2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#5401) grunge válasza virkir (#5399) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

mindenképp jobb szerintem is. Nomeg garázshelyért lehet menni a KV-kért :)

(#5400) marked one94: Én összekéregettem, tetszik. :DDD Nem bírtam ki, jól fog mutatni a Tiger és a Panther mellett. Az a gyér benne hogy nagyon lassú. Ez a tank az ágyúról szól. :D

I heard, the truth was built to bend..

(#5402) biggamer válasza marked one94 (#5397) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Ééés mennyi az ára a PC Gurunak ??? :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#5403) marked one94 válasza biggamer (#5402) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom 2000Ft de nem biztos, de 4 éve 1896ft volt.

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#5404) aginor válasza r1E3S3E7T (#5338) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Inkább a már meglévő hibák javítására koncentrálnának. A láthatóság siralmas, a sebzés szánalmas, a matchmaking pedig vicces. Majd ha ezeket javították, akkor lenne értelme újabb bug-gyár újításokkal probálkozni.

Más: hogy ez a Tigris milyen szánalmas lett a játékban, szinte nincs is olyan csata amit túléltem vele, én vagyok a mozgó (vagy inkább vánszorgó) céltábla a pályán..

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#5405) r1E3S3E7T válasza grunge (#5390) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Egyébként nem lenne rossz a Tiger sem, de a legnagyobb baja, hogy nem bünteti meg azokat akikre rálősz. 220dmg egyszerűen kevés, 1x% sebzések a vele együtt levő tierű heavykbe kevés. Nagy céltábla, és úgy kell vele bánni mint egy hímes tojással. Én még mindig ott tartok, hogy a 88asnak kellene ~300-at lőnie(a lőszerköltséget akár feljebb is vihetnék akár 4-500 credit környékére, az nem lenne érdekes, és még a ROF is csökkenhetne cserébe), a 105-nek meg olyan 360-at(mint a régi amcsi ágyúknak). Azért valljuk be tesók között is eléggé vicces, hogy a tier Vös KV jobb stukkert kap mint a tier VI VK3601, és ráadásnak egy 203mm penes ágyúra VII-n kell kuporgatni egy nem túl erős tankkal. 300dmg 150pen, a L/56-nak, 300dmg ~200pen az L/71-nek. <- A Tiger még mindig papír de legalább megsebzett vaddisznóként viselkedik ebben a konfigurációban :)

(#5404) aginor: Igen kell a javítás, attól függetlenül én nem fogom elutasítani ezt a fajta fizikát, legalább nem fogunk elakadni vakondturásokban sem és a pókember tankok is megszűnnek.

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#5406) grunge válasza r1E3S3E7T (#5405) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Kb ez a helyzet. Emlegették hogy lehet hogy megemelik a 88as sebzését 250-re, de szreintem lef*ssák. A damage értéke vicc a szovjet csodapuskákhoz képest. Mindez "historical correct" a fejl(v)esztők szerint persze...Mindig arról szól a fáma hogy de hude pontos és hude jo. Nos igen, msot már meglátni is nehezebb akárkit. WoT forumokon vannak heves vérviták hogy Tier6-ba kéne nyomni, stb...Kár hogy elhanyagolják ezt a legnedás vasat / ágyút. Minimum 300 dmg jó lenne, de ugye a szovjet 122-esek voltak majdhogynem egy lapon emlithetőek a 88assal (rövid). De hagyjuk is ezt, nem látni seeeeeeeeeeeemmmmi törekvést a fejlesztők részéről hogy kicsit erősítsék őket. A Panther 75mm L70-eséről nem is beszélve. 135dmg...jó is az Tier7-ben :D

(#5407) r1E3S3E7T válasza grunge (#5406) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Egy részről jogos, hogy nem "historically correct", mivel nem igazán akarnák egy olyan játékkal játszani ahol jön a Tiger és oneshotol mindenkit mert magic cannon van rajta. Nekem a TierVIII heavy trió még mindig etalon balance szempontjából, azt kellene megközelíteniük(IS-3 kicsit puhább ezért ott van neki a BL-9, T32 tornya mission impossible-> gyenge penes ágyú(mondjuk ezt növelhetnék 10-15mm, vagy vissza a 360 sebzést), KT erős front, nagy pen az ágyún, csak 320 sebzés, és nem túl gyors.) Szóval mindennek van előnye meg hátránya is, tier 7 viszont rosszul van megoldva, szerintem oda is kellene egy (leichter)Löwe, 100mm döntött páncéllal, a Tiger meg mehetne Tier VI-re és tök fain csatái lehetnének egy ~150 pen. ágyúval :) A másik kettő rendben van, a T29 kicsit erősebb mint az IS de nem vészes a különbség.

[ Szerkesztve ]

(#5408) vhw válasza r1E3S3E7T (#5407) üzenetére

vhw
(őstag)

A T32-ön ugyan nem lövöd át a tornyot, de hogy roncsokon, és törmelék halmokon kívül nem csinálsz sehol hulldownt az is biztos. Lefelé szinte nulla a kitéríthetősége a lövegnek, már egy enyhe emelkedő elég és nem tudsz magad elé célozni. Épp emiatt csak városi pályákon tudok értelmes köröket menni, de ma pl egy IS4 facehug-olt engem, nem én őt! nem tudtam a front páncéljára célozni, csak a torony elejére, pedig a T32 nem az a hű de magas tank.

aginor: ne ess kétségbe, dolgoznak az ügyön a srácok, olyannyira jól állnak a játék fejlesztéssel/javítással, hogy annyi szabadidejük marad meló után, hogy még ezt is meg tudják csinálni; World of Warplanes

[ Szerkesztve ]

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#5409) r1E3S3E7T válasza vhw (#5408) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Igen, valami rémlik, hogy a gun depressionba is belenyúltak, csak nem tudom minek. A T32 jó volt úgy ahogy volt nem értem minek piszkálni :F

(#5410) grunge válasza r1E3S3E7T (#5407) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Én nem tolnám le oda semmiképp, inkább löjjék be normálisan azta 88as duót sebzés szempontjából. Akkor élvezetesebb lenne jóvel, nempedig agyonfusztráló.

"Egy részről jogos, hogy nem "historically correct", mivel nem igazán akarnák egy olyan játékkal játszani ahol jön a Tiger és oneshotol mindenkit mert magic cannon van rajta."

Ott van a KV-n már tier5-bena magic oneshot cannon:D

(#5408) vhw v: jajj ezt meg minek kellett....ha ott meg nekiállnak a megic szovjet gépek überelni a német technikát akkor odamegyek megsimogatom a fejüket egytől egyig, h*gyommal sem ileltve őket képen röhögném a bagázst. Kiváncis leszek a nerfelt BF109esekre és FW190D-kre amiker majd hülyére fog lőni egy Yak vagy Mustang :D:D

[ Szerkesztve ]

(#5411) r1E3S3E7T válasza grunge (#5410) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Pedig az lenne a legjobb választás, mondjuk a dmg növelés sem lenne rossz dolog. Majd csak lesz valami :) ~170k xp a JagdTiger, utána nekiállok húzni a Tigert, éget a kíváncsiság az E-75 miatt :D Ha olyan páncélértékei lesznek mint a VK4502nek, és ott lesz az a cuki középre tolt torony akkor bizony megvan a kedvenc heavy tankom :C És most nem fogok letargiába esni ha nem lövök majd szét mindent a Tigerrel, mert már nincsenek elvárásaim vele szemben, csak el kell jutni az L/71-ig aztán utána könnyen lehet vele xp-t szerezni, csak előtte lesz szenvedés egy kicsit :R

[ Szerkesztve ]

(#5412) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Jóóó étvágyat !!! ;] :DDD ;)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#5413) vhw válasza r1E3S3E7T (#5409) üzenetére

vhw
(őstag)

Volt egy amcsi OP tank tier7 szinten, talán az egyetlen igazán jó tank az egész usa tech tree-ben, hát gyorsan "megoldották". Lehúzták a fegyver sebzését, csak az a baj, hogy a T29en kívül még másik két tanknak is igen sokat kell használnia. Aztán az egyetlen amcsi specialitást, a hulldown-t is szétcseszték... nem tudom így mi marad nekik... se átütés, se tűzerő, ha meg valaki tud célozni páncélzat sem...

Amúgy nem értem, ha valaki kicsit is tudja használni az agyát, mikor hulldown amcsi heavyvel kerül szemben, betölti a HE-t, tönkre vágja az ágyúját, a legénységet, ha meg egyszerre több tank is lövi, nem képes célzott lövést leadni senkire, mert állandóan bemozdul a célkereszt, plusz halott az ágyú. De gondolom a sok IQ betyár kérésére született ez a "megoldás", ne is tudjon egykönnyen hulldownt csinálni senki.

[ Szerkesztve ]

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#5414) r1E3S3E7T válasza vhw (#5413) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

A T30 még mindig nagyon kemény :D Persze oda el kell jutni :R Tegnapi CW-n meglőtt 2 ilyen T30 nevű ketyere, 15hp-val élte túl a T-54-em a dolgot, igaz kinyírtam még egy artyt meg egy másik T-54-et utána :B

(#5415) vhw válasza r1E3S3E7T (#5414) üzenetére

vhw
(őstag)

Na igen... csak addig végig szívja az ember a Lee-t (bár én szerettem :DDD), a félelmetes T1-et, ott az M6, aztán lenyugszol a T29nél, talán még élvezed is, aztán a T32 kezdi elvenni a kedved az egésztől, végül pedig a T34 totál kicsinál idegileg, megéri ezt a T30? :/

(#5416) r1E3S3E7T válasza vhw (#5415) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Szerintem valakivel cserélj, a barátommal is azt csináltuk, hogy amikor már kezdtem őszülni a Ferdinand 105öse miatt, akkor account csere, mentem az IS-3-ával, ő meg Ferdizett :R Ha ez nincs akkor még egy hónap múlva is a 128ast gyűjtöm, mert egyszerűen annyira leterhelő volt Tier IX-X tankokat lövöldözni azzal az ágyúval. Ő is szenvedett az alap 122es miatt, így aztán teljesen kézenfekvő volt a dolog :) És a változatosság tényelg jót tesz, kisimulnak a ráncaid és újult erővel szedsz ki 25-30k xp-t, aztán megint csere mert atomrobbanás lesz az agyadban :DD

(#5417) vhw: Valaki más játszana az accoddal, tehát nem állna meg a fejlődésed az elképzelésem szerint. Mi is platoonban toltuk.

[ Szerkesztve ]

(#5417) vhw válasza r1E3S3E7T (#5416) üzenetére

vhw
(őstag)

Csak én meg hajtanák a T34-re, a friss techtree-ben premium tank válik belőle, az pedig igen jó lenne pénzt gyűjteni, mert prem acc-om meg nincs.

(#5418) virkir

virkir
(PH! kedvence)

Mi a poén a képen? :D

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#5419) GrooveHero válasza virkir (#5418) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Hogy ott abalak van? vagy pont nincs?:DD

VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

(#5420) Magister12 válasza virkir (#5418) üzenetére

Magister12
(lelkes újonc)

Az,hogy piros a vonal, tehát elvileg nem tudtál volna oda lőni,vmilyen útban lévő tereptárgy miatt!

[ Szerkesztve ]

Senki sem tökéletes,belőlem is hiányzik a hiba!

(#5421) GrooveHero válasza Magister12 (#5420) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

mondom én, hogy ablak:DD

azaz, hogy nem ablak:DD

[ Szerkesztve ]

VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

(#5422) r1E3S3E7T válasza virkir (#5418) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Nem anyázott a srác? :D

(#5423) virkir

virkir
(PH! kedvence)

Kb jól összefoglaltátok.
Olyan minden mind1 alapon lőttem oda mikor egy bizonyos ponton zöld lett a vonal és baromi szerencsével találtam el.
Nem anyázott szerintem el se hitte, hogy az arty lőtte ki.
Szeretem ezeket a városi pályákat Ensk-en a múltkor megvolt 2 T-54, na azok anyáztak rendesen.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#5424) aginor válasza r1E3S3E7T (#5405) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Én sem utasítom el, de már most látom, hogy mennyi új hiba fog ebből keletkezni a régiek mellé. A mines pálya viszont értelmét veszti a pókember tankok nélkül.

vhw: de jó nekünk. Azért néha nem lenne rossz látni is azokat a javításokat.. ;]

[ Szerkesztve ]

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#5425) r1E3S3E7T válasza aginor (#5424) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Pagorki amúgy is jobb volt mint ez...

(#5426) GrooveHero válasza r1E3S3E7T (#5425) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Jó lenne a Mines, csak még a mai napig is meglepődök, hogy alulról hogy a rohadt életbe tudnak ennyire fellőni. Hát igen, akkoriban az volt a király, aki fent volt a dombon. Végül is most is az, csak most már kicsit rizikósabb meglőni a tankokat felülről, mert jóformán visszatolatni sem tudsz, egyből ellőnek.

(#5427) bullseye

bullseye
(őstag)
LOGOUT blog

jut eszembe, ezek a szép feliratozott ikonok a játék alatt, meg magyar fordítás, meg ilyesmi, honnan, hogyan érhető el?

(#5428) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Ott tartok hummellal, hogy már a véletlen eleresztett löveg is talál :D húzom az egeret westfielden a városban, véletlen megnyomtam, és szegény t43ast elkaszálta oldalról :DDD brutális. 48%os a találati arány, a staff pedig még csak 90%os. Én vagyok ilyen jó, vagy tényleg ennyire pontos? :DDD Ehhez képest nyert meccsek aránya nagyon gáz, 50%os, mondjuk úgy, hogy 14 csatánál 2 nyerttel álltam(most 56 csatánál állok), szopóágra tett alap fegyverrel...

"Kiváló lehetőség kolobanov medál megszerzésére!" HUNS company

(#5429) grunge

grunge
(PH! addikt)

Kiszenvedtem a VK3001P-re a 88ast...remélem evvel már hatékonyabb lesz a dolog. Kissé frusztramobil beütése van. Bétában pedig imádtam :U

(#5430) r1E3S3E7T válasza grunge (#5429) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Én utáltam, a Vk3601 fényévekkel jobb.

(#5431) H@lede válasza r1E3S3E7T (#5430) üzenetére

H@lede
(kvázi-tag)

VK3601 rules ! :C :C

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#5432) frame>24 válasza grunge (#5429) üzenetére

frame>24
(őstag)

Én épp tegnap kezdtem el vele játszani (VK3001 (P); és fel is tettem rögtön a hosszú 75-öst, láncot, új tornyot ÉS az első fejlesztett motort is rá (free xp. amiről dumáltunk, tudod). Ami érdekes benne, hogy max. 60-nal tud menni, ami jó sebesség, de fordulni ASSZolúte nem tud...
Szóval frusztramobil eddig nagyon, mert medium tank szar forgással nem sokat ér...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5433) grunge válasza frame>24 (#5432) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Full motorral + 100as csókákkal a bétában eléggé jó volt. Nekem sajna nem voolt free xp-m ezért ki kellett szenvednem tier8-9esek között a kis 75-össel 15k xp-t vagy töbebt, hoyg feltehesem egyáltalán a hosszú 75-öset..Messze evvel van a legrossazbb átlagom, még a Lee-vel is sokkal jobb köreim voltak :D

(#5434) dhnet80

dhnet80
(lelkes újonc)

Sziasztok. addonokat hogy melyik tankot hol érdemes lőni merre találtatok? sok esetben nem tudom mely tankot mely részen aprítsam és csak lepattanok :(

infókat előre is köszi.

(#5435) frame>24 válasza grunge (#5433) üzenetére

frame>24
(őstag)

Hanem van másik baj is:

Eleinte szépen működött a low tier TD-s xp grind, de pár nap ÓTA egyszerűen nem tudok jól keresni sem az elite Marderral, SU-76-tal, és a SU-85B-vel sem, pedig utóbbin főleg biczó ágyú van...
Így nem lesz meg időben a Pershing, és a T23-ig is csak jó esetben jutok el, (igaz, legalább a patch cseréli m26-ra, de jó lett volna egy patton is rögtön)

SZÓVAL, az a baj, a low tier xp farmoló járműveimmel gyakran akkora gyökér-tukkadék-nyomoronc-atka bandába kerülök, hogy képtelenség nyerni, mert hülyék a játékhoz, mint a segg. És ugye egy TDnek különösen kell a megfelelő csapatjáték, mert sérül.
Tehát az újabb és újabb noob kezdők áradatával lehet, hogy ez az xp biznisz bebukik... :(( :((( :(

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#5436) csigacska

csigacska
(tag)

Elegem van az arty-kból, a KV és KV3 tankomról olyan szépen leszedik a láncot, hogy öröm nézni, utána pedig már nyomhatok is akár a kilépésre... Jöhetne már az az új patch, ahol kapjuk a + tankokat, ezek miatt szenvedtem egy csomót. : ;]

(#5437) CPT.Pirk válasza joergie (#5428) üzenetére

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Artykkal lehet érdekeseket lőni. Többször előfordult, hogy T57-tel simán telibe lőttem a max sebességgel száguldó BT-7 -et, pedig a célkör még rá sem volt állva. Ellenben lassabban mozgó tankokat meg nehezebb eltalálni szerintem.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#5438) grunge válasza frame>24 (#5435) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Tele van noob-al minden, nem csak a low tier. Szegénykéim nagyon nem tudják mit csináljanak a Sztálin 3-4 vagy aTiger II-kel. Ez is nagyban hozzátesz hogy szopóágon vagyon a Vk-val, bétában nem volt enynire híg a mezőny..

(#5439) dhnet80 válasza grunge (#5438) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

Nem biztos hogy noob. csak pl nem játszott bétával. ahogy én sem. 100 x kérdeztem infót segítséget, stb. persze 0 válasz. sokan jók lesznek csak ha mindenre egyedül kell rájönni tovább tart. Igazi magyar mentalitás....

(#5440) dhnet80 válasza grunge (#5438) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

hozzáteszem felszenvedtem magam tier 6 orosz és tier 7 hevi amerikaiig

(#5441) frame>24 válasza grunge (#5438) üzenetére

frame>24
(őstag)

Ja, mer bétában gondolom többnyire csak azok játszottak, akiket tényleg érdekel a téma és olvastak róla sokat, most meg harangozzák mindenhol, olvassa a gyerek, hogy új MMO, és "júhújj, akkor menjünk jáCCani" - kb. ennyi lehet és aztán jön kérdezni, hogy mi az a tank... :U (másik fórumon úgy röhögtünk, majd linkelem, volt egy srác, az azt sem tudta, mi a neve a tanknak, amit ki akar kutatni... ;] )

(#5440) dhnet80 ne feltétlenül vedd magadra, de tényleg sok a hozzáértő...
ugyanakkor bocs, DE A TOPIK CÍMÉT (és így az első hsz-t) olvastad?

[ Szerkesztve ]

(#5442) dhnet80 válasza frame>24 (#5441) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

Rendi. nekem is nagyon tetszik, csak most hallottam róla. hogy egyáltalán létezik.
De nagyon gáz hogy foggalmam sincsen mit mely részen lőjek és mihez mi a legjobb párosítés. most kv3 al tolom is ért. M6 ossal xp zek és T29 est kezdem felszerelgetni.

(#5443) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

Valaki akar egy E-50t? looks sexy :Y
Végre megszabadultak a Schmalturmtól :)) Az thittem, hogy ki kell majd fejleszteni 6. alkalommal is :D (ki milyen ágon megy ugye)

[ Szerkesztve ]

(#5444) grunge válasza dhnet80 (#5442) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Ne vedd magadra, Te kérdezel és érdeklődsz, akikrők mi beszélünk azok nem :) Pl mikor segitséget kérsz vag üresen hagyják amap egyik részét védelem nélkül, ne mfoglalkoznak avval hogy foglalják a bázist, stb..
Hogy hol kell lővi az függ attól hogy mit lősz, nomeg hogy melyik ágyúval. Ezt legjobb kitapasztalni. Nagyokat pl oldalról, hátulrós szoktam osztani, ott a legsebezhetőbbek. Nézd meg a tankok adatlapját, pl mekkora a páncélja eyges részeken, meg azt hogy a te ágyúd mennyit lő át. Ehhez érten próbálj meg célozni. Ha reményeletnnek látszi ak helyzet, sokszor szemből a tank test asló részét érdmees egyes nagyonkál lőni, illetve a torony és a test illesztését is. Igazából nekem sincs erre okos receptem, toljad csak és egyre jobb leszel ha érdekel is :)

(#5445) dhnet80 válasza r1E3S3E7T (#5443) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

need

(#5446) dhnet80 válasza grunge (#5444) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

valahogy így vagyok vele

(#5447) r1E3S3E7T válasza dhnet80 (#5445) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Valami olyasmit makognak, hogy 60 Km/h lesz a végsebessége :U

(#5448) grunge válasza r1E3S3E7T (#5443) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

igen, én erre hajtok! Azárt tekerek a Vk3001P-vel :) Igazán jól néz ki, remélem ez a torony a legjobb és nem lesz még egy schmalturm variáns...Az már a PzIV-en is eléggé bután néz ki ahogy lelóg. Igazán szentelhetnének kicsit ezekre a grafikai tökéletlenségekre a német tankoknál. (DB-ről is lelóg picit...)

(#5449) dhnet80 válasza grunge (#5444) üzenetére

dhnet80
(lelkes újonc)

egyetlen egy dolog zavar. esetek 95% ban a hevy tankommal a felsorolás utolsó helyein vagyok..... 3-4 tier el nagyobbak közé tesz be mindíg. ez normális? vagy csak folyamatos balszerencsének hívják?

(#5450) r1E3S3E7T válasza grunge (#5448) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

PZ IV-ről azért lóg le mert a torony nem középen van, hanem kicsit a bal oldalon, ezért az aszimmetrikus kinézet. Most hogy láttam ezt a tankot kicsit megingott bennem az E-75 utáni "vágy", de még megvárom arról is a képet :DD

(#5449) dhnet80: a failmaker nem nagyon erőlködik mostanában a jó csatákra, mondjuk kis tankom csak VK3601 van, de azzal elügyeskedek mindig valamit, a Trollcannon KV meg minden meccsben megállja a helyét ;]

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.