2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#951) Habib[HUN] válasza kagyula (#950) üzenetére

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

Hát igen ez a sorsunk :D

''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

(#952) lakisoft válasza szalontai (#942) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

okés!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#953) lakisoft válasza toflehi (#943) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

no akkor azt meg tudod mondani - hogy időben mennyi ideig tartott a játék? elejétől a végéig

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#954) BloodRay válasza Temerti (#946) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Én sem költök egy fillért sem aranyra.
Anélkül is megvagyok egész jól speed szerveren. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#955) lakisoft válasza BloodRay (#954) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

hát a speed szerver az más tészta nem?

(#956) BloodRay válasza lakisoft (#955) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nem hinném. Én már a 2-ikat játszom végig.
Mire gondolsz?

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#957) Temerti válasza lakisoft (#953) üzenetére

Temerti
(tag)

Azt mondják átlag egy évig tart, de nem akarok hülyeséget mondani. A válasz engem is igazán érdekelne. :B

(#958) BloodRay válasza Temerti (#957) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Távolról sem tart addig.
Én előzőt azt hiszem októberben vagy novemberben kezdtem(az indításkor) és azt hiszem áprilisig tartott.
Ebben a mostaniban még elég sok van vissza, de azt hiszem már nem lehet regisztrálni.
Bár lehet ez hülyeség. :B

(#959) Temerti válasza BloodRay (#958) üzenetére

Temerti
(tag)

Bocsi, lehet félreértettem, de te a simáról, vagy a speedről beszélsz most? Engem például a sima érdekelne, mert én januárban kezdtem aztán jó lenne tudni meddig tart még. :) A speed biztos hogy rövidebb, haverom is végigjátszott két speedet, azt mondta fél évig tart egy.

(#960) BloodRay válasza Temerti (#959) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ahogy írtam is én a speeden játszok. ;)

(#961) Temerti válasza BloodRay (#960) üzenetére

Temerti
(tag)

Oké, stimmel, ne haragudj. Én az egy évet pedig a simára írtam. :K

(#962) BloodRay válasza Temerti (#961) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Semmi probléma. Szerintem is kb egy év lehet sima szerveren.

(#963) lakisoft válasza BloodRay (#956) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

a játék léptékei mások ... sokkal hamarabb véget ér erre gondoltam elsősorban.

(#964) lakisoft válasza BloodRay (#958) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

uhh ... akkor még gyorsabbb mint ahogy azt gondolom :D

(#965) BloodRay válasza lakisoft (#964) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Szó ami szó pergős. ;)

(#966) szalontai válasza BloodRay (#958) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

regisztálni sztem bármikor lehet...legalábbis sima szerverekre biztosan.

Amúgy a csapdakészítőt nem tudom katám fókuszába állítani 15ös gyülitérrel...másnak ott van a listában vagy csak én vagyok vak?

''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

(#967) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Aki tudja, hogy mi lett a Yooha nevű felhasználóval a S2-n, az kérem, szóljon! Még tavaly átadtam az account-ot valakinek, de hónapok óta nem hallottam róla. Azt olvastam, hogy eljöttek a natarok, és tablua rasa lett áprilisban, csak kíváncsi vagyok, megélték-e a falvaim a végét :D

[ Szerkesztve ]

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#968) bryngaria

bryngaria
(újonc)

Valaki segítsen légyszi :B Mik az előnyei, és mik a hátrányai, ha valaki a támadó seregét NEM a főfalujában gyártja?
Előre is köszi!

(#969) BloodRay válasza bryngaria (#968) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Hátránya, hogy a kisebb szintű bányák miatt lassabban tudod gyártani őket, illetve a kevesebb búzatermelés miatt kevesebbe tudsz eltartani nem főfaluban.

(#970) Habib[HUN] válasza BloodRay (#969) üzenetére

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

Viszont előnye, hogy a nagy kaszárnyát nem lehet főfaluban építeni.

''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

(#971) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ha arra szükséged van.
Én nem érzem, hogy nekem lenne. :)

(#972) toflehi válasza lakisoft (#953) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Normál szerver sem tart el egy évig, ha jól fejlődnek az emberek, de 8-9 hónap minimum.
Speed-en minden kevesebb ideig tart, rövidebb az épületek építési ideje, katonák kiképzése, minden arányosan. de az arny változhat, kétszer, háromszor vagy akár négyszer is gyorsabb lehet a speed, attól függ az elején mit állítanak be az üzemeltetők.

Egy jótanács: firefoxot használjatok, greasamonkey kiegészítéssel és Beyond script-tel, vagy lehet most már vannak ennél jobb scriptek is. Ezt elvileg tiltja az oldal és ezért a travián belső forumain nem szabad emlegetni, de anno mi mind ezt ahsználtuk a klánban. Nagyon lerövidíti az időt amit a játékra kell fordítani, vagyis hamarabb tudod ugyanazokat a parancsokat kiadni.

Aki nem találja annak itt a link (nem ellenőriztem de gondolom jók: [link]

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#973) toflehi válasza bryngaria (#968) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Semmit sem számít az hogy hol gyártod a seregeket, csak az számít hogy minden támadód ugyanabban a faluban készüljön, a védők akár szétszortan is gyárthatók. Egy idő után amugy sem fognak elférni a támadóid 1 faluban még akkor sem ha az a főfalud, így szét kell osztani őket a többi faluid/klántársaid falui közt. Arra is vigyázni kell hogy legyen elég magtár (legalább 2-3) a támadó sereg falujában mert amikor majd összehívod a katonáid és elküldöd támadni őket mondjuk egy 30-40 órás útra, akkor nem lesz időd teljesen folyamatosan küldözgetni/küldettetni a faluba a búzát amíg odaérnek, ne adj isten míg még haza is érnek :D

Ja és ha nem vagytok túlságosan fejlettek már (3-4000 lakosig) akkor ha van lehetőségetek főfalunak 15 búzamezőst válasszatok, a játék végén nagyon fogtok örülni neki!

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#974) lakisoft válasza toflehi (#972) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

okés! :C :R

(#975) SzalaiG

SzalaiG
(PH! addikt)

Hogy lehet az, h a harc szimulátor szerint 500 birodalmi és 200 Equites Imperatoris simán legyőz 1000 falaxot, erre 877en lenullázzák a seregem. :( :( :(

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#976) BloodRay válasza SzalaiG (#975) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Mondjuk lehet nem volt bekalkulálva páncélzatuk és a fal szintje?

(#977) SzalaiG válasza BloodRay (#976) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Enyém is 5-5.

(#978) toflehi válasza SzalaiG (#975) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Nem mind1 hogy te támadsz vagy ők támadnak téged... valószínű fordítva szimuláltad mint ahogy a csata történt...

(#979) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

travian függő :D

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#980) kagyula válasza PazsitZ (#979) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

LOL :DDD

Legyen minden, sokszor.

(#981) SzalaiG válasza toflehi (#978) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Nem. Én támad, ő véd.

(#982) SzalaiG válasza PazsitZ (#979) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Nem. Ez hülye. ;]

(#983) Temerti válasza PazsitZ (#979) üzenetére

Temerti
(tag)

:DDD

(#984) BloodRay válasza SzalaiG (#977) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Lehet a phalanxoknak 20-as szintű volt a páncélzata. :)

(#985) Kicker

Kicker
(őstag)

Hali!

Akadémián fejlesztettem szenátort, melyik épületben jelenik meg?
:U

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#986) Temerti válasza Kicker (#985) üzenetére

Temerti
(tag)

Palota, vagy rezidencia. :)

(#987) Kicker válasza Temerti (#986) üzenetére

Kicker
(őstag)

az jó, kifejlesztettem egy olyan faluban, ahol nincs ilyen épület... :W :W

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#988) Temerti válasza Kicker (#987) üzenetére

Temerti
(tag)

Akkor legyen! Anélkül és a megfelelő számú kultúrpontok nélkül nem is tudsz falut foglalni vele.

(#989) Kicker válasza Temerti (#988) üzenetére

Kicker
(őstag)

ok, akadémiát bontom...

(#990) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

S4-re nem tud valaki crop findert? :)

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#991) SzalaiG válasza Retekegér (#990) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Az mi?

(#992) robekri

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

S3mon van valaki??

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#993) Temerti válasza SzalaiG (#991) üzenetére

Temerti
(tag)

Szerintem 15 búzás falu kereső. :)

(#994) Retekegér válasza SzalaiG (#991) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

9 vagy 15 búzás falu kereső. Alapvetően egy online verziónak örülnék, nem letölthetőnek. Van egy nagyon jó, amit a korábbiakban már említettek, de asszem csak s6,s7,s8-ra és speed szerverre jó.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#995) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Speeden valaki? ;)

(#996) kagyula válasza robekri (#992) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

S3 -on vagyok (nem a speed-en), kagyula nick-el.
Én a nataroknak szurkolok.

Legyen minden, sokszor.

(#997) robekri válasza kagyula (#996) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van fölös nyersanyagod azt szivesen fogadom! Itt most kezdtem el! (csecsleves nickkel :DDD)

Üdv.

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#998) kagyula válasza robekri (#997) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Küldtem, elég messze vagy, 19 óra az út. Péntek hajnali 3-kor érnek oda a kereskedők.

Ma reggelre bekerültem a top100 -ba :)

Legyen minden, sokszor.

(#999) Temerti válasza kagyula (#998) üzenetére

Temerti
(tag)

Gratulálok a top100-hoz. :) Ott már csak nehézfiúk vannak. Napi hány órát játszol egyébként? :U

(#1000) kagyula válasza Temerti (#999) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Köszi!
Nem a sok idő a lényeg, hanem a sokszor 2 perc. A munkahelyemen rá tudok nézni a játékra kb óránként 2-3 perc. Ha otthon más program van, akkor csak este lépek föl, elindítani hosszú fejlesztéseket. Ha nincs semmi dolgom délután, akkor bizony akár 3 órát is lógok a falvak között. tehát a lájtos nap: ~1 óra, (heti 4-5- ször), sokat travizós nap: 3 óra (heti 2-3 -szor). Ha jól számolom, akkor a napi átlag ~111 perc ~2 óra, nem kevés. Ami sok időt elvisz, az a kommunikáció a társakkal, ellenfelekkel. Persze vannak olyan napok, amikor egyáltalán a gép felé se nézek, hagy teljenek a raktárak.

Legyen minden, sokszor.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.