Igen, miért?
A sikernek ára van, nem titka.

Új alkalmazásnál tüntesd fel, ha csak WP8-on érhető el!

Igen, miért?
A Learner's Permitet, hogy kell megcsinálni? Már csak az hiányzik.
"I am surrounded by idiots, idiots"

Az érdekes... Leírás azt mondja, hogy "Acquire your first car", vagyis az első kocsi megszerzésekor járna, és az is alátámasztja ezt, hogy ez volt az első achievement, amit NFS-ben unlockoltam... Hogy ez miért maradt el Nálad, az jó kérdés 
Hát igen ezért nem értem én a dolgot...és most már nem tudom mi a fenét csináljak, hogy az is pipa legyen?
Vajon csak az újrakezdés segít?

Újratelepítéssel az achievementek megmaradnak, és hátha akkor ezt is megadja. Jobbat nem tudok...
Újratelepítettem azt megoldódott.
Most eddig már 625 pontnál járok ezzel.
Erről jut eszembe, hogy nem bővelkedek barátokban, ha valaki felvenne "drlacus" vagyok 
Halottatok ti valamit a ChevronWp7-ről? Milyen jailbreak ez? Működik? Van valakinek valami tapasztalata? Érdemes megvenni? Milyen változást fog hozni az oprendszerben? Ettől is ugrik a garancia?
HTC Radarra tervezgetem a telepítését.

egyelőre ne nagyon éld bele magad, ugyanis befejezték az árusítását
Garanciád megmarad és annyi változás lenne, hogy tudnál telepíteni marketen nem szereplő programokat is.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Kár. Pedig befiztnék rá. Egyébként ez nem az?Hogyan tudnék marketen kívüli dolgokat telepíteni? Lenne valami adattár mód ha csatlakoztatnám pc-re?
[ Szerkesztve ]

De, ez lesz az. Ha bemész: SOLD OUT felirat fogad 
Értem.

Anki szerű/minőségű tanulóprogramot tudtok ajánlani? Ha nincs, akkor vagy a webes felületet kell majd használnom, vagy írni kellene hozzá egy klienst.

ez volt már?
ARMED!
multiplayer stratégiai játék. a tutorialt végigcsináltam és egész jól néz ki 
2013. 12. 12.

Nektek nincs gond a Marketplace-szel a telefonon? Semmit nem akar telepíteni, mindenre ilyen hiba kódot dob: c101b001
UK reg.
Szerk:
A webes MP felületről sem tudok letölteni.
[ Szerkesztve ]
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. (Except from dawn till dusk) - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

Kipróbáltam magyar ID-vel, telefonról, nálam jönnek le szépen a dolgok.
magyar ID... megy

Szia!
Nekem akkor dobott ilyen hibát, amikor valamiért nem tudod rendesen authentikálni, de többszöri próbálkozás után lejött.. US reg-em van.
Esetleg hátha itt találsz valamit, bár szerintem már letöltés előtt figyelmeztetne ezekre.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Nem rossz, lehet vele szivatni iphonosokat :-)

nekem nem tetszett. annyira kis béna volt, hogy nem volt szívem megtartani..
2013. 12. 12.

Jo kis jatek. Es ingyenes.
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. (Except from dawn till dusk) - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)
anno probaltam, de most igy ajfon utan fel nem raknam
fujjjjj 
Live long and prosper ° ZTE Grand X In - Intel Inside®
Szerintetek melyik a legjobb jatek erre a platformra? Es melyik az ameikert a legszivesebben adnatok penzt? Megvennek egy-ket jobb jatekot 
Elertem arra a pontra, amikor kiproblatam mar a 3 nagy platformot (Adnroid, iOS, WP7) tobb keszuleken is es arra jutottam, a WP7 a nekem valo igy mar szeretnek vasarolni is valamit ra...
Plants vs Zombies. Abszolút nyerő nálam. 
Intergalaktisches protonengetriebenes elektrisches Wackelarmwerbedroid

Az a jó még hogy ki tudod próbálni a játékokat és ha tetszik megvásárolhatod.
Nekem nagyon tetszik az Air Soccer Tour nevű játék mert ketten is nagyon jó játszani , aki tud kétszemélyes játékokat az írja már meg nekem legyen kedves. Köszi
(a világon mindenből kettő van)
Eleg sokat probaltam mar, de tudom, hogy Legiaap irta a NFs-rol, hogy nagyon konnyu vegigvinni. Na most akkor miert adnek egy olyan jatekert pl penzt ha nem eri meg - bar probaltam a trialt es grafiakban azert ottvan

Bejewelled, ezt PCn is csipáztam. Bár ez nem az eredeti popcap verzió, de egész jó és most átmenetileg ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Plants vs Zombies - alap. 
+ Ha szereted a Minecraft nevű játékot PC-n, akkor Survivalcraft.
Kis Casual App, segítség a mozgékony Twisterezőknek.. 
Twister Spinner
[ Szerkesztve ]
https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

a telefonon levo albumok boritojabol lehet hatterkepet letrehozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Stop Music - időzített zenelekapcsoló alkalmazás.

"örülök, hogy nem csak Nokiákra lesz elérhető"
jah, a nokia maps sincs meg sehol...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Úgy látszik ezt már úgy jelentették be, hogy megjelenik majd a többi WP7-es telóra is, a Maps-re meg gondolom azután mondták, hogy megjelenik, mikor kijött a 800. 

Mert megvennéd? 

ha tudnam.
mind a maps, mind pedig a transport abba a kategoriaba tarozik, hogy egy kezemen meg tudom szamolni, hogy hanyszor lenne ra szuksegem egy evben, akkor viszont nagyon.
marad az, hogy majd veszek magamnak egy nokiat. szvsz igy jarok a legjobban hosszutavon.
[ Szerkesztve ]

turn by turn 1180ért nem egy ökör ára, mondjuk még nem próbáltam ki
Nekem is elég ritkán van szükségem navira.

Szvsz én is. Ha majd eljön az ideje. 

Valaki egy jó névnapos alkalmazást tudna ajánlani ?
Lehetőség szerint , ha van olyan akkor olyat ami a facebook ismerőseim között megkeresi azokat a nevűeket, és az alkalmazáson keresztül tudok írni is nekik például.
Van a "napi név" nevű alkalmazás, ami egészen addig stimmel, hogy a facebookról kiszedegeti az ismerősök nevét, de viszont rákattintok írni már nem tudok sajnos.
Köszi !
urbancsik.wordpress.com
Én ezt egyszerűen Windows Live-on keresztül oldottam meg. Igaz nincs értesítés, viszont ha a naptárat kirakod főképernyőre, egyből látod milyen névnap van ma.
Passz, de a napi név nevű alkalmazás tippjét köszi. 

Tud valaki egy normális sebességmérő progit? Nekem a My Data Speed van, de nem vagyok vele megelégedve.

a bandwidth-et szoktam látni videókban
2013. 12. 12.

Letöltöttem a Free Speed Test-et. Ha jól látom, ez is olyasmi. Köszönöm!