Az a baj rákattanok az ilyen játékokra, a hetesre is fogok menni... már megint 3 szerveren játszom...

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Az a baj rákattanok az ilyen játékokra, a hetesre is fogok menni... már megint 3 szerveren játszom...

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

Énis elég könnyen 'kattanok' sajna az ilyen hülyeségekre, de egyelőre a négyest akarom végigtolni meg sittelem öcsémet is kb folyamatosan, szóval ez nekem elég. még nincs egy hónapja, hogy elkezdtem de sikerült belépnem egy klánba aminek a neve megvéd
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

A hetesen is indulok, egy cimborámat is rávettem, aki eddig klánháborúzott, melyik égtájra menjünk? Vagy ne közösködjünk?

elcsépelt tudom, én kérek elnézést...
Nincs kockafejem, nem vagyok valódi harcos, és nem hordok buzogányt magammal.
A világ egyik legelterjedtebb és legnehezebb játékát játszom, és rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: fake-eljük meg!
A klánérdek megelőzi a saját érdekemet, és nem örülök, ha az újoncok összekeverik a személyes támadást a farmolással.
Büszkén gondolok a közös védésekre, a közös támadásokra, a natarok leverésére és a csodaépítésre.
Szeretem a csapdákat, a légióst, a theutat villámot és a caesarisokat.
Itt élek a travian szívében, intrikákban mi vagyunk a császárok, és igenis a 7x7-ben csak egy játékos fér el.
Travian, én így szeretlek.
[ Szerkesztve ]
üdv
s7en akik indulnak azok jelezzék 
össze kéne szerveződni egy területre, vagy klánba 
szerk: Kicker s6-on elég közel vagyunk egymáshoz. én 138,-97, Téged megtaláltalak neved alapján.
[ Szerkesztve ]
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

én azt hiszem délkeletre reggeltem be... a hetesen. Remélem találkozunk!

üdv
Szerintetek kezdőként mikor érdemes regisztrálni? Ha rögtön a szerver induláskor regelek akkor a szomszédaim jó eséllyel "szélsőséges profik" lesznek akik lefarmolnak. Ha meg később regisztrálok a később indult fejlődés miatt leszek hátrányban. Szóval hány óra/nap/hét késleltetés a javasolt?
A kezdeti védelem megbecsülhető mennyi idő lesz? Úgy tudom 3-14 nap, minél később regisztrálok annál több. Csak pontosan mennyi?
Egyenlőre a 7-esen van egy gyakorlófalum (Árpádium), csak az a szerver több mint egy hónapja indult, nem tudom folytassam e. A védelem lejárta után bizonyára rögtön lenyomnak.
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem fogadja el a koordinátákat? [link]
Biztosan jót adtam meg (-14 | -140). Ezt nem vágom. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Nálam is csinált ilyet de újra próbáltam és elfogadta.

Azóta már megjavult és szépen fejlődök. 

Melyik szerveren játszasz, ha meglehet kérdezni ?
Eléggé kihalt a topic, pedig jó kis játék.
Mert mostanában az Ikariam a menő.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Jó tudni.
Kipróbáltam az Ikariam-ot is, de Travian jobban tetszik.
Van amelyikben az egyik, van amelyikben a másik az erősebb.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Speeden vagyok.

Ezt a véletlent
Én is ott játszok.

-11 | -137 az enyém 
Írj rám! 

Megnéztem. Más égtájon vagy. 13 óra az út.

Hát akkor jó messze vagy. 

Melyik a legutóbb indult szerver?
http://www.flickr.com/photos/tarczyzs/
Szerintem az S1, de az S9 is nemsokára indul majd. 

Akkor lehet megvárom azt 
Jobban jársz. Tiszta, új szeró, már az új frissítéssel, jó lesz az! 

Valaki meg tudja mondani mikor indul újra a speed szerver?

Sziasztok!!!
Szükségem lenne egy működő online corpfinderre a 2. szerohoz!!!
Ha valaki tud ilyen honlapot, nagyon szépen kérem, ossza meg velem!!!
Előre is köszönöm!!! 
"Nincs iszonyatosabb érzés,mint mikor észreveszed,hogy valami vadászik rád és rádöbbensz......Gyorsabb mint TE!!!" (>Maffiozo nick:LoudHuDo<)
Üdv ! A mozillám behülyült nem tudok belépni a travianba bejelentkezek és másova katintok valami megoldás erre van ?
Diablo III / nepszter#2605 /

Sütik törlése és/vagy előzmények törlése.

Üdv
Tudom nem szép dolog hirdetni ilyen fórumon, de:
A travian legjobb játékosainak kínálok aranyat a hivatalos ár kb feléért mégpedig teljesen legális módon. Aranyfaluk létesítésével történik az arany szerzése, mennyiségi korlát nélkül és mindig más ip címről. Minden jelenleg futó szerveren működik már ez a konstrukció és az előző fél évben is sikeresen futott. A szabályzat ezt nem tiltja, a multi hunter nem büntethet érte még akkor sem ha kiderül, de miért is derülne ki...
Ha érdekel valakit a trafia akkor írjon privátot.
Jó árakról van szó, és biztosíthatlak hogy minden működik korrektül. pénzt nem kell előre fizetni, csak akkor ha már látod hogy az aranyfaluk elérték a 70-es népességet.
Üdv:
Immy
Mail!

Tárgytalan az "új" szabálymódosítások miatt...
Mail!

Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek megunt, használaton kívüli accountja valamelyik szerveren, azt szívesen átvenném. Régebben játszottam külföldi szervereken (német és francia), ott elég jó helyezéseket sikerült elérnem, és most újra kedvet kaptam a játékhoz; szeretném kipróbálni egy hazai szerveren is magam, de nincs kedvem teljesen az alapoktól kezdeni. 
Vagy ha lenne valakinek kedve közösen használni egy felhasználót, az is jó lenne.
További szép napot!
Üdv,
Titan

Van esetleg valamelyik magyar szerveren PH! klán?
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Alakítsunk egyet a következő indulásnál!
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Travian 4-re én is beneveztem! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

sziasztok en is travian4 be neveztem be, tudtok valami addont hozza ?
Sziasztok! Valaki indított várost a ma indult szerveren?

Helló!
Én próbálkoztam, de az aktiválás nem jött össze...
Google Nexus S - MIUI ROM 2.5.18 [ICS] + Matr1x-cfs_v19.5

Sziasztok,
van itt valaki aki világ 6-on megtudna dobni egy klán meghívóval pár percre? Egyik küldetés, de nem akarok klánba tartozni, viszont a nyersanyag jól jönne.
[ Szerkesztve ]

Valaki játszik Travit (ts2 és tx2 szerverek) S8500 Wave -ről ?
Nekem nem megy az épületekbe való belépés, hiába tapolok rá, semmit nem csinál, sem Opera mini, sem a saját browser, megkérdeztem itt is , még nem kaptam választ..
Tudja valaki a megoldást ? 
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

Sziasztok.
Most kezdtem bele a trviba. Érdekelne tud e valaki olyan megoldást ,hogy tudjak egyszerübben játszani okostelórol is. 
Elöre is köszi
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.