2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#5751) Johnny001 válasza emre (#5673) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Na megoldódott az fps? 10.6-hoz és crossfire-hez a CAP-ot fel kell tenni, nem tudom mi a bánat, de catalystos topicban ez volt :))

Hátha segít.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#5752) H@lede válasza virkir (#5747) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

ha jól tudom a teszt szerveren 10x xp fut szóval nem nagy eresztés az a 10k xp

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#5753) grunge válasza H@lede (#5752) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Nekem anno a betaban mikor 5x-ös osztás volt, 9800 a rekordom :)

I heard, the truth was built to bend..

(#5754) emre válasza Johnny001 (#5751) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Szeva!

Kipróbáltam a csomó másik drivert, semmi nem segített, ez után felcseréltem a vga-kat és mintha semmi nem történt volna megint frankón megy. :F

A cap a croosfire application profile ebből is van több fajta, de nálam e nélkül is ment rendesen.

Magyar égre magyar UFO-t!

(#5755) virkir válasza H@lede (#5752) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ha megnéznéd mivel csináltam talán átértékelnéd amit írtál.
Ja és pont erről szól a dolog, hogy igen kellemes az a 10x szorzó amikor pl egy M4A3E8 hoz körönként tisztán 100k-t.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#5756) Johnny001 válasza emre (#5754) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Hát akkor megint okosabbak lettünk :))

Örülök, hogy megyen, nálunk csak egy kártya van (6850, a lapba nem lehetett beletuszkolni még egy 5770-et), az fps valamikor visszaesik jelentősen, de ha a beállításokat visszaállítom alapra, és újra átállítgatom, akkor megint jó :F

CAP-ot azért sejtettem

Akkor ez van. Most készülődök feltenni a 10.6-ot.

By.: Johnny

[ Szerkesztve ]

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#5757) H@lede válasza virkir (#5755) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

ja látom már M5 stuart hát ha számolsz 1 kicsit akkor se sok ha megnézed írja hogy napi 1. győzelem tehát duplázva akkor a sima kör az 5000 xp /10 tehát 500 xp lett volna vagy 1000 a sima szerveren napi duplázással ami sztem nem 1 nagy dolog és persze u ez a creditre is ha visszaosztod

(#5758) r1E3S3E7T válasza H@lede (#5757) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Creditet nem dupláz a játék first winnél.

E-100

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#5759) H@lede válasza r1E3S3E7T (#5758) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

akkor az a rész tárgytalan sorry

(#5760) frame>24 válasza grunge (#5750) üzenetére

frame>24
(őstag)

"Fura, a bétában mintha jobban használható lett volna a rövid 88as.."

Én erről sírtam tegnap ingame chaten. Annyi különbséggel, hogy szerintem MÁR A BÉTÁBAN IS SZAR volt a 88mm L/56.

Érthetetlen, mert van 6 pont különbség a penetrációban a 75mm L/70-es javára, de ez elég ahhoz, hogy a 88-as már közelről is idegesítő mértékben pattogjon!! Drágább lőszer, lassabban tölt, pontatlanabb, és át sem üt, akkor már inkább a 7.5cm-es, fele akkora sebzéssel de biztos ütéssel.
Mikor tegnap a VK3001P-n visszaraktam a 7.5cm-est, érdekes módon azonnal győztes csatám lett 3 killel, 2000 feletti dupla xp-vel...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5761) grunge válasza frame>24 (#5760) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Én ezt fogom tenni, a dps-e is jobb meg pontosabb. Azért a DB-n nagyon szerettem ezt az ágyút, nomeg a 3001P-n is jól teljesített a betában. Ha nem tűnne el a fele lövedék az éterben akkor biztos hatásosabb lenen a több lepattanó ellenére is. Irdatlan rövid távokról veszik el csak ugy a lövedék eléggé sok esetben :o

(#5762) bullseye

bullseye
(őstag)
LOGOUT blog

Végre lett Panzer IV (ok, nem nagy kunszt, de amennyit én játszom, nyerek, stb. nagy öröm), erre a kezdő ágyúja még a saját szintén sem üt át szinte semmit....

ja és közérdekű közlemény, kerüljétek aki LuXxXer vagy hasonló néven nyomja (csak a sok X-re emlékszem), tegnap nekiállt részegen leszedni a saját csapatunkat.

(#5763) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hmm, most pozitívan csalódtam a játékban.
Döngetek az M3 Lee csodaszekérrel, és frankón ott vagyunk, foglaljuk az ellen bázisát többen.
Elment a számláló 100%-ig, mikor megjelent közben egy Jagdpanzer, és az nem tiszta h. mi történt, de a számláló lenullázódott. Belelőttem párat, de kilőtt engem (nem csoda) aztán végül hagyományos módon lett vége a játéknak, kilőtték a maradék ellenséget.
Gondoltam nem kapok semmi zsét, mert csak azt a Jagdpanthert sebeztem, de erre az eddigi legjobb, 8k kredit és 463xp jött össze ezzel a borzalommal, holott az összesítésben 0% volt a bázisfoglalás.

Egyébként az normális, hogy már kétszer is túléltem a KV tank lövését, de egy Panzerjager1, ami nem egy biccós TD, 1 lövésből kilőtte a Leemet szemből?

Amúgy nem olyan rossz ez a Lee, de gyakran megesik, hogy 40-50 méterről látom csak meg a másik tankot, aki már lő is rám (79%-os parancsnok). Szerintem ez a kis látótáv a legnagyobb baja, a TD működést leszámítva.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#5764) KaLeun válasza CPT.Pirk (#5763) üzenetére

KaLeun
(senior tag)

A Lee-nek nagyon hiányzik az, hogy a torony végre használható legyen. Remélem majd a francia ággal az is használható lesz. Nekem sikerült egyszer 1465 xp-t összehoznom vele, igaz harmadik vagy hányadik voltam a listán.

| Powered by Socket A |

(#5765) csaabz

csaabz
(őstag)

T-44 mediumról valakinek tapasztalata?

You get what you deserve.

(#5766) H@lede válasza csaabz (#5765) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

ammo rack kell rá :D

(#5767) CPT.Pirk válasza KaLeun (#5764) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Van erre valami ígéret? Mondjuk amilyen kínosan lassan jönnek patchek a játékhoz, előbb fogok túljutni a Lee-n.

Az az 1456 xp meg szép! Ált. ilyen 200 körül jön vele. Az első 20 körben nem sikerült túlélnem vele a meccset. ;]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#5768) vhw válasza KaLeun (#5764) üzenetére

vhw
(őstag)

Nem tudom mit segítene rajta, ha használható lenne a toronyba épített ágyú, ami amúgyis csak egy 37es kis vacak lenne, de leginkább az esik nehezemre elképzelni, hogy hogy működne a kezelése? gombbal lehetne váltani mikor melyik ágyút használnád? vagy ameddig lehetséges egy helyre céloz a két ágyú?
Szerintem azokat a kínos helyzeteket sem nagyon tudná megoldani a második ágyú, mikor ellövik a láncod, és tehetetlen vagy; a 37es ágyú sebzése/penje kevés, ha pedig már egy tier 4es tank, PzIII, T28, Leo, stb. mögéd tud kerülni, akkor nem menteni meg az életed úgysem. A kevés helyzettől eltekintve, ahol hulldownba tudnál lövöldözni, megintcsak a gyenge másodlagos ágyú miatt lenne haszontalan a dolog. :/

[ Szerkesztve ]

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#5769) r1E3S3E7T válasza r1E3S3E7T (#5758) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Látom mindenki tetszését elnyerte a Krupp torony :D

Most olvasom, hogy tuti nem lesz neki Adler tornya :(

[ Szerkesztve ]

(#5770) csaabz

csaabz
(őstag)

Mióta megváltozott a fizetős rendszer, azóta vett valaki aranyat? Hogy működik?
Hungary-t ki lehet választani, de mikor továbblépünk, nincs magyar bank a listában....

(#5771) Met

Met
(PH! addikt)

Nincs valakinek felesleges újságos kódja? Kéne még egy a prémiumhoz :B

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#5772) mynames

mynames
(senior tag)

(Szerkesztés)

Valaki segítsen legyen szíves, hogyan kell átvinni a tapasztalt legénységet másik harckocsira mert sehogy sem megy.
thx

(#5773) vhw válasza mynames (#5772) üzenetére

vhw
(őstag)

Először tedd ki őket a barakkba, utána ha megvan az új tank, kattints a legénység slotjaira bal oldalt, és ott fog lenni az oda illő ember.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#5774) mynames válasza vhw (#5773) üzenetére

mynames
(senior tag)

Értem. Na de az új tankra nem lesz megfelelő a tudásuk, ha pedigf retrain akkor visszaáll 50%-ra.. :O

(#5775) csaabz válasza mynames (#5772) üzenetére

csaabz
(őstag)

Miután beraktad őket az új tankba, át is kell őket tréningelni.
Emiatt vissza fog esni valamennyit a szintjük, kivéve, ha arannyal tréningelsz.

(#5776) mynames válasza csaabz (#5775) üzenetére

mynames
(senior tag)

Hát pont ez az. Teljesen visszamegy 50%-ra, akár egy újonc...

(#5777) vhw válasza mynames (#5776) üzenetére

vhw
(őstag)

Hány százalékosak voltak az előzőben?

(#5778) mynames válasza vhw (#5777) üzenetére

mynames
(senior tag)

nem emlékszem pontosan de kb. 60-65 között. annyit visszaesne?

(#5779) r1E3S3E7T válasza mynames (#5778) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Ugyanolyan típusú tankra az átképzés 10%-ot vesz le (az ami 20k creditbe kerül). Szerintem amennyiben nem lépték meg az embereid legalább 90%-ot ne képezd át őket, a free átképzés meg annyit ér amennyi rá van írva.

Más: Megvan a Jagdtiger... wow a kijavított lövegpajzs marha jóvá teszi, hulldown pozícióból nem tudott kirobbantani egy IS-4+JT páros :C 3. meccsen már van is vele egy steel wall kitüntetésem :R Kis tankokat olyan jó terrorizálni vele ;]

(#5780) grunge válasza r1E3S3E7T (#5769) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Szomoru...pedig voltak képek ahol mind a 3 torony elérhető fejlesztésként. Herélik ahol tudják :)

(#5781) virkir válasza csaabz (#5770) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

1. Belépsz
2. Kiválasztod az összeget
3. Fent katt a Playspan
4. Continue
5. Itt kiválasztod mivel szeretnél fizetni (PayPal, Visa, egyébb)

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#5782) virkir válasza mynames (#5778) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

90% alatt nincs értelme átképezni mert ha fizetsz érte 20k/kop akkor alapból 75%-al kapod a legénységet.
Akkor képezd őket ha már van fejlesztett + skill-jük kb tier 5-6-tól fogsz ott tartani.

(#5783) H@lede válasza r1E3S3E7T (#5779) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

Ohh látom csak nem vártál meg vele ferdi eladásra került?

(#5784) đe$|re

đe$|re
(fanatikus tag)

Meg van az IS3 már pár napja, már csak 9k xp és BL9.

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

(#5785) H@lede válasza đe$|re (#5784) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

én átértékeltem azt a tankot azzal a csővel kell rá nagyon de ha megvan akkor indulhat az ereszd el a hajam :C :C :C :C

(#5786) mynames válasza virkir (#5782) üzenetére

mynames
(senior tag)

Skill fejlesztést hol érem el?

(#5787) CPT.Pirk válasza mynames (#5786) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Rákattintasz a faszira, és ott van a train opció az adatlapján. Sima pénzért max 75%-ra lehet. A parancsnokot érdemes először, mert a látótávra hat ki, valamint a többiekre is egy kicsit.

Plussz skilljük akkor lehet, ha már elértek 100%-ot, ekkor tudsz választani új képességet, a tűzoltás, javítás, rejtőzködés hármasból.

[ Szerkesztve ]

(#5788) virkir válasza CPT.Pirk (#5787) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Kiegészíteném, hogy jobb gombbal.
Az, hogy kit fejleszt az ember nagyban függ a típustól.
Tanknál majdnem mind1 mivel egyformán fontos mindenki a legénységből, kivéve a rádiós az ráér, TD-SPG-nél a töltő, lövész az első ha nincs elég credit.
Nálam általában csak akkor kapnak fejlesztést amikor már egy napon belül kitermelik azt a 100k-t és akkor már viszem is tovább őket a PzIV-től már a VK-n, Hummeltől a GW Tiger-en ülnek a legénységek.

(#5789) mynames válasza CPT.Pirk (#5787) üzenetére

mynames
(senior tag)

na most már világos! eddig egy sem érte el a 100% -ot nekem.
köszi!

(#5790) mynames válasza virkir (#5788) üzenetére

mynames
(senior tag)

Köszi a választ neked is!

Egyébként Te mennyit játszol, hogy 100k/nap :Y ? nekem jó ha 20k/nap és akkor már egész nap ott ültem...

(#5791) emre válasza mynames (#5790) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Nem kell sokat, de azt okosan kell csinálni, és akkor 20k az egy meccs ;) : :K

Más, megvettem én is az újságot, és most 3 nap prémiummal tolom :B
Hát érezhetően többet ad meccsenként. :))

[ Szerkesztve ]

(#5792) biggamer válasza emre (#5791) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hali ... mondták fentebb, h baj volt az újságos kóddal ... Te h csináltad, h elfogadta. :F :F :F

Én is gondolkodom rajta, mivel nincs kártyám / lemondtam már régebben, nem fogok fizetni másnak a saját pénzemért, illetve nem fogják hackerek lehúzni a lémet /.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#5793) emre válasza biggamer (#5792) üzenetére

emre
(PH! addikt)

elmondtam egy fohászt aztán beírtam a helyére :D
kb két perc múlva indítottam a gémet, és ott volt a tank, meg a zsé... :K

miért ti nem így csináltátok? :DDD

(#5794) marked one94 válasza emre (#5793) üzenetére

marked one94
(őstag)

Nekem, meg GrooveHero kollégának azért akadtak problémák :DD

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#5795) virkir válasza mynames (#5790) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Relatív nem sokat átlag 20-40 kört megyek naponta de én már tier 7-9 tájékán járok és igaz még 10 napig prémiummal megyek így van 3-400k-m naponta.
A napi 100-150k szerintem simán meg lesz majd ha lejár a prémium a SU-85/KV kombóval amikor farmolós napot tartok.

(#5796) emre válasza marked one94 (#5794) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Tudom, olvastam, és egy kicsit tartottam is tőle, de szerencsére semmi gondom nem volt. :N

(#5797) virkir válasza biggamer (#5792) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Bankszámlád csak van?
Sima utalással is ott van 3-4 munkanap alatt és csak 1-2 százas a banki költség arról nem beszélve, hogy a 5,5k-s pakk jobban megéri mint 2k-ért 1250.

(#5798) biggamer válasza virkir (#5797) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nincs ... teljesen +szüntettem a kapcsolatom a CSÁNYI féle rablócéggel. :B

1250 + a garázs az 300 és eladom a verdát is ... nekem csak a garázs hely miatt kell !!!
Esetleg majd a barakkban + hely.

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#5799) virkir válasza biggamer (#5798) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Bakker 2011-et írunk van rajtuk kívül 100 másik.
Aztán nehogy a cihával kidobd a megtakarításodat véletlenül. :D
Szerintem meg 2k-t nem ér meg a két hónap prémium sokkal jobban kéne mint 1 garázshely. A barakkba meg minek nekem ott soha nincs senki egyedül akkor ücsörgött 1 rádiós amíg a GW Panther-ből meglett a Tiger és sajnáltam kidobni a 100%-os embert.

[ Szerkesztve ]

(#5800) mynames

mynames
(senior tag)

Az agyam elszállt az előbb... Egy Marder II-vel 8 telitalálat sem sebzett meg egy KV. De amikor az kiszúrt akkor egy lövéssel végzett velem... :((

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.