Hirdetés

2013. június 19., szerda

(#1) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Helló!

A kérdésem adott. Mivel most raktam fel ezt a vírusírtót és elég jónak tűnik, ezért lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.

(#2) L3zl13 válasza Pokerle (#1) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Használatam egy ideig. Mi lenne a kérdés?

Aki hülye, haljon meg!

(#3) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

nem buster?:D én eddig csak mslblastról hallottam:D

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#4) L3zl13 válasza aDM|RaL^ (#3) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ja azt nem is néztem. Természetesen én a Virusbusterről beszélek. :))

Aki hülye, haljon meg!

(#5) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Lehet eltévesztettem. Bocsi kissé fáradt vagyok, de mindenki tudja, hogy mire gondolok. A kérdsem, pedig az, hogy van ebben is e-mail figyelés, meg állandó víruspajzs? Szal netezés közben beszól, hogy vírusos az oldal? Jelenleg egy gépen tesztelem és igen sok vírust megtalált. Olyakat is, amiket mások nem.

(#6) t|-|om! válasza aDM|RaL^ (#3) üzenetére

t|-|om!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De vírusbuster!

Mivel én tulaj vok, ezért a vélemyéneim:
- 1 évre 5e forint ami szvsz nem sok ha azt nézzük hogy milyen hasznos és értelmes program, valamint ha megakarjuk védeni az adatainkat.
- gyakorlatilag naponta megjelenő új friss adatbázis
- kérhetsz hírlevelet arról hogy van e friss program ill. adatbázis verzió, melyek a most legnépszerűbb vírusok és ha igen, melyik adatbázistól ismeri,
- állandóan fut és nem lassítja a gépet,
- figyeli a bejövő mailokat ha van benne riaszt és nem engedi megnyitni.

Ezeket tapasztalatból mondom!

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#7) Pokerle válasza t|-|om! (#6) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

A kimenő mail-ekre is figyel? Szóval, ha valahonnan netán jönne egy vírus, ami küldözgeti magát, akkor azt kiírtja valahogyan? Vagy az élhet vígan? Ja és persze nem ismeri fel a VirusBuster.

(#8) t|-|om! válasza Pokerle (#7) üzenetére

t|-|om!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, mert én eddig, ha levelet írtam akkor webes felületről írtam, de ha elöször a mail befut a gépedre akkor felismeri! Érdemes naponta vagy kétnaponta meglesni a frissítést!

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#9) L3zl13 válasza Pokerle (#7) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ezt ugyan nem tom, de szvsz nem olyan fontos. Ahhoz, hogy küldözgesse magát, futnia kell a vírusnak. Azt meg mindenképp fel kell ismerni a Vbusternek.

Aki hülye, haljon meg!

(#10) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Megkérhetnék egy moderátort, hogy módosítsa a topic címét?

[Szerkesztve]

(#11) t|-|om! válasza Pokerle (#10) üzenetére

t|-|om!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze: itt : Bővebben: link

(#12) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Köszönöm a módosítást.

(#13) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Helló!

Nos másnak nincs véleménye erről a vírusírtóról?
Arra sem kaptam választ, hogy állandó víruspajzs van-e benne. Meg az is érdekelne, hogy mennyire fogja vissza a gépet, mondjuk a többi vírusírtóhoz képest. Ja és még az, hogy a netes honlapokat, amiket megnyitok, azokra is figyel-e, hogy onnan se jöjjön be vírus.

(#14) center

center
(kvázi-tag)

szia!

annyit tudok mondani, hogy egy atlag pchasznalonak bonyi a frissites, szoval nem olyan mint anavnál, hogy update, frissit azt kesz

ennel itt bonyolultabb

mondjuk a virudkereso baromi keves a nethez
kene egy trojahunter, meg egy tuzfal is

ad-aware vagy valami ilyen

és esetleg a axelerointernetbiztonsag szoftver havi 800 Ft (van benne F-Secura virus progi, ami mindent csinál, tuzfal, frissít orankent, stb.)
2 nap netezés alatt 12 virust fogott el.

(#15) PWR válasza Pokerle (#13) üzenetére

PWR
(senior tag)

Hello, a PCM-es virusbuster verziot hasznalom. van allando virusfigyeles es nalam (konfig alul) jelentösen lasitja a gepet.
Egy atnevezett (asszem klez) kiterjesztesü virusos file-t nem talalt meg.
A frissites könnyü, neha feldob (asszem hetente 1x) egy ablakot, amin csak klikk a frissit most gombra. de altalaban veve a kezelese nem annyira 1xü, mint par tarsae.
Ennyi a tapasztalatom rola. Nem cserelem le, nekem jo ez is, de biztos vannak fincsibb irtok is.

az az evi 5eFt viszont eleg korrekt.

Üdv

Üdv

(#16) center

center
(kvázi-tag)

jo szamoljunk

800*12=9600 ft-5000 ft=4600 ft spórolás, de nincs tuzfalad, es a vb 1 nappal kesobb adja ki a frissiteseket mint a nagyok..

(#17) Pokerle válasza center (#16) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

A NAV2003 az jobb mint a virusBuster?

(#18) center

center
(kvázi-tag)

talán nav2004-et kene venni

de amugy jobb, bar nem magyar

(#19) Pokerle válasza center (#18) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

Nekem tegnap előtt volt olyan, hogy a NAV2003 lefutott fullon, meg az Ad-aware is és nem találtak semmit. Utána lefutattam a VirusBuster-t és egy csomó férget talált. Ezért gondoltam, hogy jó kis vírusírtó.

(#20) L3zl13 válasza center (#16) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Számoljunk megint:
''de nincs tuzfalad'': Itt a Internet Securityra gondolsz? Nem számít túl jónak a tűzfalak között. Sokkal jobb ingyenes tűzfalak vannak.
'' es a vb 1 nappal'': Ezt azért nem mondanám. Ellenben pl a LiveUpdate-be általában csak hetente van frissítés, ha napi frissítést akarsz, akkor fel kell másznod a webre, és megkeresni a manuális update fájlt.

+ A vírusok általában valahogy így kezdődnek: if(exist(NAV)) kill NAV

Aki hülye, haljon meg!

(#21) L3zl13 válasza PWR (#15) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

''Egy atnevezett (asszem klez) kiterjesztesü virusos file-t nem talalt meg.''

Milyen kiterjesztésre nevezted át? Másik futtatható formátumra? Be volt állítva, hogy minden fájltípust nézzen végig?

Aki hülye, haljon meg!

(#22) Wolverine válasza Pokerle (#13) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Állandó pajzs biztosan van benne, szerintem ezt nem hagyják ki ma már egyetlen vírusirtóból sem. Itt 2.6-os Cerkát 256 RAMmal nem fog meg érezhetően.
Magánvéleményem szerint az egyik legjobb progi a téren.

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#23) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Akkor most jó vagy nem?
Nem tud nekem valaki vírusos honlapot mondani, hogy ki tudjam próbálni?

(#24) L3zl13 válasza Pokerle (#23) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

http://localhost :DDD

Aki hülye, haljon meg!

(#25) PWR válasza L3zl13 (#21) üzenetére

PWR
(senior tag)

Hello,

valaki it a PH!-n tett elerhetöve egy progit, ami ezt a virust generalta (nem emlexem melyik totyik). generalt is nalam virust. exe kiterjesztes helyett ex_. Minden file-t keres a VB, ugy van beallitva. A gepen van Mandrake Linux es azon egy linuxra free f-prot van telepitve es latja az ntfs particiokat is. az minden tovabbi nelkül megtalalta. De nem szidom en a VB-t, yo kis cucc csak ki kell ismerni.

Üdv

(#26) Anki

Anki
(újonc)

Szea mindenkinek!

Benyeltem a Sasser nevű parazitát. Nav. van a gépemen de nem találja és a symantec honlapjáról letöltött FxSasser sem. A feladatkezelőben pedig zavartalanul futkorászik a Isass.exe. Van valakinek vmi jó ötlete? (szeretnék gyorsan megszabadulni tőle) Ennyit arról, hogy mit tud a norton.....

Anki

(#27) Torry

Torry
(PH! addikt)

Hülye aki nem ismeri!

Magyar, és több díjat is nyert már!

1.5 éve használom, egyetlen egyszer sem volt virus venyegetettséégem!

(#28) Torry válasza Anki (#26) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Windows update!

(#29) Anki

Anki
(újonc)

Fent van a javítás.

Anki

(#30) Krix válasza center (#16) üzenetére

Krix
(senior tag)

Látom tájékozott vagy. :) A VB az egyik leggyorsabb (3. v 4.) aki kiadja a frissítéseket. A NAV elég későn ad frissítést az új vírusokra, valahol a 1x helyen kullog a Pandával együtt.

Én egyébként eTrust-t használok, volt vagy 3e Ft és örökös vírus frissítés van rá.

If it is not broken then don't fix it!

(#31) Pokerle válasza Krix (#30) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

Probáltam én is az eTrust antivirust, de nem jött be, hogy a próbaverziótól kicsit kifekütt a gép. Elég nehezen, de sikerült utána kigyomlálnom a Windowsból.

(#32) Pokerle válasza Torry (#27) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

Ha te régen használod, akkor te meg tudod mondani, hogy ha netezek és bejön egy vírusos honlap, akkor szól-e úgy mint a NAV?

(#33) Sanya válasza Pokerle (#32) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

igen. szól.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#34) center

center
(kvázi-tag)

kakukk

(#35) L3zl13 válasza Anki (#26) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Az lsass.exe nem a vírus hanem a windows egyik alap összetevője.
A sasser általában avserve2.exe néven fut. Meg valami updatexxx.exe ként.

Aki hülye, haljon meg!

(#36) Pokerle

Pokerle
(kvázi-tag)

Szóval akkor szerintetek cseréljem le a NAV2003-at a VirusBuster-re?

(#37) neduddki válasza Pokerle (#36) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

Hi!

ENanyitotk, hopgy nalunk az vbuster az egyik tamogatott /megvett:- ))))/ virushajkuraszo, esvagy masfel, ket evvel ezlottig rengetetett szivtam vele, azota szerencsereugy tunik vmit megtanultak ottbenn a fijjuk, gyakorlatilag azota csak vb-t hasznalok /na jo za-valmegfejelve/ es nagy gondjaiom nincsennek, kiveve, haa felhasznalo a ludas.
Egeyt tudok a tavaszfojjaman vagy 6-8 pandat csereltem le vb-re azota azok a tulajok aki normalisan frissitgetnek beken hagynak!!!:- ))))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#38) Pokerle válasza neduddki (#37) üzenetére

Pokerle
(kvázi-tag)

Jó. Akkor valószínű vírusírtó csere lesz. Ha már így meggyőztetek. :))

(#39) Torry válasza Pokerle (#32) üzenetére

Torry
(PH! addikt)

Ha lejön a gépedre akkor azonnal írtja!

(#40) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

Hi All !

Nekem ma járt le a VB-ém :((. Azt tudni kell nekem egy cégen keresztül volt meg... de sajna ma lejárt és.... :D
Érdeklödnék, nem tudja-e valaki ,hogy van-e ennek ingyenes otthoni verziója?
Bár szerintem nincs..:(
Akkor viszont keresnem kell Pandát vagy NOD32-öt szerintem ezek még amik jók...:F

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

(#41) Kekmen

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Üdv!

VirusBuster Professional van fent a gépemen, de már csak az adatbázisfrissítést tudom ingyen megcsinálni, a programfrissétést nem.
Szóval mióta felraktam, a programok bezárása után mindig egy hibaüzenet jön ki hogy a program erre +erre a memóriacímre hivatkozott, na most ezt akarom valahogyan megcsinálni, mert amúgy kirány a progi csak zavaró ez a dolog benne.
Lehet hogy programfrissétés kéne neki, mert akkor erősen gondolkodom hogy meg kellene venni 4400Ft nem sok érte, mert tényleg kúl.
Ha valaki a hibaüzenetre tud megoldást írjon.

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#42) Kekmen

Kekmen
(tag)
LOGOUT blog

Senki?

"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

(#43) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

2005 aug 15-evel megszunik a regi vbuster adatbazistamogatasa...
/de jo hogy eszt meg tegnap megtuttam...grrrrrrrrrr;- ((((/
Az idei kodot elfogagya a az uj 2005-os verzio...
javallot leinstaalni a geprol a regi buster es utanna feltenni az ujat ugyansi osszeakadas tortenhet az elteo instalshild miatt...

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#44) battag

battag
(tag)

Sziasztok!
Valaki ismeri komolyabban a Virusbuster 2006 prof-ot? Két kérdésem lenne: 1. Be lehet azt állítani, hogy mondjuk 3 óránként frissítsen autómatikusan vírusadatbázist? Mert nekem az, hogy ''minden bejelentkezéskor, vagy naponta'' nem mindig működik... Egyszerűen nem frissít, csak ha kézi frissítésre kattintok. A második kérdésem az lenne, hogy a tartalomszűrő ''modul'' telepítése szükséges-e az email címek ellenőrzésére? Mert a szokásos/ajánlott telepítési módnál nem kerül fel a gépre, de azést ez elég érdekes lenne, ha az email védelem nem működne alapból...
BattaG

(#45) ragazzo válasza battag (#44) üzenetére

ragazzo
(őstag)

Én csak rövid ideig használtam,de úgy todom naponta vagy kétszer frissít.Lehet hogy ki kellene próbálni a 2005-öst, hátha az jobb.

Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com

(#46) Tonyk

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Racecam házigazda "úr" javaslatára akkor itt is bedobom .... mert hát minek hozok létre új topicot pontosan a problémára utaló címmel... na mindegy...

Ismeri és használja valaki a Virusbuster Central Managment Solution-t? (Virusbuster csomag része)

Rendeltünk belőle egy 200-as licencet.
Egy gondom van vele, nem bírom épkézláb módon belőni a CMS-t.

Van aki használ ilyet tartományban és működik neki a CMS?

(A virusbuster leírása egy nagy kalap fostaliga, használhatatlan....)

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#47) Zenty válasza Tonyk (#46) üzenetére

Zenty
(őstag)

A Virusbuster így hírdeti magát:
"Mert a legtöbb konkurens vírusvédelmi megoldással szemben, a VirusBuster ingyenesen nyújt terméktámogatást telefonon és e-mailen, magyar nyelven, a nap 24 órájában!"

használd ki, és hívd fel őket: Telefon: (061)-382-7000
vagy: Terméktámogatás: support@virusbuster.hu

és van nekik egy ilyen is: [link] de ahogy nézem ez nem túl részletes.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#48) Tonyk válasza Zenty (#47) üzenetére

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, tudom. Köszönöm!

(#49) Zenty válasza Tonyk (#48) üzenetére

Zenty
(őstag)

hop sorry most néztem a dátumot mikor írtad... de sebaj jobb később mint soha :D

Guild Wars - Zenty a survivor

(#50) Tonyk válasza Zenty (#49) üzenetére

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.