Igaz,már október 4-én megjelent de gondoltam írok róla pár szót (remélem vmi lelkes fordító lefordítja majd a könyvet magyarra)
"Nathan Drake-t, a kincsvadászt New York-ba hivatja "mentora". Victor Sullivan-nek szüksége van a segítségre, mert régi világhírű archeologós barátját holtan találták Manhattan-ben. Bérgyilkosok elől menekülve Drake, Sully, és a halott férfi lánya New York-ból Egyiptomba és Görögországba megy. Céljuk: felfedni az alkímia ősi rejtélyét, megkeresni a három, rég elveszett labirintust és megtalálni azt a megdöbbentő felfedezést, ami miatt Sullivan barátja meghalt. Úgy tűnik, hogy egy negyedik labirintus is megépült, és benne páratlan gazdagsághoz és hatalomhoz vezető kulcs található. Ijesztő, elveszett harcosok serege védi ezt a földalatti labirintust. És egy szörny."
(Na jó sokat másoltam is
)
Biztos marha jó könyv lehet,15 dolcsi körül van az ára (~3200 ft).
Amúgy november végén jön egy újabb képregényes Uncharted is: "Nathan Drake felfedezi, hogy a legendás Borostyánkő termet egy másik nagy felfedező, Sir Richard Byrd rejtette el Agarthában (a legendás városban, amiről azt mondják, hogy a Föld középpontjában található). Drake egy új ellenséggel versenyez, a Föld középpontjához vezetnek kalandjai."
Szeretettel várjuk,minimum a könyvet lefordíthatnák magyarra 
[ Szerkesztve ]
鉄拳