A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Téma tudnivalók
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
vlevi
(PH! addikt)
"Sokkal jobb ez a tálca,"
Nem rossz, de ennek is vannak "mellékhatásai". Ha pl. nyitva van 3 intéző ablakod, és azok között akarsz váltogatni, akkor korábban az 3 ikon volt a taskbaron, könnyű volt a váltás. Most viszont egybe vannak csoportosítva, és fölé kell menni az egérrel, és csak onnan lehet váltani.
Azt viszont nem tudom, hogy mi folyik az MS-nél, mert már ezeréve beletették az office-ba, hogy az office doksik külön ablaknak látszódjanak a taskbar-on. Erre a Win fejlesztői beleteszik, hogy rántsa össze egybe
Megbeszélhetnék házon belül, hogy mi legyen 

Laccoss
(senior tag)
Ha beállítod hogy soha ne legyen összevonás a tálca tulajdonságainál akkor nem lesz ilyen problémád.

xcds
(senior tag)
Megtaláltam a fényképező driver CD-jét, fel is tettem a drivert, de ugyanaz. 
Mekkora egy barom vagyok, hogy erre nem gondoltam
Már mindenféle "HDD erase" programot nézegettem, aztán 2 perc lett volna az egész.
Jövök egy sörrel! 
Akkor passz. Próbáld meg most törölni teljesen majd hagyd hogy a win telepítse fel. Más ötletem nincs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

xcds
(senior tag)
Megtörtént.
Azért köszi!

vlevi
(PH! addikt)
Tudom, éppen én javasoltam ugyanezt hárommal lejjebb 
Csak arra akartam utalni, hogy van, amit így nem olyan kényelmes megcsinálni.

pendre54
(tag)
Üdv!
Valaki legyen oly szíves, és írja már meg, hogy miket kellene állígatnom ahhoz, hogy tudjak képernyőfotót készíteni, mert hiába nyomkodom a PrtScr-t gombot, nem akarja az igazságot. Egy 32 bites Win 7 van fennt, és hasznos lenne olyankor, ha egy probléma megoldásához kellene prezentálnom a bajomat.
Printscreen majd paint és beillesztés. Vagy snipping tool és azzal könyebb.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

DS39
(PH! addikt)
printscreen megnyomása után megnyitod a paint-et, majd ctrl+v -vel beilleszted a képet, és szerkesztheted.

sz.j
(PH! kedvence)
Képmetszővel egyszerű és gyors a képmentés.
http://users.atw.hu/szjanos/

vlevi
(PH! addikt)
Vagy használod ezt a progit.
[link]
Elindítod, és akkor minden printscreenre tesz egy bmp-t saját maga mellé. Mondjuk pont emiatt nem érdemes a program filesbe másolni, mert 7 alatt oda nincs írási jogod. Jó lesz az bárhol máshol. tmp, képek, satöbbi.
Vagy Windows 8, aholt a Win+Printscreen rögtön menti a képet 
[ Szerkesztve ]
program filesbe másolni, mert 7 alatt oda nincs írási jogod.
Sem a C: meghajtó gyökerébe ha jól vettem észre és akkor erre is csak az a megoldás, hoyg "megszokom'?
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

-Zeratul-
(őstag)
egy programnak adminisztrátori jogosultsággal kell futnia hogy tudjon ide írni, nem véletlen

sz.j
(PH! kedvence)
Ha egy olyan PrinScreen-re van szükséged ami egy gombnyomásra (F10) el is menti a képernyőfotót, akkor keresd meg DerStauner fórumtársat, mert az ő készített egy ilyen progit (xp-hez és vista-hoz), ami nálam éveken át hibátlanul működött.
[ Szerkesztve ]
http://users.atw.hu/szjanos/
Üdv! Szeretném a Win7-em hangvezérléssel működtetni. Hogyan tudom ezt beállítani ? Vagy kell hozzá külön progi ? Ha igen melyiket ajánljátok ? (Nem fontos hogy magyar legyen, jó az angol is csak minél többmindent tudjon!)
Lenovo ThinkCentre M55p Modded Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-
Ott Uac-al leviszed a csúszkát, és akkor már oda is írhatsz, de nem ajánlott. Amúgy van 1 Geforce 4 MX 440-es videókarim, ha kell akkor szólj.
Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk. "Nekem system ini nem engedi, azt írja kérjek engedélyt tőle!Hogyan, térden állva" [by: pusihusi]

eszgé100
(senior tag)
abból lehet valami problémám, hogy telepítéskor nem csinált 100 MB-os particiót magának a rendszer? kérdés sem volt, csak ráböktem kiválasztott meghajtóra és nyomtam egy Telepít gombot és ennyi

-Zeratul-
(őstag)
nem, ilyenkor berakja a Win mellé ugyanarra a partícióra, meg is tudod nézni a könyvtárat
őőő, aszem a Fraps is tud ilyent, a próba verziója BMP-be vesz fel 
Tamás88! Köszi az infót, ezt jó tudni, ki tudja mikro jöhet jól, és a majd megszokodnál mégis csak jobb megoldás
nahh nem olyan rossz ez a Win7 csak szépen ha macerásan is de személyre lehet szabni
Jahh és köszi hogy gondoltál rám, de olyan kártya most nem érdekel 
[ Szerkesztve ]

Steelmanus
(PH! addikt)
Sziasztok!
Azt kerdeznem hogy a W7 szolgaltatasok alatt a Szoftvervedelem nevu szolgaltatas Automatikusra van allitva vagy Kesleltetett automatikuson van?

HollyBoni
(PH! addikt)
Olyan problémám lenne, hogy másik gépről hálózaton egyszerűen nem enged hozzáférni a gépemhez. Mindenféle jelszót és ilyesmit kivettem. Látja a gépem, de ha rákattintok egy fájlkezelőben azt írja hozzáférés megtagadva. Valaki tudna segíteni mi lehet a gond?
van megosztott mappád? mert ha nincs akkor is ilyent csinál

HollyBoni
(PH! addikt)
Igen, az összes partíció meg van osztva.
na ez akkro engem is érdekelni fog
sajna találkoztam már ilyennel is, és sajan nem találtunk rá megoldást 

Laccoss
(senior tag)
Vagy csináltok egy felhasználói fiókot amit jelszavaztok, és megosztásnál is hozzáadjátok a felhasználót, vagy bepipáljátok a Vezérlőpult- Hálózati és megosztási központ - Speciális megosztási beállítások módosítása - Jelszóval védett megosztás kikapcsolása.

Mercutio_
(PH! kedvence)
Basszus, simán áthelyeztem máshová a K10STAT-ot és már meg is szánt a probléma 
Már csak ez a kérdésem maradt meg: "Win7 Home Prof 64bit-ben be lehet-e és ha igen hol állítani olyat, hogy videónál a HDMI kimenetre küldje a hangot, zenei file-ok (mp3, flac, audióCD, stb.) esetén pedig az optikai digi kimenetre?" És azon belül milyen formátumban (pl. PCM, nyers digi folyam, stb.)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács
"és már meg is szánt a probléma" Ott már igen nagy gond lehet, ha a probléma tud szánni.
A kérdésedre a válasz: A Windows Media Player-ben pl. be lehet állítani azt, hogy melyik hangkimenetet használja. De ez inkább program függő, mint Windows függő.
Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk. "Nekem system ini nem engedi, azt írja kérjek engedélyt tőle!Hogyan, térden állva" [by: pusihusi]

Mercutio_
(PH! kedvence)
elgépelés, á és é egymás mellett 
XBMC-t használok, lehet állítani, de úgy nézem globálisan vagy ez, vagy az lesz a kimenet, ráadásul az erősítő érzékeli - ha jól látom - hogy kap valami jelet, de nem ad ki hangot hiába van optikai kábellel összedugva, így most nem tudom, hogy a win7, az xbmc, vagy az erősítő a ludas 
Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács

Steelmanus
(PH! addikt)
Ezt egyszeruen megoldottad, nekem eszembe sem jutot. Amugy en PhenomMsrTweaker x64 Setup-ot hasznaltam az is nagyon jo progi ha csokkenteni szeretned a proci fogyasztasat.
Sajnos a HDMI-hez nem igazan ertek.
(#13780) Mercutio_ a HD topikban az utolso oldalon eppen kepekkel van illusztralva az XBCM beallitasa, es ott biztos jobban is tudnak segiteni.
[ Szerkesztve ]

Mercutio_
(PH! kedvence)
Kösz mindkét tippet
Srácok, hogy tudom beállítani, hogy az asztali ikonokon ne legyen a nyilacska? Utálom azt a nyilat! Hogy csapna bele a Zeusz nyila! 
A Galaktikus Pingvinbirodalom Uralkodója és a Káosz Birodalmi Pingvinalakulat tagja. Játszani és játszani hagyni! *bzssssssssssssüüüü* (lézerkard kivonva)/by Drakoo/. Lubuntu 12.10. cmd: Ping Win!

vlevi
(PH! addikt)
Nálam automatikuson van. Win7 64 bit.
Parancsolj. an itt neked minden 
http://www.betateam.hu | HTC 8X WP8 |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Biztos volt már kérdés párszor de hogy szeressetek:
Merrefelé tudok leszedni tökéletesen működő Windows 8 témát Win7 home premiumra x64-re? Eddig próbáltam már vagy 5 félét és mindben volt hiba. (Szét volt esve, Orb állandóan világított ilyesmik).
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing

Steelmanus
(PH! addikt)
Szivesen, lehet teszek majd egy probat en is az XBCM-el jelenleg MPC-HC-at hasznalok, de en nehanapjan a filmeket a PC-n nezem.
(#13785) Sub-ZeRo Koszonom, ezzel a nyavalyas W7 HP-al kerestek meg de belebabraltak - kikapcsoltak szolgaltatasokat - igy most az egyszer segitek nekik de tobbet nem. Mar banom hogy elvallaltam a gepet.
(#13783) geprombolo Keress ra a topikban, mert en ugy emlekszem hogy a nyilak eltuntetese W7 alatt mar gondot okozott masoknak, a Vistan meg jo volt.
registry-ben kell törölni két kulcsot, de összecsúszhat tőle a tálcára pinnelés (nem tudsz új alkalmazásokat rögzíteni). ne kérdezd, hogy mi az összefüggés
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

vlevi
(PH! addikt)
"Merrefelé tudok leszedni tökéletesen működő Windows 8 témát Win7 home premiumra x64-re?"
Mit értesz Win8 téma alatt? A metrós start képernőt? Vagy a kicsit lelaposított windows intézőtt? Mert más nem változott, hacsak nem a szalvétából hajtogatott halat veszzük win8 témának 
Ami egyébként a betta fish akarna lenni. Win7-ben még felismerhető.

DonThomasino
(PH! addikt)
Ideiglenes internetes fiel okat hova rakja a win7?
Néztem korábban egy hírdetés képeit, amit idő közben töröltek.
Létezik hogy a fotót megtalálom a ideiglenes file ok között?
"I'm going to make him an offer he can't refuse."
Üdv
Windows 7 hol tárolja a letöltött frissitéseket? Nemrég bad sectoros lett a wincsim és pont frissitéskor jött elö, igy hibaüzivel elszált, most helyrehoztam a wincsit és az az egy frissitést nem tudom feltenni mert nem tölti le a netrol ujra hanem a géprol probálja.... most arra gondoltam ha torolném leszedne ujbol és menne....
Csak e-mailben keressetek

Laccoss
(senior tag)
Vezérlőpult - Windows update - frissítési előzmények megjelenítése vagy Vezérlőpult - programok és szolgáltatások - Telepített frissítések megjelenítése
Rendszervisszaállítás is megoldja.
[ Szerkesztve ]
Rendszervisszaállitás kilöve
manuálisan hol tárolja? Ezeken a már tul vagyok... s nem használ ,ha a gépen rajta van nem szedi le ujbol a netröl
Csak e-mailben keressetek
Szerintem ő arra gondolt, hogy melyik könyvtárban vannak a frissítések.

gabesszg
(tag)
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne Windows 7 Ultimate-el, hogy állandóan elállítódik az órája hol 1 órát vissza hol 2-őt ez mitől lehet?(dual bootos megoldás van a gépen a másik op.rendszer osx lion ) mintha azóta csinálná ezt, hogy visszaállítja időnként az időt.Ez mitől lehet?
Meg az Ubuntu is átállítja az időt. Talán próbáld meg, hogy a másik rendszerben kikapcsolod a nyári-téli időszámítás beállítást, hátha már nem birizgálja.

Laccoss
(senior tag)
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\

DS39
(PH! addikt)
amennyiben IE-vel neteztél itt megtalálhatod:
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
[ Szerkesztve ]