2013. június 20., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#18751) fsb1000 válasza emre (#18750) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Ez is igaz, nem mindegy, hogy a csapat milyem összetételű.
A leggyengébb vagy legerősebb kiesése biztosan más eredményt ad. hosszabb távon

Az biztos, hogy a csapat kis létszáma miatt már 2-3 fő kiesése is erősen befolyásolhatja a győzelmet.

Hajnalban szokott lenni 10 vs 10

[ Szerkesztve ]

Záróra

(#18752) -vitya- válasza emre (#18750) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

ez igaz.

Abból kiindulva, mikor 3-an vagyunk platoonban, IS-4-el, akkor 80-90%-ban nyerünk, ha ugyanez a 3 ember platoonban van mondjuk KV-val, akkor már csak 60-70% a győzelmünk esélye, akár mit is csinálunk.

A tier, és az ágyú nagysága sokat számít;-)

Ha meg egyedül vagyunk, akkor tényleg szinte mondhatjuk azt, hogy nem vagyunk jelentős ráhatással a játékra.

Витя

(#18753) emre

emre
(PH! addikt)

Ilyent sem sokszor sikerül, általában jó ha 600-700hp-kat tudok sebezni.
Egyébként csúnyán kikaptunk.

Magyar égre magyar UFO-t!

(#18754) Chris0321

Chris0321
(senior tag)

A KV-ra érdemes feltenni a nagy tornyot a 122 mm-es ágyú mellé vagy majd csak a 152 mm-es mellé tegyem fel?

(#18755) -vitya- válasza Chris0321 (#18754) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

majd csak

[ Szerkesztve ]

Витя

(#18756) Werewolf20 válasza Chris0321 (#18754) üzenetére

Werewolf20
(kvázi-tag)

A 122mm elmegy a stock turret-be ami gyorsabb és kisebb felület eltalálni. Ráérsz majd feldobni azt a 152 es vagy a 107 eshez.

It's not the destination...but the drive there

(#18757) Paul119 válasza emre (#18753) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én ma lőttem egyet az is4 tornyára nem tudom ott is találta el vagy sem de 834 es dmget kapott :DDD

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18758) Chris0321 válasza -vitya- (#18755) üzenetére

Chris0321
(senior tag)

Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ.

(#18759) emre válasza Paul119 (#18757) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Az a baj, hogy én sem tudom hol találtam el, mert szinte fordulásból lőttem. Látszik is még a ferdi csapattárs halványuló neve, ami tőlem jobbra volt 90-fokkal. Szóval egyáltalán nem céloztam. Utoljára talán a bétában lőttem ki IS3-at egy lövéssel.
Meg most pár hete egy type-ot sikerült oneshot-olni.

Azt valaki meg tudná magyarázni hogy egy 1500hp-s tankon hogy sebzek 1501 hp-t? :F

[ Szerkesztve ]

(#18760) Paul119 válasza emre (#18759) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

typomat ma 2x ammo rackelék egyszer egy fos patton a 2. nál megy egy lv3 ami 400méterre volt és menet közben szemből ammo rackot adott hát hogyne mondom azzal a pontatlan okádék ágyúval

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18761) diegho válasza emre (#18753) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az egy ammorack lövés volt, azért van az 1-es a végén.

(#18762) emre válasza diegho (#18761) üzenetére

emre
(PH! addikt)

köszi :R

(#18763) Rém

Rém
(tag)

Az IS-3 ra felmegy a BL-10-es ágyú lánc fejlesztés nélkül?

(#18764) bozont válasza Rém (#18763) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Az nem, de a BL-9 az simán. Sőt, a lánctalpat csak harmadiknak fejlesztettem ki, előtte még a második tornyot tetem rá, aztán jött csak a lánctalp.

(#18765) Fel válasza Rém (#18763) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Az a BL-10 nagyon OP lenne egy Tier8-as heavyn :DDD

Viccet félretéve, a BL-9 felmegy, de csak akkor ha előtte felteszed a 'Mod T-10' tornyot (mert ez könnyebb az alapnál).

emre: Az IS-3 oldalán vannak azok a kis szögletes "domborulatok". Ezek közül a másodiknál, közvetlenül a torony alatt meglőve lehet előidézni az ammorack robbanást. Bár hajlamos arra is, hogy szemből, a torony alatt meglőve is sérüljön a lőszerrekesz...

[ Szerkesztve ]

(#18766) bozont válasza Fel (#18765) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Nem kell a torony sem hozzá, mondjuk az IS-ről már meg volt a másik motor és rádió is, lehet azok könnyebbek mint a gyári, de a T-10 nélkül is felment rá.

(#18767) -vitya- válasza Paul119 (#18760) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

nemtom, te hogy vagy vele, de én a teljes T-43 -> 54 vonalon használom a wet ammo rack-et.. anélkül elég sokszor elő tud fordulni

Витя

(#18768) Paul119 válasza -vitya- (#18767) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én menetközbeni célzás pontosítást használok meg töltés gyorsítást + ventit

(#18769) -vitya- válasza Paul119 (#18768) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

hiba. ezekre kell a wet ammo rack. sajna, valamit ki kell hagyni... én is sajnéltam, de kellett

Витя

(#18770) jahrn válasza Rém (#18763) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Eleg ha lecsereled a motort meg a radiot a legjobbra (persze csak ha IS-en kifejlesztetted), akkor pont felmegy a Bl-9.

(#18771) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Holnapi 4 napos tigris dupla kredit jól jön majd :)
Atom, hogy pont most jön, amikor kezdtem kifogyni a zsetonból!

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#18772) Fel válasza Dictator^ (#18771) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Péntek 7:30-tól, hétfő 7:00-ig él a bónusz.

(#18773) -vitya- válasza Fel (#18772) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

téli időszámítás van, csak 1 órát kell hozzá adni... mostanában az a pillanat, mikor újra duplázhatsz is hajnal 1kor van, nem 2kor....

Витя

(#18774) GrooveHero

GrooveHero
(PH! addikt)

Sállállá:DD

[link]

Báziselfoglalás, Invader, Sniper, miegymás:DD

Nem kell magasztalni, egy szobor is megteszi a főtéren:DD

[ Szerkesztve ]

VENTACID HUNGÁRIA KFT. Komplett ipari levegőtisztító és szagtalanító berendezések tervezése, kivitelezése: gázmosók, ipari ventilátorok, légcsatorna rendszerek, biofilterek, aktívszenes szűrők, csepptelenítők, mûanyag tartályok.

(#18775) Dictator^ válasza Fel (#18772) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Starting from 5:30AM UTC November 24th, until 5:00AM UTC November 28th, enter the game to taste the following opportunities:

Lehet én értem félre, de November 24th az Csütörtök, és az 5:30AM UTC az nálunk most 4:30nak felel meg, azaz csütörtök hajnal 4:30tól kezdődik.

(#18776) Fel válasza Dictator^ (#18775) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Na, mindent én sem tudhatok :) Kevertem a pénteki teszt szeró restarttal: [link], mert ezt áttolták péntekre, csütörtök helyett.

Szerintem +1 óra, nem -1.

(#18777) ollie válasza Fel (#18776) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, +1 óra

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#18778) -vitya- válasza -vitya- (#18773) üzenetére

-vitya-
(senior tag)

srácok! elég lett volna csak bazi sok "like"-ot adni nekem erre az előző hozzászólásomra;-) icen megmondtam, vagy megmondtam, hogy +1 az óra?;-)

Витя

(#18779) MCGaiwer válasza diegho (#18761) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

azért van 1501, mert az addon a % változásból kalkulálja a sebzést, és valószínűleg felfelé kerekített.

(#18780) Dictator^ válasza Fel (#18776) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Én is csak ránézésre írtam előszőr, azért néztem meg megint, nehogy én mondjak hülyeséget nektek :)

(#18781) L-e-f-i-e válasza -vitya- (#18769) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

Nem mondanám ilyen egyértelműen, engem szinte sose ammo rackeltek, egyszer az IS3-mat meg egyszer a KV-mat lőtték ki így, de Type-ot sose, szerintem érdemesebb más kiegészitőket szerelni rá, csak töltésgyorsító helyett mondjuk +10% menet közbeni látótávnövelést.

World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

(#18782) Dictator^

Dictator^
(PH! kedvence)

Közbe filóztam ezen a holnapi eventen, hétfőig itthon vagyok.

A VK3002DB ki van fejlesztve, meg a lánctalp , torony kivül minden megvan rá , és csak 25000xp a Panther I vele. Azon filóztam, megveszem, illetve már meg is vettem. Végigszenvedem a 7.5össel a 24000XP-t (még ma meg holnap hajnal 1ig tudok triplázni) és kiveszem a Panther, ami holnap meg duplakreditet hoz. Igaz se lánctalp se torony meg a nagy 8.8as nem lesz meg rá, de 25000XP-,t így, hogy pérmiumom is van, hamar kihuzok.. legalábbis remélem.
Illetve he eladom 600e creditért, a panthert holnap annyiért fogom megvenni mert le lesz árazva, igy ergó 2 tankon átmentem 600e creditből.. és holnap meg ezt a Panther visszahozza. :) (Sőt a Tiger 1 áll a garázsomba még.)

(#18783) fsb1000 válasza Dictator^ (#18782) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

AZ ilyen akcióknál a prémium 1,5x is számít vagy csak a 2x?

Mert nem mindegy hogy a Tigrisre 2x vagy 2,5x vagy 3x lesz a szorzó.

Záróra

(#18784) Dictator^ válasza fsb1000 (#18783) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Szerintem az alap credit 1,5x2. Legalábbis amikor volt ilyen event, én mindig többet hoztam premijmmal mint a prémium nélküli.
Szerintem így megy: 5000crednél +50%, azaz 7500x2=15000

(#18785) fsb1000 válasza Dictator^ (#18784) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

OK, így legyen!
Én is átgondoltam a Panthert / Panther II-öt a hsz-ed után, de akkor 4 napig kényszeresen játszanék, és nagyon messze kerülnék a Tigris II-től XP-ben és Creditben is.

Záróra

(#18786) ollie válasza fsb1000 (#18783) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem értem mi a bonyolult ebben. A prémium mindig 50%-al többet ad, mint a normál account.

(#18787) fsb1000 válasza ollie (#18786) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Nem bonyolult... csak megkérdeztem, mert ez az első iylen akció amiben részt veszek.

Záróra

(#18788) Dictator^ válasza fsb1000 (#18787) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ilyenkor le kell sz*rni mindent, már bocs.
Duplacredit ritka dolog, és ezzel aztán lehet pénzt farmolni.. akár prém nélkül, és azzal a pénzzel el lehet játszani a nagy tankokat is.. igaz kevés XP, de legalább amit most megnyersz, azt eljátszhatod. Mire gondolok?
Pl a Tiger 2 már prém nélkül nem hoz pénzt, na nem mindig, de általába deficites.. ekkor a most farmolt pénzt érdemes felhasználni, ha nem lesz prémium lehetőséged.. esetleg beinvesztálni egy új tankba.
Elég sok tankom van, de kifogom használni, ugyanis a T10-et már nem tudnám megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#18789) fsb1000 válasza Dictator^ (#18788) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Ezt értem.. de a Panther után biztos a Panther II-re hajtanék.
És kb ugyanennyival jutnék el Pantherig (még kell a VK3002 is), amennyiből meg lenne Tigris II is. (Most a tigrisnél tartok.) Ráadásul nem marad pénz a szellöző izére, ami 600K a tigrisre.

Hmmm.. viszon akkor 2 bónuszos tankom lenne, amit felváltva használhatnék a hétvégén.

Záróra

(#18790) Dictator^ válasza fsb1000 (#18789) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ha Tigris 1nél tartasz, akkor hajrá, az a lényeg, az darál nagyot. Viszont ha kilönek, akkor huzhatnád a DB-t, (ki van fejlesztve? nekem azért érte meg, mert még most is ledupláztam, van már kb 8e xp rá és csak 25e xp a panther.. ha kilőnek tiger1-ből mehetek pantherezni ami megint dupla credit :)

utolsó ilyennél valami 12 milla cred jött össze .)
kv kv3 is

[ Szerkesztve ]

(#18791) fsb1000 válasza Dictator^ (#18790) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

A DB még nincs meg...

12 milla? Az azt jelenti hogy 6 milla lett volna akció nkül... még prémmel sem kevés..

Záróra

(#18792) ollie válasza fsb1000 (#18791) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem 6 milla lett volna, hanem sokkal kevesebb, ugyanis a fenntartási költséggel nem számoltál.

Csak egy példa.

1x normál:
átlagos meccs
bevétel: 20k
kiadás: 10k (javítás + ammo)
különbség: 10k (ennyi marad)

2x:
átlagos meccs
bevétel: 40k
kiadás: 10k (javítás + ammo)
különbség: 30k

Vagyis a második esetben 3x annyi pénzt termelsz. Persze ez csak példa, a tankoktól függően lehet sokkal nagyobb is a különbség.

[ Szerkesztve ]

(#18793) fsb1000 válasza ollie (#18792) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

MIért? Ilyen akciók alatt nincs fenntartási költség a kijelölt tankra?
Vagy kevesebb mint normál játékban.

------------------------------
SZerk: ja értem, ha magas a karb aránya, akkor tényleg nem mindegy.
pl.
Keresett 16M-et abból volt 4M a karb = 12M nyereség
Akció nélkül 8-4= 4M nyereség.

[ Szerkesztve ]

Záróra

(#18794) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Újabb kérdés-felelek.

(#18795) KaLeun

KaLeun
(senior tag)

Himmelsdorf fent a hegyen (D) egy csomó ellen fogad minket: IS, vk36, pz4, stug, hummel és vmi kicsi t4-5.
Mi: M6, pz3/4 és én t-43.

Pz3/4 berohan közéjük, élt: 10mp. M6 a boltíves részen jött fel, megáll az utca közepén és a várat megkerülőknek pont az oldalát mutatja, én oldal a házak közt mentem fel. Berobog a pz4 közénk, 2 lövéssel leszedem. Stug okoskodik, kap tőlem egyet és kivégzi az M6, rohamoz a Hummel, szintén két lövés.

Az IS és a vk a törmeléket megkerülve próbál támadni, az M6 eltávozik. Folyamatosan lövöm az IS-t már csak 2 lövés kellene de jönnek rám. Ott a sarkon tökéletes védelemként a hummel roncsa, gyorsan mögé akarok húzódni (fejben elkönyveltem már 2 másik killt is) és erre ....

.... berohan a saját grillénk a roncs és az én tankom közé - rohadt nagy szerencséjére nem lövik ki egyből - és elkezd forgolódni az oldalamnak. Puff kilövik, én meg ott állok az utca közepén blokkolva. Két lövésre volt még időm az IS szerencséjére az egyik lepattant.

Imádom amikor vmi vadbarom totál megszívat...

| Slideshow by Socket A |

(#18796) KaLeun

KaLeun
(senior tag)

Pont felébredtem negyed 3-kor, gondoltam akkor már gyorsan triplázok. Mondanom se kell, hogy a t-43 affér után az összeset bebuktam 300 és 1500 közti xp-vel. Pedig általában min. 3000 xp-ből jötttek ki...

(#18797) Desmodromic válasza -vitya- (#18769) üzenetére

Desmodromic
(újonc)

Halihó!

Szerintem csak a 44-re kötelező a wet ammo rack, amint meglett a T-54 rögtön levettem, kb.1-2 alkalommal fordult elő robbanás a 125 meccs alatt! Rammer, venti, stabbal használom.

(#18798) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

New medals and achievements will be great as usual. Some will be with a tint of humour. For instance, you will become an ‘honorary lumberjack’ for running over 10000 trees. :)) :C :Y

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#18799) Fel válasza Zeratul (#18798) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Haha.. Vicces. Április 1. van netán?

Ezek is tetszenek még:

Q: "What will happen to camouflage, bought for gold after the 7.0 release, once adaptive camouflage is introduced? Will the latter automatically become adaptive or is it an all-together different category at a different price?"
A: "Adaptive camouflage will be a consumable, which you will have to purchase and use as a consumable. Once in use, it will adapt any camouflage to a map allowing you to be more discrete. Though we will not be introducing this in 7.1."

Ezt valahogy sejtettem, hogy így lesz... Az egyetlen, amelyik érne is valamit, és veheted majd 50 aranyért, alkalmanként...

Q: "Will you do something about the E-75 front hull armour? It’s almost impossible to hit it with a 260mm penetration gun even though the armour is only 160mm."
A:"Not just yet, but we will."

Ehhez pedig nem tudok egyebet hozzáfűzni, csak: :U ..l..

(#18800) KaLeun válasza Fel (#18799) üzenetére

KaLeun
(senior tag)

Az utóbbi sajnos nagyon igaz, kisebb fajta örömünnepet tartok ha T32 vagy a Patton 105-öse átviszi véletlenül..

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.