2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#901) ba17lint

ba17lint
(újonc)

kössz. ha pedig úgy támadok szenátorral, hogy nincs meg a megfelelő szintü palota/rezidenciám, akkor is csökkenti a hüséget, csak nem lessz az enyém a falu?

(#902) dave93

dave93
(őstag)

Hi!
Elhagyatott völgyet érdemes elfoglalni? Mire jó? Közvetlenül a falum mellett van egy, azt írja 44 vaddisznó, 39 farkas és 26 medve őrzi. Ezek mennyire erősek? El tudnám foglalni 20 légióval és 45 birodalmival vagy ez kevés? Ha igen, kb mennyi katonát veszthetek? Köszi :R

(#903) kagyula válasza dave93 (#902) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Az oázisok a termelésedet tudják növelni 25%-al (csak ami az oázis képén látszik nyersanyag, azt növeli!), illetve van a dupla búza oázis ami 50%-al növeli. 10-es szintű hősök háza kell 1 oázis befoglalásához. Nem fogod tudni ennyi katonával elfoglalni. A gyülekező térre ha kattintasz, van ott harc-szimulátor, le tudod mérni az erődet. Érdemes rágyúrni az oázisok foglalására, mert négy faludhoz 1-1 oázissal, annyit termelsz, mintha öt falud lenne.

Legyen minden, sokszor.

(#904) Temerti válasza dave93 (#902) üzenetére

Temerti
(tag)

Elnézést, hogy én is beleszólok. Azt szeretném javasolni, hogy esetleg nézz másik oázist, az agyag és a vasérc oázisokban kevesebb egység van, gondolom melletted egy fa, vagy fabúzás van. Még annyit szeretnék mondani, hogy a hősöddel tudod elfoglalni, amint az összes egység meghalt az oázisban, és te bevonulsz a hőssel úgy, hogy a hős életben marad.

(#905) dave93 válasza Temerti (#904) üzenetére

dave93
(őstag)

ok, köszi mindkettőtöknek

(#906) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Szerintetek olyat lehet csinálni hogy egy lvl10 palotában elegendő a nyersanyag és képzek mondjuk nem 1 hanem 2-3 főnököt - törzsi vezetőt - senátort? ... lehetséges ez? vagy hagyjam!

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#907) lakisoft válasza lakisoft (#906) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

közben megvan a megoldás ... nem enged többet képezni!!! :(

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#908) rum-cajsz válasza lakisoft (#907) üzenetére

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

De a következő szinten lehet, és így 1 faluban lehet 2-3 szenátorod is.

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#909) lakisoft válasza rum-cajsz (#908) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ha lebontod a palotát és újra építed akkor is?

(#910) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Ki játszik a 4-es szerveren?

(#911) Temerti válasza lakisoft (#910) üzenetére

Temerti
(tag)

Én kaptam egy felhasználót ajándékba s4-en, de csak napi egyszer lépek be... :U

(#912) ba17lint

ba17lint
(újonc)

azt meglehet csinálni, hogy az új falumban van egy 10 szintü palota, de nincs elég nagy seregem ebben a faluban, hanem a másik falumban lévő sereggel kinyírom az állatokat, átküldöm a hőst, és az új falumnak elfoglalom az oázist? :U

(#913) Ace Ventura válasza ba17lint (#912) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Az új faludban csinálsz hősők házát, és oda küldöd a hőst támagatásba.Innen tudod elfoglalni az oázist, de csak ha 10-es szinten van a hősök háza az új faludban.
Az állatokat bárhonnan kinyirhatod.

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#914) ba17lint válasza Ace Ventura (#913) üzenetére

ba17lint
(újonc)

köszi Ace

(#915) lakisoft válasza Temerti (#911) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

nyomtam egy pü-t :D tessék eléolvasni :D

(#916) Temerti válasza lakisoft (#915) üzenetére

Temerti
(tag)

Természetesen megtörtént Főnök. ;)

(#917) lakisoft válasza Temerti (#916) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

okés Senátor :DDD

(#918) d_Gabesz007

d_Gabesz007
(lelkes újonc)

Sziasztok

Valakinek nincs véletlenű egy "megunt" acc-ja s4-en? Én szívesen átvenném, mert ott játszik egyik haverom is és beszállnék én is oda. :))

(#919) lakisoft válasza d_Gabesz007 (#918) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

sajna nincs :D

(#920) Temerti válasza lakisoft (#919) üzenetére

Temerti
(tag)

Pedig a tiéd nem utolsó. :))

(#921) szalontai

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Hai!
Csapdakészítőre nem lehet célzni katával?

''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

(#922) lakisoft válasza Temerti (#920) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

de még nem is az első :DDD

(#923) lakisoft válasza szalontai (#921) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

természetesen lehet!!! :D

(#924) And01

And01
(tag)

Hali!
Miért van az hogy 9 szintre ki van fejlesztve a rejtekhelyem / 770 egység / de ennek
ellenére úgy kifosztanak hogy csak 4-500 nyersim marad?
Túl közelről támadnak?

(#925) Habib[HUN] válasza And01 (#924) üzenetére

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

A germánok képesek a rejtekhelyedről is kiszedni némi nyersit.

''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

(#926) And01 válasza Habib[HUN] (#925) üzenetére

And01
(tag)

Köszi.
Akkor majd testőröket gyártok ;]

(#927) lakisoft válasza And01 (#924) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

a germánok ellen a rejtekhely védelmed csak 2/3-adig érvényesül!!!

(#928) lakisoft válasza Habib[HUN] (#925) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

erre gondoltál ugye?

(#929) lakisoft válasza And01 (#926) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

vagy még fejlebb kell tolni a rejtekhelyet és folyamatosan el kell külteni a nyersanyagot!!!

(#930) Temerti válasza lakisoft (#929) üzenetére

Temerti
(tag)

Esetleg kitenni piacra a nyersit.

(#931) Habib[HUN] válasza Temerti (#930) üzenetére

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

Ha emlékeim nem csalnaka piacról elhordják a nyersit, persze ha már a kereskedők úton vannak akkor már sérthetetlen.

''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

(#932) Temerti válasza Habib[HUN] (#931) üzenetére

Temerti
(tag)

Nem csalnak az emlékeid, de ha már megy a fejlesztés és félő, hogy visznek el nyersit, akkor ki lehet rakni a piacra egy ajánlatot, amiben a kétszeresét kéred a nyersnek, és max 1 óra útra. Valószínű rosszul nem jársz vele, ha valaki elviszi, de vissza lehet vonni ha nem viszik el. ;)

(#933) Immy

Immy
(senior tag)

Üdv mindenkinek!

s6-on játszok 3000felett a népességem és 6 faluval rendelkezek!

Olyan kérdésem lenne, hogy az STR-PH! klánnak van vmi köze a prohardverhez?

más: natarok kb mikor jönnek?, mert olyan híreket lehet hallani, hogy a server megkezdése után 300nappal....

nicknevem esetleg érdekel vkit? na nem azért hogy jöjjenek a katák :D

Mail!

(#934) lakisoft válasza Immy (#933) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

natarokról a travian fórumban lehet a legtöbbet megtudni ...

(#935) Temerti válasza Immy (#933) üzenetére

Temerti
(tag)

Na itt van a fórumlink amire a kolléga hivatkozhatott: [link] Én viszont úgy tudom, akkor jönnek a natarok, ha a játék vezetősége úgy találja, hogy a szerveren lévő felhasználók már elég erősek.

(#936) Immy válasza Temerti (#935) üzenetére

Immy
(senior tag)

Szóval akkor szinte kiszámíthatatlan hogy mikor jönnek...

[ Szerkesztve ]

Mail!

(#937) Temerti válasza Immy (#936) üzenetére

Temerti
(tag)

Ha esetleg még kérdésed lenne velük kapcsolatban, itt egy elég részletes leírás: [link]

(#938) szalontai válasza Temerti (#937) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben az írásban az van,h valszeg 13falu lesz.
De abban hogy fér el ennyi sok artifact?
artifactok

(#939) Kicker válasza Immy (#933) üzenetére

Kicker
(őstag)

mi a néved? Mely klánban vagy?

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#940) toflehi válasza Immy (#936) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Natarokat akkor teszik be amikor a legerősebb játékosok seregei elérik a min. 50-100.000 búzafogyasztású szintet, de inkább még többet! Ez lakosságszámra levetítve kb. 30-40.000-et jelent az első játékosoknál, tehát ezt figyeljétek (bár ez szerverenként nagyon változó). De amúgy is pár hónappal a natarok előtt kezdik már irogatni a forumon hogy jönnek és pár héttel az érkezés előtt mindenki kap levelet az érkezés pontos dátumával, ha jól emlékszem.

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#941) lakisoft válasza toflehi (#940) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ezt honnan tudod?

(#942) szalontai válasza lakisoft (#941) üzenetére

szalontai
(senior tag)
LOGOUT blog

azt olvastam én is travi fórumon,h kap mindenki levelet előtte.

(#943) toflehi válasza lakisoft (#941) üzenetére

toflehi
(fanatikus tag)

Onnan hogy egyszer már végigjátszodtam egy szervert.

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#944) Immy válasza Kicker (#939) üzenetére

Immy
(senior tag)

a rettentehetetettetettlen olic vagyok:D:D
s6 vitathatlan sztárja :D

esetleg más is elárulja a nicknevét?:)

Mail!

(#945) kagyula válasza Immy (#944) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Én már kinőttem a 'rettenthetetlen' címet, és a 'rettentő' szerepében tetszelgem S6-on, kagyula néven, 14 faluval. :))

Legyen minden, sokszor.

(#946) Temerti válasza kagyula (#945) üzenetére

Temerti
(tag)

De ti se aranyoztok ugye? :F

(#947) kagyula válasza Temerti (#946) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Dehogynem :)
A plusz-t újfalu alapításnál mindig bekapcsolom, mert az 1-es szintű épületek rövid fejlesztési ideje miatt percenként kellene kattintgatni. Meg általában a búzán kapcsolom be a 25% pluszt. Ha épp kihal a sereg, akkor meg a búza helyett az agyagra teszem a 25%-ot. így havonta elvagyok ~1500 forintért vehető aranyból.

Legyen minden, sokszor.

(#948) Habib[HUN] válasza Temerti (#946) üzenetére

Habib[HUN]
(tag)
LOGOUT blog

Egy fillért se költök :D Inkább eliszom az arany árát, az bölcsebb alkalmazási forma.
General Habib S1

(#949) Temerti válasza kagyula (#947) üzenetére

Temerti
(tag)

Akkor te biztos megszállottabb vagy. :) Én Habib úrral értek egyet. :D

(#950) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

:K Régebben én is bölcs voltam, és alkoholra költöttem a pénzt, de mióta agysejtjeim száma megcsappant, azóta sajnos butább lettem, és butaságokra költök :B

Legyen minden, sokszor.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.