kössz. ha pedig úgy támadok szenátorral, hogy nincs meg a megfelelő szintü palota/rezidenciám, akkor is csökkenti a hüséget, csak nem lessz az enyém a falu?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
IT café témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
dave93
(őstag)
Hi!
Elhagyatott völgyet érdemes elfoglalni? Mire jó? Közvetlenül a falum mellett van egy, azt írja 44 vaddisznó, 39 farkas és 26 medve őrzi. Ezek mennyire erősek? El tudnám foglalni 20 légióval és 45 birodalmival vagy ez kevés? Ha igen, kb mennyi katonát veszthetek? Köszi 

kagyula
(fanatikus tag)
Az oázisok a termelésedet tudják növelni 25%-al (csak ami az oázis képén látszik nyersanyag, azt növeli!), illetve van a dupla búza oázis ami 50%-al növeli. 10-es szintű hősök háza kell 1 oázis befoglalásához. Nem fogod tudni ennyi katonával elfoglalni. A gyülekező térre ha kattintasz, van ott harc-szimulátor, le tudod mérni az erődet. Érdemes rágyúrni az oázisok foglalására, mert négy faludhoz 1-1 oázissal, annyit termelsz, mintha öt falud lenne.
Legyen minden, sokszor.

Temerti
(tag)
Elnézést, hogy én is beleszólok. Azt szeretném javasolni, hogy esetleg nézz másik oázist, az agyag és a vasérc oázisokban kevesebb egység van, gondolom melletted egy fa, vagy fabúzás van. Még annyit szeretnék mondani, hogy a hősöddel tudod elfoglalni, amint az összes egység meghalt az oázisban, és te bevonulsz a hőssel úgy, hogy a hős életben marad.

dave93
(őstag)
ok, köszi mindkettőtöknek

lakisoft
(PH! addikt)
Szerintetek olyat lehet csinálni hogy egy lvl10 palotában elegendő a nyersanyag és képzek mondjuk nem 1 hanem 2-3 főnököt - törzsi vezetőt - senátort? ... lehetséges ez? vagy hagyjam!
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

lakisoft
(PH! addikt)
közben megvan a megoldás ... nem enged többet képezni!!! 
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
De a következő szinten lehet, és így 1 faluban lehet 2-3 szenátorod is.
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

lakisoft
(PH! addikt)
ha lebontod a palotát és újra építed akkor is?

lakisoft
(PH! addikt)
Ki játszik a 4-es szerveren?

Temerti
(tag)
Én kaptam egy felhasználót ajándékba s4-en, de csak napi egyszer lépek be... 

ba17lint
(újonc)
azt meglehet csinálni, hogy az új falumban van egy 10 szintü palota, de nincs elég nagy seregem ebben a faluban, hanem a másik falumban lévő sereggel kinyírom az állatokat, átküldöm a hőst, és az új falumnak elfoglalom az oázist? 

Ace Ventura
(őstag)
Az új faludban csinálsz hősők házát, és oda küldöd a hőst támagatásba.Innen tudod elfoglalni az oázist, de csak ha 10-es szinten van a hősök háza az új faludban.
Az állatokat bárhonnan kinyirhatod.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

ba17lint
(újonc)
köszi Ace

lakisoft
(PH! addikt)
nyomtam egy pü-t
tessék eléolvasni 

Temerti
(tag)
Természetesen megtörtént Főnök. 

lakisoft
(PH! addikt)
okés Senátor 

d_Gabesz007
(lelkes újonc)
Sziasztok
Valakinek nincs véletlenű egy "megunt" acc-ja s4-en? Én szívesen átvenném, mert ott játszik egyik haverom is és beszállnék én is oda. 

lakisoft
(PH! addikt)
sajna nincs 

Temerti
(tag)
Pedig a tiéd nem utolsó. 
Hai!
Csapdakészítőre nem lehet célzni katával?
''A Földön két értelmes lény fejlődött ki:emberek és magyarok...''//Asimov//

lakisoft
(PH! addikt)
de még nem is az első 

lakisoft
(PH! addikt)
természetesen lehet!!! 

And01
(tag)
Hali!
Miért van az hogy 9 szintre ki van fejlesztve a rejtekhelyem / 770 egység / de ennek
ellenére úgy kifosztanak hogy csak 4-500 nyersim marad?
Túl közelről támadnak?
A germánok képesek a rejtekhelyedről is kiszedni némi nyersit.
''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

And01
(tag)
Köszi.
Akkor majd testőröket gyártok ![;]](/dl/s/v1.gif)

lakisoft
(PH! addikt)
a germánok ellen a rejtekhely védelmed csak 2/3-adig érvényesül!!!

lakisoft
(PH! addikt)
erre gondoltál ugye?

lakisoft
(PH! addikt)
vagy még fejlebb kell tolni a rejtekhelyet és folyamatosan el kell külteni a nyersanyagot!!!

Temerti
(tag)
Esetleg kitenni piacra a nyersit.
Ha emlékeim nem csalnaka piacról elhordják a nyersit, persze ha már a kereskedők úton vannak akkor már sérthetetlen.
''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''

Temerti
(tag)
Nem csalnak az emlékeid, de ha már megy a fejlesztés és félő, hogy visznek el nyersit, akkor ki lehet rakni a piacra egy ajánlatot, amiben a kétszeresét kéred a nyersnek, és max 1 óra útra. Valószínű rosszul nem jársz vele, ha valaki elviszi, de vissza lehet vonni ha nem viszik el. 

Immy
(senior tag)
Üdv mindenkinek!
s6-on játszok 3000felett a népességem és 6 faluval rendelkezek!
Olyan kérdésem lenne, hogy az STR-PH! klánnak van vmi köze a prohardverhez?
más: natarok kb mikor jönnek?, mert olyan híreket lehet hallani, hogy a server megkezdése után 300nappal....
nicknevem esetleg érdekel vkit? na nem azért hogy jöjjenek a katák 
Mail!

lakisoft
(PH! addikt)
natarokról a travian fórumban lehet a legtöbbet megtudni ...

Temerti
(tag)
Na itt van a fórumlink amire a kolléga hivatkozhatott: [link] Én viszont úgy tudom, akkor jönnek a natarok, ha a játék vezetősége úgy találja, hogy a szerveren lévő felhasználók már elég erősek.

Immy
(senior tag)
Szóval akkor szinte kiszámíthatatlan hogy mikor jönnek...
[ Szerkesztve ]
Mail!

Temerti
(tag)
Ha esetleg még kérdésed lenne velük kapcsolatban, itt egy elég részletes leírás: [link]
Ebben az írásban az van,h valszeg 13falu lesz.
De abban hogy fér el ennyi sok artifact?
artifactok

Kicker
(őstag)
mi a néved? Mely klánban vagy?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

toflehi
(fanatikus tag)
Natarokat akkor teszik be amikor a legerősebb játékosok seregei elérik a min. 50-100.000 búzafogyasztású szintet, de inkább még többet! Ez lakosságszámra levetítve kb. 30-40.000-et jelent az első játékosoknál, tehát ezt figyeljétek (bár ez szerverenként nagyon változó). De amúgy is pár hónappal a natarok előtt kezdik már irogatni a forumon hogy jönnek és pár héttel az érkezés előtt mindenki kap levelet az érkezés pontos dátumával, ha jól emlékszem.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

lakisoft
(PH! addikt)
ezt honnan tudod?
azt olvastam én is travi fórumon,h kap mindenki levelet előtte.

toflehi
(fanatikus tag)
Onnan hogy egyszer már végigjátszodtam egy szervert.
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

Immy
(senior tag)
a rettentehetetettetettlen olic vagyok

s6 vitathatlan sztárja 
esetleg más is elárulja a nicknevét?
Mail!

kagyula
(fanatikus tag)
Én már kinőttem a 'rettenthetetlen' címet, és a 'rettentő' szerepében tetszelgem S6-on, kagyula néven, 14 faluval. 
Legyen minden, sokszor.

Temerti
(tag)
De ti se aranyoztok ugye? 

kagyula
(fanatikus tag)
Dehogynem
A plusz-t újfalu alapításnál mindig bekapcsolom, mert az 1-es szintű épületek rövid fejlesztési ideje miatt percenként kellene kattintgatni. Meg általában a búzán kapcsolom be a 25% pluszt. Ha épp kihal a sereg, akkor meg a búza helyett az agyagra teszem a 25%-ot. így havonta elvagyok ~1500 forintért vehető aranyból.
Legyen minden, sokszor.
Egy fillért se költök
Inkább eliszom az arany árát, az bölcsebb alkalmazási forma.
General Habib S1

Temerti
(tag)
Akkor te biztos megszállottabb vagy.
Én Habib úrral értek egyet. 

Régebben én is bölcs voltam, és alkoholra költöttem a pénzt, de mióta agysejtjeim száma megcsappant, azóta sajnos butább lettem, és butaságokra költök