2013. május 19., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

(#18601) fsb1000 válasza kedvesgabor (#18599) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Így van.... mindenkinek másképp játék ez a játék.

Most épp azzal szórakozom, hogy az "acc" statom feljavítsam. Pz38H735 (f) tankkal csatánként 40-50-et is tudok lőni és 90%-a talál.
remélem a lepattanó is találat... vagy nem?

Záróra

(#18602) kedvesgabor válasza ollie (#18600) üzenetére

kedvesgabor
(lelkes újonc)

Tényleg komoly :)

Ma szinte az összes tankomat(sok) elsőre ledupláztam...
...utánna "nyomtam" kicsit az E75-öt...egymás után 8 vereség...
..ebből 1-be érzem magam sárosnak.

[ Szerkesztve ]

(#18603) ollie válasza fsb1000 (#18601) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A lepattanó is találat. Csak konkrétan az, amikor egy tankot sem találsz el, az nem számít találatnak.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#18604) vhw válasza fsb1000 (#18590) üzenetére

vhw
(őstag)

A múltkori vita leginkább az overtargetmarker-ről szólt. Nem a hitzone skinekról, amik valóban adhatnak előnyt, nem is használtam soha.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#18605) person válasza kedvesgabor (#18595) üzenetére

person
(senior tag)

Ja és 5k mínusszal zártam. :DDD

(#18606) Fel válasza r1E3S3E7T (#18554) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

Szerintem kielemezték a srácok a sok felgyülemlett adatot a szerverekről, és arra jutottak, hogy:
"- Bakker! Mocskosul kevés prémium ammo fogy! CW-n kívül alig akad egy-két "birka", aki használná. Ez ellen gyorsan tenni kell valamit!
- Nosza, egy kis normalizáció tweak és meg is lesz a kívánt hatás." .....

Nem tudom elhinni, hogy tényleg csak 1°-ot csökkentettek rajta. Amit a normál szerón átlő az ember szemből (sima AP-vel), az most csak piszok nagy mázlival megy (legyen szó akár német, akár orosz tankról). Vagyy esetleg prémium APCR ammóval...

Más téma...
A kummulatív (HEAT) lőszer hogyan működik a játékban? Úgy, mint egy AP, azaz csak a páncélátütés számít, vagy inkább mint egy HE, azaz ha nem üti át a páncélt, akkor robban a felületen (ha nem csúszik le)? Az eddigi pályafutásom alatt nem lőttem arany lőszerrel, ezért kérdezem :U

(#18607) kedvesgabor válasza vhw (#18604) üzenetére

kedvesgabor
(lelkes újonc)

overtargetmarker-is adhat előnyt...
..gondolom mindenkinek ismerős az 1%-os ellenség:)
Van olyan szituáció, ahol ezzel eldöntheted kit lőjj hamarabb.

(#18608) fsb1000 válasza kedvesgabor (#18607) üzenetére

fsb1000
(PH! nagyúr)

Erre volt a válasz, hogy rá is lehet könyökölni az ALT-ra és akor látszi, hogy 1%.....

Záróra

(#18609) Zeratul válasza Fel (#18606) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Úgy működik mint az AP, de nincs a páncélátütésre hatása a távolságnak.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#18610) kedvesgabor válasza fsb1000 (#18608) üzenetére

kedvesgabor
(lelkes újonc)

Arra gondolok, ha látod számszerüen, hány hp-je van akkor azért tudod, hogy ki egy lövés, ki kicsit több:)

(#18611) Zeratul válasza vhw (#18604) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Én használom mindkettőt, de a hitzone-t el is kell találni és nem mindig jelent előnyt. Mert ugye pl: kigyújtani akarod akkor váltót motor üzemanyag tankot lőnéd, de ott gyakori a ferde felület ahonnan lepattan, az egyéb kritikus részek gyakran elég picik amíg el vagy foglalva a becélzással simán bekaphatsz egy végzetes találatot. Kezdőknek jelent előnyt hogy hamarabb megtanulják az adott tankok kritikus részeit mind támadás mind védekezés szempontjából.

Ha nem megy előrűl, kilőjük háTurul!... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#18612) Zeratul válasza kedvesgabor (#18610) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Az se mindig előny. Volt hogy odapörköltem a trollal egy T-34 nek, marad pár Hp-ja visszavonult, a többiek se foglalkoztak vele mert kevés volt a Hp-ja, erre mit csinált szépen hátba támadta az egyik tankunkat. Vagy húh már csak 1 lövés, igyekszem kikapni és ilyenkor szalad bele egy hatalmas sallerba az ember.

[ Szerkesztve ]

(#18613) Timyyy

Timyyy
(őstag)

Ilyen 15/15-ös egyoldali rush-t láttatok már? :DDD

http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

(#18614) ollie válasza Timyyy (#18613) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lol, nem

(#18615) Timyyy válasza ollie (#18614) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Megnyertük amúgy :DDD

(#18616) kedvesgabor válasza Timyyy (#18613) üzenetére

kedvesgabor
(lelkes újonc)

Ja ált. bukó:)

(#18617) Werewolf20 válasza Timyyy (#18613) üzenetére

Werewolf20
(kvázi-tag)

Emlékezetes volt eléggé, bukta szaga volt. Érdekes volt látni az alakulását egy ilyen alap bukta körnek. :DD

[ Szerkesztve ]

It's not the destination...but the drive there

(#18618) jahrn válasza ollie (#18600) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Nem, a Priest-et meg a wipe utan fejlesztettem ki (mondjuk ott meg is untam vegleg az artyval valo nyomulast) szal az lejon belole. Plussz eloszor a T1-et fejlesztettem ki a Lee-vel, onnantol kezdve az lett a fo huzo tank szal a Lee-t mar csak a duplazokra vittem be. Ettol fuggetlenul a Lee nem is olyan rossz tank, csak sokkal tobbet kell vele taktikazni.

[ Szerkesztve ]

(#18619) kedvesgabor válasza Zeratul (#18612) üzenetére

kedvesgabor
(lelkes újonc)

Ne mond már azt, hogy nem előny az, hogy látod, hogy hova kell lőni, ellentétbe azzal, ha nem,..
...már csak a gyenge pontok miatt is.

Ha meg nem is mindig előny, de ott van a többi amikor meg igen:) ,de nincs ezzel baj...csak azt akarom mondani, hogy a statisztika alapján nem tudod megmondani, hogy ki milyen játékos.
Nyilván nem a szélsőséges esetekre gondolok.

(#18620) Zeratul válasza kedvesgabor (#18619) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Azt mondtam hogy nem mindig előny, mert van hogy azért lősz lepattanót vagy kapsz találatot mert kritikus helyet akartál lőni. A kezdők meg had ne legyenek már ingyen fragok a veteránoknak, ha már a MM nem képes normálisan elosztani.

(#18621) Werewolf20

Werewolf20
(kvázi-tag)

A bátor 38nA :))
Akinek van egy kis térbeli érzékelése, az nézze meg a minimapon hol is az a Tigris :DDD

[ Szerkesztve ]

It's not the destination...but the drive there

(#18622) Timyyy válasza Werewolf20 (#18621) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Majd ő lepuffogja 40-50 HE-vel ;]

(#18623) r1E3S3E7T válasza Fel (#18606) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Sebzés szempontjából olyan mint az AP tehát vagy lepattan vagy átüt, viszont nincs rá normalizáció tehát nem mindegy milyen felületre lősz vele.

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#18624) vbbb

vbbb
(őstag)

Valaki tolja Löwevel? Én teszt szerveren próbálgatom és csatánként 300-400ezeret majdnem mindig hoz. Ez a normál szerveren is ennyit szed? Mert akkor lehet begondolkozok egy ilyenen vagy valami más prémium tankon...így tényleg könnyű haladni felfele... :((

(#18625) person válasza Timyyy (#18622) üzenetére

person
(senior tag)

Ez a terep tökéletesen alkalmas rá. Én ezt PZ3/4 el játszottam itt el szintén tigris ellen. :)

(#18626) Timyyy válasza vbbb (#18624) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Tudtommal a teszt szerver 10x-es pénzt ad, tehát 30-40 ezret farmolnál vele rendes esetben.

(#18627) ollie válasza vbbb (#18624) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, az a tízszerese a normál szerveren levőnek, ami valójában 30-40k, ami azt jelenti, hogy kb semmit sem csináltál vele. Olyan 50-100k között szokott hozni a Löwe és a Type a jó körökben.

(#18628) vbbb válasza ollie (#18627) üzenetére

vbbb
(őstag)

Na jó, de ma volt a második napom vele és még csak Tier V-nél tartok a normál szerveren...szóval túl sokat még ne várjál tőlem. Az a tank egy egészen más kategória...főleg, hogy én TD párti vagyok.

(#18629) ollie válasza vbbb (#18628) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja, az más.

(#18630) Timyyy válasza vbbb (#18628) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Épp ezért ellenzem az esetek 99%ában hogy valaki nagyobb szintű prémium tankot vegyen, mint ahol a rendes tankokkal tart. Én pl 3 ágon is T7-nél, td-ben pedig T6-nál járok, mostmár elférne a Löwe... :K

(#18631) L-e-f-i-e válasza Timyyy (#18630) üzenetére

L-e-f-i-e
(senior tag)

T8-9-ig simán el lehet jutni prémium tank és prémium fizetés nélkül is, Is3-om is többször volt pluszban mint mínuszban...de Is4..ha nem lövöd el a fél ellent egy körben, akkor eszi a kreditet rendesen..esélyes 6 milliót t5-ös tankokkal össze farmolni normális idő mindamellett hogy emellett futattni kell az IS4-et is hogy elérd a 170k-s xpt az Is7-re ... :)

World of Tanks / BF3 / BO2 /Lenovo Y580

(#18632) marked one94

marked one94
(őstag)

Na ki találja meg a hibát a képen?

:W

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 \\

(#18633) MCGaiwer válasza marked one94 (#18632) üzenetére

MCGaiwer
(őstag)

rövid csövű object az igazi

(#18634) marked one94 válasza MCGaiwer (#18633) üzenetére

marked one94
(őstag)

3. perc után már valahogy meghalt... de szerencsére a e-100 meg a is4 szakaszba volt és elég jól össze dolgoztak és nyertünk.

(#18635) Dictator^ válasza marked one94 (#18634) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Az, hogy rövid csövű sztem nem jogosítana fel, hogy hibaként keresd..
Én is haltam már meg GW Tigerrel 3. percben, amikor felspotoltak és még nem volt meg a nagy gun. Akkor az is hiba, hogy nem sikerült akkor még összeszednem a gunt..?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#18636) marked one94 válasza Dictator^ (#18635) üzenetére

marked one94
(őstag)

Ki az a hülye aki nem fejleszti ki a isu-152n már a bl-10 ágyút? Én szerintem ez már sok mindent elmond a játékosról... :U Meg object 704re lánctalp nélkül felmegy a bl-10 ami a játék legdurvább agyúja.

(#18637) virkir válasza Dictator^ (#18635) üzenetére

virkir
(PH! kedvence)

Nem a 212-ről van szó hanem a 704-ről és mielőtt továbbra sem értenéd az a gond, hogy már az ISU-n illik kifejleszteni a BL-10 nem a zojjektumon szenvedni vele mint ez a jóképességű tette.

marked one94
Azért nem értem mert ha ő a delikvens akkor nem kevés csatát nyomott le mindkét TD-vel és nem is nagyon béna.

[ Szerkesztve ]

עס זענען ווייניק מענטשן אין לעבן וואס גיט פאַרגעניגן, די מענטשן זענען טריינג צו דערגרייכן אין דער ווירטואַל וועלט צו דער עמעס וועלט איר טאָן ניט באַקומען עס האָבן בלויז געווען רימאָרספאַל אָבער אויב עס איז קאַפּאַלד מיט די שינאה צו מיר קאַנטעמפּטאַבאַל

(#18638) ollie válasza virkir (#18637) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért a 300 átlag XP csatánként nem túl jó, még nekem is sokkal több van.

(#18639) Dictator^ válasza virkir (#18637) üzenetére

Dictator^
(PH! kedvence)

Ja értem, bár utána gondoltam róla lesz szó. :)
Gondolom hard modeba szeret játszani , így kihívás ez neki :D

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#18640) RaZroX

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv! Jól tudom, hogy holnap jön a 7.0-ás patch ? :D

Szerk.: Mármint ma :DDD

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkCentre M55p Modded  Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-

(#18641) BinLaden válasza RaZroX (#18640) üzenetére

BinLaden
(tag)

a teszt vagy mi

Hát én megmondom az igazat na. Elvette Giorginát.hazahozta. Akkor igaz-e. Őt bevitték a börtönbe, mert csórért. Kasszákat tördelt be. Hazahoztuk,őket. Itt leszek bevitték.az anyja megkurvút. Zolinak az anyja mán a Katinak hívták Szajkó Katalin akkor, igaz-e nem lesz aszongya, a nagyapja aszongya.. a

(#18642) ollie válasza RaZroX (#18640) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem jól tudod.

(#18643) GrooveHero válasza RaZroX (#18640) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Holnap reggelt 10-től a tesztszerver fog leállni, mert a most fent lévő 7.0-ás peccsre elég sok visszajelzés érkezett, hogy mi nem jó, stb...ezeket javítják, és indul újra a tesztszeró.
Ha az sem lesz jó, akkor megint javítanak rajt. Aztán amikor már minden szép és jó, akkor kidobják a peccset, feldobják a rendes szeróra, és mehet élesben a banzáj

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#18644) Paul119 válasza GrooveHero (#18643) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy hallottam gyengíteni akarják az e szériát ebből mi az igaz? :F

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18645) GrooveHero válasza Paul119 (#18644) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

A gerenda az E-100-on, a váltó előrehelyezése az E-50, és E-75 esetében, + a 10mm páncél, ezek elvileg meglesznek.
Mintha vki mondta volna klántársak közül, hogy gyengébb lesz, nem tudom mit takar igazából.
Te nem örülsz neki, én meg igen.
IS-7 meg állítólag nagyon jó lesz, pattogós lesz a front, ma első meccsen 3 is7-nek sem jött össze, szarrá lőtték az elejét, de egyik sem ment át. A jobb lánc is sokat kapott.
De bannoltak is egy napra.:DD
Rámlőtt foglalás közben a saját lövénk.
Meg másodszor is, én meg nem toleráltam, kilőttem és már kaptam is a banánt:DD
Ez van. Majd ma kiderül, ahogy már írtam reggel 10-től szerver leállás lesz 1 napig.
Hogy utánna mi lesz, nem tudom.

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#18646) xedos

xedos
(PH! addikt)

Tegnap este végre sikerült néhány jó kört csinálnom!
Ami meglepett Pz38(t)-vel sikerült 1838 tapasztalati pont 1körben!
Igaz kilőttem 4-et és megsebesítettem 6 ellenfelet :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#18647) Fel válasza GrooveHero (#18645) üzenetére

Fel
(PH! addikt)

10:00 UTC, azaz a mi időnk szerint ma délig lehet még tesztszerózni. Aztán egy nap pihi, ahogy írtad.

(#18648) vhw válasza GrooveHero (#18643) üzenetére

vhw
(őstag)

"Aztán amikor már minden szép és jó" aha persze, ok arrol hiresek,hogy csak akkor megy elobe a patch amikor mar minden renben :D

Amugy a valtot meg ebben a patchben nem teszik elore az E50-en meg a 75-on.

"A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével." ┌∩┐(。◕‿◕。) Minden tank egyenlő, de egyes tankok egyenlőbbek a többinél

(#18649) Timyyy válasza vhw (#18648) üzenetére

Timyyy
(őstag)

Ez a váltóhelyezgetés mit fog eredményezni a tankok játszhatóságában? :F

(#18650) vhw válasza Timyyy (#18649) üzenetére

vhw
(őstag)

Szembol meglove is tonkrevaghatjak a motorodat, esetleg kigyulladsz... Az meg nem jon jol senkinek.
Valamit muszaj kezdeni a jo nemet tankokkal, milyen dolog mar az?!

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.