Helló!
A kérdésem adott. Mivel most raktam fel ezt a vírusírtót és elég jónak tűnik, ezért lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Pokerle
(kvázi-tag)

L3zl13
(PH! nagyúr)
Használatam egy ideig. Mi lenne a kérdés?
Aki hülye, haljon meg!

aDM|RaL^
(őstag)
nem buster?
én eddig csak mslblastról hallottam
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

L3zl13
(PH! nagyúr)
Ja azt nem is néztem. Természetesen én a Virusbusterről beszélek. 
Aki hülye, haljon meg!

Pokerle
(kvázi-tag)
Lehet eltévesztettem. Bocsi kissé fáradt vagyok, de mindenki tudja, hogy mire gondolok. A kérdsem, pedig az, hogy van ebben is e-mail figyelés, meg állandó víruspajzs? Szal netezés közben beszól, hogy vírusos az oldal? Jelenleg egy gépen tesztelem és igen sok vírust megtalált. Olyakat is, amiket mások nem.
De vírusbuster!
Mivel én tulaj vok, ezért a vélemyéneim:
- 1 évre 5e forint ami szvsz nem sok ha azt nézzük hogy milyen hasznos és értelmes program, valamint ha megakarjuk védeni az adatainkat.
- gyakorlatilag naponta megjelenő új friss adatbázis
- kérhetsz hírlevelet arról hogy van e friss program ill. adatbázis verzió, melyek a most legnépszerűbb vírusok és ha igen, melyik adatbázistól ismeri,
- állandóan fut és nem lassítja a gépet,
- figyeli a bejövő mailokat ha van benne riaszt és nem engedi megnyitni.
Ezeket tapasztalatból mondom!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Pokerle
(kvázi-tag)
A kimenő mail-ekre is figyel? Szóval, ha valahonnan netán jönne egy vírus, ami küldözgeti magát, akkor azt kiírtja valahogyan? Vagy az élhet vígan? Ja és persze nem ismeri fel a VirusBuster.
Nem tudom, mert én eddig, ha levelet írtam akkor webes felületről írtam, de ha elöször a mail befut a gépedre akkor felismeri! Érdemes naponta vagy kétnaponta meglesni a frissítést!
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

L3zl13
(PH! nagyúr)
Ezt ugyan nem tom, de szvsz nem olyan fontos. Ahhoz, hogy küldözgesse magát, futnia kell a vírusnak. Azt meg mindenképp fel kell ismerni a Vbusternek.
Aki hülye, haljon meg!

Pokerle
(kvázi-tag)
Megkérhetnék egy moderátort, hogy módosítsa a topic címét?
[Szerkesztve]
Persze: itt : Bővebben: link

Pokerle
(kvázi-tag)
Helló!
Nos másnak nincs véleménye erről a vírusírtóról?
Arra sem kaptam választ, hogy állandó víruspajzs van-e benne. Meg az is érdekelne, hogy mennyire fogja vissza a gépet, mondjuk a többi vírusírtóhoz képest. Ja és még az, hogy a netes honlapokat, amiket megnyitok, azokra is figyel-e, hogy onnan se jöjjön be vírus.

center
(kvázi-tag)
szia!
annyit tudok mondani, hogy egy atlag pchasznalonak bonyi a frissites, szoval nem olyan mint anavnál, hogy update, frissit azt kesz
ennel itt bonyolultabb
mondjuk a virudkereso baromi keves a nethez
kene egy trojahunter, meg egy tuzfal is
ad-aware vagy valami ilyen
és esetleg a axelerointernetbiztonsag szoftver havi 800 Ft (van benne F-Secura virus progi, ami mindent csinál, tuzfal, frissít orankent, stb.)
2 nap netezés alatt 12 virust fogott el.

PWR
(senior tag)
Hello, a PCM-es virusbuster verziot hasznalom. van allando virusfigyeles es nalam (konfig alul) jelentösen lasitja a gepet.
Egy atnevezett (asszem klez) kiterjesztesü virusos file-t nem talalt meg.
A frissites könnyü, neha feldob (asszem hetente 1x) egy ablakot, amin csak klikk a frissit most gombra. de altalaban veve a kezelese nem annyira 1xü, mint par tarsae.
Ennyi a tapasztalatom rola. Nem cserelem le, nekem jo ez is, de biztos vannak fincsibb irtok is.
az az evi 5eFt viszont eleg korrekt.
Üdv
Üdv

center
(kvázi-tag)
jo szamoljunk
800*12=9600 ft-5000 ft=4600 ft spórolás, de nincs tuzfalad, es a vb 1 nappal kesobb adja ki a frissiteseket mint a nagyok..

Pokerle
(kvázi-tag)
A NAV2003 az jobb mint a virusBuster?

center
(kvázi-tag)
talán nav2004-et kene venni
de amugy jobb, bar nem magyar

Pokerle
(kvázi-tag)
Nekem tegnap előtt volt olyan, hogy a NAV2003 lefutott fullon, meg az Ad-aware is és nem találtak semmit. Utána lefutattam a VirusBuster-t és egy csomó férget talált. Ezért gondoltam, hogy jó kis vírusírtó.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Számoljunk megint:
''de nincs tuzfalad'': Itt a Internet Securityra gondolsz? Nem számít túl jónak a tűzfalak között. Sokkal jobb ingyenes tűzfalak vannak.
'' es a vb 1 nappal'': Ezt azért nem mondanám. Ellenben pl a LiveUpdate-be általában csak hetente van frissítés, ha napi frissítést akarsz, akkor fel kell másznod a webre, és megkeresni a manuális update fájlt.
+ A vírusok általában valahogy így kezdődnek: if(exist(NAV)) kill NAV
Aki hülye, haljon meg!

L3zl13
(PH! nagyúr)
''Egy atnevezett (asszem klez) kiterjesztesü virusos file-t nem talalt meg.''
Milyen kiterjesztésre nevezted át? Másik futtatható formátumra? Be volt állítva, hogy minden fájltípust nézzen végig?
Aki hülye, haljon meg!
Állandó pajzs biztosan van benne, szerintem ezt nem hagyják ki ma már egyetlen vírusirtóból sem. Itt 2.6-os Cerkát 256 RAMmal nem fog meg érezhetően.
Magánvéleményem szerint az egyik legjobb progi a téren.
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Pokerle
(kvázi-tag)
Akkor most jó vagy nem?
Nem tud nekem valaki vírusos honlapot mondani, hogy ki tudjam próbálni?

L3zl13
(PH! nagyúr)
http://localhost 
Aki hülye, haljon meg!

PWR
(senior tag)
Hello,
valaki it a PH!-n tett elerhetöve egy progit, ami ezt a virust generalta (nem emlexem melyik totyik). generalt is nalam virust. exe kiterjesztes helyett ex_. Minden file-t keres a VB, ugy van beallitva. A gepen van Mandrake Linux es azon egy linuxra free f-prot van telepitve es latja az ntfs particiokat is. az minden tovabbi nelkül megtalalta. De nem szidom en a VB-t, yo kis cucc csak ki kell ismerni.
Üdv

Anki
(újonc)
Szea mindenkinek!
Benyeltem a Sasser nevű parazitát. Nav. van a gépemen de nem találja és a symantec honlapjáról letöltött FxSasser sem. A feladatkezelőben pedig zavartalanul futkorászik a Isass.exe. Van valakinek vmi jó ötlete? (szeretnék gyorsan megszabadulni tőle) Ennyit arról, hogy mit tud a norton.....
Anki

Torry
(PH! addikt)
Hülye aki nem ismeri!
Magyar, és több díjat is nyert már!
1.5 éve használom, egyetlen egyszer sem volt virus venyegetettséégem!

Torry
(PH! addikt)
Windows update!

Krix
(senior tag)
Látom tájékozott vagy.
A VB az egyik leggyorsabb (3. v 4.) aki kiadja a frissítéseket. A NAV elég későn ad frissítést az új vírusokra, valahol a 1x helyen kullog a Pandával együtt.
Én egyébként eTrust-t használok, volt vagy 3e Ft és örökös vírus frissítés van rá.
If it is not broken then don't fix it!

Pokerle
(kvázi-tag)
Probáltam én is az eTrust antivirust, de nem jött be, hogy a próbaverziótól kicsit kifekütt a gép. Elég nehezen, de sikerült utána kigyomlálnom a Windowsból.

Pokerle
(kvázi-tag)
Ha te régen használod, akkor te meg tudod mondani, hogy ha netezek és bejön egy vírusos honlap, akkor szól-e úgy mint a NAV?

Sanya
(PH! kedvence)
igen. szól.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

L3zl13
(PH! nagyúr)
Az lsass.exe nem a vírus hanem a windows egyik alap összetevője.
A sasser általában avserve2.exe néven fut. Meg valami updatexxx.exe ként.
Aki hülye, haljon meg!

Pokerle
(kvázi-tag)
Szóval akkor szerintetek cseréljem le a NAV2003-at a VirusBuster-re?

neduddki
(PH! nagyúr)
Hi!
ENanyitotk, hopgy nalunk az vbuster az egyik tamogatott /megvett:- ))))/ virushajkuraszo, esvagy masfel, ket evvel ezlottig rengetetett szivtam vele, azota szerencsereugy tunik vmit megtanultak ottbenn a fijjuk, gyakorlatilag azota csak vb-t hasznalok /na jo za-valmegfejelve/ es nagy gondjaiom nincsennek, kiveve, haa felhasznalo a ludas.
Egeyt tudok a tavaszfojjaman vagy 6-8 pandat csereltem le vb-re azota azok a tulajok aki normalisan frissitgetnek beken hagynak!!!:- ))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Pokerle
(kvázi-tag)
Jó. Akkor valószínű vírusírtó csere lesz. Ha már így meggyőztetek. 

Torry
(PH! addikt)
Ha lejön a gépedre akkor azonnal írtja!

Sn00k
(PH! addikt)
Hi All !
Nekem ma járt le a VB-ém
. Azt tudni kell nekem egy cégen keresztül volt meg... de sajna ma lejárt és.... 
Érdeklödnék, nem tudja-e valaki ,hogy van-e ennek ingyenes otthoni verziója?
Bár szerintem nincs..
Akkor viszont keresnem kell Pandát vagy NOD32-öt szerintem ezek még amik jók...
www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB
Üdv!
VirusBuster Professional van fent a gépemen, de már csak az adatbázisfrissítést tudom ingyen megcsinálni, a programfrissétést nem.
Szóval mióta felraktam, a programok bezárása után mindig egy hibaüzenet jön ki hogy a program erre +erre a memóriacímre hivatkozott, na most ezt akarom valahogyan megcsinálni, mert amúgy kirány a progi csak zavaró ez a dolog benne.
Lehet hogy programfrissétés kéne neki, mert akkor erősen gondolkodom hogy meg kellene venni 4400Ft nem sok érte, mert tényleg kúl.
Ha valaki a hibaüzenetre tud megoldást írjon.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
Senki?
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
2005 aug 15-evel megszunik a regi vbuster adatbazistamogatasa...
/de jo hogy eszt meg tegnap megtuttam...grrrrrrrrrr;- ((((/
Az idei kodot elfogagya a az uj 2005-os verzio...
javallot leinstaalni a geprol a regi buster es utanna feltenni az ujat ugyansi osszeakadas tortenhet az elteo instalshild miatt...
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

battag
(tag)
Sziasztok!
Valaki ismeri komolyabban a Virusbuster 2006 prof-ot? Két kérdésem lenne: 1. Be lehet azt állítani, hogy mondjuk 3 óránként frissítsen autómatikusan vírusadatbázist? Mert nekem az, hogy ''minden bejelentkezéskor, vagy naponta'' nem mindig működik... Egyszerűen nem frissít, csak ha kézi frissítésre kattintok. A második kérdésem az lenne, hogy a tartalomszűrő ''modul'' telepítése szükséges-e az email címek ellenőrzésére? Mert a szokásos/ajánlott telepítési módnál nem kerül fel a gépre, de azést ez elég érdekes lenne, ha az email védelem nem működne alapból...
BattaG

ragazzo
(őstag)
Én csak rövid ideig használtam,de úgy todom naponta vagy kétszer frissít.Lehet hogy ki kellene próbálni a 2005-öst, hátha az jobb.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
Racecam házigazda "úr" javaslatára akkor itt is bedobom .... mert hát minek hozok létre új topicot pontosan a problémára utaló címmel... na mindegy...
Ismeri és használja valaki a Virusbuster Central Managment Solution-t? (Virusbuster csomag része)
Rendeltünk belőle egy 200-as licencet.
Egy gondom van vele, nem bírom épkézláb módon belőni a CMS-t.
Van aki használ ilyet tartományban és működik neki a CMS?
(A virusbuster leírása egy nagy kalap fostaliga, használhatatlan....)
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Zenty
(őstag)
A Virusbuster így hírdeti magát:
"Mert a legtöbb konkurens vírusvédelmi megoldással szemben, a VirusBuster ingyenesen nyújt terméktámogatást telefonon és e-mailen, magyar nyelven, a nap 24 órájában!"
használd ki, és hívd fel őket: Telefon: (061)-382-7000
vagy: Terméktámogatás: support@virusbuster.hu
és van nekik egy ilyen is: [link] de ahogy nézem ez nem túl részletes.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars - Zenty a survivor
Igen, tudom. Köszönöm!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

Zenty
(őstag)
hop sorry most néztem a dátumot mikor írtad... de sebaj jobb később mint soha 
Guild Wars - Zenty a survivor