2013. május 18., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#30901) jozefgucci1

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy kérdés urak !

Mobilnettel laptopról próbálkozott már valaki ? Csak mert az elkövetkezendő két hónapban sajna rá leszek kényszerítve és nagyon bízom benne , hogy működik és legalább ennyi élvezetem lesz.Gondolom a tartózkodási helyemtől független a ping ( Rostock ) mert ugye csak egy szerver van.

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#30902) Paul119 válasza r1E3S3E7T (#30898) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert birkák az emberek:) az abramsban is ugyan az a löveg van mint a leopard 2 ben vajon miért? mert majdnem mindenki a német löveget licenceli ;)

Defeat
Battle: Himmelsdorf 2012. február 1. 11:53:55
Vehicle: Type 59
Experience received: 344
Credits received: 32 145
de ez mi? ki lőttem 1v1ben egy kv5öt, 1600 életről egy obj 704et és ennyivel ki szúrja a szememet a game? :Y

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#30903) Memphis79 válasza Paul119 (#30902) üzenetére

Memphis79
(fanatikus tag)

Ja meg ne felejtsük el,hogy az orosz barát országoknak nyilván egyszerűbb eladni ruszki cuccokat-hasonló áron is akár! :)

Origin:Memphis79HUN

(#30904) r1E3S3E7T válasza Paul119 (#30902) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

rofl...
Az Abrams meg egy régebbi löveget használ (L/44).

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#30905) Paul119 válasza r1E3S3E7T (#30904) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

m1a2 úgy tudom l55ös löveget használ
Memphis79: occóbb ezeöcázé :DDD

[ Szerkesztve ]

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#30906) Atlantis válasza Tüzi (#30900) üzenetére

Atlantis
(VIP)

100%-os legénység csak álom. Ha meg gépet váltasz, buktad az esetleg aranyáron megvett 100%-os legénységet, vagy rosszul gondolom? Átképzéskor 50%-ról indulnak, nem?

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#30907) virkir válasza Memphis79 (#30888) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Attól függ mennyi szabad xp-t tudsz rááldozni.
A light-med vonal már az AMX 12t-től évezhető viszont a vége randomba, egyedül a szopás kategóriába fog esni egyesek szerint.
A hevy viszont szvsz csak az AMX 50 100-tól élvezhető a T6 kimondottan szenvedés amilyen a MM mostanában. Többet fogsz T9-10-es tankokkal találkozni mint a saját szinteddel.

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#30908) haromegesz14 válasza Atlantis (#30906) üzenetére

haromegesz14
(fanatikus tag)

Volt egy kép, ahol az alapvető Arty helyek be voltak jelölve minden egyes mappon. Lehet itt linkelte valaki, vagy valamelyik másol WoT-os fórum, de akinek megvan, kérem linkelje be nekem :)

10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

(#30909) ollie válasza Atlantis (#30906) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor buknak ennyit, ha nem azonos besorolású tankba képzed át a legénységet (pl light-ból med-be teszed).

Alacsony tier-ekben amúgy sem érdemes átképzéssel foglalkozni, mert hamar továbblépsz a következő tier-be, közepes tier-ekben inkább credit-ért érdemes 75%-os legénységet venni, magasabb tier-ekben meg jöhet az átképzés (de az is csak szigorúan credit-ért vagy aranyért, az ingyenes átképzés soha nem éri meg!)

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#30910) Memphis79 válasza virkir (#30907) üzenetére

Memphis79
(fanatikus tag)

Háát most van vagy 250K de gyűjtögetek :DDD -szóval az az érzésem kellene még hozzá..

(#30911) Atlantis válasza haromegesz14 (#30908) üzenetére

Atlantis
(VIP)

No, az érdekelne. Bár akkor gondolom mindenki ott is keresi őket, védeni meg nem szoktak minket. Legalábbis engem mindig egyedül hagytak (10-ből 9-szer), sokszor utolsónak maradtam, örültem, ha sunnyoghattam valami bokorban, míg a bázisunkat elfoglalták.

ollie: ez a rész nem tiszta. Átképzés 75%-ra mindig 20k-ba kerül, nem? (ha light-ból light-ba megy, akkor is) 100%-ra meg csak aranyért van.

[ Szerkesztve ]

>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

(#30912) r1E3S3E7T válasza Paul119 (#30905) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Nope, M1A1 a 105mm L7 löveggel kezdett, majd az M1A2 váltott az 120mm L/44-re, L/55 löveget csak a Leo A6(?)+ tankok használnak meg néhány tuningolt régebbi Leo.

... és még ebből sem lehet lézerirányzékos rakétát indítani ;)

lol:

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#30913) echterion válasza jozefgucci1 (#30901) üzenetére

echterion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én lapotopon is játszottam egy ideig, egy i3 370 +hd5470-es gépen, 4 giga rammal. Mindent lehúztam minimumra, átlag 25-30 fps volt, de ha egy füstölő tank mellől zoomolsz, csúnyán beakad. Nem mondom, hogy játszhatatlan, de ezek néha zavaróak tudnak lenni.

[ Szerkesztve ]

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#30914) haromegesz14 válasza Atlantis (#30911) üzenetére

haromegesz14
(fanatikus tag)

Jajj, nem neked akartam címezni, globálisan szólt volna mindenkinek :Y

10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!

(#30915) jozefgucci1 válasza echterion (#30913) üzenetére

jozefgucci1
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi akkor van még reményem.Nálam is Cori 3-as cerka 4 giga ram és valami jobb Nv kari van a gépben ( Dell Inspirin N5110) szóval remélhetőleg minimumon elmegy .Legalább lenne valami szórakozásom + meglenne hamarabb az IS4 mert már csak 20K xp kellene hozzá. A t34 már szinte reménytelen mert ahhoz még 130 K xp kellene .

Amúgy francia vonalhoz hozzászólva. Én eladtam az Amx38-at mert egy kalap sz@r szerintem. Olyan csatákba rakott be , hogy szinte sebezni sem tudtam vele így nem kinlódtam.Talán ha meglesz az amerikai és orosz Tier10-es akkor elkezdem újra.

WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...

(#30916) Blom

Blom
(senior tag)

szerintetek mi a fenét csináljak?
tegnap meglett a T-34-85, hát nem egy romboló gép, szeretnék hamar túl lenni rajta.
mert ugye a következő a KV-13 lenne vagy T-43.
melyiket válasszam, én a KV-13 felé hajlok mert IS-t szeretnék.
ki kell e fejlesztenem mindent a T-34-85-re vagy csak gyűjtsem a TP-t a következő tankra?
piszok sokba kerül szinte elérhetetlennek tűnik számomra 63ezer TP-t kell szereznem.
megérné e TP-t gyártani KV-5-tel és azt átváltani?
előre is köszönöm a válaszokat. :R

(#30917) Paul119 válasza Blom (#30916) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

t34-85 nagyon jó tank lesz ha fullra ki fejleszted,alap tankokról ne vonj le következtetést,alapon minden tank fos( kivéve a maus, is7 nyilván)

(#30918) hemaka válasza Blom (#30916) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Nekem van/volt mindkettő(KV-13/T-43) és kb. egykutya, a löveg rajta ua. HP is majdnem. Elég szar tankok. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#30919) Tüzi válasza Atlantis (#30911) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha feltolod legénységet 100%-ra, akkor ha átrakod a következőre (spg-spg- light-light stb) 20k creditért 10% buktával viheted őket következőre.
bár igazából tök 8, ha azonos kasztban fejleszted őket a következő tankra, akko 10% a bukta 90%ról is.
őszintén szólva, tier 7 alatt nincs értelme, az előbb említett okok miatt...

[ Szerkesztve ]

kommentár nélkül: http://www.midwayfilm.com/ az új magyar médiacelebek: http://www.hnp.hu/retisas.php

(#30920) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Szevasztok!

Azt halottam hogy van egy weblap ahol le lehet kerni, hogy a userek milyen tankokat lottek ki eddig. Ismeri valaki a cimet?

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#30921) Djuree válasza Sontir Fel (#30920) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ez engemet is érdekelne.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#30922) hemaka válasza ollie (#30845) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Amikor IS-4-el mentem 840HP-t lelőtt rólam egy trollgunos KV és kinyiffantam, azóta inkább meghagyom másnak a KV-killeket.
Amúgy is csak egy T5 tank, nem jár érte sok XP/credit. Magyarul nem ér annyit... :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#30923) Werewolf20

Werewolf20
(kvázi-tag)

Ti is észleltétek már, hogy a 7.0 óta (új armor system) nagyon nagyon sok lett az idegesítő 2-4-6-8-10...stb hp-s túlélő a tutira vett ( még a legalacsonyabb dmg el is) végső lövés után?
Engem nagyon idegesít mikor a kritikán aluli sebzésemmel is 1000% hogy kilövöm és erre bamm 5 hp...eddig is volt pár...de újabban rengeteg lett. :W

It's not the destination...but the drive there

(#30924) psycroptic válasza Sontir Fel (#30920) üzenetére

psycroptic
(senior tag)

Az első HSZ-ben megtalálod a választ. Linkesítve van.

Statok

[ Szerkesztve ]

"This is the life we chose, the life we lead. And there is only one guarantee: none of us will see heaven."

(#30925) Werewolf20 válasza Sontir Fel (#30920) üzenetére

Werewolf20
(kvázi-tag)

Itt is van: Tessék

(#30926) Blom válasza Paul119 (#30917) üzenetére

Blom
(senior tag)

a t34-85-re minden nagyon drága 15-16k azt gondoltam, hogy a 85mm löveggel végigcsinálom, így is kellene még 60k a következő tankra.
szóval érdemes e kv-5-ttel csinálni tp és azt átváltani?
vagy az nagyon sokba kerülne?

(#30927) vhw válasza Sontir Fel (#30920) üzenetére

vhw
(őstag)

Első hsz., Hasznos statok az accountodról.

Blom: Tizenezer xp az sok? ezután csak több lesz.

[ Szerkesztve ]

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#30928) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Koszonom urak :R

(#30929) L-e-f-i-e válasza Werewolf20 (#30923) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

Egyszer 100%-ról lebontottam egy e-75-öt is4-el, 4 %-maradt, és utána 3 lövés egymás után pattant róla ugyanonnan ahol előtte mindegyik lövésem átütötte, tudom, hogy HE meg minden, de annyira biztos voltam a dologban, meg az s70-ben, aztán mégse..:)

Állítólag még az lesz finom amikor bejön az új legénység skill, és a lesebbzett kis hp-s tankok nagyobbat vagy gyorsabban lőnek majd...

[ Szerkesztve ]

World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

(#30930) Djuree válasza hemaka (#30922) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

el van baszva. a KV qrvára nem t5 tank...mehetne t6-7be is nyugodtan :U remélem javítják majd...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#30931) Paul119 válasza Blom (#30926) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1250 gold kb =31250 xp ,1250 gold kb olyan 3000 ft körül van (de csak sacc)

(#30932) L-e-f-i-e válasza Djuree (#30930) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

Hát, ha az javításnak számít, hogy nem feljebb megy hanem lesz 2 db t5-ös KV akkor igen :D

(#30933) Werewolf20 válasza L-e-f-i-e (#30929) üzenetére

Werewolf20
(kvázi-tag)

Hát igen az a másik nagyon idegesítő dolog, de az már régen is megvolt. Sokszor volt , hogy az életem múlott rajta és kb ugyan ezen szituációban elhaláloztam. De az amit én mondok az új dolog...tegyük fel pl: van átlagba dmg 200....az szinte mindig megvan...jön egy 170 hp-s tank erre marad a lövésem után 5 hp..meg 6 hp mutatóba...csak hogy felforrjon az agyvizem...ez megvolt régen is...de most a 7.0 vagy 1 után rengeteg lett....

(#30934) Blom válasza vhw (#30927) üzenetére

Blom
(senior tag)

10k xp nem sok, de ezt nem is igazán értem miért kérdezed.
a 60k tp a rengeteg és ezt szeretném gyorsabban megszerezni.

(#30935) fsb1000 válasza Werewolf20 (#30923) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Igen... én is gyakran mászkálok 5-30 HP-kkel, pedig az utolsótól el kellett volna pusztuljon a tank.
A legrosszab mikor 3-8 HP-s tankra lövök (nem kis löveggel) és akár oldalról is lepattan.
Sajna ilyenkor ritkán van idő HE-re váltani, különben én kapok 1-2 sebzést tőle,

Záróra

(#30936) L-e-f-i-e válasza Paul119 (#30931) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

1250 Gold inkább 2000 forint, 1500 gold = 2053 ft jelenleg.

(#30937) virkir válasza Memphis79 (#30910) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Az a 250k szabad vagy váltani kell
Mert ha szabad akkor költs el 25-30k-t az AMX 12t-ig onnan már nagyon élvezetesek a franciák. A többiből meg mehetsz az AMX M4-re egyenesen állítólag az már nem annyira vészes. Vagy az egészből a med ágon a Loraine-re léphetsz. Bár nem árt tanulni a kisebbekkel mert még néha én is elfelejtek újratárazni aztán meg megszívom. :D

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#30938) Blom válasza Paul119 (#30931) üzenetére

Blom
(senior tag)

leírom még egyszer mit akarok.
a KV-5-ttel, ha játszom sok TP-t kapok minden csata után és ezt akarom átváltani szabad tapasztati ponttá.
és az a kérdés, hogy megéri e? nem xp akarok venni az aranyon.

(#30939) Memphis79 válasza virkir (#30937) üzenetére

Memphis79
(fanatikus tag)

Hát sajna át kell váltani sok elment az E-100 kifejlesztésére pedig meg se fogom venni úgy néz ki-mert minek az E-75töl nem jobb.
Sztem a heavy vonalra kellene költeni az xp-t csak lehet még gyűjteni kéne hozzá :F

(#30940) Djuree válasza L-e-f-i-e (#30932) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

pffff, szegény kicsi német tankjaim :DD

(#30941) virkir

virkir
(PH! kedvence)

A napokban a másik fórumon már felhívtam a HAC-R-es játékosok figyelmét, hogy hiába nyitnak privát chat-et a játékban semmit nem érnek el vele.
Úgy meg főleg nem ha még írni is elfelejtenek bele.
Arról nem beszélve, hogy az ignore lista a játékban végtelen én meg rászánom azt a másfél percet, hogy rárakjam aki próbálkozik.
TS-re meg nem, nem megyek mert ara már sajnálnám az elpocsékolt időmet.

(#30942) virkir válasza Memphis79 (#30939) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ez akkor attól függ mit szeretnél.
Egy jót játszani vagy cél a T10 heavy.
Ha az előbbi akkor elég 20-30k-t váltani és nyomni a 12t-től ha az utóbbi akkor meg gyüjts még és váltsd át az összest.
A med ághoz annyit, hogy mentem most 6 kört a 13 75-el, összejött 6k+ xp a win 60% lett az átlag xp meg ugrott 150-et. :D

[ Szerkesztve ]

(#30943) ollie válasza Blom (#30934) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát akkor ki kell fejlesztened a tankodra a legnagyobb löveget, mert azzal fogsz gyorsabban XP-t szerezni.

(#30944) Paul119 válasza L-e-f-i-e (#30936) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oké kicsit mellé saccoltam :D

(#30945) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Megeri most kv3ast venni? ugy lattam az uj patchben mar level 7es, most akkor talan meg olcsobban beszerezheto. Velemeny?

(#30946) virkir válasza Sontir Fel (#30945) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Ha ki van fejlesztve akkor a patch előtt mindenképpen mert kapsz érte egy plusz tankot slottal legénységgel.
Ha utána mindkettőt eladod akkor sem bukhatsz rajta.

(#30947) ollie válasza Blom (#30938) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem egészen értelek. A KV-5-tel szerzett XP-t csak golddal tudod átváltani szabad XP-vé. Ez jelenti goldért XP-t venni, hiszen máshogy nem is tudsz szabad XP-hez jutni. Vagy nem erre gondoltál?

(#30948) jahrn válasza r1E3S3E7T (#30912) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Van nehany gyartas elott allo tank ami szinten Rheinmetall 120 L55-ot hasznal mint pl a K2 Black Panther meg a Type 10 (mondjuk ez lehet h sajat fejlesztesu agyut kap?). Illetve a torok Altay is valoszinuleg ilyen agyut fog kapni. A Challanger 2 L30-a is L55, de ez rifled es brit fejlesztes.

[ Szerkesztve ]

(#30949) fsb1000 válasza Memphis79 (#30939) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Hát.... ha másban nem 400+ HP-val jobb az E100.
Ha meg valaki megtanulja használni a 150-es löveget akkor mégjobb lehet.
Nekem nem nagyon megy, de még mindig eröltettem.

Záróra

(#30950) Sontir Fel válasza virkir (#30946) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Emiatt fejlesztettem gyorsan ki a kvt :R Azt hittem mar arra is jar, de igazad van, jobb tutira menni. koszonom

Amugy mennyire biztos, hogy adnak meg egy tankot melle?

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.