Hirdetés

2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-03-20 21:49:13

IT café

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:

Összefoglaló kinyitása ▼

(#8887) SymbianOS

SymbianOS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Röviden leírnék egy hibát ki az aki ráismer:

Gép indul minden jó, megy a képernyőkímélő, elindul a firefox és soha többet nem indul el. Mondom ff gond, de nem mert máshol ettől függetlenül egyéb hibák vannak, az viszont tény, hogy a FF csökkentettbe nem blokkolja és elindul. Sorolom: MPC kilép full képből ablakba magától x másodperc után, MP szintén, egérkurzor mellett töltés kör jelenik meg egy egy pillanatra random, ekkor már tudom, hogy "elromlott" az agész. A 3d mark vantage kilép mert hogy, jaj felbontás változás történt, aztán meg ami a legdurvább, hogy néha gépelek pl egy HSZ-t és hirtelen az ablak inaktív lesz, én gépelek és nem írja mert mintha valaki kikattintott volna. Tegyük fel van pl 3 kis ablak nyitva az asztalon, ilyen hülye kedvébe azt csinálja, hogy kijelölök egy ablakot aktívra, várok és hirtelen inaktiválja, mintha az asztal lenne aktív pont mikor valaki mellékattint egérrel. Bezártam minden létező progit, óra mellett, energiagazdálkodásba nincs gond, egeret billzetet kihúztam nem javul meg stb..... Jelenleg a fő gond, az képernyőkímélő és a filmnézés közbeni ablakos módra ugrás. Hol lehet a gond? Új a gép az tény, de driverek fent vannak és OC nélkül is megvolt már a hiba. Ezektől eltekintve a gép jó teszi a dolgát.
Aki hallott már ilyenről írjon. Egy újabb OS install-t kihagynék mert közel 100 giga adatírást jelent az SSD-re és volt már pár kör.

Még valami! manuálisan indítva sem jó a képernyőkímélő mert kilép belőle 1 percen belül és újra ugye meg nem indul.

[ Szerkesztve ]

Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.