Milyen módban van az USB kapcsolat ? Adatátvitel vagy MS ACTIVESYNC ?
PNA SI. felületek letöltési helye... http://navisi.try.hu

Milyen módban van az USB kapcsolat ? Adatátvitel vagy MS ACTIVESYNC ?

Adatátvitel.
"Bármely egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet bonyolítani, ha elég értekezletet tartanak róla." (M)

Nyilván a kábel okozza. A normál töltő kábele másként van kialakítva.
Ha mégsem majd valaki megcáfol. 

Egy szivargyújtó átalakító (feltételezem egy 12V-ról 5V-ra átalakításról, vagyis egy kapcsoló üzemű tápegységről van szó) mit kezdene egy adatkábellel? 
A tápfesz meg az adatkábelen és a töltőkábelen ugyan ott megy be. Az adatvezetékekkel meg mit kezdene egy tápegység? Szóval elég érthetetlen.
[ Szerkesztve ]

Akkor csak a manók lehetnek. 
[ Szerkesztve ]

Az USB csatlakozó négy vezetéket köt össze. Ezek közül tápellátáshoz lehet, hogy elég csak kettőt használni. De ha a másik kettőre is áramot vezet például a szivartyújtó-USB átalakító, akkor azt már úgy érzékelheti a PNA, mint egy számítógépet, és ezért működik másképpen. Ilyesmire tudok gondolni...
"Bármely egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet bonyolítani, ha elég értekezletet tartanak róla." (M)

Most akkor lehet, hogy nem is a manók ? 

Lehet, de azért egy számítógép nem pontosan így működik. A tápfeszültség vagy megvan, vagy nincs meg. Ezt könnyű eldönteni. De az adat már nem ilyen egyszerű. Normális helyzetben a számítógépek adatokkal kommunikálnak egymással, és eltudják dönteni, hogy ki van a vezeték másik végén.

Ha USB-n keresztül adok áramot, akkor a PNA ezek szerint nem tudja eldönteni, hogy számítógép van-e a vezeték másik végén vagy egy autó.

Akkor vagy keress, vagy készíts egy olyan kábelt, amiben csak a két tápfesz vezeték van bekötve, mert ezek szerint a PNA valamit érzékel az adatvezetéken, amit félreértelmez.

Lehet, hogy az autó computer-e megpróbál kapcsolatba lépni vele, csak nincs megfelelő interface-e?

Ki kellene mérnem, hogy a szivargyújtós töltő melyik két érintkezőre ad áramot és hogy az USB még ezen túl hova vezet kábelt...

Nem kell kitalálnod a bekötést, itt le van írva (USB pinout). [link]

Sziasztok 
Szeretnék érdeklődni szeretnék venni egy Wayteq x960bt-t a kihangosítója automatikusan kapcsolódik a telefon bluetooth-hoz ha elmegyek a kocsitól és visszamegyek vagy mindig újra kell kézzel a kapcsolatot létesíteni?
Vagy nem annyira jó kihangosítónak folyamatosan használni és valami mást vegyek?
Válaszotok előre is köszönöm

Szuper! Köszi!

Látom többeteknek meg van az, amit át kell írni a sys.txt fájlban a Wayteq x960bt eszközben ahhoz, hogy használni lehessen a igo8-at. Jelenleg gps-re kattintva újraindul a gép. Elküldenétek privátba ?? Köszi
[ Szerkesztve ]

köszike, most értem haza igy azt hiszem rácuppanok egy tmc-re kivi leszek külföldön hogy válik be
Egyáltalán müködik e.
A multimédiát meg használtam, az elmult pár hét alatt. Nem a legjobb, de a semmitől jobb, ezt vártam. Nekem föleg Navira kell, a többi csak kiegészités
Mondjuk könyvet olvastam rajta, meg néha 1-1 sorozatott megnéztem

Szia!
Nekem is eltudnád küldeni?
Köszönöm

edigital árulja a világ legolcsóbb navi szoftverét, csekkoltátok?
itt az x 960 bt navi szoft nélkül 24990 sygic lite 44 országgal 25990-
ez 1000 Ft ez nem minősíti kicsit a progit?

[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Üdv!
Végre egy élő fórum a témában.
Google a barátom, de csak halott linkeket ad minden keresésemre.
Tehát a problémám: vettem egy a fórum címében szereplő navit.
Szeretnék rá tenni egy normális igo skint, de mint említettem nem találok letölthetőt.
Eddigi kutatásaim nyomán az ultra tetszik.
Nincs meg valakinek, aki meg is osztaná a közösséggel és velem?
Az ismerkedést a géppel az" Hojos SI 8e" Si felrakásával kezdtem, ami nagyon tetszik, és hasznos funkcióbővítő alkalmazás. Ezúton köszönöm a készítőknek!

Csodálkozom hogy a Google nem segített, mert én is azzal találtam meg. [link]

Akinek esetlegesen még problémája van/volt az "Ekönyv" ikon működésével annak egy jó hír, a Wayteq oldaláról tölthető a frissítés ami ezt a hibát hivatott javítani.
x960BT szoftverfrissítés

Kár hogy nincs kint valami "változtatási info"...
No de reméljük, nem csak az opera, meg ezen a hiba javítása van benne... 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Mintha felgyorsult volna nem?!
Vagy túl sok volt a diánás cukor? 

Köszi! Itt legalább lehet mazsolázni! Remélem találok valami jó kinézetet.

Bocs a láma kérdésért, de az SI felület telepítéséhez hol találok telepítőt és leírást.
Ne felület kell, mert a navisy.try.hu - n van elég (
), csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá.

Szia.
Az SI-t nem kell telepíteni PNA-ra. Simán felmásolod a készülékre vagy a kártyára (Attól függ, hogy a készítő hova kalibrálta az SI-t. Van olyan SI. amit mindegy, hogy hova teszel.) és az indító fájlt indítod. Ez általában a mobilenavigator mappában lévő mobilenavigator.exe. Egyébként a navisi.try.hu oldalon (ha jól tudom
) minden felülethez van leírás. Ha véletlenül mégsem megy a dolog kérdezz bátran az ottani fórumban, biztosan kapsz segítséget.

Köszönöm!
Azt hittem, hogy a felületek telepítése előtt valami SI-szoftvert is fel kell telepíteni.

Arra azért figyelj, hogy a navi autómatikus indítása ne legyen bekapcsolva.

Azt láttam, meg egyébként sem szeretném.

Sziasztok!
W960BT + iGO Primo 2
Átállítottam, hogy bekapcsoláskor automatikusan induljon a GPS szoftwer. Most azonban nem lehet kilépni belőle. Ha a Térkép ikon alatt a bal alsó sarokban a kilépésre bökök
akkor kilép de nem nyitja meg az alap kezdő képernyőt (vagy minek nevezzem) ahol az a csomó ikon van, hanem újból elindítja a GPS részt.
Hogyan tudnám visszaállítani, hogy ismét csak az alap induljon és ha kell akkor indítsam el a GPS-t?
köszi
[ Szerkesztve ]

Idézek neked egy másik topikból:
"Aki hurokba került az így tud kijönni belőle:
-Notepadot nyisd meg írj bele bármi rövidet
-Mentsd le YFGo2CE.bld néven.
-Másold a kártyára / csak a név és kiterjesztés számít a tartalom nem / tedd a gépbe.
-kapcsold be,a wince felülettel indul a gép
Innen már törölheted a belső mem-ben levő dolgokat. Ha ezek után újra indítod, akkor valószínűleg egy hibaüzenettel ugyan, de bejön a gyári felület. Ezentúl sose kapcsold be az automatikus indítást!"

És ha csak simán ráteszi usb-re, majd átnevezi vagy törli az indító exe fájlt? 
Miért kell a legbonyolultabb megoldásokat alkalmazni?
Ami gurul azt visszük, ami kocka azt gurítjuk...

Köszi a gyors válasz, de.
Nálam nincs kártya hanem a gép saját memóriáján van a iGO. Ez mit változtat. Bemásolhatom a belső memóriába is? Vagy esetleg tegyek be egy kártyát amin csak az YFGo2CE.bld lesz?
Innen már törölheted a belső mem-ben levő dolgokat. Pontosan honnan és miket kell törölnöm?
Ha ezek után újra indítod, akkor valószínűleg egy hibaüzenettel ugyan, de bejön a gyári felület Csak első indításkor jön elő a hibaüzenet?
Ezentúl sose kapcsold be az automatikus indítást! Sajnos egy "analfabéta" fogja használni a készüléket amin eddig az iGO Primo 1.2 futott. Ott is be volt kapcsolva az automatikus indítás de bármikor ki lehetett lépni a programból és kikapcsolni az automatikát. De ez legyen a legkisebb gond.
köszi
[ Szerkesztve ]

Mármint az iGO8.exe-t nevezzem át?
Akkor el fog indulni a gyári program ahol kikapcsolható az automatikus indulás?
Ezután visszanevezni az iGO.exe-t?
Így gondoltad??

PC-n látod a készüléket (ResidentFlash-t) ?

Igen... pontosan..

PC-n látod a készüléket (ResidentFlash-t) ?
Igen.
[ Szerkesztve ]

Akkor egyszerűbb, akkor valóban nem kell kártya hozzá. 

Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ha netalán másnak is ilyen gondja adódik akkor, szerintem, ez a megoldás.
1. USB-n rákapcsolni a bekapcsolt készüléket a számítógépre
2. iGO8.exe-t átnevezni pl. x-iGO8.exe-re (pl. Total Commander-ben)
3. lehúzni az USB-ről, ekkor elindul a gyári alap program ahol kikapcsolható az automatikus indulás
4. Ezután visszanevezni az x-iGO.exe-t iGO8.exe-re
Tökéletesen működik a dolog.

Jah, ezt írtam én is.... 

"1. USB-n rákapcsolni a bekapcsolt készüléket a számítógépre"
Jobb esetben !
Viszont ha nem látja a PC. akkor jön az a megoldás amit kishoris idézett !

Elnézést!
Nem írtam oda, hogy a te ötleteddel felvértezve jutottam a megoldásig.
Köszönöm.

Üdv.én is elállitottam a kalibrálást .minden összevissza müködik még új a készülék,nem tudok rámenni a kalibráló ikonra ,mert mindig más jön be.Pl. kikapcsolásnál a "tovább"felirattal lehet kikapcsolni.Kérem , ha valaki tud segitsen ,előre is köszönom a segitséget.

Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni Wayteq x960 BT Igo8.3.5 sys.txt beállításait?
Köszönöm

Hello!
speedcam.txt- honnan lehet letölteni?
valaki tudna küldeni?
Köszi

Sziasztok,
Készülék: Wayteq x960BT
Nav: Primo 1.2
Próbálnám lementeni a saját kedvenc helyeket, elég sok van belőle és fontos, hogy legyen egy biztonsági mentésem. A gond az, hogy hiába csatlakoztatom számgépre, nem jelenik meg a Total Commanderben a PC-men XP, a laptomon Win7 fut, egyik sem látja. A PNA a kijelzőn mutatja, hogy kapcsolódna, de nem történik semmi.
Nekem is automatikusan újraindul a Primo és ezt nem tudom kikapcsolni.
Nem lehet, hogy először az alap állapotot kellene visszaállítani, hogy csatlakozni tudjon PC-re?
Ilyenkor mi lehet a megoldás, hogy le tudjam menteni a user POI-kat?
Előre isköszönöm a válaszokat!
Dires

Az "usb" ikon alatt milyen típusú kapcsolat van beállítva? Ha adatátvitel akkor kellene, hogy lássa a PC, ha activesync akkor kell hozzá progi.
Miért nem használsz Primo2-t? Szerintem nagyságrendekkel jobb az 1.2-nél.

Értem a kérdésed, sajnos beállítottam, hogy automatikusan induljon a Primo, így nem látom a PNA-n az "asztalt". Azt hiszem először ezt kéne megoldanom és akkorlátnám az USB ikon alatti beállítást. Mivel nem SD kártyán van a Primo, hanem a belső flash-en és jelenleg nem ismeri fel egyik számgép sem, így nem találtam megoldást, hogyan állíthatnám át, hogy ne induljon automatikusan a Primo. Ebben tudsz segíteni?
Gondolom, hogy a Primo 2 jobb, első lépésként a user POI-kat szeretném lementeni, aztán jöhet az upgrade.