van valaki új 3.-as szerveren?
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

van valaki új 3.-as szerveren?
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose
jah cskha naponta 4x fosztanak ki akkor miből is épitkezel?

Rejtekhelyet nem fosztanak. Onnan meg már ellehet kezdeni fejlődni. Én először csináltam egy erős gazdaságot, sokan támadtak, de csak azt támadnak aki hagyja magát.
Ugyanis csak 1x sikerült durvábban kifosztani, ezért inkább békén hagynak úgyse tudnak lehúzni.
Munkám gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre
Szia
Én fenn vagyok
(Észak-Kelet)
BANZAII

Visszatérve az eredeti témára, ha valakinek még esetleg kell helyettes,megunta és nem kell neki a faluja,stb. AZ bátran szóljon nekem ,mert eléggé ráérek mostanság meg a napi 4-5 infóórán is van időm gondozni a falut.
Nem vagyok annyira kezdő, kb 1 hónapja játszom az s1-en és 5-6 napja az újonan elindúlt s3-on 
Főleg támadó játékot játszom, de nem vagyok agresszív, szinte bárkivel kötök MNT-t,szövetséget,stb, ha nem úgy úgy kezdi, hogy k.rva any.ád ne támadj...
BANZAII

Huh, ha mindenki visszatámadna legalább egyszer, akit megtámadtam, akkor komoly gondban lennék. 
Nem sokan szeretnek a környékemen. 
De fejlődni muszáj és ahoz rabolni kell
![;]](/dl/s/v1.gif)
Munkám gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre

miért nem csinálunk egy Prohardver klánt a 2es szerveren? vagy nem vagyunk olyan sokan?
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Hali!
Én 1es szeron vagyok, 430 népességgel, és egy viszonylag nagy klánban.
Aki akar csatlakozni szoljon, szivesen bevesszük és segitünk is ha támadják 
a klán neve OoG
én nevem: Minority

szia!
én sajnos pont az 1esen nem vagyok a 2 és 3 igen

Értem :/
Ha essetleg leszel szolj, beveszlek 

Nem hiszem, hogy túl sokan lennénk. Amúgy meg én pl. egy elég erős klánban (DeNar) vagyok, tehát nem szívesen lépnék ki
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
hello sztetek hogy érdemesebb fejleszteni?
Fa Agyag Vas Búza az összeset 1 esre, v 1-et 1-et fel 3-.....nem tom meddig lehet ,-ig ?
Qdak Faluja 
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

ez mindig attól függ milyen periódusában vagy a fejlődésnék.
én azt tapasztaltam amikor a nyersanyaglelőhelyeket fejlesztettem akkor agyagból kellett több amikor hadsereget épitettem fából és vasból. ezt látod te is mi mibe kerül tehát tudsz kalkulálni miből kell majd több.
kereskedj! fejleszd a piacod, hogy a kereskedőiddel bizniszelj igy amiből több van el tudod cserélni olyanra amiből kevés van.
jó játékot 
melyik szerveren vagy? 
3 szerver, most kezdtem csak age of empire tapasztalatom van
, asszem kereskedni még nem tudok v csak nem találom.
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Én spec ugy csináltam hogy egy 1 bányát kiszemeltem és azt tuningoltam...
De rájöttem hogy ha 1 szintre nyomom mindet ugy gyorsabb 
oks, na erre voltam kiváncsi, köszi

Vki jaccik a speed szerveren?
A Youtube-n neztetek videokat a vegerol?
Natar faj erkezese utan kell epiteni egy vilagcsodat (Wonder), aminek darabjait elobb toluk kell elszedni, nyilvan nem fogjak hagyni, es a hadsereguk is joval erosebb egysegekbol all, mint a romai/gall/german fajok katonai
Ezt a izet kell level 100-g felepiteni. A Natar-k ezert jutalmul minden 5. szint utan, de a 95. szint utan mar szintenkent megtamadjak az azt epito falut, meg a tobbi jatekos/klan is tamadhat, hiszen aki megepiti az a jatekos/klan nyeri egyedul a jatekot. Na mar most az egyik videon a 99. szintnel ~4(negy) millio
katona van a faluban, ennyi maradt...mennyi volt?
Az embernek 148(!) faluja van, ami mind tapolja a fofalut buzaval, hogy ne haljanak ehen a katonak....teccikerteni? Meg 153db erkezo tamadas van a kepen, igaz van legalabb ennyi erkezo tamogatas is
A jelentesek kozott lapozgatva lehet latni, hogy voltak ijen tamadasok, hogy jon vmi Natar vagy lehet emberi jatekostol egy tamadas, de ijen szereny 250-300k katonaval, van benne 1600 katapult is, es mind megpusztul...
hobizoli
[Szerkesztve]
powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

[link]
hobizoli

Én nyomultam rajta 6 hétig, két hete adtam át. Én 6 hét alatt feljöttem a 420-adik helyre, az új tulaj már a 700-adik helyen jár.
A gyorsjáték szopás. 4-6 óránként rá kell pislantani, délutáni szörfözéskor taszkban nyitva hagyni, vagy lemaradsz. Csak olyan emberek jutnak előre, akiknek nincs életük. És ott van még a fizetettt csalás, aminek hála azok, akiknek nincs élete, de van elqrnivaló néhánytizezer forintja havonta, egy nap alatt olyan szintre emel egy várost, amihez az általam említett módon egy hónap kéne. Aztán ott vannak a játékosok akikből előjön a valós énjük. Azaz a többsége ember x@rt se ér, trehány, ostoba, a becsület és hűség nem jelent semmit számukra. A fair play sem a játékszabályban, a sem a játékosok közt nem dívik.
A speeden így meg nem is csoda, hogy életmenetes, "pénzbefektetős", becsavarodott pannon-vezérek uralják a terepet...
Utánam a kondenzcsik!

Hüüüü az anyukáját ott pörög minden.Biztos nem függő.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Én játszok a speeden és jó haladok arany nélkül becsületesen.. 

Nem is beszélve arrol hogy átláthatatlan minden már annyi faluja meg katonája van .. 

Én is játszok az s1-en 2 falum van már+elég nagy klánba vagyok.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Mi a neved a speeden?Gondolom a magyar szerveröl beszélsz. 

aha magyar s1 szerver M2R32 a falum neve.

Nem rossz
én inkább a speed3x-en vagyok fejlett..Az s1-en eddig mindig gyalultak eddig mostmá elkezdtem fejlödni..
Engem kb 30 támadás ért.
0 zsákmány...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Úgy látom, hogy én eddig szerencsés voltam. Másfél hónapja vagyok a S2-n, és csak egy farm támadott vissza, kicsi sereggel, amúgy megúsztam. Ezek szerint jó helyre tett le a program 
Bár mostanában az új, potenciális farmom nem adja magát könnyen, de legalább a buzogányosaim harcolnak kicsit 
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
Én sem tartom jó ötletnek ezt fizzes és +25%,stb ,DE még mindig jobb mintha tele lenne raklámmal és mint tudjuk nekeik is meg kell élni valamiből 
Én most s3-on kezdtem nemrég ,e fenn vagyok még s1-en is ,de azért reggeltem s3-ra mert s1-en esélyem sincs beérni azokat akik már a reggelésemnél több 10K lakosságnál járnak.
BANZAII
Szintén S1-en kezdtem... Haladok is szépen, de S3-ra is regeltem.
Ott már az S1-en szerzett tapasztalataimmal próbálok érvényesülni.
A fizetős meg tényleg fszság. Én azt mondom, hogy legyen inkább reklám, mint, hogy előnye pár apuci kedvencénél...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Vagy talán szedjenek be mindenkitől napi 5-10 forintot. Az senkit sem vágna falhoz. De a pluszozás, enyhén unfair a csoróbbakkal szemben. Legalább a szájbertérben maradhatna az emberek egyenlőségének illuziója...
Az apuci kedvence tézis meg nem müxik, mivel tapasztalatom szerint nem jellemző, hogy gyerekfejjel akár pluszozva is képesek lennének boldogulni/a 18 alatti tagok többsége igazi teher volt a klánban, az ellenség hozzájuk képest semmiség volt/.
Utánam a kondenzcsik!

És gondold el, hogy még fizet is ezért! Éppeszű ember főmunkában pénzért sem válalná ezt a hajtást!
Utánam a kondenzcsik!

Hát én most háboruzok egy gyerekkel, egész seregét rámküldte...
Amugy most 950+ a népességem S1 szeron 
OoG klánba vagyok, rengeteg a szövink meg az MNT-nk^^
Aki felakar keresni essetleg , Minority néven megtalál vagy falum neve: Justice X-1
hello miért van az h csinalok buzoganyost mire masnap visza megyek 8 bol van 1 v egysem ?
Üdvözletem a kollégáknak!
General Habib faluja a rezidenciám.
-172 -176-os koordinátáknál leledzem. Van valami a szomszédságomban
''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''
A lényeg a szerver: S1
''In blackest day or brightest night, watermelon, canaloupe, yadda-e-yadda, erm... superstitious and cowardly lot, with liberty and justice for all!''
2 lehetőség van:
-éhen haltak
-valaki kiírtotta őket
S1-en csináltam egy klánt: PH! 
(200|151) koordinátán találtok...
kaja van
de nem irt tamadast
Szlovák speed rulez
Meg a magyar is 
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589
ha v kinek kell a falum szoljon átlag 3. ra van fejlesztve
privi ment
S4-esre regeljetek É-K-re!
Ott gyülekeznek a PH-sok!
Regeljetek S4-en északkeletre!
Jól jönne egy pár ember a klánhoz...

Kedves Travian játékos,
mélyen az éjszakába nyúlva dolgoztak szorgalmasan a PPL VILÁGCSODA! metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 14:53-kor, beépítette az utolsó követ egy dolgozó, a leghatalmasabb és egyben a legimpozánsabb építménybe amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.
Szövetségeseivel és a PPL-AI klánnal együtt megépítette Nimo226, több millió egység nyersanyag felhasználásával, valamint több millió bátor védő segítségével, elsőként ezt az építményt és ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztese, bevonul a történelembe.
Ezen napok végén Tsabu került a legnagyobb birodalmak élére, őt Retroboy majd Mr. Rp követi a sorban.
Mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére Slade , és mint a világ csodájának építője Nimo226 kerül be a történelemkönyvekbe, szövetségeseinek hála legendás védőként válik felejthetetlenné.
Mi, a Travian csapat, szeretnénk megköszönni hűségetek Nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsőkig. .
Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.
Üdvözlettel
A Ti Travian Csapatotok
hobizoli
[ Szerkesztve ]