Azt én is láttam, de mivel tényleg nem tudni mire való, hagytam amin volt. Bár már mindegy, én letöröltem az alkalmazást 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Új alkalmazásnál tüntesd fel, ha csak WP8-on érhető el!
Azt én is láttam, de mivel tényleg nem tudni mire való, hagytam amin volt. Bár már mindegy, én letöröltem az alkalmazást 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Frissült a HTC Connected Media nevű DLNA alkalmazása. Végre hallgatható telefonon a media szerveren tárolt zene lock screen mellett is

Köszi, eddig észre sem vettem ezt a topicot. Na végigolvasom

Fantasztikus, meg is vettem!

Aki szereti az Mechekkel való RTS-eket, annak tuti ajánlat.
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

És ehhez az Xbox360-as játékhoz tartozik.... [link]
Asszem Nokia World-ön volt róla bemutató is.
[ Szerkesztve ]
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

A létező legfeleslegesebb alkalmazás WP7-re 
[ Szerkesztve ]

ilyenkor sajnálom, hogy nincs unlockolva a telefonom 
2013. 12. 12.

na, ezt en se ertettem, hogy minek. 

FrogSling
Ingyenes békalövölde. 

Ti hogy raktok át wma lossless-t a telefonra? Én azt az usb tárolóvá átalakitót szoktam használni, és felmásolni. Valakinek van jobb ötlete?

Mikor lesz bkv menetrendünk útvonal tervezéssel és részegen hazatalálás funkcióval? 
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer
(#316) woland_y2k válasza Oppenheimer (#315) üzenetére

(#317) Oppenheimer válasza woland_y2k (#316) üzenetére

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

nem tud valaki olyan twitter appot, ami live tile-on jelzi, ha az altalam kovettetek "csiripelnek"? eddig a birdsongot neztem, az nem jelzi.

szerintem nincs, mindegyik csak a mentionöket jelzi.
2013. 12. 12.

[dupla]
[ Szerkesztve ]
2013. 12. 12.

fenebe. 

Sziasztok. Megnézné nekem valaki, hogy a játékaiban, megjelennek-e az Achievementek képei. Angry B. És a Pvz, meg a Gravity Guy-t néztem, csak nagy, feketeség van.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Talán a Beezz ilyen, de magyar mp-n nem találom...
A sikernek ára van, nem titka.

fps, egesz jo, csak szokni kell az iranyitasat.

Ez már van egy ideje, én az első változatot próbltam, az eléggé katasztrófális volt.
(#326) Quasi_modo válasza woland_y2k (#324) üzenetére

Nekem tetszik. Legalább látok FPS-t ezen a platformon is.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

kicsit erdekes az iranyitasa (fps-nel egyebkent is eger-bill kombohoz vagyok szokva), de megszokhato.

az használhatatlan. nekem nem volt hajlandó bejelentkezni és ahogy az értékeléseket olvasta, másnak sem nagyon...
2013. 12. 12.

Akkor sztornó... jó ideje csak a people hubot használom 
A sikernek ára van, nem titka.

én rowi trialt (nincs kártyám), de gondolatban már írom "a" twitter-appot, csak tudás is kéne hozzá... 
2013. 12. 12.

Ha valaki szereti a Dilbertet, akkor Dilbert Hub.

Sziasztok. Találkozott valaki olyan hibával, hogy eltüntek az Achievementek képei? Azt hittem szerverhiba, de ha újra felrakom a programot, akkor megint megjelennek a képek.
Csak a játékon belül van gond, az XBOx hubban, minden megjelenik tökéletesen.
Megnéznétek? PVZ/Gravity Guy/Angry Birds-nél jelentkeznek, jellemzően azoknál, hol a Hubból veszi a képet a játék, nem pedig külön rajzolták az ikonokat, mint pl. ilomilo,Harvest,
Illetve még egy furcsaság: Beállítom a google.hu-t, de hiába vagyok bejelentkezve, minden egyes alkalommal újra be kell lépnem, különben nem ismer fel.
Ezek miatt lenne fasza, ha lenne egy rendes backup-restore tool
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Beállitottad a böngészőn, hogy tárolja az előzményeket? Nekem mindenhol tárolja a belépésemet, jelszómat.

Be, de most nyomtam egy Deletet, mert azt összeszedni kb 5 perc, sajnos a játékoknál nagyobb a gáz, egy PVZ-be beleölt 3-4 órát nem dobnék ki, csak idegesítő, hogy előjön ez a hiba..ráadásul fogalmam sincs, hogy mitől.

ha mar kepregeny
szvsz tok jo alkalmazas, viszont random kilepeget. megnezne mas is, hogy nala is igy van-e? elore is koszonom!

A Gilbert társadalomkritika, de annak jó. 
Megnézem ezt is.

Megnéztem, egyelőre egyszer sem lépett ki. Viszont tök lassan tölti be a képregényeket, a zoom is eléggé androidos. 
Viszont ami tetszett a Gilbertben, hogy figyeltek az elfordulási animációra, szinte sehol nem látok ilyet a gyári appokat leszámítva.
[ Szerkesztve ]

jah, van egy masik a Comic Strips, az sajnos meg lassabb, de abba lehet kedvenceket beallitani. a gilbert meg tenyleg jo. 

Ha minden igaz, holnap átléphetjük a 40.000-es határt. 

Majd jön valaki és megmondja, hogy az semmi, mert másoknál sokkal több app van...
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

remélem nem az ötszázadik zseblámpa -appal 
Egyébként ha valaki még nem ismerné az Easytube alkalmazást [link] azzal tűnik ki a többi yt app közül,hogy könnyedén le lehet tölteni a megfelelő videót a telefonunkra,amikkel aztán offline klipként bárkinek villoghatunk,bármikor 
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"

tessek, "mass storage"
ez kell pc-re, mukodik.
termeszetesen a telefon nem latja a felmasolt tartalmat, de azt igen, hogy valami foglalja a helyet.
[ Szerkesztve ]

Blyan-nek sok szeretettel: theChive
nem fognak a live tile-on csinos csajok nyomulni, de neha megeri belekukkantani az alkalmazasba. 

Thx! 
Javul a számlázás. UK accounttal, magyar kártyával (OTP) azonnal levonta a vásárlás összegét, nem napokkal később. Ha nincs elég pénz a kártyán, akkor nem tudsz vásárolni. (Tapasztalat...
)
Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

na, akkor majd ismet megprobalom hozzaadni a kartyamat a liveidmhez.
Minecraft rajongóknak egy klón: Survivalcraft.
Eladó asztali gépem - lásd Hardverapró!

10-es app korlátot még mindig nem lehet megszüntetni HTC telókon?

Sziasztok!
Nem tudom már, hogy hol kérdezzem meg, talán itt választ kapok.
Van egy LiveID-m, amit kifejezetten a telefonom számára hoztam létre. Eleinte ez USA lokalizációjú volt, ennek ellenére gond nélkül használtam vele az MasterCard típusú hazai web-kártyámat.
Mangó frissítés után úgy döntöttem, hogy "haza hozom" a telefonos ID-mat. Ez meg is történt zökkenőmentesen. További 2 appot vettem még az ezutáni napokban, immáron Forintért, majd egyszer csak eltűnt a web-kártyám a Fizetési módok közül (mivel csak ez volt hozzáadva, a Fizetési módok most üres).
Jelenleg ott tartok, hogy nem tudok kártyát hozzáadni, és így appot vásárolni sem. Az összes létező helyen próbáltam már (Zune.net, WP szekció, Xbox Live, stb...). Vagy azt kapom, hogy "Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy bla-bla-bla", vagy "Error. Please try again soon.", vagy "Adja meg egy érvényes bankkártya számát".
Ha valaki megosztana velem valami okos trükköt, azt nagyon szépen megköszönném.
http://geo-design.hu - http://www.dock4phone.com