2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#4901) csaabz válasza virkir (#4897) üzenetére

csaabz
(őstag)

Erős csapattal álltunk fel, de az ellenfélnek szinte csak tier 8-9 volt....
...és a tier 9-ből volt több nekik...

:))

You get what you deserve.

(#4902) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(Szakértő)
LOGOUT blog

Artyknál van most valami splash dramage? Úgy veszem észre, hogy csak akkor sebzek, ha telitalálat van.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... © Dead Kennedys

(#4903) frame>24 válasza Fel (#4898) üzenetére

frame>24
(őstag)

A KV tank a szintjéhez képest (tier V) nagyon vastag páncéllal rendelkezik, minden oldalról. (Ezen felül egy nagyon erős kifejleszthető ágyúval is: 107mm ZiS-6 --> feltehetően azzal lődözött ki mindenkit egyből.)
M7-es medium tank ágyúi gyengék, szintúgy a Pz 4-é, kivéve a 75mm L/70-est.
A játék (több-kevesebb hibával ;] ) modellezi az páncél-átütést különböző szögekből, (+ AP lőszernél bejátszik a lőtáv is); KV-nak a nagy kocka tornyát érdemes lőni, kevesebb róla a lepattanó, mint a kissé döntöttebb testről.
A csalók eddig nem jellemzőek, szerintem azért, mert ehhez a játékhoz picivel több agy kell, mint az átlag fps-ekhez, illetve tankonként változnak az érzékeny pontok, nem elég egy "headshot-aim."

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#4904) vhw válasza CPT.Pirk (#4902) üzenetére

vhw
(őstag)

A kis artyknál igen kicsi, a legtöbb tank meg se érzi, a tier 5-6tól felfelé sebeznek jobban, ha melléjük is megy a gránát.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#4905) szalai56 válasza GrooveHero (#4885) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Azt már én is űbereltem 1 xp -t kaptam KV-val :B

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#4906) GrooveHero válasza szalai56 (#4905) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Francba, úgy néz ki egyre jobban lemaradok. :DD :DD
Mostmár csak olyan screenshot-ot kell beszereznem, amiben levonnak :DD :DD

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#4907) grunge válasza Johnny001 (#4884) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Ruszpekt, nem tudtam hogy iylet is lehet :D:D

I heard, the truth was built to bend..

(#4908) đe$|re válasza grunge (#4907) üzenetére

đe$|re
(fanatikus tag)

Én hülye, nem csináltam képet, de KV-val volt egy 0 exp. és 0 credites kör. :DDD

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

(#4909) grunge válasza đe$|re (#4908) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Neeeeeeeeee :D:D Neked jár akkor a Tesco sör és a dicsőség :)

I heard, the truth was built to bend..

(#4910) BoogeyM@n.

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

:O Mennyi szenvedés és balszerencse után vissza hoztam az IS-t 30%ról 50-re erről még biggamer kollega tudna mesélni milyen érzés :DDD
A kedves game a stock verdámat kezdésnek bedobta sokszor a T9-10ek közé ami nem is lenne baj de hogy mindig a vesztes csapatokat fogtam ki überbrutál balszerencse kezdésnek -10 aztán meg nem állt meg -28 ig persze nem egyhuzamban hanem szépen adagolta az ívet az volt a mélypont aztán szerencsére a szerencsém is visszatért xD

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#4911) đe$|re válasza BoogeyM@n. (#4910) üzenetére

đe$|re
(fanatikus tag)

Nekem is csak a 100mm-es pisztoly van az IS-en, de engem is sokszor olyan csatákba rakott be, hogy csak pilláztam. Az már más tészta, hogy olyan növény csapatokat fogok ki... :W Csapatmunka? Elég ritka...ha meg szóltunk egy gyereknek, hogy ugyan már segítsen, mi nem mondjuk meg neki, hogy mit csináljon, mert az nem csapatmunka...

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

(#4912) KaLeun válasza BoogeyM@n. (#4910) üzenetére

KaLeun
(senior tag)

Nekem a stugos és a su-85b (+wespe, egy picit) pechszéria urán még mindig katasztrofális a statisztikám... :O

| Powered by Socket A |

(#4913) marked one94

marked one94
(őstag)

Nem is olyan rossz ez a alap KV.

[link]
[link]
[link]

Nekem nagyon tetszik szerintem megtartom :))

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#4914) emre válasza marked one94 (#4913) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Majd ha T29-el, meg IS-3-asokkal vagy SZU-100-assal tesz egy meccsbe ami két lövésből kiszed lehet kicsit megváltozik a véleményed. :DDD
Mert a SZU85-el 107-es ágyú is 30%-ot sebez ha a tornyot lövöm oldalról, hátulról, vagy szemből a torony alatt.
És hidd el ezt mások is tudják. ;]

Magyar égre magyar UFO-t!

(#4915) marked one94 válasza emre (#4914) üzenetére

marked one94
(őstag)

tudom milyen, de már IS, IS-3 is lőttem ki mondjuk 2-3%-ról :DDD Ma sikeresen kifogtam olyan csatát is ahol IS-4 jött velem szembe meg Jagdtiger, kinevetek szerintem. De szeretem mert sokszor berak a mezőny elejébe és ha majd felrakom a 107mm ágyút akkor egy nagyon jó tank lesz :)

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#4916) szalai56 válasza marked one94 (#4915) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jó tank az. Én a bétában is megtartottam végig és most sem szeretném eladni. :B

(#4917) jahrn válasza emre (#4914) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Az Su85 2-3 lovesbol kiszedi a KV-t, bar neha vicces lepattanok vannak. Eddig a legjobb lovesem egy 70%-os KV megvolt 1 talalatbol.
Ma pedig egy KV-3 szedte ki 1 lovessel a full HPs KV-mat (alaptoronnyal es 122mm-essel nyomom). Nem is tudom minek szenvedek ezzel a hulladekkal, allandoan a taplaleklanc aljara tesz be vele.

[ Szerkesztve ]

(#4918) r1E3S3E7T válasza jahrn (#4917) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

De amikor a tetejére akkor dominál a tank... :)

Kaptam egy top gunt Hetzerrel yay :D

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#4919) BoogeyM@n. válasza jahrn (#4917) üzenetére

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

A kávé meg 1 lövésből kiszedi a su85öt :DD

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#4920) jahrn válasza r1E3S3E7T (#4918) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Az nagyon-nagyon ritka, eddig talan 2-3 olyan meccs volt a nyolcvanvalamennyibol. Teny h vicces volt amikor 5en alltak korbe (mert mondanom sem kell h med tamogatast nem kaptam) lottek ezerrel es minden lepattant mig roluk a 122es lovesei nem.
Mondjuk lassan megvan a 107mm-es, akkor talan nemileg valtozik az osszkep. Bar nem sok kedvem van feltenni a Kv2 tornyot.

BoogeyM@n: az Su85-ot kb minden kiszedi 1 lovessel T5 folott, szal mar megszoktam ^^ De a Mines palyan tegnap 4 KV-t lottem ki (meg 3-4 mas egyebet) az eggyik meccsen, szal vele legalabb sok sikerelmeny van mig a KV-val eleg ritka.

[ Szerkesztve ]

(#4921) r1E3S3E7T válasza jahrn (#4920) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

A 107es derpgun nagyon jó, de szerintem a 152es trollcannon jobban illik hozzá/jobb farmoló :)

(#4922) biggamer válasza r1E3S3E7T (#4921) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A facé hallgattam Rád, +vettem ezt a 152-es lófact ... 500 méteres célból 5 lövés semmi találat.

Közelben jó ... de a töltési ideje egy nagy rakás fos.
Ha többen vannak és lelövik a láncodat ... vagy nem is kell több ... fél perc mire betölt.

Ekkora car vásárt rég nem csináltam. :W :W :W

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#4923) Ebit válasza biggamer (#4922) üzenetére

Ebit
(PH! addikt)

A 122-es ágyút érdemes használni.

(#4924) biggamer válasza Ebit (#4923) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nekem a 107mm ZIS-6 van, az királyságos. :R :R :R
Rálőttem az ellen T1 Heavy oldalára ... rám írt, h wow ... - 400 HP. ;] :DDD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#4925) joergie válasza r1E3S3E7T (#4921) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

A 152-es arra van, hogy összeszedd vele az xp-t a zis6-ra :DDD
Ha megnézed a fullra fejlesztett KV-kon zis6 van, nem hiába. Pontos, gyakrabba lő, nagyot sebez stb stb. Ez a puska a tier5 királya és punktum :))

"Kiváló lehetőség kolobanov medál megszerzésére!" HUNS company

(#4926) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Kicsit kipofoztam a garagét !!! ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4927) BoogeyM@n. válasza joergie (#4925) üzenetére

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

Pontosság a játékban meglepően érdekes vicces kis találmány
mert 0.6-os accuracy-val eltalálok olyan dolgokat amit nem kéne 500m-en persze ehhez kell, hogy az ellen ne mozogjon mert, ha a kör szétugrik vége az esélyeknek, de ott van még az IS 0.4-ese azzal pontosabb a hit ratiom(71%) mint az összes med tankomon amiken elvileg pontosabb ágyú volt fent és közelebbről is kellett a csatákat vívnom.

(#4928) virkir válasza biggamer (#4926) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Linket légyszi ha elfogy a prémium én is felraknám.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#4929) r1E3S3E7T válasza joergie (#4925) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Persze, 107es van rajtuk, én meg letrollkodom őket egy lövésből :)) Nem lehet vele úgy játszani mint egy hagyományos ágyúval, és a pontossághoz is hozzá kell szokni, de a trollcannonnal akkor is jobban jársz ha bepakol tier 7-8 tankok közé, pl. T29-ről lőttem már le 60%-ot vele, a tier 5 tankokat 1 lövésből kiiktatod és a tier 6 verdáknál is van esélyed ilyenre. Nekem jobban bejött a 152-es, viszont KV-3-nál alap a 107es stukker :R
Mondhatnám azt, hoy kell egy fura mentalitás a 152eshez, de ha az megvan akkor jól lehet trollkodni vele :D

[ Szerkesztve ]

(#4930) biggamer válasza virkir (#4928) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Esetleg van prémiumos is ;] :
/ azért lett ilyen nagy :B /

És a kis öreg MERCEDES is ki lett pofozva.

[ Szerkesztve ]

(#4931) virkir válasza biggamer (#4930) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Linket légyszíves az elsőhöz, normált azt már találtam

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#4932) biggamer válasza virkir (#4931) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Hi ... ment Privááát !!! :K

(#4933) virkir válasza biggamer (#4932) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Itt is köszi.

(#4934) aginor válasza biggamer (#4932) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Jöhet nekem is, ha lehet. :R :B

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#4935) biggamer válasza aginor (#4934) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Melyiket ??? :F

virkir
Tehetnél fel képet ... h néz ki, ha van benne tank is. :K

(#4936) aginor válasza biggamer (#4935) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen a szexi lányos. ;)

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#4937) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Szerintetek érdemes eladni a T29-et és +venni a T32-t vagy ne adjam el és spóóóroljak ??? A T1 Heavy +van farmoló tanknak !!!

aginor ... ment Privát !!!

[ Szerkesztve ]

(#4938) aginor válasza biggamer (#4937) üzenetére

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi! :R

(#4939) biggamer válasza aginor (#4938) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

:))

Te is tehetnél fel pár képet, h néz ki a tankoddal. :K

(#4940) virkir válasza biggamer (#4935) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Na felraktam.
Király.

(#4941) biggamer válasza virkir (#4940) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi ... húúú de faca parketta van. ;] :DDD

Nekem mi van carul beállítva, h mindig olyan kis képeket csinál a képlopó ??? :F

(#4942) virkir válasza biggamer (#4941) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Milyen kis képeket?
A játék felbontásában menti a képeket.

(#4943) szalai56 válasza biggamer (#4941) üzenetére

szalai56
(senior tag)

lehetek pofátlan? A sima elég lenne. (nincs préniumom)

(#4944) sutyi^

sutyi^
(fanatikus tag)

10.5cm KwK 46 L/68 - 3 lövés pattan le egy KV3 aljáról 70 méterről szemből.

3 ezer creditért no dmg egy alattam két tierrel lévő tankon. MasterCard, mert az élmény megfizethetetlen...

[ Szerkesztve ]

"Bring your sunblock, we are going to hell..."

(#4945) biggamer válasza szalai56 (#4943) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Ment Privát !!! :K

(#4946) frame>24 válasza biggamer (#4945) üzenetére

frame>24
(őstag)

Szia!
Bocs, de nem lehetne betenni a két linket SZÉP vastagított piros színnel ide, hogy garage mod, vagy valami, hogy mindenki elérje és a kereső is kidobja később?
Nagyon jót tennél vele a közösségnek! :K

Előre is Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#4947) csaabz válasza sutyi^ (#4944) üzenetére

csaabz
(őstag)

A KV-3ról adott esetben az aranyért vett lőszer is lepattan...
:N

You get what you deserve.

(#4948) BoogeyM@n.

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

Eltudnátok küldeni vagy feltölteni megauploadra az original battleloading.swf fájlt? szépen megköszönném :DDD
Nagyon kéne mert a wot ikon moddal elbarmoltam.

(#4949) virkir válasza BoogeyM@n. (#4948) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ment mail.

(#4950) Motoxxx

Motoxxx
(újonc)

Sziasztok!

Nem régiben alakult klánunk a Magyarítások Portál Wot klán.

Mivel szeretnénk magunkat megmérettetni a klánháborúban is, felvételt hirdetnénk az alábbi feltételekkel :

Megfelelő aktivitás, Teamspeak 3 megléte (van saját szerverünk) , minimum 16. életév, kommunikáció készség, legyen mikrofonod, elég erős a géped a játékhoz. 

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, igaz a többség open béta óta játszik, de még mi is inkább tanuljuk a játékot s főleg a klánháborús részt. A klán többsége 20 év feletti játékos, de van 40 évhez közeli is. Nem vagyunk profik s nem is tervezzük azt, inkább a játékszeretete miatt szórakozásból játszunk, de jó lenne ott is megmérettetni.

Jelentkezni a klán fórumán lehet:

http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/2713/world_of_tanks

A klán wotos adatlapja:

http://uc.worldoftanks.eu/uc/clans/500001828/#wot&mt_order_by=-role

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.