Germannal az elejen arra kell torkedni, hogy megcsinald a Paladin-t, utana amr nem kell felni, hogy megtamadnak, mert az eleg jo vedo is, meg jo sokat tud lopni.
Csinalsz 30-40buzit, es azzal szisztematikusan korbe lopod a kornyeket, es megcsinalod amilyen gyorsan csak tudod, persze kozben az gazdasagot is pockolgetve.
Amire magukhoz ternek mar megvan es nincs gond. En pl igy csinaltam, utana bekoszontem veluk a kornyeken, hogy tudjak mi a dorges, es hogy hoppa, ott mar paci is van akkor nem megyunk visszavagni, mert konnyen elverzunk
Volt aki jott 10-12 katonaval, de mar 25 paci is varta. Veszteseg neki full, nekem 1 paci volt
Aztan mivel nem volt egy vedoje sem, jol kiraboltam afkorz a pacikkal 
Aztan ha van masik german is a korneyekeden, akkor pacikkal levered az o buzijaiat is, a lovas ellen azok nem tudnak vedekezni, legazoljak oket....csak hogy elvedd az o vadaszteruletet is.
Aztan nyomni a tovabb gazdasagot a raktarat/magtarat es pacit-pacit-pacit gyartani, meg irany lopni buzikkal pacikkal 25-30fos teamekkel, es ahogy visszaernek maris go masik celponthoz
Igy lehet gyorsan fejlodni.
-----------------------------
Gyors felodesrol: az s5-n mult heten szombaton(64) es vasarnap(85) az elso helyen voltam. Aztan hetfon go meloba, reggel meg raneztem mar nem voltam az, 89 volt az elsonek. Hurra. Tudtam persze, hogy amint nem erek ra visszaesek. Este amikor hazaertem addigra mar 133 volt neki....nem hiszem el. Masnap mar 170 felett volt. Azert fura, mert egyreszt szombatig, hol volt, mit csinalt? Lattam a top 20-ban, de semmi extra...erre egyszercsak ekkorat robbant a semmibol
....meg lehet csinalni persze, ha van arany, mert veszel PayPal-l, es akkor azonnal kesz a fejlesztes, nem kell kivarni, ez OK, de a nyersanyag is kell(ene) hozza, azt meg csak lopni lehet. Itt jon a bibi szerintem. Akit kirabol, azt aznap mar megegyszer jo eredmennyel nem tudja, mert nem termeli fel a raktarat/magtarat. Tehat feleslegesen odamenni elvesztegetett ido, mashoz kell menni, aki messzebb van, az meg plusz ido, tobb mint egy ora egy fordulo. Persze lehet tobb lopo team is -nekem is tobb van-, de egyreszt nyersanyag ahhoz is kell, es ha lukra fut 2-3x akkor addig nem lesz nyersanyag feljeszteni. Kozben orankent atlagban 4-l kene novelnie a nepesseget ugy, hogy a buzafarm 0-t ad hozza, de a nyersanyag ahhoz is kell es egyre tobb ido minden fejlesztes (OK, lehet aranya is)....szoval "kicsit" erdekes....es nem csak en talaltam annak...
hobizoli