2013. június 20., csütörtök

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-25 19:24:54

IT café

TP-Link WR1043ND router topik
Első hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#24351) deminos válasza sb (#24329) üzenetére

deminos
(fanatikus tag)

Milyen dd-wrt verzió van fent neked? Mert nekem régebbi verziókkal nem akart jól működni a wifi, random időközönként ledobált, meg ilyenek. Viszont a 18024-es verzió már 4 napja folyamatosan megy, ami már nagy szó. Szerintem próbáld ki te is, nekem bevált.

LG O2X@ CM10.1 by TonyP + kowalski kernel

(#24352) doberman válasza Maximusz (#24348) üzenetére

doberman
(tag)

szia.

én maradtam a c osztályú címnél, 192.168.64.0/24.
most állítgattam oda-vissza a lucin keresztül.... minden gond nélkül ( a firewall szabályokat is )

lehet hogy kellene egy reset (5mp -ig nyomni áram alatt), és előlről kezdeni az egészet..

z

[ Szerkesztve ]

(#24353) tobias40 válasza deminos (#24351) üzenetére

tobias40
(senior tag)

Nekem ez van:Firmware: DD-WRT v24-sp2 (12/20/11) std
DD-WRT v24-sp2 (12/20/11) std - build 18024

Más gondom nincs vele csak a vinyó... :W
Te használod vinyóval a routert?
Ha igen segíthetnél.. :)

[ Szerkesztve ]

(#24354) Maximusz válasza doberman (#24352) üzenetére

Maximusz
(fanatikus tag)

működni működik, ha visszaállítom, csak a 10.0.0.1-et nem szereti :( - visszaállítani is vissza tudom (fix ip-vel, csak akkor kifele nem lát :( )

(#24355) doberman válasza Maximusz (#24354) üzenetére

doberman
(tag)

azt mondod, hogy pl c osztályú "belső" címmel megy? a 10.0.0.1 -es a osztályú címmel nem megy? érdekes.. (most itthon "nagy üzem megy" az egész család a neten lóg.. de ki fogom próbálni amint "magam" maradok itthon. )

jut eszembe: ...az „A” osztályú hálózat maszkja általában 255.0.0.0..
forrás

z

[ Szerkesztve ]

(#24356) deminos válasza tobias40 (#24353) üzenetére

deminos
(fanatikus tag)

Nekem is ugyanez a firmware van fent, de én még nem használtam vinyót az USB-n, csak pendrive-ot.
Most ki is próbáltam gyorsan és működik rendesen, bár nekem is azt írja, hogy Status: Not mounted, de ezzel nem kell törődni.
A továbbiakban a NAS fülön tudod állítgatni a dolgokat.
Az alábbi képen látható részen beállítod a neked megfelelő dolgokat és ftp-n keresztül máris eléred a vinyót. Alaphelyzetben ez az ftp://192.168.1.1:21/

Úgy tudom, hogy a dd-wrt-ben csak ftp van.
Sajna én sem vagyok okosabb a témában, mert még kezdő dd-wrt-s vagyok.
Remélem azért tudtam segíteni.

Ui.: Egyébként, ha jól tudsz angolul, akkor ez az oldal nagy segítség lehet. http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/USB_storage

[ Szerkesztve ]

LG O2X@ CM10.1 by TonyP + kowalski kernel

(#24357) tobias40 válasza deminos (#24356) üzenetére

tobias40
(senior tag)

Köszi megpróbálom! :R

Nekem arra kellene hogy a vezetéken felcsatolt popi a-210 média lejátszóm lássa ezt a vinyót és lejátsza az ott levő hd filmeket!
Ezért nem elég az ftp,a samba-t is próbáltam beüzemelni de nem látja a lejátszóm a vinyó tartalmát! :F

Az ftp-t total commanderrel éred el?

[ Szerkesztve ]

(#24358) vargalex válasza Maximusz (#24354) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

192.168.x.x-el biztosan működik, de meg fogom próbálni 10.0.0.1-el is. Ugye a maskot helyesen adtad meg (255.0.0.0)? Esetleg kipróbálhatod B osztályú címmel is. Pl. 172.16.0.1.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#24359) sb válasza tobias40 (#24333) üzenetére

sb
(őstag)

Nincs rajta vinyó.
AP módban van, NG-Mixed, Channel width= Turbo(40MHz), de ez volt már Full-on és dynamic-on is.

(#24360) tobias40

tobias40
(senior tag)

Már látom hogy a böngészőbe kell beírni és látom a tartalmát! :C
Már csak az kellene hogy a popi-m is lássa és lejátsza a tartalmát!

Erre kellene még egy megoldás és akkor teljesen meg leszek elégedve a ddwrt-vel. :)
Szűröm a facebook-t időre is ,korlátozom az elérés ip-re szűrve 0-24 óráig stb.. ;]

Üdv!

(#24361) tobias40 válasza sb (#24359) üzenetére

tobias40
(senior tag)

Nem NG-mixed kell hanem csak "mixed" !!

(#24362) tobias40

tobias40
(senior tag)

Flashfxp-vel ftp-ről szeretnék a router vinyójára letölteni,a két ablakban látom is az ftp server tartalmát a másikban a router vinyójáét.
Mikor elindítom a letöltést a könyvtárat létre hozza vinyómon de tovább nem folytatja a letöltést! :(
Vmi olyat ír ki hogy site-site-ra nem engedélyezett az átvitel.

Mi lehet a gond?

(#24363) tejeskifly

tejeskifly
(fanatikus tag)

Úgynézki invitel jóvoltából nemsoká 50/50-es netem lesz :)

A kérdésem az, hogy ezt bírja-e a router?

#24263: minidlna-t használok, csak érdekelt miben jobb :)

Illetve ERRE a kérdésre, még mindig nem találtam választ, ha esetleg valakinek van ötlete meghallgatom :)

http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted

(#24364) vargalex válasza tejeskifly (#24363) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Bőven bírja.

Esetleg ezt nem próbáltad? Természetesen VLAN-ozni is lehet (akár Luci-ban is a Network->Switch menüpontban).

Alex

(#24365) tejeskifly válasza vargalex (#24364) üzenetére

tejeskifly
(fanatikus tag)

Valahogy sikerült átugranom -.-"

De most tesztelem :)

[ Szerkesztve ]

http://team-magnetik.hu || Megbízhatóságom a kivel érdemes üzletelni topikokban ellenőrizheted

(#24366) tejeskifly válasza vargalex (#24364) üzenetére

tejeskifly
(fanatikus tag)

Kipróbáltam a forwardolást. Nem jött össze :(

Lehet valamit rosszul állítottam be?

KÉP

[ Szerkesztve ]

(#24367) mgrincs válasza tejeskifly (#24327) üzenetére

mgrincs
(tag)

Az /etc/config/network tartalma alapértelmezetten:

config 'switch_vlan'
option 'device' 'rtl8366rb'
option 'vlan' '1'
option 'ports' '1 2 3 4 5t'

config 'switch_vlan'
option 'vlan' '2'
option 'ports' '0 5t'

ebből a linked alapján ilyet kellene csinálni:

config 'switch_vlan'
option 'vlan' '1'
option 'ports' '2 3 4 5t'

config 'switch_vlan'
option 'vlan' '2'
option 'ports' '0 1 5t'

Így mennie kell, de miért nem próbálod ki a vargalex által linkelt egyszerű port forwardot?

http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8

(#24368) tobias40

tobias40
(senior tag)

Hol lehet a routerben beállítani hogy site-to-siteal lehessen ftp-ről a vinyóra letölteni?
Ddwrt van még mindíg... :)

(#24369) blasius10

blasius10
(újonc)

Sziasztok! Nekem is a partícionálással van gondom illetve az usbvel vargalex féle verzió van fönt, egy 640gb-os vinyót akarok rádugni...formázást megcisnálta végre, viszont a mount pointsnal ha enable-t kipipálom dev2-nél és save&apply-t nyomok, akkor mindig léynegében "kifagy" etc/config/fstab szövegnél...hiába áramtalanítok rebootolok stb...ennél mindig megakad.. de ha mást módosítanék ezn a fájlon mási kmenüpontnál akkor is ennél ez "kifagy" a többi viszont nem...:/:(( így nem is teszi be a mounted filesystemsbe..

[ Szerkesztve ]

(#24370) vargalex válasza tejeskifly (#24366) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Az Internal IP Address-be az IPTV IP címét be kell még írni, különben a router nem tudja, hova kell továbbítani a csomagot.

Alex

(#24371) Maximusz válasza doberman (#24355) üzenetére

Maximusz
(fanatikus tag)

igen, most kipróbáltam azt is, kapja is a címeket a dhcp-től, ha átállítom 10.0.0.1-re, de nem csatlakozik valami miatt a wan oldal automatikusan, de ezen lehet segíteni egy reconnect gomb megnyomásával, és máris kap a szolgáltatótól IP-t... (bár ez is fura, hogy nem automatikus... , talán azért mert nem észlel kérést a lan oldal felöl?)

miután megvan a 10.0.0.1 (hálózatban minden gép kap normálisan 10.0.0.x-es címet, kipróbálta 8 16 és 24 bites maszkkal is), de kifele nem lát :( - kifele = wan oldalra :( - most visszaállítottam 192.168.1.1-re, megy, átállítottam 192.168.1.10-re, és még mindig megy (a megfelelő újraindítás után)

szimpatikus lett volna a 10.0.0.0/16-os hálózat, de úgy látom, valami miatt nem lehet ezt megvalósítani nálam :( - csak azt nem tudom miért... -este egy segítőkész fórum társ, elküldte a saját routeréről készült screenshot-okat (1043 az is)., és nála működik a 10.0.0.0/24-es hálózat. Ami a legszembetűnőbb eltérés, hogy Ő nem Vargalex féle fw-t használ, hanem egy korábbi trunk-ot.... -minden esetre érdekes.

Amiért ragaszkodnék a 10.0.0.0/24-es hálózathoz az a VPN bekonfigurálása, hogy itthon ilyen címeket osszon, és távolról is ilyen címekkel dolgozhassak (ne azzal a hosszú 192.168.10.x-es címekkel :) )

Vargalexnek ha lesz egy kis ideje, majd mondanál rá valamit, hogy mi lehet a gond - szerinted ? vagy hogy mit lenne érdemes kipróbálnom.

THX

(#24372) Maximusz válasza Maximusz (#24371) üzenetére

Maximusz
(fanatikus tag)

Kipróbáltam újra 10.0.0.1-es címmel (most 8 bites maszkkal), de sajnos így sem megy.

viszont most jobban megfigyeltem a jelenséget (wan-csatlakozás,nem csatlakozás)

ha a satus (első) oldalra megyek, ott azt írja ki, hogy "? not connected" - ahol egyébként kiírja a wan csatlakozás státuszát, viszont ha az interfaces oldara megyek, ott meg kiírja, hogy csatlakozott (még a külső ip-t is írja, meg a maszkot, meg hogy összesen 3 csomag forgalom volt, és se több, se kevesebb, ami nem is változik a későbbiekben, mert ugye nincs wan oldal felé nyitás)....

lehet, hogy ez segít a probléma lokalizálásánál, azért bátorkodtam leírni... most 192.168.10.1-es címen, 16 bites maszkkal simán megy....

(#24373) tejeskifly válasza vargalex (#24370) üzenetére

tejeskifly
(fanatikus tag)

De ha, pl újraindítom a routert, akkor változhat az ip-je a boxnak nem? Azmeg macerás, hogy mindig beállítani az ip-t és hasonlók.

(#24374) nimfas válasza tejeskifly (#24373) üzenetére

nimfas
(senior tag)

Nem lehet esetleg a boxnak fix ip-t adni?

Én fix címet adtam a medialejátszónak, és így nincs gond....

(#24375) woodworm válasza tejeskifly (#24373) üzenetére

woodworm
(lelkes újonc)

A Network >> DHCP and DNS >> Advanced Settings fülön a "Max. DHCP leases" értéke nekem unlimitedre van állítva. Gyakorlatilag szeptember óta nem változott a gépek IP címe.

(#24376) tejeskifly válasza nimfas (#24374) üzenetére

tejeskifly
(fanatikus tag)

Lehet hogy lehet :)

De most végülis mgrincs megoldása működött :)

(#24377) raidx válasza tejeskifly (#24373) üzenetére

raidx
(őstag)

Ha csatlakozott a kütyüd egyszer akkor látod a MAC címét is. A DHCP and DNS, Active Leases résznél.

A DHCP and DNS fülön a Static Leases résznél +add, az új sorban középen a MAC-Address lenyitása után a listából kiválasztod a kütyü MAC címét, nevet adsz neki vagy hagyod a felajánlottat, és IPv4-Address alatt vagy kiválasztod, vagy a a lenyitás után a Custom választásával megadod a kívánt IP címet. Ha custom volt kell egy restart, hogy a kütyü az új címet megkapja. Ettől kezdve az ott szereplő IP címe lessz a kütyüdnek. Ez addig marad, míg a roter nem kap hideg resetet amikor is minden beállítást elfelejt.

Eddigi tapasztalatom alapján nem váltogatja a címeket a router, ha csak valami ütközés nem alakul ki. De biztosabb lefoglalni a kütyünek egy állandó címet.

[ Szerkesztve ]

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#24378) woodworm válasza McKalton (#24345) üzenetére

woodworm
(lelkes újonc)

Nekem is maradt alapbeállításokon a Transmission (vargalex v0.92)
A netem 6/1,5 Mb-es, seedben 185 torrent, 200 GB, átlagosan a feltöltési sávszélességem 90%-ban kihasználva (14-15 GB visszamegy), Load: 0.44 0.51 0.71

A filmeknél nagyon csalóka tud lenni a helyzet, ugyanis hiába magas a seed/leech, sokan részlegesen töltik le a torrentet és így a leecherek nagy rész is seeder. Érdemes megnézni az adatlapokat és ha gyanúsan sok a 98-99%-os, akkor ott nem sok babér terem seed szempontjából.

(#24379) McKalton válasza woodworm (#24378) üzenetére

McKalton
(kvázi-tag)

Rendben. Köszi a választ legalább megnyugodtam hogy maga a kütyü képes azért fel seedelni csak az a 4 torrent ami benne van lesz a rossz vagy kevés :-)

[ Szerkesztve ]

Hardwired!

(#24380) blasius10

blasius10
(újonc)

Sziasztok! Valaki segítsen légyszíves! Megadottak szerint formáztam a vinyót, de nem lehet csatolni, látszik h dev/sda1-2-3, de mikor rányomo h enable és menteném akkor megáll az etc/config/fstabnál..mi ttudok cisnálni?:/ mert így ugye nem megy...

(#24381) Kicsirics77 válasza blasius10 (#24380) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

indítsd újra a routert és próbáld újra én is így jártam

Akkumulátorok töltése és karbantartása-->privátban keress

(#24382) tobias40

tobias40
(senior tag)

Nincs olyan fórum ahol a ddwrt-vel részletesen foglalkoznak magyarul?
Nem akarok itt senkit "zaklatni"fölöslegesen..

Nem találtam ilyet.. :U

(#24383) tejeskifly

tejeskifly
(fanatikus tag)

Ja igen, most hogy elköltöztettem a routert a szobámból, az ip tv boxhoz, így most mit kellene beírnom a böngészőbe, vagy puttyba, hogy elérjem a routert? (most arra a routerre vagyok kötve, amire a tp-link is)

(#24384) G R 3 G válasza Intruder2k5 (#24324) üzenetére

G R 3 G
(lelkes újonc)

Az lesz, garancia, hátha cserélik.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=G+R+3+G

(#24385) Intruder2k5 válasza G R 3 G (#24384) üzenetére

Intruder2k5
(PH! félisten)

Szerintem egész biztos ki fogják cserélni, eddig ebből sosem volt probléma... A moddolást minden esetre ne említsd meg, Te nem tudod mi történt vele, tegnap még ment, ma meg már nem, és ennyi!

::::::::::::::::::::::::::::::: ASUS RT-N66U & Tomato Firmware :::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: http://users.atw.hu/asusrouterforum/index.php :::::::::::::::::::::::::

(#24386) amargo

amargo
(PH! addikt)

Én ezt nem értem.
Már jó ideje hozzá sem nyúltam a router-hez erre ma, 5 percenként eldobja a wifi kapcsolatot..

[ Szerkesztve ]

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#24387) blasius10 válasza Kicsirics77 (#24381) üzenetére

blasius10
(újonc)

próbáltam routert újraindítani,vinyót is mindent..:/:D

(#24388) sb válasza tobias40 (#24361) üzenetére

sb
(őstag)

Áttehetem, de az NG mixed akkor miről szólna? Ott van benne az N.
?

(#24389) glugi

glugi
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Korábban már írtam, hogy néha-néha megszakad a net (főleg ha kihasználom a teljes letöltési sebességet vagy a hozzá közeli értéket - ez egyébként kemény 6 Mbit).
A log ilyenkor ezt írja:

Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.info pppd[852]: No response to 5 echo-requests
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: Serial link appears to be disconnected.
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.info pppd[852]: Connect time 416.4 minutes.
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.info pppd[852]: Sent 283048800 bytes, received 932890558 bytes.
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.err miniupnpd[2034]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): Cannot assign requested address
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.err miniupnpd[2034]: Failed to get IP for interface pppoe-wan
Mar 9 19:33:20 OpenWrt daemon.warn miniupnpd[2034]: SendNATPMPPublicAddressChangeNotification: cannot get public IP address, stopping
Mar 9 19:33:20 OpenWrt user.info firewall: removing wan (pppoe-wan) from zone wan
Mar 9 19:33:21 OpenWrt user.notice miniupnpd: removing firewall rules for pppoe-wan from zone wan
Mar 9 19:33:23 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: Connection terminated.
Mar 9 19:33:53 OpenWrt daemon.info pppd[852]: PPP session is 5723
Mar 9 19:33:53 OpenWrt daemon.warn pppd[852]: Connected to 00:90:1a:a1:ea:44 via interface eth0.2
Mar 9 19:33:53 OpenWrt daemon.info pppd[852]: Using interface pppoe-wan
Mar 9 19:33:53 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: Connect: pppoe-wan <--> eth0.2
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: PAP authentication succeeded
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: peer from calling number 00:90:1A:A1:EA:44 authorized
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: local IP address xxxx
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: remote IP address xxxx
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: primary DNS address xxxx
Mar 9 19:33:54 OpenWrt daemon.notice pppd[852]: secondary DNS address xxxx
Mar 9 19:33:54 OpenWrt user.notice ifup: Enabling Router Solicitations on wan (pppoe-wan)
Mar 9 19:33:55 OpenWrt user.info firewall: adding wan (pppoe-wan) to zone wan
Mar 9 19:33:57 OpenWrt user.notice miniupnpd: adding firewall rules for pppoe-wan to zone wan

IP-t én írtam át xxx-re. Na most ez mit jelent, döglődik a modemem (d-link dsl-360r) vagy valamit állítanom kellene a routeren?
Köszönöm előre is

(#24390) vargalex válasza tejeskifly (#24383) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Ha az én build-emet használom, akkor luci: https://tp_link_wan_cime, putty-ba ssh-n szintén a WAN IP-n 2222-es porton.

Alex

(#24391) vargalex válasza tejeskifly (#24373) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

A box a routertől DHCP-n kér IP-t? Ha igen, akkor Luci-ban a Static leases-nél rögzítheted a MAC címéhez.

Alex

(#24392) vargalex válasza Maximusz (#24372) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Jövő héten tudom kipróbálni, de mindenképpen megnézem.

Alex

(#24393) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

A következő problémám lenne:

Adott egy 1043ND és egy 340GD TP-Link router és WDS-t szeretnék beállítani, tud valaki egy működő leírást ehhez?

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#24394) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

NEW rekord: 1d 20h 26m 30s es meg el a wan:- )

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#24395) Edenyke

Edenyke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok, nemrég lecseréltem a torrent kliensemet (qbittorrent-re inkompatibilitási okok miatt), és azóta nagyon szeleburdi a netem (bár nem mindig): max-ra felmegy a sebesség, tartja magát pár percig, utána el kezd csökkenni, majd megszűnik teljesen, majd pár perc múlva visszajön.

Amit észrevettem, hogy ez a kliens jóval több kapcsolatot lát, mint a régi (van, hogy ugyanannál a torrentnél a régi pár százat látott, ez meg több ezret).

A max kapcsolatok száma a dd-wrt-ben 16384-re van állítva, és 2-3ezernél szokott lenni töltés közben.

Amit látok, hogy a szabad ram nagyon alacsony töltés közben (23% körül van, router újraindításkor pedig 36% a szabad ram).

Itt egy kép a státuszról.

Netem 25mbit chello, előző kliens a halite volt, DD-WRT v24-sp2 (06/14/11) std van fent.

Mivel lehetne ezt megoldani?
Esetleg a ram bővítés segítene?
Vagy nem a router problémája?

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#24396) doberman válasza Maximusz (#24371) üzenetére

doberman
(tag)

Érdekes a probléma...

Várjuk megy Alex válaszát, addig is válassz valami c osztályú címet...
(szerintem onnan is lehet olyat választani ami nem "szokásos")

z

(#24397) Badb0y

Badb0y
(PH! addikt)

Eddig tudtam 300M-en csatlakoznia routerre, de múlt hét óta csak 130M, és nem megy feljebb. Mitől lehet ez, hogy megszűnt a 300M ? Illetve mit kellene csinálni, hogy ismét legyen ?

A home az enyém.

A wifi kártya beállításaim a következők a laptopon.
Chanel width 2,4, és 5.2 is auto
n mode enabled
adhoc channel 11
qos mode wmm enabled
fat channel intolerant enabled
mixed mode protection cts to self enabled
preferred band 2.4
roaming agressivness medium
transmit power highest
wireless mode abg

Wifi beállítások a routeren:
root@OpenWrt:~# cat /etc/config/wireless
config 'wifi-device' 'radio0'
option 'type' 'mac80211'
option 'macaddr' 'xxxxxxxxxxxxxxxxx'
option 'hwmode' '11ng'
list 'ht_capab' 'SHORT-GI-40'
list 'ht_capab' 'DSSS_CCK-40'
option 'disabled' '0'
option 'channel' '5'
option 'htmode' 'HT40+'
option 'txpower' '1'
option 'country' 'HU'

config 'wifi-iface'
option 'device' 'radio0'
option 'mode' 'ap'
option 'ssid' 'Home'
option 'network' 'lan'
option 'key' 'xxxxxxxxx'
option 'encryption' 'psk2'

Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

(#24398) f_sanyee válasza Badb0y (#24397) üzenetére

f_sanyee
(fanatikus tag)

fat channel intolerant enabled?

(#24399) vargalex válasza Badb0y (#24397) üzenetére

vargalex
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hi!

Valószínűleg a közeledben egy újabb access point jelent meg és így már csatornaütközés van. Itt a megoldás.

Alex

(#24400) glugi válasza vargalex (#24399) üzenetére

glugi
(kvázi-tag)

Szia Vargalex!

A #24389-re van esetleg valami ötleted? Köszönöm előre is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.