx kicsúszását az élről... a Chevyk munkája végre beérni látszik

Kimondhatatlanul örülök Menu győzelmének az biztos, de remélem szárazon is mutatnak majd valamit. Mindenesetre alig másfél év alatt ez is figyelemre méltó teljesítmény volt
A két futam természetesen zseniális volt, imádom ezt a pályát, az eső meg most is hozzátette a magáét
Van saját életem...

Annyira szerintem nem volt jó(szerencsésen megtudtam most nézni, motorsport víkendet tartottam most én is kivételesen). Több csatára számítottam, de gondolom az eső érzékenyebbé tett mindenkit. Ha kemény, jó, adok-kapok versenyeket akarok nézni még mindig maradok a DTM-nél. 
If you want to finish first, first you have to be Finnish.

DTM se kutya, viszont ott sokkal sérülékenyebbek az autók a rengeteg kiegészítő légterelő miatt.
Ezen a pályán pedig szárazon sem könnyű előzni, ahhoz képest volt tűzijáték rendesen, főleg az első futamon.
Van saját életem...