2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#651) kicsitomi88 válasza BMW001 (#650) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

a vegzet es a fuw is horda csoda :)

7 db top 20as klanunk van, ebbol egy csodat egy klan szokott nalunk tamadni, vagy fel. HA a HEF vagy mondjuk az ALOMU beveti mindenet igy is marad annyi mint nektek 3* :)

Es ha mki bebukja mindenet az se lenne baj mar lassan, mert mindjart vege a szervernek :)

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#652) BMW001 válasza kicsitomi88 (#651) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak arra akartam utalni, hogy mindenkinek van még 1 húzása. :)
Amúgy a PPL-PFF -esekkel szerintem még a Hordának is meggyűlne a baja. :U

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#653) kicsitomi88 válasza BMW001 (#652) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

(#654) BMW001 válasza kicsitomi88 (#653) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én abban nem lennék olyan biztos. :) Van egy haverom a PPL-1956 klánból. Na, ő néha beavat ebbe-abba. Hát, van ott még nehéztüzérség rendesen. ;)

Most akkor már megmondhatod, hogy a hősöd hányas szintű volt. :) Ahhoz képest, hogy milyen kicsi vagy, egész szép sereget összeszedtél.
Amúgy őszintén megmondva, tudjuk, hogy kevés az esélyünk, de van egy célunk. Mivel mi a HEF -el rivalizáltunk úgy igazán, elég lenne, ha nem ők nyernék a game -et. :U
Persze a fő cél, hogy mi nyerjük. :K

(#655) kicsitomi88 válasza BMW001 (#654) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

60as volt es csak 65os lett :)

Igen, sokan nem neztek ki ekkora sereget belolem :)
Azert nezd hogy a ket katas sereg tulajdonosa hanyadik a klanban :)

Van itt meg, a lenyeg meg itt van :)

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#657) BMW001 válasza kicsitomi88 (#656) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, spiderv6 -ból többet néztem ki... :U

(#658) kicsitomi88 válasza BMW001 (#657) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

:)

90 87.5 87.8 87.5

(#659) BMW001 válasza kicsitomi88 (#658) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De valszeg ő is úgy járt ahogy én... :( Rengeteg katonám elesett, mert valaki bevédett egy 900 -as népességű játékost. :O Kicsit földhözvágott, de hát ilyen a játék. :)

(#660) BMW001 válasza kicsitomi88 (#655) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy mennyi a feltámasztási idő és mennyibe kerül ilyen szintnél? :U

(#661) kicsitomi88 válasza BMW001 (#660) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

35 óra es 200 000 nyersi alatt van mindenbol, feltem, hogy majd uj raktarat kell epitenem :)

Mambat nezd, a 125os szintu hosevel :)

90 87.5 87.8 87.5

(#662) BMW001 válasza kicsitomi88 (#661) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az azért elég durva. :) Csak béna volt az elején, mert egy csatabárdost nevezett ki hősnek.
Mostmár 130 -as szintű. :DDD

Népességben azért visszaesett, de gondolom a csodája miatt. :U

[ Szerkesztve ]

(#663) kicsitomi88 válasza BMW001 (#662) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

ja, elfoglaltak tole 20 falut :)

90 87.5 87.8 87.5

(#664) SzalaiG válasza kicsitomi88 (#663) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Hány faluja volt?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#665) SzalaiG válasza BMW001 (#662) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Egész nap a gép előtt ül? :U :F

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#666) kicsitomi88 válasza SzalaiG (#664) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

4x.

90 87.5 87.8 87.5

(#667) kicsitomi88 válasza SzalaiG (#665) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Negyen vittek a reget.

90 87.5 87.8 87.5

(#668) BMW001 válasza SzalaiG (#665) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, ezek a nagyok úgy csinálják, hogy többen viszik a reget. Másképpen nem is nagyon lehet.
De nem mindenki csinálja így. Én pl. nem tudnám elviselni, ha mások belekontárkodnának a játékomba. Ezért még csak helyettesem sincs. :)

Amúgy a ti kezetek van a dologban? ;] Mert Mambaékkal nincs semmilyen viszonyotok, nem? :U

[ Szerkesztve ]

(#669) Don Davido válasza BMW001 (#648) üzenetére

Don Davido
(újonc)

Mi a neved?Nem kéne itten keménykedni kicsitomi88,hogy úgy is ti győztök... Mert mi nagyon összetartunk és a Szent Szövetség rohadt erősEgyébként bármi történhet még veletek is..Láttam egyik klán csodáját BlackMamba beütötte elég rendesen...Még az éiptés elején asszem jó beszívta ő is de viszont nagy veszteségeket okozott....Ezek vagyunk mi össz
Szövetségek:
CSM
S.SK-300
S.S-300
S.S.DShA
S.S.DSH2
S.S.-S
S.S.-M.
S.S-300A
S.S300HD
S.S.DSSH
S.S.-A
S.S.-F
D-Vihar3
D F-UTAH
D-Főnix
D-Vihar4
D-Vihar2
D-RFH-C
D-ViharL
D-RFH-A
D-RFH

[ Szerkesztve ]

"A muskéták tüzétől és a tüzérségtől megtizedelve a Régi Gárdából három zászlóalj visszavonult "A Szép Szövetség"-hez, ahol parancsnokukat, Cambronne tábornokot megadásra szólították fel. Rövid válasza bevonult a napóleoni háborúk történetébe: "Merde!" (Egy szart!)."

(#670) Don Davido válasza SzalaiG (#642) üzenetére

Don Davido
(újonc)

Támadod a völgyet leütöd a védőket aztán mégegyszer és a hőst is küldöd és elfoglalja ha már nincs benne védő... :K De egy támadással is leütheted ha már van elég embered de álltalába mindig marad 1-2 állat ezért kell mégegyszer menni... :))

[ Szerkesztve ]

"A muskéták tüzétől és a tüzérségtől megtizedelve a Régi Gárdából három zászlóalj visszavonult "A Szép Szövetség"-hez, ahol parancsnokukat, Cambronne tábornokot megadásra szólították fel. Rövid válasza bevonult a napóleoni háborúk történetébe: "Merde!" (Egy szart!)."

(#671) Don Davido

Don Davido
(újonc)

kicsitomi88 látom fakeltetek rendesen ,de így se tudtok semmit tenni.. :P

(#672) kicsitomi88 válasza Don Davido (#671) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi1
Semmi2
Semmi3

Most irjam le a H klanokat? 8 TOP20as klanunk van mig nektem 3, na ugye.

A semmire meg még: ;)

90 87.5 87.8 87.5

(#673) kicsitomi88 válasza Don Davido (#669) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lattam, hogy mamba beutott volna csodat es nem is mondta pedig naponta beszelek vele :) Max a natar falu foglalasara gondolhatsz, a 150ks seregevel, megnyugtatatlak, van meg ennel nagyobb a Hban ;) Majd adok linket ha befut vhova :)

90 87.5 87.8 87.5

(#674) BMW001 válasza Don Davido (#669) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

M-power vagyok az S.S.-F -ből.
Sajnos a Horda kláncsalád tényleg elég nagy. Ezt tudjuk mi is klánon belül. És ha kipéciznek minket, akkor simán megakadályozhatják, hogy mi nyerjük a gamet. :(
De az ők is tudják ( csak erről hallgatnak ), hogy ha már mi nem nyerhetünk, akkor ők se fognak. Itten is vannak kérem olyan seregek, amikkel egy kicsit visszavethetjük a Hordás virágzást. :K
És akkor a végén nem is mi, nem is a Horda, hanem a PPL-PFF páros lesz a befutó. ;)

Úgyhogy én nem írnám le a PPL -t és a PFF -t se, mert lesz majd a végén meglepi. :D És nem nekünk az tuti. :)

[ Szerkesztve ]

(#675) kicsitomi88 válasza BMW001 (#674) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Azt vedd figyeelembe, hogy a hordanak van vagy 5 csodaja ;)

90 87.5 87.8 87.5

(#676) fap333

fap333
(tag)

Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem: Elkezdtem építeni a pékséget a falumba, aminél ugyebár azt írja, hogy maximálisan 50%-al lehet növelni a búzatermelést. De nekem az 5-ösz szintnél, azt írja, hogy az épület teljesen kiépítve, de az még csak 25%. Ez miért van???
Üdv:
Peti

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#677) BMW001 válasza kicsitomi88 (#675) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van neki, nem is kétlem. :) Persze ez is csak azért sikerülhetett, mert voltak klánszövetségek akik behódoltak. Nálunk az S.S.-F -ben mikor szóba jött, hogy behódolunk a Hordának és azon belül is a HEF -nek, sokan rosszul is lettünk. Gondolom tudod miről beszélek, mivel te is a vezetők között vagy. Akkor azt nem értettük igazán, hogy miért kellene nekünk a HEF alapvalóinak lenni, mikor nagyobbak és összetartóbbak vagyunk. Ott van pl. a CB. Ők behódoltak, de csak azért mert féltek tőlünk. Ezt is onnan tudom, hogy anno CB -s voltam. :)
Szóval nekünk már az elég lenne, ha nem a HEF -es csoda nyerne. Sőtt, az lenne a rosszban a legjobb. De minket se írj azért le, mégegyszer mondom. Még hosszú az út a játék végéig.

De azt be kell látni, hogy valamelyik Hordás klán a legesélyesebb a befutóra. Ekkora szövetségi rendszerrel szégyen is lenne, ha nem nyernék meg. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#678) BMW001 válasza fap333 (#676) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pékséget csak akkor tudsz építeni, ha a malom 25% -on, vagyis 5. szinten van. Tehát ha felépíted a pékséget is 5. szintre, pont 50% -al lesz nagyobb a búzatermelésed. ;)

(#679) fap333 válasza BMW001 (#678) üzenetére

fap333
(tag)

hogy ez mekkkkkkora átverés...

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#680) BMW001 válasza fap333 (#679) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, elsőnek én is majdnem bedőltem. :DDD

(#681) Don Davido válasza kicsitomi88 (#672) üzenetére

Don Davido
(újonc)

Bezzeg a neved kitakarod...Ne legyél nagyra magaddal te is csak egy csavar vagy a gépezetben...Azért támadtok mert tudjátok mi jobbak vagyunk és nem birnátok nyerni tisztességes versenyben...Ja és álljuk a sarat...tehát nem jött be és állni is fogjuk mert ez egy szervezett összetartó kláncsalád...BMW ahogy ők ránkronthatnak úgy rájuk is valaki más csak egyszer kelll betámadni őket és rombolni magtár raktárat akkor visszaesnek...Nagy szemétségre vall ,hogy még mást is támadnak és más meg csak a védésre koncentrál..A Natarok túl gyengék ez a gond legalább egy eszes géppel állna szemben mindenki mert így könnyű leverni ,hogy semmit nem csinál utánna meg csak védeni kell és az előző speedröl mindenki kitapasztalta mivel jönnek... :P

[ Szerkesztve ]

(#682) BMW001 válasza Don Davido (#681) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A neve rousseau a H-HEF ből. Sajnos, ez félig-meddig erről szól. :( De kíváncsi leszek, hogy mit csinálnak a PPL-PFF csodával. ;]

(#683) Don Davido válasza BMW001 (#682) üzenetére

Don Davido
(újonc)

Előbb utobb viszanyal a fagyi.. ;] Egyébként az ilyeneket nem szeretem aki ilyen nagyképű...A csatajelentésről annyit elég szopás ,hogy ennyi embert a halálba kültek a semmiért.Mé takarta ki a védőt akkor ha nem ő az?PPL-be volt ismerősöm de úgylátom kitették vagy kilépett.. :( /OFF:Msn címed küld már el privibe ha van../

[ Szerkesztve ]

(#684) BMW001 válasza Don Davido (#683) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is igazán nagyképű... Csak biztosak a dolgukban. De azt alá kell írni, hogy van is miért bizakodniuk. Azért a Hordások tényleg sokan vannak.... De úgy ahogy nekünk, nekik is beköszön valaki. ;] Husszú lesz még a game. :)

(#685) Don Davido válasza BMW001 (#684) üzenetére

Don Davido
(újonc)

Van Hordás szövetségesem ,de mind1 és az s4-en ő segített tehát jóba vagyunk én nem is álltalánositok biztos van sok rendes náluk is itt a példa ,de személyszerint kicsitomi már beképzelten irkál...Semmik én nem azt irtam természetesen félrereagálta mert én azt irtam nem értek el semmit a támadással nem azt ,hogy semmik...

[ Szerkesztve ]

(#686) BMW001 válasza Don Davido (#683) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 lehetőség van. :) Vagy vannak kémeik a klánszövetségünkben, vagy mi visszaküldtük nekik. Valszeg az első lesz az. :K Azért is Cirbivel mindig kisatírozzuk a védelmet. :P
De ne izgulj. Nálunk is vannak a HEF -ben kémek. ;)

(#687) kicsitomi88 válasza Don Davido (#685) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

ad1: Nem vagyok nagykepu :)
ad2: Soha de soha nem takartam ki a nevem., ahogy a jelentesekben is megnezhetd amiket ketszer linkeltem, harmadszorra mar nem fogom.

ad3: Magyarazd mar meg miert a semmiert mentek halalba? Nem tudsz csatajelentest ertelmezni? En leromboltam 20as szintrol 19esre a nagyraktart, Nightwing szinten, spiderv6 19esrol 14esre.

Ezzel talan elertuk, hogy biztos nem az SSF nyer.

Miert ne jatszanank tisztessegesen? Miert baj az h tamadunk? ez a jatek ERROL SZOL !!!

BMW:
De kíváncsi leszek, hogy mit csinálnak a PPL-PFF csodával. ;]

Arra en is :) ;] :P :U

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#688) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Ja amugy meg ne legyen a PPL sem biztos magaban, nem vok benne biztos, hogy nem pihen egy ilyen valahol nalunk is a szerveren, mar azt hittek nyernek:

http://travilog.org.ua/nl/7005254/4d4af175fd1df35a1f7b7452adb4c822

90 87.5 87.8 87.5

(#689) BMW001 válasza kicsitomi88 (#688) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez durva :Y :Y :Y :Y :Y :Y
Ezt, hogy csinálta??? Ekkora sereget a játék eleje óta kellett építgetnije. :Y Ez nagyon durva.... :K

Majd 600.000 a gabonafogyasztása... :Y

[ Szerkesztve ]

(#690) BMW001 válasza kicsitomi88 (#687) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Ezzel talan elertuk, hogy biztos nem az SSF nyer."

Várd ki a végét. ;] Mondjuk a mi esetünkben annyi a különbség, hogy nekünk nem kellettek eddig csatlósok ahhoz, hogy idáig eljuthassunk. Mi saját erőnkből értük el ezt, nem mint a HEF és a Horda. De abban biztosíthatlak, hogy nem a HEF -es csoda lesz elsőnek 100. szinten. ;)

És azért beszéljünk őszintén, miaután vége a játéknak, senki nem arra fog emlékezni, hogy a nyertes klán melyik szövetségbe tartozott, hanem magára a klánra és testvérklánjaira. Szóval, ha valamelyik Hordás nyer, az nem a HEF dicsősége lesz, hanem, hanem pl. az Álom klánszövetségé. ;)

[ Szerkesztve ]

(#691) kicsitomi88 válasza BMW001 (#690) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Ok :)

Mi mindent egyedul ertunk el, mindent.

Nem voltak es nem is lesznek csatlosaink, arulonk annal tobb.

90 87.5 87.8 87.5

(#692) BMW001 válasza kicsitomi88 (#691) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A CB -sek azok hova is tartoznak? És had ne írjam le, hogy milyen Hordás klánokból jöttek még támadások ránk. Nem ti voltatok egyedül, biztosíthatlak. 10 percig tartott mire végignéztem a listát.

(#693) kicsitomi88 válasza BMW001 (#692) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Mar ne haragudj, de CBs nem volt csatlos, megkerestek minket, hogy jonni akarnak meg szovi meg minden a csoda miatt majd.

Milyen H-s klanokbol jott tamadas?

10 klannal fakeltettem a csodatokat napokig, ezt nalam taktikanak hivjak es szovetsegnek.

90 87.5 87.8 87.5

(#694) BMW001 válasza kicsitomi88 (#693) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát... Nem csak fake támadások jöttek. :) Voltak nagyobb csapatok is.
A Fake támadásokról tudtam, mert láttam a levelet. :) De nem mindenki bírta ki sima fake -el. :DDD

Én úgy tudtam, hogy megfenyegettétek a CB -t. :U Valami ultimátumszerűséget kaptak.

[ Szerkesztve ]

(#695) kicsitomi88 válasza BMW001 (#694) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor rosszul tudod :)

Ja igen, vegzetbol kaptam meg tamadokat de nem sokat.

Nem ertem meg most sem mi a problemad? osszedolgozunk ezert van szovetseg.

90 87.5 87.8 87.5

(#696) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy köv. szerveren is indulsz?

(#697) BMW001 válasza kicsitomi88 (#695) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nincs problémám. :D Ez játék, erről szol.

Én már régóta nem veszem komolyan... De tanultam a hibáimból. Most is az elején nem búzás volt a főfalum, ott gyártottam támadókat. Majd inkább főfalut cseréltem és a közel 40.000 -es seregemet kinyirattam. Ez kb. még a játék közepe felé volt. És akkor olyan hülye voltam, hogy a búzás főfalumban kezdtem el egységeket gyártani, de késve, mert azt is először fel kellett építenem. :( Szóval tele vagyok nyersivel, de mégse tudom felhasználni. Pedig futná a nagy kaszárnya-nagy istálló üzemeltetésére is. :(
Szóval rendesen elszúrtam. El is ment a kedvem ezekután. De majd a köv speeden. :K

[ Szerkesztve ]

(#698) kicsitomi88 válasza BMW001 (#696) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom meg, most felajanlottak, hogy legyek MH, de nem vallaltam, igy is tul sok ido. Lehet hogy nem...

90 87.5 87.8 87.5

(#699) BMW001 válasza kicsitomi88 (#698) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt mire osztogatják? Vagy van ismeretséged?

(#700) kicsitomi88 válasza BMW001 (#699) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Egyik klantarsam MH, es skypeon szoktunk beszelni es egyszercsak megkeresett es felajanlotta, azt mondta ertek a jatekhoz ( ;] ) de vegul nem mentem bele.

pedig jo fizetes: havi 300 arany es orok plusz szamla, de idoben sokat elvett volna, ez van ;)

90 87.5 87.8 87.5

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.