Üdv!
Visszatértem a wifi hálózatra a környéken.
Régebben haverékkal lan-ra használtuk a rendszert ami pár AP-ből állt és a hozzá tartozó antennákból (1 körsugárzó, 2 panel és egy irányított). Nálam biquad van, de mivel jó egy éve nem használtam nem tudtam milyen állapotban találom. Sajnos gyenge a jelerősségem, de nem tudom mitől. Réz oxidáció, esetleg elállítódott?
Akinek bármi ötlete támad azt szívesen fogadom... addig meglesem előbbi 2 dolgot.
A 2 AP közti táv kb 4-600m között van régebben mért sebesség 1,5megabájt/sec körül mozgott ami elég is lett volna, de a mostani mérés elkeserített (2,4 megabit/sec). 
Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

˙[udvarias módon mondva: parasztvakítás]

Nem hatotta meg, hogy az a néhány tekercs meg kondenzátor aligha tud így elromlani.
)

)

Amit viszont nem ajánlok, mert törvénysértés. Ugyancsak törvénysértés a számítástechnikai rendszerek védelmi, titkosítási dolgainak kifürkészése, feltörése. A törvénysértést pedig nem ejnye-bejnyével büntetik !

(Inkább csak arra, hogy vannak olyan AP-k, ahol csak egy LAN van, ami ebben az esetben kevés.)