2012. május 24., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian

(#151) macilaci78 válasza d_Gabesz007 (#150) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

A germán egy elég erős nép, jól oda tud csapni és olcsó is relatíve, ezért nagy számban az amúgy gyenge védő is érhet valamit.
Én most kezdtem kb 5 órája gallal egy kezdő 7×7-esben körülöttem 3 egy hetesnél frissebb rómaival. Reggelre lesz alapanyagom katonát csinálni, majd megyek alapanyagért a többihez. :DDD

Ja igen, "Patkány hordát" ismeri valaki? ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#152) hobizoli válasza macilaci78 (#151) üzenetére

hobizoli
(PH! kedvence)

Germannal az elejen arra kell torkedni, hogy megcsinald a Paladin-t, utana amr nem kell felni, hogy megtamadnak, mert az eleg jo vedo is, meg jo sokat tud lopni.
Csinalsz 30-40buzit, es azzal szisztematikusan korbe lopod a kornyeket, es megcsinalod amilyen gyorsan csak tudod, persze kozben az gazdasagot is pockolgetve.
Amire magukhoz ternek mar megvan es nincs gond. En pl igy csinaltam, utana bekoszontem veluk a kornyeken, hogy tudjak mi a dorges, es hogy hoppa, ott mar paci is van akkor nem megyunk visszavagni, mert konnyen elverzunk
Volt aki jott 10-12 katonaval, de mar 25 paci is varta. Veszteseg neki full, nekem 1 paci volt
Aztan mivel nem volt egy vedoje sem, jol kiraboltam afkorz a pacikkal :DDD

Aztan ha van masik german is a korneyekeden, akkor pacikkal levered az o buzijaiat is, a lovas ellen azok nem tudnak vedekezni, legazoljak oket....csak hogy elvedd az o vadaszteruletet is.

Aztan nyomni a tovabb gazdasagot a raktarat/magtarat es pacit-pacit-pacit gyartani, meg irany lopni buzikkal pacikkal 25-30fos teamekkel, es ahogy visszaernek maris go masik celponthoz

Igy lehet gyorsan fejlodni.

-----------------------------

Gyors felodesrol: az s5-n mult heten szombaton(64) es vasarnap(85) az elso helyen voltam. Aztan hetfon go meloba, reggel meg raneztem mar nem voltam az, 89 volt az elsonek. Hurra. Tudtam persze, hogy amint nem erek ra visszaesek. Este amikor hazaertem addigra mar 133 volt neki....nem hiszem el. Masnap mar 170 felett volt. Azert fura, mert egyreszt szombatig, hol volt, mit csinalt? Lattam a top 20-ban, de semmi extra...erre egyszercsak ekkorat robbant a semmibol :U....meg lehet csinalni persze, ha van arany, mert veszel PayPal-l, es akkor azonnal kesz a fejlesztes, nem kell kivarni, ez OK, de a nyersanyag is kell(ene) hozza, azt meg csak lopni lehet. Itt jon a bibi szerintem. Akit kirabol, azt aznap mar megegyszer jo eredmennyel nem tudja, mert nem termeli fel a raktarat/magtarat. Tehat feleslegesen odamenni elvesztegetett ido, mashoz kell menni, aki messzebb van, az meg plusz ido, tobb mint egy ora egy fordulo. Persze lehet tobb lopo team is -nekem is tobb van-, de egyreszt nyersanyag ahhoz is kell, es ha lukra fut 2-3x akkor addig nem lesz nyersanyag feljeszteni. Kozben orankent atlagban 4-l kene novelnie a nepesseget ugy, hogy a buzafarm 0-t ad hozza, de a nyersanyag ahhoz is kell es egyre tobb ido minden fejlesztes (OK, lehet aranya is)....szoval "kicsit" erdekes....es nem csak en talaltam annak...

hobizoli

powered by MegaSquirt2 v3.0 standalone EFI system, www.diyautotune.com

(#153) macilaci78 válasza hobizoli (#152) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Köszi a germánnal való okfejtést, most már tudom, mire készülnek a szomszédaimm 75%-a. :DDD Én gallal indultam és van még 3 kezdetleges római falu a szomszédomban, akik nagyon az elején vannak. Én 29-es népességgel értem oda, hogy katonához fogtam, szvsz neki 14-essel még nincs katonája, de percek kérdése és kiderül. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#154) macilaci78 válasza macilaci78 (#153) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Hát csöcsre szaladtam, elvérzett a falanx harcosom, szal még dolgoznom kell a könnyű éltért!

(#155) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Nah elkezdem a gammát én is.Egyenlőre tetszik.
Valaki szokott Ogame-ezni?

Walter White is Bad*ss!!

(#156) fap333

fap333
(tag)

Üdv Mindenkinek!
Én is elkezdtem a traviant az s5-ön, de kicsit tartok tőle, mintha már nem lenne sok esélyem :(
Nem tudja valaki, hogy mikor fog indulni a 6-os szerver?

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#157) CactuS válasza hobizoli (#152) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt hívják úgy,hogy tömés :) Fenntart több falult,amiből a "főfalut" supportolja.Bár szabályellenes,sokan csinálják. Egyébként a másik gyors fejlődés - és a legköltségesebb is -, ha 15 búzás falut feltolod golddal,majd nyersanyagot váltasz szintén goldért (buzát a többire). Sok idő és még több -valódi- pénz, de messze a leggyorsabb fejlődési módszer.

[ Szerkesztve ]

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#158) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az a szomorú, hogy egyetlen gall vagyok a környéken, de a germánok már kapnak utánnam, küldenének nyersanyagot, hogy építsek követséget, hogy elfogadhassam a klánmeghívójukat. :DD
Meglássuk, miből lesz énekes halott!

(#159) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Úgy nézem nagyon behalt most a speed-es szerver mar fél órája semmi :( .

Walter White is Bad*ss!!

(#160) macilaci78 válasza RexpecT (#159) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Produkált nekem 192 ezres pinget is! :O

(#161) RexpecT válasza macilaci78 (#160) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Elvileg ma hajnalban költözött a szerver.Azóta nem tapasztaltam ilyen dolgot.
Elkezdtem beindulni.Termelnek a bányák rendesen :DDD .

Walter White is Bad*ss!!

(#162) macilaci78 válasza RexpecT (#161) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azt hittem, ma délután fog. :U
Most nagyon flottul megy.
Csináltam 5 phalanxot és meglátogattam a 2 kockányira lakó szomszédot.
Minden ellenállás nélkül összesen 1350 egységnyi nyersanyagot hoztam el tőle, most már 10 phalanx-szal dolgozok, megvárom, míg meglesz a 15, aztán nyugodtan hajtom álomra a fejem. :D
Lehet, éjszakára nála altatom a katonákat, ne az én búzámat zabálják. Ma délutánig még védelem alatt állok. :P

(#163) RexpecT válasza macilaci78 (#162) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Öhm már nincs fennt de az volt kiírva hogy 27.én 01-kor.Természetesen ez a speed szerver..
Reggel felkelek már teli volt a raktár :) .Asszem épitenem kell egy nagyobbat.

Walter White is Bad*ss!!

(#164) macilaci78 válasza RexpecT (#163) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Építettem nagyobbat, de most üresen áll, pedig este is, meg reggel is nullára fosztottam a legközelebbi szomszédomat, semmi gond, mentem tovább, de ez már fél óra oda-vissza. :D

(#165) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Tényleg hányszor lehet egy nap támadni?Vagy ez nincs szabályozva?Akár egyből küldhetem vissza a csapatokat ugyanarra az országra?

Walter White is Bad*ss!!

(#166) werszomjas válasza RexpecT (#165) üzenetére

werszomjas
(őstag)

persze :)

éjjel nappal reggeltol estig lehet portyazni :D
szomszédok örömére :DDD

énis van ahova 1 nap 3szor is benézek

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#167) macilaci78 válasza werszomjas (#166) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Én ettől erőszakosabb vagyok.
Az elmúlt 30 órában 42 alkalommal fordultam, 5 phalanx-szal kezdtem, amit 20-ig gyártottam, aztán építkeztem, 3 szomszédomat összesen 4× raboltam nullára, most jön a 4. szomszéd, eddig 15000 nyersinél járok.
Nem érzem magam bűnösnek emiatt, pedig tudom, hogy nem szép dolog "farmolni", de könyörgöm: vasárnap délután reggeltem, kedden délután álltam neki portyázni, ezidő alatt ezek a szomszédok nem fejlődtek, a legfejlettebb 18 lakosú római falu. Lépjen be, kiírja neki a gép, hogy én voltam tök egyedül, aki csutkára lefosztotta, írjon üzit, hogy köcsög vagyok, és leszállok róla. Sőt, még támogatni is fogom kárpótlásul, de játsszon! Örüljön, hogy csak fosztom, mert 20 phalanx-szal lassan, de biztosan el is tudnám koptatni.
De ebből az lesz, hogy idővel téríteni fogok.

Nem rakok smiley-kat, mert egy utolsó görénynek érzem magam, és nagyon tetszik! ;]

(#168) werszomjas válasza macilaci78 (#167) üzenetére

werszomjas
(őstag)

jah csak ezzel azert vigyazzal mert ilyen kis sereget valaki megun vagy rossz embert támadsz be és 1 támadással ledaralnak :)

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#169) macilaci78 válasza werszomjas (#168) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Erre vigyázok, a legnagyobb fosztott falu is 18 fős, klántagság hírből sincs, tehát ez a fagyi egyenlőre nem tud visszanyalni.
Mellesleg Phalanx és Theutat Villám mellett már gyártom a Druida lovast is véderőnek, nem olyan kicsi már ez a sereg. Hiába, két nap alatt zsákmányolt 32 ezer nyersanyag csak fussa már. ;]
No meg azért a termelésem is szépen alakul, mert oda is invesztálok, vígan nem fogok éhen halni, ha a sereg itthon kell legyen és azért a gallok relytekhelyei is érnek valamicskét. ;]

(#170) macilaci78 válasza macilaci78 (#169) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Kinőttem magam, 200 fős falum van+sereg, ami már 48 falut foszt, illetve ép most alázom le azt a klánt, ami a meghívóját küldte hétfőn. ;]
Érdekes módon engem még nem fosztottak, egy valaki próbált kémlelni csak. :D

(#171) macilaci78 válasza macilaci78 (#170) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Betámadtam a klánt, a hát, ami anyázást kaptam érte... sebaj, van 10 villámom, ami mást se csinál, csak oda-vissza jár fosztani, az óránkénti termelését folyton elhozom tőlük, előbb-utóbb kérnek mnt-t. :D

(#172) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Új szerver indul 12.17.-én 06 kor!

Walter White is Bad*ss!!

(#173) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

Üdv Travi Club!
S3 (nem speed) szerveren garázdálkodok, ha van még ott aktív PH-s akkor írjon már egy pü-t, hátha tudjuk egymást segíteni.
nick: kagyula
főfalu: 61 -111
népesség: 1500

Legyen minden, sokszor.

(#174) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Én lettem a klán egyik toborzója,de nemtom hogy kell meghívót küldeni a jelentkezőnek.
Vagy azt csak a klán vezetője tud küldeni?

Walter White is Bad*ss!!

(#175) kagyula válasza RexpecT (#174) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Nemcsak a vezér tud meghívót küldeni, nem tudom pontosan, de azt hiszem 5-ös szintű követség kell hozzá.

Legyen minden, sokszor.

(#176) RexpecT válasza kagyula (#175) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Időközben rájöttem én is! :B Azért Köszi!

Walter White is Bad*ss!!

(#177) kicsitomi88 válasza macilaci78 (#171) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

10 villámmal jár fosztogatni? Ez ugye nem speed server?

Csodalom, h meg nem tamadott senki vissza.

90 87.5 87.8 87.5

(#178) macilaci78 válasza kicsitomi88 (#177) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

5 phalanx-szal kezdtem és harmadakkora falvakkal, mint jómagam. Ma már a 2× akkorának is nekimegyek, mert serege még annak sincs. :D
Visszatámadni senki nem mert, nem bírt. De egy valamit benyeltem: figyelmetlenségből egy olyan szomszédot támadtam be, aki egy nagyobb és erősebb klán tagja, mindezt tegnap este, ma hajnalban elutaztam vidékre, most nézek rá a gépre. A klán erősebb tagjai közül 3 siertelen kémlelés (kb 40 kém- az ellenfél részéről) és egy elvesztegetett római sereg hőssel együtt, nekem meg egy napi katonatermelésem. Ja, egy rozsdás szöget nem vittek el tőlem és még a csapdáim is megteltek. Most tárgyalok a foglyokról.
És természetes speed 3-as szerver. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#179) kicsitomi88 válasza macilaci78 (#178) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

2,5 oranyira vagy, 500 birodalmi eleg lesz ? ;]

Amugy lepj be lassan egy klanba, lefognak gyakni ha nem....

90 87.5 87.8 87.5

(#180) macilaci78 válasza kicsitomi88 (#179) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Legyen vége ennek a szarságnak, aztán már ki is néztem egy szimpatikus klánt. Csak nem akarok magammal ilyen hozományt vinni.

(#181) kicsitomi88 válasza macilaci78 (#180) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen szarságnak?

Melyik klant?

90 87.5 87.8 87.5

(#182) kagyula

kagyula
(fanatikus tag)

Volt ma egy jó kis bevédésem. A sztori:
Szomszéd falu klán nélkül, farmoltam természetesen, írt hogy szánjam már meg, ne farmoljam. Addig leveleztünk, míg összehaverkodtunk, felajánlottam hogy segítek. Azt mondja jó lenne, mert van egy srác akivel nem tud kibékülni, sőt amióta szólt neki, azóta katapultokkal gyalulja a védtelen falut.

És akkor itt az eredmény:
[link]

Legyen minden, sokszor.

(#183) kicsitomi88 válasza kagyula (#182) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

TE voltal ki?

mod: nem szoltam :)

meglepodhetett :D

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#184) kagyula válasza kicsitomi88 (#183) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Bizony meglepődhetett, még levelet sem írt, de eláraszotta a piacot a fölöslegessé vált búzatermésével. :)

Legyen minden, sokszor.

(#185) kicsitomi88 válasza kagyula (#184) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

:D

Amugy a csatat hol lehet megnezni ilyen reszletesen?

90 87.5 87.8 87.5

(#186) kagyula válasza kicsitomi88 (#185) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

http://travilog.org.ua/hu/ -oldalon az ablakba kell bemásolni a csatárol a jelentést amit kaptál, és készít belőle egy statisztikát.

Legyen minden, sokszor.

(#187) kicsitomi88 válasza kagyula (#186) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz szepen

90 87.5 87.8 87.5

(#188) kicsitomi88

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Van vki speeden delnyugatrol?

90 87.5 87.8 87.5

(#189) macilaci78 válasza kicsitomi88 (#188) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Vagyok.
Segítség is elkélne, de még gondolkodom egy hosszabb távú megoldáson.

(#190) macilaci78 válasza macilaci78 (#189) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Megoldódni látszik a probléma. Köszi!

(#191) kicsitomi88 válasza macilaci78 (#190) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Rendben, ha valami gond van szoljal.

90 87.5 87.8 87.5

(#192) kiborg

kiborg
(fanatikus tag)

Hali!

Elég kezdő vagyok az S5-ön.Hogy lehet megnézni, hogy ki mikor kezdte ?

kiborg01

Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

(#193) kicsitomi88 válasza kiborg (#192) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

H mikor kapta meg a visszaigazolo emailjet, amugy sehogy.

90 87.5 87.8 87.5

(#194) macilaci78 válasza kicsitomi88 (#193) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Dehogynem!
Indítson nrá egy támadást, és ha 3 napon belül reggelt, akkor nem fogja engedni. Ha engedi, akkor is kér megerősítést

(#195) PazsitZ válasza kiborg (#192) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Ezen az oldalon elég részletes statisztikákat találsz bárkiről. Ez az én statisztikám: PazsitZ
04.11.07-én érdekes, hogy azt írja elvesztettem pl a főfalvamat is :DDD
Valami server leállás volt akkor vagy mi.

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#196) kicsitomi88 válasza macilaci78 (#194) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

De ha nem kezdo akkor nem.

90 87.5 87.8 87.5

(#197) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

Sziasztok,

s6-os szerverre nem csinálunk egy ph klánt?

van egy két cimbi aki szinte éjjel nappal tudná tolni és még esélyünk is lehet ha az indulásnál ott leszünk :)

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#198) fap333 válasza Snoop-y (#197) üzenetére

fap333
(tag)

Szimpatikus ötlet. :C Én benne lennék.

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#199) Innox

Innox
(kvázi-tag)

Sziasztok,
Én a magyar Speeden játszom kb 1 hete. Földtúrnéklátháza (79|-195) a falum becses neve és helyzete. Ha valaki van a közelben írjon nyugodtan, jó lenne egy szövetséges a közelben.

Üdv: Iván

Akárki akármit mond nekem tetszenek a ThinkPad-ek..Főleg a T61 amiről írok:D

(#200) macilaci78 válasza Snoop-y (#197) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Kira! Mi a menete? :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Travian
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.