2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#301) Illidan válasza AMD Power (#300) üzenetére

Illidan
(tag)

Örülj neki, legalább a katonáid megmaradtak :D

(#302) AMD Power válasza Illidan (#301) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nem úgy mint most. Nagy csata volt. Én támadtam. 7 légióssal egy falut ahol 15 buzogányos volt. Én győztem. Bár 4 emberem meghalt. De neki meg 7 + zsákmányoltam. :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#303) Depose

Depose
(lelkes újonc)

Mi a külömbség a normál ill. a rablótámadás között??? (lehet hogy már volt).. :DDD

(#304) AMD Power válasza Depose (#303) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Erre én is kiváncsi lennék.. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#305) macilaci78 válasza Depose (#303) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Normál támadásnál érvényesül a támadott falu csapdája, míg rablásnál a fosztó sereg védője kevésbbé érvényesül, több is elhullhat, de nem az összes. Ezért van, hogy sitterként nem tudsz normál támadást indítani, mert ott veszhet minden.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#306) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen menő... S4-en az egyik top klán vezetőjének accountját feltörték, kiraktak mindenkit a klánból elküldték az összes egységét megtámadni egy előre bevédett falut, a maradékot pedig a saját szövetségeseire... az ilyeneket állítanám falhoz, szánalmas dögök... :(((

szerk: aláírásomban lévő linknél elérhető egy rövid ismertető a készülő játékunkról :D

[ Szerkesztve ]

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#307) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

sziasztok

a falut körbevevő falnak mekkora jelentősége van?
ill. mekkorára érdemes fejleszteni??

[ Szerkesztve ]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#308) kagyula válasza slayer006 (#307) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Minden nemzetnél más védelmi értékekkel bír a fal. A védekező sereged erejét tudja megnövelni. Inkább a játék vége felé lesz szerepe.
A gallok fala.

Legyen minden, sokszor.

(#309) slayer006 válasza kagyula (#308) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

thx

én azt hittem ,hogy a katapult/faltörő kos ellen ér igazán v.mit

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#310) Screammm válasza slayer006 (#307) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Van jelentősége, szép kis plusz védelmet ad. A katapultok ellen a Kőfaragó jelent plusz védelmet, azonban kizárólag a főfaluban építhető.

Linkelem a római és a germán fal által adott bónuszt is:
római
germán

üdv,
n

(#311) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Egy kérdés. Szeretnék alapítani egy Klánt. Mi ennek az előnye illetve hátránya rám nézve!?

(#312) Screammm válasza AMD Power (#311) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Hátrány annyi, hogy ugyebár fejleszteni kell a követségedet (1 szint - 3 ember). Ha szeretsz és tudsz szervezni, vezetni, valamint játékosokat szerezni akkor megfontolandó :)

(#313) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Rabló támadás:
A katonák célja, hogy nyersit szerezzenek. Kevés harc = Kevés áldozat

Normál tamádás:
A katonák célja, hogy a lehető legtöbb ellenséget kivégezék. A kissebb sereg teljesen elpusztul! Továbbá a hősök CSAK normál támadáskor fejlődnek!

Oázisok esetében lehet rabolni is, de elfoglalni csak normal tamadással!

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#314) AMD Power válasza Oly (#313) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az oázisok ,hogy vannak jelölve a térképen?

(#315) Oly válasza AMD Power (#314) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Olvasd előbb végig az ismertetőt... Nézz bele a forum.tavian.hu -ba és utána kérdezz!

Egyébkéntazok a koordináták a térképen, amik nem üresek, de nem is falu van ott!
Fa, búza, bánya esetleg tó látható a képen és vadálatok őrzik!

Minden oázis a képén látható anyagbúl növeli meg a termelést. Részletek a megfelelő topikban: Mire jók az Oázisok?

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#316) AMD Power válasza Oly (#315) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Megvan. Mellettem is van pont egy.

(#317) Depose

Depose
(lelkes újonc)

Ebben a játékban van valamilyen határ, hogy egy nap v.kit hányszor
lehet támadni?? :D

(#318) Screammm válasza Depose (#317) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

nincs

(#319) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
S2, -56 -188, kéne segítség. :O

"Csak úgy mondom"

(#320) Oly válasza Csapi007 (#319) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen segítség?
védelem?

(#321) Csapi007 válasza Oly (#320) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha, írtam választ.

"Csak úgy mondom"

(#322) Csapi007 válasza Csapi007 (#321) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz srácok. :R

"Csak úgy mondom"

(#323) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Hogyan lehet egy oázist "elszeretni" a gazdájától?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#324) Csapi007 válasza macilaci78 (#323) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Asszem csak "diplomácia" úton. Szóval sokat támadgatod és akkor lehet feladja.

"Csak úgy mondom"

(#325) Screammm válasza macilaci78 (#323) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556

Legalul megtalálod. :)

(#326) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Nah skacok lenne egy pár kérdésem:
Van egy főfalum meg egy kisebb falum,Hősök Háza lev 10 tehát elvileg tudnék elfoglalni oázist.Odamegyek kiirtom az "állatkertet",de aztán nemtörténik semmi.Elhagyatott völgy felderítése/Rablótámadás látszik csak.Kérdés:hogy tudom elfoglalni az oázist :U.
Másik kérdésem:
Ha van egy erősebb falu és szeretném a katonáimat egyesített erővel küldeni akkor először támogatást kell küldenem egyik falumból a másikba és ezután egyszerrre tudom őket elküldeni?

Walter White is Bad*ss!!

(#327) Csapi007 válasza RexpecT (#326) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Csak a 7x7-es területen belül foglalhatsz el ozáist.
Támogatást továbbküldeni még így se lehet.

"Csak úgy mondom"

(#328) Depose

Depose
(lelkes újonc)

Sziasztok!

http://wiki.tribalwars.net

Ezt ismeri valaki??

(#329) macilaci78 válasza RexpecT (#326) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Jaja, az adott katona csak a gyártó faluból indítható támadásra, ahova támogatásként küldöd, ott csak védekezni tud. A hős az egyetlen egység, ami a vendéglátó faluból is vezényelhető.

(#330) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Köszi a válaszokat :R .

Walter White is Bad*ss!!

(#331) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hőst mennyire van értelme csinálni?

[ Szerkesztve ]

(#332) Screammm válasza AMD Power (#331) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon. Ha jól emlékszem, római vagy akkor Eq. Imperatorisból érdemes csinálni, mert minden nagyobb sereg mellé odacsaphatod anélkül, hogy lassítaná őket :) (germánnál nem tudom, galloknál teuton villámból van most nekem).

Mindegy egység megölése után kap valamennyi tapasztalatot és adhatsz neki különböző bónuszokat (ld. http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=450)

[ Szerkesztve ]

(#333) macilaci78 válasza AMD Power (#331) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mennyire akarsz oázist foglalni? Vagy mondjuk egy adott faluban az ott tartózkodó valamennyi egység támadó és védő értékét százalékosan növelni?

Jaja, a hős statisztikái kellemes mértékben befolyásolhatóak, de a sebessége állandó, ezért célszerű az adott nép leggyorsabbjából válogatni.
Döntsd el, hogy védő, vagy támadó hőst szeretnél. Pl Én gallal vagyok, Theutan villámból van a hősöm, ez alapjáraton egy támadó egység, nem fogok belőle védő hőst csinálni, mint ahogyan egy Druida lovagból sem támadót.Ugyanis a fegyver és páncélkovács szintek is hozzá jönnek (?). :D

[ Szerkesztve ]

(#334) AMD Power válasza macilaci78 (#333) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem ez a hő most egy Légiósból lett.

(#335) macilaci78 válasza AMD Power (#334) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Lassú. :(

(#336) konrad

konrad
(fanatikus tag)

Rablótámadásnál valamit nem értek. Kiírja az érkezést hogy 12 perc mellette meg elkezd valamit számolni. Nálam már több mint 9 óránál jár... És máshova nem mennek az egységek.

Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#337) Depose válasza konrad (#336) üzenetére

Depose
(lelkes újonc)

Ezt már én is megszívtam régebben.. :DDD :DDD
2x kell leokézni ha elküldöd fosztogatni az embereid... :D

Mondjuk, én az 9 órát nem vártam.. :DDD :DDD :DDD

(#338) konrad válasza Depose (#337) üzenetére

konrad
(fanatikus tag)

Közben kifosztottak és legyilkólták, megerőszakolták az összes buzimat :D.

Búcsúbeszéd a villanyszerelők főnökének temetéséről: - Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

(#339) konrad válasza Depose (#337) üzenetére

konrad
(fanatikus tag)

Na így már ok, elkűldtem 3 buzit fosztogatni.

(#340) macilaci78 válasza konrad (#339) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

S3-on 4 phalanx-szal kezdtem. :DDD

(#341) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Az előbb egy kis szerver leállás volt, német nyelven irta ki hogy mit kell csinálni :D.

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#342) Screammm válasza AMD Power (#334) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Nyirasd ki valahol és csinálj másból :) Az elején még nem kár érte ;)

(#343) AMD Power válasza Screammm (#342) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Szerintem is az lesz. De egyenlőre jó ,hogy van. :B

(#344) Weil

Weil
(újonc)

Sziasztok aki nem ért valamit az csak nézen ide fel és megtud mindent amit akar

Ne bntsd a kisebet

(#345) Weil

Weil
(újonc)

bocsi mellé irtam a most kattints ide

Ne bntsd a kisebet

(#346) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

Kezd a tököm telelenni. Az istennyiláért nem tudják normálisan üzemeltetni ezt a kalap szamóca vasat alatta.30 ezer felhasználóra van kalibrálva most meg vagyunk rajta 3 és félezren és 3/4-ed órája torlódás van. Lehet hagyom a frászba az egészet és megyek külföldre játszani...

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#347) Snoop-y válasza Snoop-y (#346) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Na ez aztán végképp lol:

"lehetöleg NE indítsatok újabb katonákat, építkezéseket."

Mert majd más sem indít és nem fejlődik amíg én kímélem a szervert :C :C

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#348) fap333 válasza Snoop-y (#347) üzenetére

fap333
(tag)

Te melyik szerveren játszol? A 6-oson én is láttam a bejelentkezésnél, de eddig semmit nem tapasztaltam belőle. (kop-kop-kopp)

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#349) macilaci78 válasza fap333 (#348) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A speeden is ugyanez van.
Egy építkezés a frissen alapított falumban dupla addig tart, mint normál esetben, ennyit késik a szerver. :((( És ez már délután 4-től éjfél, egyig érezhető. :(
350 kémmel dolgozom egy falura 5-5 kémet küldök ki egy óra alatt, reggel meg ennek nyomán küldöm ki a seregem 20 perc alatt. Mire beérek dolgozni, a fele jelentés megvan, a közeli falvak le is rótták kegyeletüket.

(#350) Alukard

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

Pontosabban jószerivel csak a speeden van ez... s1en kb 2x futottam bele ebbe, de tartott 2 percig azt kész... viszont csak azt nem értem, hogy az előző speed után mérnem raktak alá nagyobb vasat?

http://blackworks.org

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.