Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    "Üdv Mindenkinek!
    Kis segítséget kérek a következő két probléma megoldásában.
    1) Néhány active desktopos kis weblap(webkamera kép) ki van téve az asztalra. Fél évig tökéletesen működött a szinkronizálásuk automatikusan, hiba nélkül frissültek. Tegnaptól azonban folyamatosan kifagy valamelyik folyamat ha frissíteni akarok. Ha automatikusan frissít, akkor az explorer.exe viszi el a proci egyik magját 100 %-ban, ha a tulajdonságok lapon törölni akarom valamelyiket, vagy kivenni a pipát a "kapcsolat nélkül is elérhető" mezőből akkor a rundll32.exe. Hiába várok semmi nem történik velük. Megesk az is, hogy a mobsync nevű folyamat terheli a procit 100 %-ra. Manuális frissítésnél egy jó fél perc után az alábbi hibaüzenetet dobja ki: "Nem elérhető a webhely helyi másolata". Ha új elemet akarok kitenni active desktopban, akkor is ugyanezt csinálja.
    2) Másik probléma, hogy semmilyen energiagazdálkodási séma nincsen és nem is tudok újat létrehozni (nincs miből). Hol lehetne beállítani valami alapértelmezett sémát, hogy megjelenjen valami a listában?"
    Sajnos a javaslat, nem volt sikeres. Lefuttattam spyware-, trójai- és víruskeresőket, egyik sem talált semmit, minden rendben volt. Esetleg valakinek valami ötlete, regisrty-s javaslata?

Új hozzászólás Aktív témák