Szégyen, hogy falu foglalasnal egy kemnek koszonhetoen nem nekunk sikerult, undorito.
90 87.5 87.8 87.5
Szégyen, hogy falu foglalasnal egy kemnek koszonhetoen nem nekunk sikerult, undorito.
90 87.5 87.8 87.5
Mintha nálunk nem lenne kémetek.
Azért is már nemnagyon írogatunk a fórumba, nehogy valami fontos kitudódjon. Csak a megbízható játékosok beszélik meg a fontosabb dolgokat.
Amúgy szerintem nem a kém döntött, hanem egyszerűen gyorsak voltunk. 
[ Szerkesztve ]
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!
Nem rolatok van szo, hanem egy masik klanrol, erdekesen pont akkor futott be elozetes tamadas nelkul a szenatora mikor 18 pont volt a huseg.
90 87.5 87.8 87.5
Ja, ti máshol foglaltátok a csodát? Azt hittem a HEF -esek a mi csodánkra pályáznak. Nagy botrány volt, amikor kitudódott, hogy van egy áruló köztünk.
Az úgy tényleg elég nagy gáz. Ti felörlitek a védelmet, azok meg lecsapaják a kezetekről. Gondolom egyből kapott támogatást a falu? Nem is próbáltatok viszatámadni Senátorral?
Nálunk megoldották. Ment vagy 12 szenátor, szóval biztos volt a siker.
[ Szerkesztve ]
Nem hittem el amit lattam, 4 sereg ment ra nullazni utanna, mikor odaertek a falu ures volt, mikor szenator ment akkor meg rengeteg vedo... es ez felvaltva.
undorito....
( nalunk is kb annyi ment )
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
Az szép... És melyik klán volt?
Akkor tényleg kém keze volt a dologban. Azért azt ki kellett számítania, hogy mikor érjen oda.
[ Szerkesztve ]
D W W K.
90 87.5 87.8 87.5
Hát nem valami nagy klán... Nem próbáljátok meg visszafoglalni?
500 000 vedo van bent.
90 87.5 87.8 87.5
Pfúúú... Az akkor lehetetlen... 
Nem lehetetlen ;)
90 87.5 87.8 87.5
Hát, idézőjelben lehetetlen. Oda pár nagyágyúnak el kell véreznije... Mondjuk nálatok vannak azért vannak nagyágyúk.
Huhúúú, vannak itt seregek, mi meg egy fosereget nem lottunk el az elmult ket honapban 
90 87.5 87.8 87.5
Biztos. De egy ilyen támadás azért egy pár fősereget felemésztene. 
[ Szerkesztve ]
Azert vannak, sztem 15 eleg kell hogy legyen, mindjar szimulalok 
90 87.5 87.8 87.5
Hát annyi biztos elég.
Csak a faluban lévő hősöket nem tudod szimulálni. Ugye ha védekezőre gyúrták őket, akkor már pár hős is megduplázza a védelmi értéket.
5 db 80 000es tamadosereg eleg.
90 87.5 87.8 87.5
Mondjuk 500.000 -es védő esetében 5 hős, amelyiknek 20. a védelmi bónusza, ott ugye elvileg a dupláját éri a védekező egységek ereje. De nem hiszem, hogy csak 5 hős van ott.
a hos csak a sajat gazdaja katonaira hat ;)
90 87.5 87.8 87.5
Ez biztos? Én nem úgy olvastam.
Valamelyik külföldi oldalon olvastam erről. Azért jó, ha sok hős van támogatásban. 
99%.
90 87.5 87.8 87.5
Igazad van!
Most elolvastam mégegyszer.
Megvan a falu, 20mp alatt levertunk 300 000 vedot, lekataztuk a rezit es befoglaltuk ;)
90 87.5 87.8 87.5
Most meg látom megint elvesztettétek.
Gondolom azért buktatok a támadókból.

Játszik valaki S4en?
SPQR? 
SPQR? 
mi ugyan el nem vesztettuk.
90 87.5 87.8 87.5
Bassz, az előbb még nem láttam, hogy ott lettetek volna. 

Tehát a natarokról:
A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetői szerint megfelelő erősségű szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok egy kincstérkép részeit zsákmányolhatják, majd felépíthetik a saját világ csodája nevű építményüket. Egy szerveren csak egy világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A 100. szint elérésekor a győztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.
A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erős Natar támadás éri a építő falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.
Más szerverek tapasztalatai alapján, (valószínűleg) 13 Natar várost fognak elhelyezni a térképen, melyek közül lesz egy Natar főfalu. A Natar főfalu nem foglalható el, viszont a többi nem csak, hogy foglalható, de szükséges is lesz elfoglalni tőlük falukat. Mivel látjátok, a szerveren van olyan, akinek már most majdnem 30 faluja van, illetve a hatalmas klánok nagyon nagy erőt képviselnek, elképzelhetitek, hogy micsoda erejű falukról lesz szó, ha 13 db. beleszólhat majd az egész több száz ember játékába.
A Natarok gép által irányított, nem választható nép lesznek. Nekik is fejlődniük kell majd, de mivel ők a gép játékosai, éjjel-nappal fejlődnek majd megállás nélkül. Új épületeik lesznek, mint pl. a Nagy Raktár (240 ezres kapacitással, szemben a mi 80 ezresünkkel), Nagy Magtár (240 ezres kapacitással), Sörfőzde (aki majd ilyet tud építeni, annak a falujában sokkal nehezebben lesz csökkenthető a hűség sikeres főnök/szenátor/törzsi vezető támadáskor). Kincstár (2 szerepet szolgál, egyrészt a Nataroktól elvehetők lesznek megfelelő ereklyék, amelyek nagyon nagy segítséget jelenthetnek majd birtokosaiknak: pl. van olyan amitől az épületek 5* ellenállóbbak lesznek katapult támadás ellen, van olyan amitől a kereskedők 2* annyi nyersanyagot tudnak majd szállítani, van olyan, amitől a csapatok 2* olyan gyorsak lesznek, van olyan, amitől a kémek 5* olyan jól kémlelnek, van olyan, amitől a csapatok búzafogyasztása a felére esik vissza, és másrészről vannak az építési tervek, amelyek lehetővé teszik a világcsoda építését).
Nos a Nataroktól elfoglalt falu helyén számunkra is elérhetők lesznek, ezek az új épületek, de csak akkor, ha tudunk tőlük falut foglalni.
A játék célja: felépíteni 100-as szintre a világcsodát. Ez borzasztó nehéz lesz, borzasztó sok ideig tart majd (pl. 20-as főépülettel a világcsoda 99. szintről a 100. szintre építése 27 óra 25 perc 40 másodperc lesz, összesen összeadva a 100 szint felépítése pedig szintén végig 20-as főépületet feltételezve 1221 óra 24 perc 30 másodperc-be fog telni, ha egyetlen másodperc sincs az építkezések közt), és elképzelhetetlen nyersanyagokba fog kerülni (pl. a 100. szint felépítése 978 425 fába 1 012 895 agyagba 1 059 105 vasba és 193 630 búzába fog kerülni, az összes szint felépítése összeadva pedig 34 132 025 fába 35 334 570 agyagba 36 946 490 vasba 6 754 780 búzába fog kerülni és összesen 550-es népességet ad majd a felépítőjének). Továbbá hihetetlen seregeket küldenek majd a Natarok arra a falura, ahol épül majd a világcsoda (99 szinten 27 natar támadás indul a világcsoda ellen, és mindegyike 50 ezer lovast 50 ezer gyalogost és hasonló mennyiségeket tartalmaz). Amint életbe lép a Natar törzs, új funkció lesz majd a statisztikáknál, mely mutatja, hogy hol, kinél épül világcsoda, és hányas szintre.
Tehát az elrettentő számok mellett a lényeg:
Aki a klánok, klánszövetségek közül elsőként felépíti 100-as szintre a világcsodát az nyer, és ekkor a játék véget ér, a szerver pedig újraindul. A világcsoda felépítéséhez először is építési tervet kell szerezni/ellopni a Nataroktól, de ez csak akkor működik, ha valakinek 10-es kincstára van már, mely kijelzi az ereklyék és építési tervek hollétét a Natar faluk közül, és ebből a faluból az illető sikeres normális támadással lerombolja az adott Natar falu kincstárát, legalább egy embere túléli az ütközetet, és elhozza az építési tervet. Ezek után el kell foglalni egy teljes Natar falut, ahol aztán megkezdődhet a Világcsoda építése. A Világcsoda minden 5 szintjének megépülése után (tehát 5, 10, 15…) hatalmas Natar támadások (katapultos támadások) ellen kell megvédeni a Világcsodát, amelyek, ahogy nő a világcsoda szintje, úgy erősödnek, és egyre nagyobb csapatokkal kell szembenézni, illetve a 95-ös szinttől minden egyes szint megépítése után folyamatosan jönnek már a támadások. Azt a falut, ahol valaki építi a világcsodát, nem lehet főfaluvá kinevezni.
Ezekből a számokból és adatokból el tudjátok már kicsit képzelni, hogy micsoda hihetetlen küzdelmek elé nézünk. A Natarok egységei ráadásul erősebbek lesznek a mieinknél, és valószínűleg gyorsabbak is, de adatokat erről nem fogunk tudni. A natarok csak azokat fogják támadni, akik őket megtámadták, vagy akik világcsodát építenek. Viszont kémlelni mindenkit kikémlelhetnek majd, kémjeik is sokkal erősebbek/ügyesebbek lesznek, melyek ellen szinte lehetetlen lesz védekezni, ugyanis sólymok lesznek…
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Ebbe csak az a vicc, hogy natar faluban a natarok vedelmet ket jatekos ki tudja utni.
ha kozepes sereget veszunk akkor esetleg kell 3.
90 87.5 87.8 87.5

Miért nem megy a 2-es szerver?????

Na, mostmár elmondod? 
nem mert most ideges vok mert egy bunko szetfarmolt .comon ejszaka es kinyirta 31 buzimat 
de most ramegyek
90 87.5 87.8 87.5
rousseau vagyok.
90 87.5 87.8 87.5

Sikeresen kicsináltak a 6-s szerveren. Insomania Klán... 
Melyik szerverre érdemes még reggelni?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
s7.travian.com
90 87.5 87.8 87.5

1-s szervert kezdtem el.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Na, akkor most már ezt is tudom. 

Elvileg most ez tart a legtovább ugye?
megtamadlak
90 87.5 87.8 87.5

Ph!-s klán van?

???
De miért csak lóval jössz? 
Megjegyzem te se azt a taktikát követed, hogy búzásfalu az főfalu, és kis faluban gyártod az egységeidet. 
Valoban nem de nem azert mert bort iszok es vizet predikalok, hanem mert ezt a reget ugy vettem at, hogy mar be voltak 2oran belul foglalva ezek a faluk. 
A kinti 15 buzasommal meg nem is foglalkozom, 8 ora oda az ut.
[ Szerkesztve ]
90 87.5 87.8 87.5
Értem!
Az már tényleg nagyon messze van. 

hali
fontos kérdésem lenne, nemsoká meglesz a 10. szintű hősházam, és hozzá egy hős ugye már vagyon... elvileg így most tudok kapcsolni magamhoz területet, mellettem van egy sima négyzet, nem elhagyott völgy, nem írja rá hogy lennének ott állatok... ezt magamhoz tudom kapcsolni? hogyan? mi kell hozzá? úgy fog kinézni mintha két falum lenne vagy azt csak telepessel lehet megcsinálni? előre is köszi a kistájékoztatást... 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Szia
Az oazis azt onnan ismered fel, hogy a terkepen egy buzamezot, erdot, sziklakat latsz es rakattintva nem egy hasonlo kep jelenik meg mint a faludnal(nyersanyagtermelok) hanem pl egy fa-buzanal http://img.travian.org/temp/t3_3.jpg.
Ha megvan a 10es szintu hosok haza, akkor par rablo tamadassal nyirj ki minden allatot, sok egyseg kell hozza, elotte nez szimulatorba meg. Aztan a hossel meg melle meg 100 egyseggel menj rabloval a megtisztitott oazisra es hozzad kapcsolodik.
90 87.5 87.8 87.5

na erre kíváncsi leszek... 
köszönöm az infot 
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Hy!
Mi történt a HEF -el?
Mert elég rendesen kiváltak tagok...