2013. május 26., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#4401) BoogeyM@n. válasza vhw (#4400) üzenetére

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

Akár hogy is Tier5 és az amcsinál jobb lol :DD
amúgy még jó hogy lowarmour meg kevesebb hp vagy te hogy gondolod? adjunk neki mindent aztán majd csak arty lesz a játékban és át nevezzük woaára hát ez woáh :D WorldOfArtys

[ Szerkesztve ]

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#4402) vhw válasza BoogeyM@n. (#4401) üzenetére

vhw
(őstag)

Én így gondolom, semmi problémám vele, hogy ilyen sebezhetőek lesznek, a valóságban is csak egy 1-2centis páncéllemez védte a legénységet.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#4403) sutyi^

sutyi^
(fanatikus tag)

Újonnan felfedezett és egyre erőteljesebb utálatot táplálok a High Tier arty lámák iránt.

"Bring your sunblock, we are going to hell..."

(#4404) vhw válasza sutyi^ (#4403) üzenetére

vhw
(őstag)

Nem újkeletű az szerintem, mindigis ott szunnyadt benned :D

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#4405) BinLaden

BinLaden
(tag)

ha megvan a KV meg a KV3 akkor két tankot, és két helyet kapok vagy, hogy lesz ez?

Hát én megmondom az igazat na. Elvette Giorginát.hazahozta. Akkor igaz-e. Őt bevitték a börtönbe, mert csórért. Kasszákat tördelt be. Hazahoztuk,őket. Itt leszek bevitték.az anyja megkurvút. Zolinak az anyja mán a Katinak hívták Szajkó Katalin akkor, igaz-e nem lesz aszongya, a nagyapja aszongya.. a

(#4406) vhw válasza BinLaden (#4405) üzenetére

vhw
(őstag)

Ha a garázsodban van egy KV a fejlesztett toronnyal, akkor kapsz egy KV1et, plusz egy KV2-t (ajándék hellyel), ha a KV3 is megvan, akkor megkapod azt, mint 7es tank, plusz a tech tree-n helyére kerülő T150es tankot ajándékba hellyel együtt.

[ Szerkesztve ]

(#4407) GrooveHero válasza vhw (#4406) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Akkor 3 tank +3 hely? És akkor a Kv helére kapod? vagy mi?
Nem értem, zabi gyerök vagyok:DD

[ Szerkesztve ]

VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

(#4408) KaLeun válasza BoogeyM@n. (#4398) üzenetére

KaLeun
(senior tag)

Például az M6 és a Jagdpanther is 1 lövéses.

---

Én szoktam td-t játszani pl. a Ruinberg-en vagy amikor a végén egyedül maradok, menekülés helyett inkább harcolok (párszor már sikerült megnyernem a csatát). Eddigi legjobb td eredményem az amikor a Lakeville-n a városból érkező 4 ellent taccsra tettem.

| Powered by Socket A |

(#4409) Balika23hun válasza GrooveHero (#4407) üzenetére

Balika23hun
(tag)

Nem, a KV eltűnik a Teck Tree-ből helyette lesz egy KV-1-ed +1 KV-2-d ajándékba extra slot-al együtt.A KV-3 feljebb kerül a fán és a helyére kerülö tankot megkapod ajándékba ugyancsak egy extra slottal.Így 2 ajándék tankod lesz két extra slottal a garázsban ha mindkét tank megvan (az egyéb feltételekkel együtt).
Egyébként nem tudjátok mikor jön az új tech tree ami ezeket a dolgokat tartalmazza?

Dragon MGC klán oldal: http://dragonmgc.clanbazis.com

(#4410) Sixkiller6 válasza Balika23hun (#4409) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

azt írták, hogy ez a tervállapot, ide kell majd eljutni szép lassan. szóval nem lesz benne az összes változás a köv. patch-ben.

- no es importante -

(#4411) grunge válasza Balika23hun (#4409) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Majd egyszer biztosan jön. Addigra jó lenne elérni a Panther-ig. Kéne ahhoz nagyon az a premium acc.

I heard, the truth was built to bend..

(#4412) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Ezt látnotok kell !!!

Tivadar legyakta a nagypofájú buflákot. :DD :)) :DD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#4413) đe$|re

đe$|re
(fanatikus tag)

Legalább jól indul a napom a WoT-ban. :D Első harc KV-val:
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. május 2. 12:27:56
Jármű: KV
Kapott Tapasztalat: 2 392 (minden nap az első csatában megduplázva), kredit: 21 681
Csatában elért Achievement: Top Gun, Wittmann Kitüntetés

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában."

(#4414) Johnny001 válasza biggamer (#4412) üzenetére

Johnny001
(senior tag)

Hi!

Papp Laci II., ......................................rt! :C

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893 Hőfényképezés, épületdiagnosztika www.dolen.hu TermészetBÚVÁR www.tbuvar.hu, Johnny001 dolen.atw.hu

(#4415) GrooveHero válasza Balika23hun (#4409) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Ok, mostmár értem, csak az nem világos még, hogy pölö az IS-4 tier 10 lesz, akkor gondolom kapni fog plusz hp-t, vagy valamit, mert így ahogy van tier10-hez sztem kicsit gyenge, nem beszélve arról, hogy a kutya sem választaná így, mert kevesebb hp, lassabb mint az IS-7, a tornya is lassabban fodul, és talán, de nem biztos, nem tudom így hirtelen, de talán gyengébb is páncélozottság terén.
Úgyanígy gondolom a Porsche tornyos tigrist, tuti kell annyit tudnia minta simának, különben ki választaná? Ha meg nem választja senki, akkor meg minek rakják bele, nem?

[ Szerkesztve ]

VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

(#4416) grunge válasza GrooveHero (#4415) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Ezt én sem vágom mai mfrancnak két tiger I?... meg ez. lol annyiból tegyenek be egy lepoárd 1-et meg t72-eseket is..

(#4417) virkir válasza grunge (#4416) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Legyél nyugodt benne lesznek csak idő kérdése.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#4418) vhw válasza virkir (#4417) üzenetére

vhw
(őstag)

Nem rég találtam pár képet :D ;

[ Szerkesztve ]

(#4419) grunge válasza vhw (#4418) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

KELL egy olyan Panther-os póló! ez marhanagy :D

(#4420) Haart válasza biggamer (#4412) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Főleg hogy inkább megverette magát :D

(#4421) biggamer válasza Haart (#4420) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nem úgy nézet ki, mint aki hagyná magát. ;] :DDD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#4422) Haart válasza biggamer (#4421) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Remélem olvastad a nemzetisportos cikket ott leírják.

(#4423) Sixkiller6

Sixkiller6
(őstag)

morcosra vettem a figurát T29cel:

Victory!
Battle: Malinovka 2011. május 2. 18:20:39
Vehicle: T29
Received Experience: 4 832 (doubled for the first battle each day), credits: 71 274

pedig csak 5 kill volt benne (Jagdpanther, stug, IS, PIV, t34-85)
damage: T20, másik Jagdpanther, KV
detect: 6 db

- no es importante -

(#4424) BinLaden válasza Sixkiller6 (#4423) üzenetére

BinLaden
(tag)

ennél morcosabbra már nem is vehettem volna a figurát

Victory!
Battle: Malinovka 2011. május 1. 18:20:39
Vehicle: T-28
Received Experience: 9 8320 (doubled for the first battle each day), credits: 710 274

pedig csak 50 kill volt benne (10Jagdpanther, 10stug, 10IS,10 PIV, 10t34-85)
damage: T20, Maus, NagyVK, Objektumok :C :C

ez ám a bizonyítték :DDD

[ Szerkesztve ]

Hát én megmondom az igazat na. Elvette Giorginát.hazahozta. Akkor igaz-e. Őt bevitték a börtönbe, mert csórért. Kasszákat tördelt be. Hazahoztuk,őket. Itt leszek bevitték.az anyja megkurvút. Zolinak az anyja mán a Katinak hívták Szajkó Katalin akkor, igaz-e nem lesz aszongya, a nagyapja aszongya.. a

(#4425) GrooveHero válasza BinLaden (#4424) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Moltkor én is morcosra akartam venni a figurát, de nem jött be, olyan keveset kaptam, hogy még én fizettem, nekik, hogy rohaggyanak széjjel:DD

MEg különben is ma téged kinyírtak, kaptá egy hecccsátot, úgy hogy húzd össze mgad de nagyon gyorsan:D
He, itt pofátlankodik a kilencvennyócezer csillaggal, aztá rég fejbelőtték:DD

[ Szerkesztve ]

(#4426) BinLaden válasza GrooveHero (#4425) üzenetére

BinLaden
(tag)

az csak a hasommásom vót ÉN VAGYOK AZ IGAZI!! :DD
jó beetettem, hogy jáccon már el engem azt meg is kapta a hedcsátot a hülye :K

ennek meg a keze is szaros, és meg se mossa :D :D :D

[ Szerkesztve ]

(#4427) GrooveHero válasza BinLaden (#4426) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Igen, mert benne ültem a téhuszonnyócba, aztá rámfordította a csövét egy Tigrincs, erre be is szartam :DD :DD

(#4428) BoogeyM@n. válasza biggamer (#4412) üzenetére

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

B+ lekönyökölte így könnyű
ilyen szabályokkal ha a melák meg levette volna a kesztyűjét tivadar fejéből pépes tápot csinált volna :DD

8. §

TILTOTT TECHNIKÁK

Az a versenyző, aki tiltott technikát alkalmaz figyelmeztetéssel, intéssel, vagy pontlevonással büntetendő. Két (2) figyelmeztetés egy (1) intést von maga után, a második (2.) intés után már figyelmeztetés helyett is intés adandó. Két (2) intés pontlevonáshoz vezet, és 3 pontlevonás egy meneten belül diszkvalifikálással jár. Ez a cikkely nem alkalmazandó - közös bírói döntés alapján - abban az esetben, ha a tiltott technika alkalmazása nem szándékosan történt.

(a) Az alábbi technikák tiltott technikák:

. Fejelés.

. Könyökütés

. A lágyék támadása (a lágyék támadása térdrúgással vagy kéztechnikákkal mélyütésként értelmezendő és tiltott technikaként elbírálandó)

stb...

[ Szerkesztve ]

Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^

(#4429) Sixkiller6 válasza BinLaden (#4424) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

ööö...
próbáld meg ezt: http://game.worldoftanks.eu/accounts/500318674-JohnnyEasy/

vagy ezt:

[ Szerkesztve ]

- no es importante -

(#4430) Sixkiller6 válasza BoogeyM@n. (#4428) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

ez nem K1 szabályrendszer volt...
megegyeztek előre abban pl h nincs földharc, de térd és könyök van

- no es importante -

(#4431) BinLaden válasza BoogeyM@n. (#4428) üzenetére

BinLaden
(tag)

micsoda szinészi tejjesítmény ettől a könyöktől még én is lefeküttem volna :D :D

Sixkiller6:- majd én is rakok fel képet az enyémről csak most hirtelenségibe valahogy
elszublimált valahova :C :C

[ Szerkesztve ]

(#4432) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

:DDD Milyen kincsekre lehet bukkanni kis fórumturkálás közben... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az elmúlt ~5 hónapban kijavították-e, vagy "working as intended" :o

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#4433) BinLaden

BinLaden
(tag)

ezt kreálmányútam T-28-al :DDD :DDD jó kis tank
mondjuk volt akit háromszor is kilőttem :D :D

[ Szerkesztve ]

(#4434) marked one94 válasza BinLaden (#4433) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

:DD :C :DDD :D

[ Szerkesztve ]

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#4435) GrooveHero válasza BinLaden (#4433) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Szegény Fábió:D
Kétszer is detektáva lett:DD

(#4436) marked one94 válasza GrooveHero (#4435) üzenetére

marked one94
(őstag)
LOGOUT blog

3x :)

és milyen szar lehet akiket 2x kilőnek ;]

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#4437) BinLaden válasza marked one94 (#4436) üzenetére

BinLaden
(tag)

hát ez van na
eddig rejtegettem ezt a képet, nem akartam dicsekeni :D :D

(#4438) KaLeun

KaLeun
(senior tag)

Én is morcosabbra vettem a figurát az elmúlt napokban.... 10-ből 9-szer 0 és 150 közötti xp-t kaptam és mindezt prémiummal.... :O :O :O :((( :((( :((( :( :( :(

| Powered by Socket A |

(#4439) frame>24

frame>24
(őstag)

LoL topik az M3 Lee-ről

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#4440) vhw válasza frame>24 (#4439) üzenetére

vhw
(őstag)

Szerintem egyáltalán nem olyan rossz tank mint állítják. Én jobban szerettem vele menni mint a T1/M6 párossal. Kicsik között szétlő mindent, csak a 85ös T28tól vagy a Hetzertől kell tartani. Nagyobbak között még mindig jó vagy, mert elég pontos az ágyú és nagy kaliberű, jó szögből a KV-t is sebzi. (ugyanez nem mondtható el a PzIII, A20, M5 tankokról) Annyi a hátránya h kicsit magas.

(#4441) vhw válasza frame>24 (#4439) üzenetére

vhw
(őstag)

Szerintem egyáltalán nem olyan rossz tank mint állítják. Én jobban szerettem vele menni mint a T1/M6 párossal. Kicsik között szétlő mindent, csak a 85ös T28tól vagy a Hetzertől kell tartani. Nagyobbak között még mindig jó vagy, mert elég pontos az ágyú és nagy kaliberű, jó szögből a KV-t is sebzi. (ugyanez nem mondtható el a PzIII, A20, M5 tankokról) Annyi a hátránya h kicsit magas.

(#4442) BoogeyM@n. válasza vhw (#4440) üzenetére

BoogeyM@n.
(fanatikus tag)

Ez így van én is anno HW előtt jó kis köröket tudtam menni vele
bár nekem szokatlan volt a td feeling

(#4443) szalai56 válasza vhw (#4440) üzenetére

szalai56
(senior tag)

Jó kis tank az. Én is megcsináltam vele a T1-t és a shermant. Csak azért adtam el, mert 2 sherman, T1 + M3 már sok volt.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#4444) joergie válasza BinLaden (#4433) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért a hit ratiodon javíthatnál ;] Egyébként nem rossz, nekem is volt már ilyen köröm :C

"Kiváló lehetőség kolobanov medál megszerzésére!" HUNS company

(#4445) Sixkiller6 válasza BinLaden (#4433) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

no, ezután már csak a WoT oldalon is elérhető profilodan kell meghekkelni...
hidd el, az nehezebb

- no es importante -

(#4446) Sixkiller6 válasza szalai56 (#4443) üzenetére

Sixkiller6
(őstag)

29 meccsből 21 győzelmem volt vele, imádtam.

- no es importante -

(#4447) csaabz válasza frame>24 (#4439) üzenetére

csaabz
(őstag)

Hulladék tank.
Mikor megyünk srácokkal platoonba, hangosan felröhögünk skypon, ha kilövünk egyet.
Ilyen a premium Churchill is... :D

You get what you deserve.

(#4448) grunge válasza r1E3S3E7T (#4432) üzenetére

grunge
(PH! addikt)

Ez is csak a balance miatt van így biztos! :DDD

(#4449) vhw válasza csaabz (#4447) üzenetére

vhw
(őstag)

És mikor ez a "hulladék" tank lő ki titeket? :U

(#4450) csaabz válasza vhw (#4449) üzenetére

csaabz
(őstag)

Te én őszitén megmondom, sztem még sosem volt olyan. Persze nem tudom 100%-ra mondani...
De olyan már volt, hogy a KV3-asom 122mm-es ágyúja lepattant róla szemből.
Akkor valami olyat mondhattam, hogy Mi a f@sz?!
:D

You get what you deserve.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.