A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Hirdetés
Téma összefoglaló
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Rebell
(senior tag)
Kapott Softver nincs hozzá,mert OEM a drágaság.
az lehet gond, hogy az alaplapi karit nem tiltottem le? (bár akkor a füles sem menne.)
W7 a karit felismerte egyből dobott rá 1 friss softvert is, de az opt kimenetet nem látja. 
vki további ötlet?
Beszippantott a Házimozi örvénye , ennek sosem lesz vége
Hát egyszerre csak egy hangártya mehet, mert IRQ ütközés lehet. Szóval amit nem használsz, azt tiltsd le és utána próbálkozz vele.
X-fi topik
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
Megint elkezdődött a múltkori bsod probléma. Nem tudom emlékeztek-e még.
Nfts.sys-t írta ki.
Az ntfs.sys-nek csak a merevlemezhez lehet köze?
Lehet, hogy az döglődne?
8.1-es XP driver volt a (fél)megoldás (az igazi egy WDDM-es lett volna), a másik fórumokon olvasható 9.3 nekem is képhibát okozott, de ezzel jó.
Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.
Az előző gépemben is egy ATI Radeon 9600-as videokártya volt, és ahhoz már csak a legacy driver-t tudod feltenni. De működik vele. Ja a gépem már akkor x64-es volt, tehát 32 bitre simán fel tudod tenni. Először távolítsd el a videokártya driverét (a törlésnél jelöld be a kis négyzetet, hogy el is távolítod), majd indítsd újra a gépet, és hagyd, hogy felismerje azt.
Az illegális Windows használata ugyanolyan, mint bliccelés a BKV-n. Mindkettővel kárt okozunk. "Nekem system ini nem engedi, azt írja kérjek engedélyt tőle!Hogyan, térden állva" [by: pusihusi]
Nem is ntfs.sys volt bluescreen viewer szerint.
Hanem ntoskrnl.exe
Egyébként nem is az számít, hanem ez, igaz?
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Ez volt most.
Erről olyan infot találtam, hogy ntfs hiba, vram hiba, ram hiba, l2 hiba.
A ram modulokat teszteltem a múlktor külön 7-7 óráig, semmi hiba. Ntfs-re kiadtam a chkdsk /f /r - t, ezzel mást tudnék?
A vramot és az l2 cachet hogyan tudnám mégis letesztelni?
#1300-ra valaki?
Eladó Cooler Master V8...!
A 7 óra nem jelent semmit 24-48 óra múlva a gép sebességétől függően több mint 40 menet után már valószínű hogy nem a ram a hibás.
Winyót inkább hdsentinellel smart adatokra ellenőrizd, ugyanakkor nincs kizárva a proci /alaplap gyengélkedése.
Ugye nincs húzva a rendszer és eredeti? Alaplapi/táp kondik kinyíltak mint hóvirág?
Csatlakozok megmaszírozása, kontakthiba keresése.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."
Hát de mégis melyik toolbart? Esetlega készítő több tippel rendelkezne (vagy a program fórumában kutakodni?)
Friss telepítés után az MS WDDM drivere volt ott, ami Error Code 43-al leállt.
A 10.2-es vista legacy vista driver ugyan ez, 9.3-as vista szintén.
Az XP variánsokkal (10.2 és 9.3) elindult, csak épp szétesett a kép már a windows asztal első képkockáján (mint valami RAM vagy GPU hiba, semmit sem lehetett kivenni a képből).
Végül olvastam valami usa fórumon, ahol tárgyalták ezt a képhibát, hogy a 8.1 XP a nyerő, az elindul és nem zuhan szét a kép. Nekem is így történt.
Ha mondasz egy verziószámot, akkor azt még megnézem majd mikor RAM-ot viszek neki.
[ Szerkesztve ]
Monitor, TV, projektor, kamera és nyomtatókalibrálást vállalok. +36 30 577 1994 Ph-s apróhirdetés: http://goo.gl/HEhZw | Eladó 2db bontott H7 xenon izzó+traf.
ez...
Eladó Cooler Master V8...!
Nekem azt mondták, hogy 7-8 óra is elég a ramoknak. Így is összesen 14 órát teszteltem.
Ha majd egyszer lesz időm és energiám, akkor letesztelem őket méghosszabb időn keresztül.
Oké, megnézem hdsentinellel.
Nincs tuningolva a rendszer, nem szoktam, egyszer sem volt még. A proci-t ráadásul alulfeszeltem. Ez is lehetne esetleg?
A gépen nincs kalózszoftver.
A kondikat még nem nagyon néztem és a csatlakozókat sem, köszi.
Egyébként nem most kezdődött. Csak ez idáig tünetmentes volt. Megkeresem az előzményeket és linkelem, ha nem gond.
A proci-t ráadásul alulfeszeltem. Ez is lehetne esetleg?
Naná! Ez is tuning, csak negatív irányba.
Nem értem miért trükköztök ilyenekkel, utánna meg vakarjátok a buksit, miért nem jó ez vagy az. Jó játék, de el kéne dönteni, hogy stabil gépet akartok, vagy tamagocsit?
Ja és lehet együtt nem szereti a ramokat, tehát ha mind2 benne van 
[ Szerkesztve ]
Azért csináltam, mert így kevesebbet fogyaszt. MInek menjen nagyobb feszültségen, nagyobb fogyasztással, ha ugyanazt a teljesítményt eléri kisebb feszültségen, ezáltal alacsonyabb fogyasztás árán is.
Egyébként ez meg már február óta így van, akkor le lett tesztelve OCCT-vel, úgy állítottam be a még stabil feszültséget. De csak most hónapokkal később kezdte el.
Egyébként itt van az előzmény, ebbe belinkelve sorban. Aztán egy következő.
Olvasd el, ha gondolod!
Az a legjobb, hogy miután ez megtörtént és leteszteltem a memóriákat, meg cserélgettem a modulokat, azután egészen idáig nem volt semmi probléma a géppel.
Aztán megint F1 közben jelentkezett. Másodjára már a menüben is kékhalál jött. Aztán, amikor indult újra a gép, akkor a win töltőképernyőnél megmerevedett a kép.
[ Szerkesztve ]
No és mennyit spóroltál ezidő alatt?
Nem tudom, nem számoltam ki. . .
hm. Jobklikk az eszköztáron, és ott engedélyezve van? Látszik?
Esetleg kapcsold ki az eszköztár rögzítését, és kapcsold ki, aztán be. (nálam a lastapss szok vádorútra kelni. vagy az IE vagy a toolbar hibája nemtudom, de egy idő után beál. )

Rush77
(kvázi-tag)
Sziasztok.
Remélem tud valaki segíteni abban, hogy mi lehet a probléma.
Egy frissen telepített Win7-en amikor elindítok egy bármilyen java alkalmazást (legfőképpen netbank de mindennel előfordul ami hitelesítést kér) amikor belekattintok az ablakba az egér mutatója egyszerűen megfagy és csak alt+tab-bal tudom újra működésre bírni ha kilépek az ablakból.
próbáltam már a Java-t újratelepíteni meg a touchpad driverét is de nem sikerül.

C0d3r
(PH! addikt)
Egy tesztből kiderült, hogy alulfeszeléssel, terhelés alatt 20-30 W-al fogyasztott kevesebbet az én CPU-m (Athlon II X4). Üresjáratra nem emlékszek, de pár wattot talán úgy is sikerült nyerni.
És a gyári venti se üvölt, ellenben alap feszültségen (persze terhelve).
Be lehet lőni rendesen, hogy stabil legyen. Azt meg nem tartom valószínűnek, hogy hónapokkal utána jöjjön rá a hiszti, mert kevés anyagot kap. 
[ Szerkesztve ]
Melyik java van fent?
Simán előfordulhat, pláne ha prociba épített memóriavezérlője van. Amúgy egy hónapban hány órát megy ful terheléssel mind a4 mag?
Nem fogjuk 1mást meggyőzni ![;]](/dl/s/v1.gif)

C0d3r
(PH! addikt)
Ami az enyémet illeti, úgy 180-300 között (6-10 óra / nap), mikor hogy. 

The.Bali
(tag)
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Valami PC Health vírus áldozatául esett Win7 x64-nél olyan furcsaság fordult elő, hogy a Start menü => Felhasználó nevére kattintva egyetlen mappa sem jön elő. Ott meg kéne jelennie a Dokumentumok, Képek, Videók, Letöltések, stb.
Sajnos azonban semmi nem jelenik meg. Alul az állpotsávon azt írja: 0 elem.
Hogyan lehetne visszavarázsolni ezeket a mappákat/hivatkozásokat?

Rush77
(kvázi-tag)
6 Update 27
Elvileg ha a java.com főoldalán azt dobja ki letöltésre
Visszaállítottam a proci feszültségét alapra. Windows betöltődéskor kékhalál.
Sejtettem, hogy nem ettől van baj.
memtest volt már?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Az előzményekben minden le van írva.
Igen, volt a múltkor.
Most nem állok neki megint. Ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint régebben. És akkor a memóriát hibátlannak mutatta a memtest.

Livius
(fanatikus tag)
Hello!
Tudtok olyan programot, ami a win 7 telepített termékkulcsát megmutatja?
Gigabyte GA-Z77-D3H, Intel Core i5-3570, Corsair Vengeance 2x2GB DDR3-1600MHz, Corsair Force F80 SSD
Aida64

Locsi
(fanatikus tag)
Laár András - Pitét evő lányok : Pitét evő lányok, nádszál derekúak, láttatokra szemem vágyakozva gúvad. Kelnek bennem fórrón élveteg remények, Pitét evő lányok, nyalom a pitétek.

Livius
(fanatikus tag)
Ezt ismertem, de nekem win 7 alatt nem tudja már kiolvasni.
Gigabyte GA-Z77-D3H, Intel Core i5-3570, Corsair Vengeance 2x2GB DDR3-1600MHz, Corsair Force F80 SSD
Gond nélkül kiolvassa nálam.
Akkor próbáld azzal, amit a kolléga linkelt.

Livius
(fanatikus tag)
Áhh, itt valami gond van. Az Aida64 is ezt a kulcsot találja, és ez biztos nem jó.
Nah mindegy, úgy is más gépen kellene majd, remélem ott nem lesz gondja.
BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB
[ Szerkesztve ]
Bizonyos termékkulcsokat nem lehet visszakeresni Win7-ben és Win 2008 R2-ben. A Volume License pl ilyen.
Parancssorban a következő kidobja az utolsó 5 karaktert: slmgr -dli
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

qfm
(senior tag)
Sziasztok, egy pentium 4 3ghz HT + 2*512 ddr400 ramot tartalmazó gépre mit raknátok? Windows 7-et, vagy xp-t? És ha win7-et, akkor melyik verziót? Valamint ha 2gb ram lenne benne 1gb helyett, akkor mire döntenétek?
Köszönöm
(#1337) kraftxld
Nem néztem hogy pillanatnyilag melyik verziók elérhetőek MSDNAA-n, de szerintem van választék, ezért kérdeztem verziót is. 
[ Szerkesztve ]
1, Amihez van licensz 
2, Simán mehet rá a Win7, ha csak otthoni dolgok akkor a HP bőven elég.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Először azért nézd meg mi a felhozatal, nálunk pl. csak pro van.
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

balintka
(őstag)
Sajna nincs, ezért is kérdezem.
LG Optimus Black P970 V30b

Shev acm7
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Van esetleg Win7-ben olyan (napló)file, ami a gép be (vagy ki-)kapcsolásainak időpontját rögzíti, esetleg a hálózat aktivitását, programok futtatásának idejét? Köszi!
Tudtommal mindenhol csak Professional van.
Shev acm7: Írd be a Start Menübe: "Eseménynapló" és kidobja.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Akkor viszont kapásból okafogyott a kérdés.
Más.
Ez ennyire láma kérdés vagy ennyire lehetetlen?
Only the good die young... *** Én már túléltem egy világvégét... *** Újszerű ADIDAS cipő eladó http://href.hu/x/feif

biega
(kvázi-tag)
Sziaszok!
Vettem egy Asus notit, amin 64bites Win 7 HP volt előtelepítve. Most derült ki, hogy az egyik hardverhez nincs 64 bites driver.
Ilyenkor telepíthetek 32 bites Win 7 HP-t ugyanazzal a licenszkulccsal, vagy új licenszet kell vennem?

The.Bali
(tag)
Sziasztok!
Win7-re melyik a legjobb ingyenes töredezettségmentesítő progi? 

C0d3r
(PH! addikt)
Defraggler, szerintem.

pschio
(őstag)
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Gyári. Még telepíteni sem kell.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

woland_y2k
(PH! félisten)
Igen, telepithetsz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

The.Bali
(tag)
Köszi!
Erre esetleg tud valaki, valami okosat, hogy a hivatkozásokat hogyan lehet visszaállítani? [link]
[ Szerkesztve ]