Fejlesztoktol kerdeznem:
App Hub alatt a payout setup ban W-8BEN formot toltottetek ki / adtatok fel postan MS nek??
Van valakinek errol barmi info ja?

Új alkalmazásnál tüntesd fel, ha csak WP8-on érhető el!

Fejlesztoktol kerdeznem:
App Hub alatt a payout setup ban W-8BEN formot toltottetek ki / adtatok fel postan MS nek??
Van valakinek errol barmi info ja?

Ezt nézted?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Jaja lattam de ez nagyon mas temaban szuletett.
Nem egeszen tiszta, hogy nekunk ki kell e tolteni, ill ha nem akkor mi lesz az adozassal...

Semmi!
[ Szerkesztve ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html
A WhatsApp progiban ha audio fájlt küldök vagy kapok, akkor azt elmenti valahova a telefon és ezzel foglalva a tárhelyet?
"I am surrounded by idiots, idiots"
Öcsém, ha ezt a videót nem nézem meg, akkor az életben nem jövök rá, hol van a secret level a Breeze játékban.

Soulcraft great-looking RPG coming to Windows Phone
Na erre kíváncsi leszek.
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. (Except from dawn till dusk) - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

Nagyon szép!
Kár, h pc-n se szeretem az ilyesmi játékokat. 
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan /////////// http://hardverapro.hu/apro/core_i5-650-es_gep_elado_2/hsz_1-50.html
Ezt én is várom. Remélem a grafikája jobb lesz, mint az Assassin's Creed-é. Azé sem rossz de azért egy kissé kockásra sikeredtek az emberkék, meg úgy minden.
Ha ilyen lesz a grafikája, mint a videóban akkor az beszarás.

Hát.. a videóban látott grafikával kapcsolatban szkeptikus vagyok, deha ilyen lesz, akkor igazad van, beszarás. 
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. (Except from dawn till dusk) - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)
Hmm azt hiszem, ideje lenne megprobalni beregelni a bankkartyam. Megerne megvenni egy par jatekot 
Csak attol tartok a BT-s MC-met nem fogadna el
Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®

proba, szerencse.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Penteken kapok ra penzt, akkor meg is probalom. Most nincs rajta keret es ezert nem akarom, h csalodas erjen. Ha megy akkor The Harvest es a Rise of Glory meg is lessz veve.

Meg kérdem én is. US ID-m van. De nem élek kint és nincs is ott lakcímem. Így valaki reggelt már be kártyát? Nyilván tudok ott találni egy olyan címet, ami valid, de nem találtam leírást, hogy erre most miért is van szükség. Küldenek oda valamit?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Ellenőrzésképpen van rá szükség. És elvileg a bankkártyának is oda kell szólnia - de ebben nem vagyok biztos.
Szoval akkor nekem UK ID-val nem sok esejem van beregelni a roman kartyam? 
[ Szerkesztve ]

uk reghez nagyobb az esely mas orszagbol szarmazo kartyat beregelni. nezz egy londoni mcdonalds cimet. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Hat nekem valami Liverpooli cimre van csinalva a winlive acc-om

akkor add meg azt.

Nem sok.
Nekem UK regem van, egy London belvárosában lévő Burger King-ét adtam meg - de telefonon keresztül próbáld megadni a kártyádat, akkor nagyobb eséllyel fogadja el - viszont a UK MP jóval drágább, még a magyarnál is.
És ezt Xboxon is tapasztaltam. 
[ Szerkesztve ]
HAt mostmar nem fogok migralni szerintem.
Te UK-s kartyat adtal meg, azt hasznalsz akkor?

Dehogy, magyar CIB-es MC Internetcardot. Azért írtam, hogy telefonon próbáld megadni a kártyaszámot, mert a webes felületen lehet nem eszi meg.
Hat ha nem is haamarabb penteken megprobalnsam. Azert jo kitolas lenneha aakrnek fizetni valamiert es nem tudnek 
Es akkor csodalkoznak h el es virul a warez 

Nem tudjátok, hogy mi ennek a programnak a neve? Annyira szép, hogy muszáj megnéznem. 

hmmm ezekszerint túl szép, hogy igaz legyen 

igy van.

Elég jó : )
Én is hasonlón dolgozok, csak picit egyszerűbben, és csak miskolcon található MVKZRT járataira
Villamos, busz
urbancsik.wordpress.com
Istenem. Isten nyugosztalja a fejlesztőt!! Mióta várok már egy ilyen programot. 
Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

MÁV menetrend eddig is volt. azért az picikét jobb
Viszont Volánozni nem tud 
urbancsik.wordpress.com
Engem hidegen hagy a Máv, nekem Volán kell. 
Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

nagyon jo zombis tower defence.

még szerencse, hogy us-es live id-val nem lehet letölteni...
2013. 12. 12.

Fasza, uk marketen nincs.
Beírhatnátok a kommentek közé, hogy ha javítást csinál, akkor tegye már a nemzetközi appok közé. 
[ Szerkesztve ]
Ja. Mert azert sokan nem migraltak at..

Hibakódot szokott még dobni? (c101b001) sűrűn csinálja nagyon zavaró tud lenni.
(a világon mindenből kettő van)
Kissé kockás a grafikája...gáz
Kedden probaltam volt, de jobban nez ki mind amennyire jo..peznt most meg nem adnek erte

Sztem, pont ilyenre akarták.
Így "jópofább".
Azert ez nem minecraft 

Valaki nem tud olyan programot ami miér hogy mennyit netezel ? természetesen nem időben, hanem mb-ba mondjuk.
urbancsik.wordpress.com

nem, nincs ilyen. nem fernek hozza az appok a rendszerhez, hogy ezt merni tudjak.

bár én csak éjjel nappal itt verem magam és kockulok, de azért csak elmondom, hogy a voda online ügyfélszolgálatán ingyen meg tudod nézni, bár általában naponta egyszer frissítik csak az információt. A semminél azért több. (és igen, a te különleges tarifacsomagodnál is így működik, a nyakamat teszem rá)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Igen... csak ha wifiről netezek azt nem hiszem hogy méri
mester....
urbancsik.wordpress.com

me' az nem "ingyen" van? marmint az is forgalomkorlatos?

nézd meg a routeredben 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Dehogynem 
De arra lettem volna kíváncsi, hogy így összesen mennyit eszik egy nap live tile-al meg ilyesmikkel együtt.
Hogy aztán esetleg megfelelő vodás netet vegyek hozzá.
Puszta kíváncsiság.
urbancsik.wordpress.com