Szia!
1.) Belépsz a routerbe a 192.168.1.1 cím beírásával, majd ha nem volt "babrálva", akkor alapból admin és admin a user és a pass...
2.) Wireless menüpont -> wireless security -> lásd fotó
Itt beállítod a WPA2-PSK-t és az AES-t, majd ha jól emlékszem egy 63 v. 64 karakterből álló VEGYES szám-betű(kicsi és nagy) meg spec. karakterek pl:* + @ " stb...
A végén Save!
3.) Forwarding menüpont -> DMZ és UPnP-t Disabled-re állítod (ha későbbiekben valami "igényli", majd visszakapcsolod.
4.) Security menüpont -> Local Management -> lásd fotó
Itt Only the PCs listed... beállítása, majd Your PC's Mac Adress-nél nyomd meg az ADD gombot, ekkor hozzáadásra kerül a MAC1:-hez a PC-d Mac címe (ez azért fontos, mert ezek után csak a TE PC-dről (vagy a MAC Adress-ed ismeretében) tudnak a routeredre bejelentkezni az adminisztrációs felületre..., majd Save gomb!
5.) System Tools menüpont -> Password
Itt változtasd meg mind a felhasználói nevedet, mind pedig a jelszavadat, ezzel tudsz legközelebb ui. erről a gépről bejelentkezni a routerbe...
Ennyi.
Ez egy "Alap" biztonsági beállítás, az egyszerű felhasználók ellen "megvéd", természetesen a router még enged egyéb "finomhangolásokat" is de azokat már "feleslegesnek" tartom, mert Aki nagyon akar, az úgyis bejut....Minek is hívják ezt? Na, ki van a hátam mögött...?! Ja: paranoia... 
Remélem, segítettem!
Üdv:
- Alex -
[ Szerkesztve ]
"ITT NEMCSAK ŐRÜLTEK DOLGOZHATNAK, DE AZOKNAK KÖNNYEBB!"