2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ubuntu Linux (téma lezárva)

(#3401) Kephamos válasza 7 (#3399) üzenetére

Kephamos
(PH! addikt)

Úgy látom szakértővel állunk szemben. :)
Senki sem tudja, mitől lehett a titokzatos kikapcs?

(#3402) ngabor2 válasza Kephamos (#3401) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

táp? áramellátás? utolsó log üzenetek? esetleg hőmérsékletek általában jók, vagy határon táncolnak?

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#3403) Spike33

Spike33
(újonc)

Sziasztok!

Van egy DWL-610 wifi kártyám amit ha ubuntu alatt szeretnék működésre bírni akkor lefagy a rendszer.Csak egy led villog folyamatosan a notin.Találtam hozzá angol nyelvű megoldást de nagyon nem értem milyen értékeket és hogyan kéne átállítani hogy ne legyen ez a jelenség.A leírásban valami kernel panic-rol van szó.Sajnos elég kezdő vagyok még ezért légyszives a lehető legérthetőbben adjatok választ :)

Itt az angol nyelvű megoldása a problémának.Hátha valaki ez alapján tud nekem segíteni.
http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=4002301#post4002301

(#3404) a_nagy_pok válasza ngabor2 (#3400) üzenetére

a_nagy_pok
(lelkes újonc)

Köszönöm szépen, valóban azt a fájlt kellett kiegészíteni.

A megoldás (ha valakinek később ugyanez a gondja lenne):

az

xkb_symbols "basic"

csoportba kell beszúrni a következő sort:

key <BKSL> { [ backslash, bar ] };

(#3405) Troy.

Troy.
(őstag)

Hello!
Ubuntut akartam volna futattni a Microsoft virtual pc 2007-ben, de mikor rámegyek a start and install ubuntu akkor szétesik a kép..? :F
http://kepfeltoltes.hu/do_upload.php
Valaki esetleg futtatott már így?
[link] (Valószínűleg azért nyújtott mert widescreen monitorom van)
A gép, amin nem megy:

windows xp prof.
Alaplap neve Abit NF7-S v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394)
CPU típusa AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+
Videokártya NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
Rendszermemória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

[ Szerkesztve ]

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#3406) Kephamos válasza ngabor2 (#3402) üzenetére

Kephamos
(PH! addikt)

A logokat néztrm, de nemke semmit sem mondott. Hőmérséklter gyanakszom, mert eléggé meleg volt a masina. Hol tudom lecsekkolni a hőmérsékletet, esetleg hogyan tudom megoldani, hogy folyamatosan lássam?

(#3407) ngabor2 válasza Kephamos (#3406) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nekem a gkrellm van fenn, az többek között a hőmérsékletet is kiírja. hirtelen kész logoló progit nem tudok, de egy pofátlanul egyszerű szkriptet lehet rá írni (kulcssorok:
date >> temp.txt
sensors | grep temp >>temp.txt)

de valszeg van kultúráltabb kész megoldás is.

Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

(#3408) Kephamos válasza ngabor2 (#3407) üzenetére

Kephamos
(PH! addikt)

Na, felraktam, de a sensorokat sehogyan nem tudom beállítani (7.10 ;Core2duo)

(#3409) Sianis válasza Troy. (#3405) üzenetére

Sianis
(Szakértő)
LOGOUT blog

Ez inkább MS-os probléma.

Sianis

(#3410) Troy. válasza Sianis (#3409) üzenetére

Troy.
(őstag)

Az a vicc, hogy igazából semmihez sem nyúltam.( Ergó nagyon sok mindent nem ronthattam el)Egy 40 Gb-os merevlemezre meg már telepítettem ubuntut.

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#3411) aki33

aki33
(újonc)

Sziasztok

Par hete hasznalok linuxot (kubuntu 7.10), filmnezesre a kaffein-t hasznalom, nagyon tetszik, de van egy problemam vele. A filmben valo leptetes legkisebb idokoze 20mp, ezen szeretnek allitani. A kaffeine foruman egy srac csinalt egy patch-et amivel ez megoldhato, de mivel en meg uj vagyok ezert nem igazan ertem hogy kellene ezt installalni. Szoval a keresem az, hogy ha egy hozzaerto megnezne a linket es leirna hogy kell ezt telepiteni az nagy segitseg lenne, ime a link: [link]

koszi

(#3412) Matrix2006

Matrix2006
(újonc)

Segítséget szeretnék kérni, kezdő Ubuntu tulajdonos lévén. Feltettem az XP mellé az 7.10 Ubuntut, sikerült is szinte mindent beállítani, a megjelenítéssel azonban problémám van. Egy ATI Radeon 9250 kártyám és LG 795FT monitorom van. A monitor nincs benne a választható típusokban így csak Plug'n'Play-ként ismeri fel. :F A kép jobb szélén kb. 5mm lelóg a képből. Ha a felbontást vagy a frekvenciát állítom a hiba megmarad, vagy jóval kisebbre veszi a képet. Ha a monitoron állítok, akkor az XP képe nem jó (ami egyébként harveresen is rendbe van). Biztosan találkozott már vki ezzel a hibával. Én nem tudom mi okozhatja?? :W

''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''

(#3413) ngabor2 válasza Matrix2006 (#3412) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

gondolom analóg módon van összekötve.

először is az fglrx modult kellene feldobálni:

sudo apt-get install xorg-driver-fglrx linux-restricted-modules

majd

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

és itt az fglrx-et válaszd ki. 17"-os jószág, tehát valszeg 1280x1024-es felbontásban megy, emellé válassz egy 60Hz-et (akkor is, ha tud többet a monitor, a finomhangolás ráér később). ezt a modulkiválasztás után fogod pár lépéssel találni, ha a monitor-frekvenciáknál medium beállítást választassz. de ha tudod a horizontális és vertikális frissítési határait a monitorodnak, akkor advancedben is beállíthatod, akkor lehet, hogy nagyobb frissítésre is rá tudod venni.

ha ez meg van, akkor lépünk tovább.

(#3414) ngabor2 válasza aki33 (#3411) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez egy pöttyet macerás. kell hozzá a progi forrása, meg fejlesztőkörnyezet. itt most le nem írom, de ha felveszel msn-re, egyszer végigvisszük. bonyolultnak fog tűnni, de nem az, csak sok apró lépés.

mod: megpróbáltam magamnál... nagyon macerás, ha nincs fenn a kde-hez minden fejlesztőeszköz :(

[ Szerkesztve ]

(#3415) Sianis válasza ngabor2 (#3414) üzenetére

Sianis
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nem szőrözni akarok, csak tisztába tenni a dolgot. A fejlesztőkörnyezet (IDE) az fejlesztéshez kell, nem kódfordításhoz.

Sianis

(#3416) ngabor2 válasza Sianis (#3415) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akkor úgy mondom, hogy a fordításhoz szükséges csomagokat kell feltenni, ami nem kevés.

(#3417) sghc_toma válasza ngabor2 (#3414) üzenetére

sghc_toma
(őstag)
LOGOUT blog

apt-get build-dep kaffein nem tesz fel mindent, ami kell?

in asm we trust

(#3418) ngabor2 válasza sghc_toma (#3417) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az a nem kevés...

amúgy nekem egy régebbi verziójú ubi van fenn, amit egyelőre nem akarok nagyon megbolygatni, azért is nem mentem ebbe az egészbe bele. viszont a 0.8.5 forrását se bírta a linkelt patch rendbetenni...

[ Szerkesztve ]

(#3419) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek, friss Ubuntu user jelen. :U
http://logout.hu/iras/igy_lettem_ubuntu_felhasznalo.html

Valakinek van ötlete a Fraps/Vegas kérdésemre? :F

Az internet hülyévé tesz.

(#3420) &rew válasza Nimrod (#3419) üzenetére

&rew
(őstag)

nehez ugy. talan a cinelerra, de ez alapbol kevesebbet tud, mint a vegas. sokkal.

350z - g35

(#3421) Nimrod válasza &rew (#3420) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez jónak tűnik, köszi. Vegasnak sem használom ki minden képességét, amiket meg igen, azt látszólag ez is tudja. :)

Az internet hülyévé tesz.

(#3422) vamzi válasza vicces (#3379) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

én használom az amsn-t és vannak szines nickek is.A munka menete a következő volt.:

Hozzáadás/eltávolitásban rákerestem az amsn-re.ki is dobta.feltettem,elindul jo.De nagyon zavartak a kódok a nick nevekben.Rákerestem a plugin-okban a plus! ra.terminálban átmásoltam(mert hogy foggalmam sincs hogyan kell rootként másolni a grafikus felületen, de a terminálban adok jogot magamnak és ugy ment) a kicsomagolt mappámat a /usr/share/amsn/plugins mappába.amsn-t indít Fiók/pluginok kiválasztása.szépen be is tette közéjük.kiválaszt,betölt.hurrá van plussom.na igen de a nevek még mindig krix-kraxok.nah a google-t fellapoztam és már nem tudom melyik fórumon de találtam ezt a linket.Azt irták róla, hogy a nick neveket szinezi ki.Nosza mondom próbáljuk ki.letölt,kicsomagol,ugyan ugy beteszem az amsn-be mint a plus!-t.Meg is van a pluginokban.kiválaszt, betölt.De nem tölti be mert panaszkodik az amsn verziószámára, hogy neki minimum 0.96-os kell.ejj mondom.nah amsnt fellapozom frissebb verzióért.meg is van a .package.csak épp nem nagyon tudtam, hogy mit is kezdjek vele :D nah nem jött össze, mert még mai napig nem tudom mit csináljak vele.Gugliztam, de áhh hagytam.Nah leszedtem forrásba.kicsomagol,elő a terminált.install szerint haladok is.irja egyfolytában a hibákat, hogy mely csomagok hiányoznak.szép sorban haladva mindet leszedtem a synaptic-al.hurrá sikerült feltenni.terminálból indítom is.áá klafa, indul is.nah fogtam a colorednick plugint bemásoltam,plust bemásoltam.amsn indít, pluginok kiválaszt, betölt.minden szépen betöltődik.amsn-t ujraindítom és láss csodát szinesek a nickek :C

a használt programokat feltettem a tárhelyemre, mert például nekem ma a colored nick oldala nem nagyon akart bejönni.személy szerint még a live plugint tettem fel mert abba vannak a megszokott szmájlijaim.

Eddig egy hátránya van nekem, h mindig terminálbol kell indítani.erre valaki mondhatna egy megoldást, mert tuti van.Remélem segítettem.És végül egy szkrínshát, hogy hogy is néz ki jelen pillanatban az amsnem.
lehet inkább cikket kellett volna irnom és azt linkelni :D

(#3423) derossi

derossi
(senior tag)

Szasztok!

Hát a hangal még mindig nem boldogulok.. :(( :((
Kéne segitség,mert tegnap este is elsszállt az x és nem tudtam visszahozni...
Na mindegy,most nekiugrok megint,hátha..amugy Realtek HD audio driver kéne,én a Realtek oldalán lévőt próbáltam,attól szállt el az X... :O

(#3424) Kephamos válasza vamzi (#3422) üzenetére

Kephamos
(PH! addikt)

Jobkatt. Indítóikon létrehozása. Név: amit akarsz. Parancs, amit beírsz a terminálba, hogy induljon az amsn.

(#3425) vamzi válasza Kephamos (#3424) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

hmm, jobb klikk make link(gondolom ezt irtad)és ott a megnyitás mással, majd lent ahol én tudom beirni a parancsot.oda kell irni? ha igen, akkor hogy irjam azt be, h először sudo -i majd cd /home/hepike/amsn aztán ./amsn ? :D bocsi a kezdő kérdésért, de ilyet még csak az utorrentnél csináltam de oda meg csak annyit irtam, h wine.
am nem azzal a felfele álló jellel kell több parancsot beirni? csak nem tom meik az és hogy hozom elő

(#3426) ngabor2 válasza vamzi (#3425) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem, egyszerűen /home/hepike/amsn/amsn miért kell a sudo hozzá? anélkül nem megy?

amúgy nincs hozzá make, meg make install (helyett checkinstall)? mert ha van, akkor egyszerűbb feltenni, utána lehet, hogy a menübe is bekerül. ha meg nem, akkor is valahova kultúrált helyre kerül (/usr/local/bin, vagy /usr/bin).

a felfele álló jel | ez lenne? mert azt magyar kiosztás esetén alt-gr w, angol esetén a shift-\-tel hozod elő. de nem arra való, hogy több progit indíts, ahem hogy összecsövezd őket, az egyik kimenete lesz a másik bemenete.

[ Szerkesztve ]

(#3427) ngabor2 válasza derossi (#3423) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg

mondjuk azt nem értem, hogy egy audio-driver miatt miért szállna el az x, elvileg semmi köze hozzá...

(#3428) Peet210

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kis segítséget kérnék.
Szeretnék megismerkedni az Ubuntuval de egyelőre nem szeretnék megválni a Win-től sem.
Tehát fel tudom-e rakni az Ubuntut a Win XP Prof. mellé úgy, hogy azok működjenek?
Egy HDD van a gépemben. Eddig még nem volt dolgom linuxos rendszerrel még csak távolról se. Vagy milyen lehetőségem van arra, hogy az XP mellőzése nélkül ki tudjam próbálni az Ubuntut is u. a. a gépen?
Win-es programok futatthatók Ububntu alatt vagy meg kell keresni a linuxos megfelelőjét (mert az nem kis munka lenne)? Az ArchiCAD, Artlanits (meg még 1 terezőprogram ami az ArchiCAD-re épül) megléte is fontos számomra.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#3429) vamzi válasza ngabor2 (#3426) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

azért kell, mert ha csak simán indítom, akkor nem kezeli az ékezetes karaktereket, igaz nem tudom mi köze van a 2nek egymáshoz.mindjárt megnézem megint.nem a make .deb parancsal lehet csinálni telepitőt?ha nem akkor hogy?csak egy makefile van meg egy makefile.in

am a .package-t sikerült feltennem, de ha azt indítom, akkor ugyan az a hiba van amit akkor adott ki mielőtt a configure fájlt futattam volna a terminálba.ki ir egy hibát: Loading TkCximagefailed. This module is needed to run aMsn first, instructions on how to compile are located in the file install

(#3430) ngabor2 válasza Peet210 (#3428) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

minden további nélkül felmegy mellé, ha van neki külön partíció.

a tervezőprogik viszont macerásak lesznek, nem hinném, hogy találsz linuxos változatot, hogy wine-nal megy-e, azt megintcsak nem tudom...

(#3431) &rew válasza Peet210 (#3428) üzenetére

&rew
(őstag)

az ubuntu (es meg sok masik disztro) fut livecd-kent, tehat beteszed, bebutol es telepites nelkul fut. ugy gondolom ez legelso probanak jo lehet. aztan ha nonek az igenyek, akkor telepites.

legszebb lenne szerezni egy masik vinyot a gepbe es arra telepiteni (egy 20G-s boven eleg lehet)

win-es progik egy resze futtathato, de nem arra van. wine, cedega
sztem neked is egy dualboot-os rendszer jonne be.

350z - g35

(#3432) vamzi válasza Peet210 (#3428) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

elvileg az ubuntut mikor betötöd live cd-ről az érzékeli a windózt és lecsippant a partíciókból és nem bántja a wint.gyakorlatilag nekem már vágta haza a wint azáltal, h bekebelezte az egész vinyót de lehet csak én voltam a kasu :DD Wines programokat wine emulátorral szokás futtatni.nekem most az utorrent fut úgy.a cad-ra nem mernék megesküdni, h elfutna vele :F

(#3433) ngabor2 válasza vamzi (#3429) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem, debet nem úgy kell csinálni. legegyszerűbb, ha előbb felteszed a checkinstall nevezetű okosságot:
sudo apt-get install checkinstall
majd az amsn kt-ában kiadod a
sudo checkinstall -d
parancsot, és a kérdésekre értelemszerűen válaszolsz.

(#3434) vamzi válasza ngabor2 (#3433) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

nah ezt megpróbálom, köszi :))

(#3435) vamzi válasza ngabor2 (#3433) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

nemjo :(
ha sudo checkinstall -d akkor:

root@hepike-laptop:/home/hepike/Desktop/amsn# sudo checkinstall -d

checkinstall 1.6.1, Copyright 2002 Felipe Eduardo Sanchez Diaz Duran
This software is released under the GNU GPL.

checkinstall: option requires an argument -- d

Use --help or -h to get more information

ha sudo checkinstall --d akkor:

root@hepike-laptop:/home/hepike/Desktop/amsn# sudo checkinstall --d

checkinstall: option `--d' is ambiguous

Use --help or -h to get more information

ha pedig simán sudo checkinstall akkor:

root@hepike-laptop:/home/hepike/Desktop/amsn# sudo checkinstall

**** Debian package creation selected ***

*** Warning: The package version " %{_version}" does not
*** Warning: contain any digits. dpkg might not like that.

This package will be built according to these values:

0 - Maintainer: [ root@hepike-laptop ]
1 - Summary: [ MSN Messenger clone for Linux
Client MSN Messenger pour Linux
MSN Messenger-Klon fr Linux ]
2 - Name: [ amsn ]
3 - Version: [ %{_version} ]
4 - Release: [ %{_release} ]
5 - License: [ GPL ]
6 - Group: [ Productivity/Networking/InstantMessaging
//amsn-project.net/ for
groupes et beaucoup d'autres possibilités... ]
7 - Architecture: [ i386 ]
8 - Source location: [ amsn ]
9 - Alternate source location: [ ]
10 - Requires: [ tcl >= 8.4
tk >= 8.4 ]

Enter a number to change any of them or press ENTER to continue:

Installing with make install...

========================= Installation results ===========================
make: *** No rule to make target `install'. Stop.

**** Installation failed. Aborting package creation.

Cleaning up...OK

Bye.

(#3436) Sianis válasza vamzi (#3435) üzenetére

Sianis
(Szakértő)
LOGOUT blog

Előtte kell egy

make

, mivel a checkinstall már csak a

make install

parancsot futtatja. És

-D

a kapcsoló avagy nagy betűvel és nem kicsivel.

Sianis

(#3437) ngabor2 válasza vamzi (#3435) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hmmm... nincs make install? mindjárt utánajárok ennek.

no, kicsit utánanéztem, valóban van make deb... eléggé szokatlan.

Sianis: ez nem "normál" cucc, nem tudom, hogy miért kell megkavarni így egy forrást...

[ Szerkesztve ]

(#3438) vamzi válasza ngabor2 (#3437) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos nincs.de még a telepitő nem is lenne nagy gond.mert bepászitom én a helyére a rendszerben, csak annyi, h ne konzolbol éne futtatni.meg ha futtatom akkor ne keljen már mennie a konzolnak.

(#3439) vamzi válasza Sianis (#3436) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

igen igazad volt.megcsináltam és már jobb.már nem azzal a hibával áll le:D most ezzel:

========================= Installation results ===========================
rm -Rf /usr/share/amsn
rm: `/usr/share/amsn/utils' changed dev/ino
make: *** [install] Error 1

**** Installation failed. Aborting package creation.

(#3440) vamzi válasza vamzi (#3439) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

nah megvan.
amsn mappájában a konzolba beirtam, hogy make install.eldolgozgatott magának aztán mikor végzett beirtam, h make deb. csinált magának egy distributions mappát és oda betette az amsnXXX.deb fájlt.dupla katt rá és tökéletes.felment a helyére.pancsikont is kaptam.még bemásolgatom a pluginokat meg a skint és kész is.de am arra van parancs, h hogyan is másoljak teljes mappát?mert jelen pillanatban ugy másolgatok, h ahova másolok megcsinálom a könyvtárstruktúrát az mkdir parancsal és a cp /* al másolgatom a fájlokat.csak kicsit körülményes ez.

(#3441) rtom válasza Peet210 (#3428) üzenetére

rtom
(senior tag)

Esetleg pár free CAD-s alkalmazás, az ArchiCAD-et kiváltandó. Mindegyik kompromisszumos megoldás, de legalább ingyen van. Vagy 3D-re Blender, ennek viszonylag nagy közösségi támogatottsága is van, saját magazin stb.

[ Szerkesztve ]

(#3442) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

feltettem a nagygépre én is az amsn-t... nem kellett volna :( minden erőforrást felzabált, az egér akadozik, a billentyűre nem reagál, ssh-val se érem el. a vinyót tekeri őrült módon, hogy mit csinál rajta, nem tudom, a zene is elhallgatott. resetelni nem akarom, mert túl sokminden van megnyitva rajta, amit nem szeretnék, ha elveszne. várok még egy kicsit, hátha magához tér. az előbb voltak erre utaló jelek, de megint magába fordult a rendszer.

(#3443) vamzi

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

nah aki nem akar szórakázni az amsn-el annak megcsináltam a komplett telepitőt ami tartalmazza a pluginokat és a live skint.csak feltelepit beállít és kész is.aMSN

(#3444) vamzi válasza ngabor2 (#3442) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

ejj bocsi, nem akartam h miattam hazavágd a munkád.
:( :(

(#3445) GD válasza vamzi (#3443) üzenetére

GD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és benne van az antialiassing is? aza a freetype betűk pl msttcorefont

(#3446) vamzi válasza GD (#3445) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

csak a ColoredNicks, amsnPlus! pluginok és az amsn Live skin van benne.és mire való is pontosan az az antialiasing?

[ Szerkesztve ]

(#3447) GD válasza vamzi (#3446) üzenetére

GD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy normális betűket is tudsz használni a felülethez meg a csevegéshez, nem ezeket a thaiföldi és arab nevű fontokat.. pl használható lesz a comic sanc, arial, times new roman, stb

(#3448) vamzi válasza GD (#3447) üzenetére

vamzi
(őstag)
LOGOUT blog

hmm, értem már.esetleg tudnád nekem linkelni a plugin-t? csak mert ha linkelsz akkor beleteszem a telepitőbe.am meg most jutott eszembe, h nekem simán felmegy a telepitő mivel fent van minden egyes csomag a gépen.de mi van akkor ha valakinek nincsennek meg.akkor jelzi nekik is, h mely csomagokat szedje le vagy csak hibával leáll?

(#3449) ngabor2 válasza vamzi (#3444) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

visszaszereztem az irányítást. lehet, hogy az amsn-től csak valami tünet jött elő, mert más akadt be (a kwin kb. 2GB ramot megzabbantott...)

(#3450) GD válasza vamzi (#3448) üzenetére

GD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]
van pár leírás... fele működik is

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Ubuntu Linux (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.