Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz And #7868 üzenetére

    Először is köszi!
    "Szerintem itt némi fogalomzavar van: a wifi és a router nem egymást kizáró fogalmak. A wifi (alias wlan) csak annyit jelent, hogy vezeték nélküli. A vezetéknélküli router az wifi-router, neked ilyenre van szükséged. Az ehhez kapcsolódó kliens eszköz is wifi, csatolófelülettől függetlenül. Kliens akár egy (többfunkciós) wifi-router is lehet."

    Vagyis a vezetéknélküli router = wifi? És akkor bármilyen vezetéknélküli routert is veszek, ahhoz a laptopba nem kell dugni semmilyen vevőkészüléket, ugye?
    Eddig azt hittem, hogy a router és a wifi két különböző dolog: hogy a wifinél nem kell semmit a laptoba csatlakoztatni (mert alapból van benne wifi), a routernél meg még kell egy USB-s (vagy mit tom én milyen) adapter is. De akkor nem. Mondom én, hogy hülye vagyok hozzá :)

    "Érdekes hozzáállás . Azért létezik ám kereső is, e topikon belül vagy itt is érdemes lehet keresni bizonyos kulcsszavakra, pl. torrent, usb, kliens, stb.."
    Hát azért több mint 7000 hsz között kicsit nehézkes keresni :-/ Főleg úgy, hogy mindenkinek más problémája van.
    De ahogy olvasgatom azt látom, hogy senki sem szeretné végig olvasni az egész topicot :)
    Elvégre is erre találták ki a fórumot, hogy ne kellje keresgélni! Neked csak néhány sor elolvasni és pár perc válaszolni rá, de nekem...

    Visszatére a témára. Nem tud valaki egy olcsóbbat? Vagy ahol szét tudok nézni, és van leírás is róla! Rákerestem a neten erre Asus WL500G-re és elég olcsó (25000Ft) ahhoz képest, hogy van benne 250GB-os winchester és torrent támogatás. Na de nekem nem kell bele 250GB! A 120Gigás vinyóm is elég nekem.
    Tehát, ti mit vennétek magatoknak? olyan max 15 000Ft-ot szánnék rá.

    Ja, és melyik márkát ajánljátok?

Új hozzászólás Aktív témák