2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#201) fap333 válasza macilaci78 (#200) üzenetére

fap333
(tag)

Egyszerű a képlet: regisztrálunk az új szerveren, és kb egy helyre kérjük magunkat pl észak-keletre. Valaki épít egy 3-as szintű követséget, és alapít egy klánt. Ha vagyunk elegen és valakinek van elég türelme az ellenörzéshez, akkor akár színtiszta PH!-s klán is lehet.
bocsi Snoop-y válaszoltam helyetted

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#202) PazsitZ válasza Snoop-y (#197) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Bár néha bőven elégnek érzem az s2-es regemet. Egy ph-s klán reményében szivesen kezdenék egy új szerveren :K

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#203) Snoop-y válasza fap333 (#201) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Ezt megfejelném annyival, hogy egy kiválasztott ember beregel ( annak a meghívójával regel mindenki ) mikor a többiek elérik a 2xx darab embert minden ember után jár 20 arany amivel lehet gyorsítani a klán fejlődését is.

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#204) fap333 válasza Snoop-y (#203) üzenetére

fap333
(tag)

Én ebbe a plusz dologba még nem igazán néztem bele, de nagyon szimpatikusnak tűnik. Most néztem meg, 75 ember után jár a plusz 20 arany.
Akkor már csak azt kell eldönteni, hogy ki válallja eme nemes feladatok tárházát.

(#205) macilaci78 válasza fap333 (#201) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Reggeltem, igyekszem pontosan beadni az aktivációs kódot. :D

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#206) kagyula válasza macilaci78 (#205) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Én is kérek meghívót, beregelnék, valamint az égtájat, hogy merrefelé.

Legyen minden, sokszor.

(#207) fap333 válasza kagyula (#206) üzenetére

fap333
(tag)

Következő a tényállás: meghívót majd csak a szerver indulása után lehet küldeni, úgyhogy addig lehetőleg NE regisztráljatok.
Én szívesen elvállalnám, hogy majd az indulás napján reggel szétküldöm a meghívókat, de annak az a háránya, hogy én kapnám a +20 aranyakat és nem vagyok meggyőződve arról, hogy nálam lenne a legjobb helyen 3 heti játék után. Inkább bíznám tapasztaltabb játékosra.

(#208) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

Macilac merre vagy? majd írd meg mindenképpen. illetve meg kéne határozni milyen népek legyenek a klánban ( pl a kajatermelő egységek lehetnek gallok mert jól védekeznek plussz nagy raktáruk van ) legyen pár germán ember akik végigrabolják a környéket :))

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#209) fap333

fap333
(tag)

Nekem a gallok tetszettek az 5ös szerveren, szóval én majd azzal lennék ha nincs ellene kifogás.
Egyenlőre még nem regisztráltam, majd várnék valakitől egy meghívót az e-mailemre (alásd adataim) lehetőleg minél hamarabb. Majd mindenképpen írjátok meg azt is, hogy hova kérjem magam.

(#210) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

É-K-re reggelek gall nemzetséggel, küldök koordinátákat és meghívót.
Ráállhatok a követség 20-ra, ehhez mért raktárra, de ez a sereg és rosszabb esetben a nyersanyagtermelésem rovására mehet, ebben fogom kérni a segítségeteket.
Ennek előnye túl azon, hogy mindenki engem tápol, hogy pik-pak meglesz a 20-as követség, hamar lehetünk nagy klán, 60 faluból egyetlen egyet tápolni már nem olyan nagy teher. Ha meglesz a 20-as követség, ráállok én is az ez meg azokra.
Na, mék aludni, korán kelek. :D

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#211) macilaci78 válasza macilaci78 (#210) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

[B][U]

Mackóland (10|38)
Nép: Gall
Klán:
Tulajdonos: Medve László
Népesség: 2

[/U][/B]

Annyit segítsetek, hogyan küldök meghívót? :DDD Még nem jöttem rá. :P

[ Szerkesztve ]

(#212) kicsitomi88 válasza Snoop-y (#208) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Tobb nyersit termel a gall mint a tobbiek???

90 87.5 87.8 87.5

(#213) Snoop-y válasza kicsitomi88 (#212) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Nem , csak katonák nélkül is jól lehet védeni az ócsó csapdákkal.

(#214) macilaci78 válasza Snoop-y (#213) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

És a rejtekhelye is plusszos. ;]

(#215) Snoop-y válasza macilaci78 (#214) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Gyertek sokan jól :)

legoland PH! (1|69)
Nép: Germán
Klán:
Tulajdonos: snoop-y
Népesség: 15

(#216) fap333

fap333
(tag)

Szeretnék kérni valakitől egy REF-linket. Bal oldalt Travian Plusz, majd felül aranyszerzés és ott lesz majd megadva. E-mail címem az adataimnál, az első ember nyer :)

(#217) Snoop-y válasza fap333 (#216) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

ph klán ref linkje:

http://www.travian.hu/?uc=hu6_4598

észak keleten vagyunk bár macilaccal nem vagyunk közel egymáshoz ( kuuufgtdzfg%%/!/%/va szerver :))

[ Szerkesztve ]

(#218) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az alábbi mailcímekre ment travian meghívó a 6-os szerverre!
f*p333@citrom*il.**
ivank**@vi*m*il.**
paz*it*@g*ail.***
kagy*l*@fr**ma*l.**
t_*s*h@h**ma*l.***

A cimeket atirtam "anti-spam baratra" :)

[ Módosította: tiv83us ]

(#219) Snoop-y válasza macilaci78 (#218) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

észak keletre regeljetek és nyomjátok mert már most van legelöl egy 7 tagú klán ráadásul észak keleten :(

(#220) fap333

fap333
(tag)

Jelentem megjöttem én is :)

nataria (68|50) az a fránya szerver jól szétdobált minket :O
Nép: Gall
Klán:
Tulajdonos: natarrr
Népesség: 10

Már készen van a követségem, ha valaki megalapítja a klánt, akkor szívesen várom a meghívót

(#221) Snoop-y válasza fap333 (#220) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

klafa

jencike és krystof is a klán tagja lesz :)

(#222) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

nah a klánban a következők lehetnek eddig ( ha lesz követségünk :)

medve lászló
natarrr
jencike
krystof
snoop-y
lego
boszy
+ 3 an még most regelnek :C

[ Szerkesztve ]

(#223) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

lego - kolega megcsinálja a követséget mindjárt ( 3 as szintűt és mennek a meghívók )

[ Szerkesztve ]

(#224) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

Nah bővült a csapat :)

natarrr
krystof
jencike
Medve László
boszy
lego
canga
csányi zsolt
snoop-y

(#225) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

Regeltem én is Medve László meghívójára válaszolva, 79/54-re rakott a gép, kagyula néven. Kár hogy az S3-ról nem lehet ide nyersit küldeni. :)

Legyen minden, sokszor.

(#226) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Ha küldtök nyersit, akkor a követség első szintjéből húzok harmadikat, azzal lehet klánt alapítani mindjárt 9 tagja lenne, ugye szintenként 3.

(#227) Snoop-y válasza kagyula (#225) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

jelenlegi csapat akkor:

natarrr
krystof
jencike
Medve László
boszy
lego
canga
csányi zsolt
kagyula
snoop-y

(#228) Snoop-y válasza Snoop-y (#227) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

+ crepkey :)

(#229) fap333 válasza macilaci78 (#226) üzenetére

fap333
(tag)

Nyersanyag küldéséhez kereskedő kell, kereskedőhöz piac, piachoz raktár+magtár. Szerintem egyenlőre még senki nem tud ilyet felmutatni.
Építs egy rejtekhelyet, és várd meg amíg megjönnek a segítégek. Azzal szerintem már fel lehet húzni a követséget.

(#230) macilaci78 válasza fap333 (#229) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én csak azt írtam, hogy mi kell, a hogyanról nem szóltam. ;)
Rejtekhely felesleges, 72 órás védettséget élvez mindenki. :)

(#231) fap333 válasza macilaci78 (#230) üzenetére

fap333
(tag)

Korábban írtad, hogy te is gall vagy. Ha építesz egy relytekhelyet, akkor fog majd érkezni 3x valamennyi nyersanyag csak úgy segítség gyanánt. Annyi anyaggal pedig biztosan fel tudod majd építeni a 3-as szintű követséget.

(#232) kagyula válasza macilaci78 (#230) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Medve László lődd el az aranyadat a nyersanyag +25%-ra, úgy is kapsz majd egy csomót, ha nő a népességünk.
A rejtekhely nem fölösleges, mert akkor kapunk a gall főnöktől nyersit kezdeti segítségként. Mármint a gallok nevében tudok nyilatkozni, a többiek nem tudom milyen segítséget kapnak.

Legyen minden, sokszor.

(#233) macilaci78 válasza fap333 (#231) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Tudom. ;)
De éhenhal a falu, ha csak következek.

(#234) macilaci78 válasza kagyula (#232) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

És a 20-as termelés 25%-a megvált?
Speed 3-on 1200-as termelésre lőttem el. :K

(#235) Innox

Innox
(kvázi-tag)

Sziasztok, én is regeltem:
Iván faluja (97|45)
Nép: Római

Üdv és remélem jó kis csapat fog összekovácsolódni

Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

(#236) Innox

Innox
(kvázi-tag)

Hello mindenki.
Holnapra kéne nekem egy helyettes, mert fel kéne mennem Pestre, de nem tudom még hogy ebben az összevisszaságban mennyi időt fog ez igénybe venni.
Üdv: Iván

Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

(#237) Snoop-y válasza Innox (#236) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

írtam travianon üzit :)

lassan gyarapszunk jól:

natarrr
krystof
jencike
Medve László
boszy
lego
canga
csányi zsolt
kagyula
iván
snoop-y

(#238) Rodrigo válasza Screammm (#1) üzenetére

Rodrigo
(kvázi-tag)

Most indult egy uj szerver, legyél te a legjobb, győzz le mindenkit. (6-os szerver)
http://www.travian.hu/?uc=hu6_12202

Alapítsuk meg majd a PH-s klánt, legyünk mi a legjobbak!!

Mit szóltok?

Aki benne van irjon egy privit ha regisztrált (irja meg a választott felh. nevet is) és csinálunk magunknak egy uj topikot, a klánnak...

(#239) kagyula válasza Rodrigo (#238) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Ember!
Kapcsold ki a 'write only' üzemmódot. ;)

Legyen minden, sokszor.

(#240) Depose

Depose
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Már régebben nézelődök a Travian irányába, de így, hogy van PH-s klán,
szeretnék én is jelentkezni...
Ha van még hely, akkor légyszi küldjetek meghívót...
E-mailem: Depose@fr**mail.h*, milyen nép legyek stb..

ui.: amúgy a gladiátuson is vagyok Ph-s klánban, úgy mint kagyula.. :DDD :DDD

(#241) kagyula válasza Depose (#240) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Küldtem meghívót, minden infóval együtt. Üdv közöttünk.

Legyen minden, sokszor.

(#242) Depose válasza kagyula (#241) üzenetére

Depose
(lelkes újonc)

Köszi...már reggeltem is..Depose néven...

Érdekes, még most ismerkedek a gémmel..
És akkor hogy lehet a klánhoz belépni??

(#243) kagyula válasza Depose (#242) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Egyenlőre szerintem még meg sem alapult a klán, a fórumot kell figyelni. Ugyanis a klán alapításhoz 3-as szintű követség kell, a belépéshez meg 1.-es. Ilyen kezdeti stádiumban még nincs erre fölösleges nyersanyagja egyikünknek sem. Egyelőre te is bányákba fektesd a kevéske nyersanyagodat, esetleg egy rejtekhelyet építs, és akkor kapsz egy kis segítséget a játéktól.

Legyen minden, sokszor.

(#244) Depose válasza kagyula (#243) üzenetére

Depose
(lelkes újonc)

Oksz.. :DDD

Jah..keresztényüldöző római lettem.. :D
(amiben nem kis szerepe van a Total War-nak..)

[ Szerkesztve ]

(#245) Depose

Depose
(lelkes újonc)

Hmm..nemtom, valami gebasz van a 6. szerverrel...
Csak félig jelennek meg adatok.. :((

Másnál is, vagy én vagyok béna??..

(#246) kagyula válasza Depose (#245) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Nálam is legyengült a cucc.

Legyen minden, sokszor.

(#247) fap333 válasza Depose (#245) üzenetére

fap333
(tag)

Nekem kegyetlen lassú a netem, de én nem veszek észre semmit a szerverrel kapcsolatban. Próbáljatok ti is valamilyen grafikuscsomagot használni, nekem azzal sokat gyorsult a játék...

(#248) Depose válasza fap333 (#247) üzenetére

Depose
(lelkes újonc)

Egyértelmü, valami a szerverrel volt..de már megjavult, olyan 8-óra felé..(vagy előbb)

(#249) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Speed szerveren van PH!-s klán?
Mert akkor szivesen belépnék :).

Walter White is Bad*ss!!

(#250) macilaci78 válasza RexpecT (#249) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Tudtommal nincs, és szerintem nem is nagyon tudnánk most már összehozni. Aki korábban kezdte, mára megerősödött és ne adj isten egy presztizs értékű klán tagja, őket nem nagyon tudnánk elcsábítani, főleg mert valamilyen kötelezettsége is lehet a klán felé. Úgy értem, sokan vagyunk a Ph!-n és óhatatlan, hogy szembe ne kerüljön valaki Ph!-s a régi klánjával előbb-utóbb.

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.