Örülj neki, legalább a katonáid megmaradtak 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
IT café témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Illidan
(tag)

AMD Power
(Jómunkásember)
Nem úgy mint most. Nagy csata volt. Én támadtam. 7 légióssal egy falut ahol 15 buzogányos volt. Én győztem. Bár 4 emberem meghalt. De neki meg 7 + zsákmányoltam. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Depose
(lelkes újonc)
Mi a külömbség a normál ill. a rablótámadás között??? (lehet hogy már volt).. 

AMD Power
(Jómunkásember)
Erre én is kiváncsi lennék.. 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

macilaci78
(PH! addikt)
Normál támadásnál érvényesül a támadott falu csapdája, míg rablásnál a fosztó sereg védője kevésbbé érvényesül, több is elhullhat, de nem az összes. Ezért van, hogy sitterként nem tudsz normál támadást indítani, mert ott veszhet minden.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Milyen menő... S4-en az egyik top klán vezetőjének accountját feltörték, kiraktak mindenkit a klánból elküldték az összes egységét megtámadni egy előre bevédett falut, a maradékot pedig a saját szövetségeseire... az ilyeneket állítanám falhoz, szánalmas dögök... 
szerk: aláírásomban lévő linknél elérhető egy rövid ismertető a készülő játékunkról 
[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

slayer006
(PH! addikt)
sziasztok
a falut körbevevő falnak mekkora jelentősége van?
ill. mekkorára érdemes fejleszteni??
[ Szerkesztve ]
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

kagyula
(fanatikus tag)
Minden nemzetnél más védelmi értékekkel bír a fal. A védekező sereged erejét tudja megnövelni. Inkább a játék vége felé lesz szerepe.
A gallok fala.
Legyen minden, sokszor.

slayer006
(PH! addikt)
thx
én azt hittem ,hogy a katapult/faltörő kos ellen ér igazán v.mit
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

AMD Power
(Jómunkásember)
Egy kérdés. Szeretnék alapítani egy Klánt. Mi ennek az előnye illetve hátránya rám nézve!?
Hátrány annyi, hogy ugyebár fejleszteni kell a követségedet (1 szint - 3 ember). Ha szeretsz és tudsz szervezni, vezetni, valamint játékosokat szerezni akkor megfontolandó 
Rabló támadás:
A katonák célja, hogy nyersit szerezzenek. Kevés harc = Kevés áldozat
Normál tamádás:
A katonák célja, hogy a lehető legtöbb ellenséget kivégezék. A kissebb sereg teljesen elpusztul! Továbbá a hősök CSAK normál támadáskor fejlődnek!
Oázisok esetében lehet rabolni is, de elfoglalni csak normal tamadással!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

AMD Power
(Jómunkásember)
Az oázisok ,hogy vannak jelölve a térképen?
Olvasd előbb végig az ismertetőt... Nézz bele a forum.tavian.hu -ba és utána kérdezz!
Egyébkéntazok a koordináták a térképen, amik nem üresek, de nem is falu van ott!
Fa, búza, bánya esetleg tó látható a képen és vadálatok őrzik!
Minden oázis a képén látható anyagbúl növeli meg a termelést. Részletek a megfelelő topikban: Mire jók az Oázisok?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

AMD Power
(Jómunkásember)
Megvan. Mellettem is van pont egy.

Depose
(lelkes újonc)
Ebben a játékban van valamilyen határ, hogy egy nap v.kit hányszor
lehet támadni?? 
nincs
Hello
S2, -56 -188, kéne segítség. 
"Csak úgy mondom"
Milyen segítség?
védelem?
Aha, írtam választ.
"Csak úgy mondom"
Kösz srácok. 
"Csak úgy mondom"

macilaci78
(PH! addikt)
Hogyan lehet egy oázist "elszeretni" a gazdájától?
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Asszem csak "diplomácia" úton. Szóval sokat támadgatod és akkor lehet feladja.
"Csak úgy mondom"
http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556
Legalul megtalálod. 

RexpecT
(PH! addikt)
Nah skacok lenne egy pár kérdésem:
Van egy főfalum meg egy kisebb falum,Hősök Háza lev 10 tehát elvileg tudnék elfoglalni oázist.Odamegyek kiirtom az "állatkertet",de aztán nemtörténik semmi.Elhagyatott völgy felderítése/Rablótámadás látszik csak.Kérdés:hogy tudom elfoglalni az oázist
.
Másik kérdésem:
Ha van egy erősebb falu és szeretném a katonáimat egyesített erővel küldeni akkor először támogatást kell küldenem egyik falumból a másikba és ezután egyszerrre tudom őket elküldeni?
Walter White is Bad*ss!!
Hy
Csak a 7x7-es területen belül foglalhatsz el ozáist.
Támogatást továbbküldeni még így se lehet.
"Csak úgy mondom"

Depose
(lelkes újonc)
Sziasztok!
http://wiki.tribalwars.net
Ezt ismeri valaki??

macilaci78
(PH! addikt)
Jaja, az adott katona csak a gyártó faluból indítható támadásra, ahova támogatásként küldöd, ott csak védekezni tud. A hős az egyetlen egység, ami a vendéglátó faluból is vezényelhető.

RexpecT
(PH! addikt)
Köszi a válaszokat
.
Walter White is Bad*ss!!

AMD Power
(Jómunkásember)
Hőst mennyire van értelme csinálni?
[ Szerkesztve ]
Nagyon. Ha jól emlékszem, római vagy akkor Eq. Imperatorisból érdemes csinálni, mert minden nagyobb sereg mellé odacsaphatod anélkül, hogy lassítaná őket
(germánnál nem tudom, galloknál teuton villámból van most nekem).
Mindegy egység megölése után kap valamennyi tapasztalatot és adhatsz neki különböző bónuszokat (ld. http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=450)
[ Szerkesztve ]

macilaci78
(PH! addikt)
Mennyire akarsz oázist foglalni? Vagy mondjuk egy adott faluban az ott tartózkodó valamennyi egység támadó és védő értékét százalékosan növelni?
Jaja, a hős statisztikái kellemes mértékben befolyásolhatóak, de a sebessége állandó, ezért célszerű az adott nép leggyorsabbjából válogatni.
Döntsd el, hogy védő, vagy támadó hőst szeretnél. Pl Én gallal vagyok, Theutan villámból van a hősöm, ez alapjáraton egy támadó egység, nem fogok belőle védő hőst csinálni, mint ahogyan egy Druida lovagból sem támadót.Ugyanis a fegyver és páncélkovács szintek is hozzá jönnek (?). 
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Nekem ez a hő most egy Légiósból lett.

macilaci78
(PH! addikt)
Lassú. 

konrad
(fanatikus tag)
Rablótámadásnál valamit nem értek. Kiírja az érkezést hogy 12 perc mellette meg elkezd valamit számolni. Nálam már több mint 9 óránál jár... És máshova nem mennek az egységek.
Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

Depose
(lelkes újonc)
Ezt már én is megszívtam régebben..
2x kell leokézni ha elküldöd fosztogatni az embereid... 
Mondjuk, én az 9 órát nem vártam..

konrad
(fanatikus tag)
Közben kifosztottak és legyilkólták, megerőszakolták az összes buzimat
.
Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

konrad
(fanatikus tag)
Na így már ok, elkűldtem 3 buzit fosztogatni.

macilaci78
(PH! addikt)
S3-on 4 phalanx-szal kezdtem. 

RexpecT
(PH! addikt)
Az előbb egy kis szerver leállás volt, német nyelven irta ki hogy mit kell csinálni
.
[ Szerkesztve ]
Walter White is Bad*ss!!
Nyirasd ki valahol és csinálj másból
Az elején még nem kár érte 

AMD Power
(Jómunkásember)
Szerintem is az lesz. De egyenlőre jó ,hogy van. 

Weil
(újonc)
Sziasztok aki nem ért valamit az csak nézen ide fel és megtud mindent amit akar
Ne bntsd a kisebet

Weil
(újonc)
bocsi mellé irtam a most kattints ide
Ne bntsd a kisebet

Snoop-y
(senior tag)
Kezd a tököm telelenni. Az istennyiláért nem tudják normálisan üzemeltetni ezt a kalap szamóca vasat alatta.30 ezer felhasználóra van kalibrálva most meg vagyunk rajta 3 és félezren és 3/4-ed órája torlódás van. Lehet hagyom a frászba az egészet és megyek külföldre játszani...
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Snoop-y
(senior tag)
Na ez aztán végképp lol:
"lehetöleg NE indítsatok újabb katonákat, építkezéseket."
Mert majd más sem indít és nem fejlődik amíg én kímélem a szervert

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

fap333
(tag)
Te melyik szerveren játszol? A 6-oson én is láttam a bejelentkezésnél, de eddig semmit nem tapasztaltam belőle. (kop-kop-kopp)
''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

macilaci78
(PH! addikt)
A speeden is ugyanez van.
Egy építkezés a frissen alapított falumban dupla addig tart, mint normál esetben, ennyit késik a szerver.
És ez már délután 4-től éjfél, egyig érezhető.
350 kémmel dolgozom egy falura 5-5 kémet küldök ki egy óra alatt, reggel meg ennek nyomán küldöm ki a seregem 20 perc alatt. Mire beérek dolgozni, a fele jelentés megvan, a közeli falvak le is rótták kegyeletüket.