-4500Ft ma
-15000Ft tegnap

ja és 500Ft-ból lehet most "építkezni"
[ Szerkesztve ]
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.

-4500Ft ma
-15000Ft tegnap

ja és 500Ft-ból lehet most "építkezni"
[ Szerkesztve ]
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.
marha jó... 
MU-t nem mertem meg tenni, hiába a kedvenc csapatom, de ezt a gyökér Real-t megtettem.

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

Egy ezres elment a tetves csicska Real miatt már elnézést...
Viszont jött majd háromezer az MU győzelmével... A tippmixen kinulláztam magam, de a bwin még él! 
De akkoris, rohadjon meg minden spanyol csapat...
(#6304) Adrian1991 válasza Hurkafej (#6295) üzenetére

Hurkám, 3k minusz...
részvétem skacok
[ Módosította: I_Am ]
(#6305) Vandit. válasza Adrian1991 (#6299) üzenetére
Köszi, h így örülsz.

A legjobb, h hozzá sem ért.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

Bayern München - Fiorentina H
Rangers - St. Mirren H
Nijmegen - Willem II H
Ez holnapra szerintetek?
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"
(#6307) Hurkafej válasza Adrian1991 (#6304) üzenetére

Biztos azért mert te adtad fel 
De a 200-asom is buktad?
(#6308) Adrian1991 válasza Vandit. (#6305) üzenetére

Azon nevettem, h köze nemvolt a piroshoz szerintem...
Hurkafej : jah, hoki elhokizta magát, a többi jött minden...
[ Szerkesztve ]

Király, ma is oda egy vagyon.
Nem tudom mi a k. a... nem tudtam én is megtenni MU-t győzelemre, aztán jónapot, ezeket sose merem megrakni, aztán a "biztos" nem jön. Áh, padló, de a nagyon kemény fajtából.
[ Szerkesztve ]
ki mennyit?
én speciel 40et a qrva reál miatt
széjjel vágom a spanyolokat, cili canderre értitek-e!!!
és most megyek és pofán vágok egy töményet, talán kettőt
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
ForRedGlory kollega vajon mennyivel bombázta meg a meccseket...
[ Szerkesztve ]

Hihetetlen, szinte biztosra vettem, hogy legalább egy egyenlítés lesz... Buktam én is 2500-at, de ahogy látom nem vagyok egyedül 
STEAM - KOBRA KAI!
Mennyid ment el? 
Huhú, mennyi bukhatott RedGlory
Még a végén el kell adni a HD2-t ![;]](/dl/s/v1.gif)
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

3000-et buktam a realon...
még jó, hogy nem 5 ezerrel tettem meg, igy még marad 2k-m, amiből holnap megpróbálok pénzt csinálni...

Én most buktam ezzel 50k-t, tegnap meg jóval többet...
Ha most 0-n lennék, nem rohadt nagy mínuszban, akkor itt fejezném be az egészet, de nem tudom abbahagyni így. Tegnap 2 rohadt ezresre voltam attól, hogy 0-ra menjek, ma meg már meg se merem számolni, hogy hol vagyok megint.
Ja és most ha a Real gólt lő, akkor 51k jön.
Na, lehet örülni, hogy van olyan is, aki nem zsebpénzeket bukik...
[ Szerkesztve ]
Hát gecc én sem aprót buktam most ezen a kamu piros lapon...
...és még páran tuti így vannak a bukással a szar real-on.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
(#6317) Buldozer99 válasza Boxer001 (#6315) üzenetére

én is így vagyok vele, a 0-ra hoznám magam szerintem hagynám a fenébe az egészet, kb 19k bukóban vok 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
3000 nem olyan nagy pénz, 40-50-100 na az igen, ott érzed a tét súlyát
de a nyereményt is, ha bejön 
[ Szerkesztve ]
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.
Holnapra mit kéne tenni?
Bayern tuti befutó (mondjuk ezek után semmi sem biztos), Arsenal vagy Porto?
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Bayernt Én megmerem tenni, de Porto Arsenal megjósolhatatlan. Amúgy sokan Arsenal győzelmet várnak, mint ahogy ma Reált, azt simára vette mindenki. Ebből kiindulva Porto nyer 1-0ra. Fúúúú de levezettem 
Bayern nyer, Porto - Arsenal Under 2,5 gól. 

Én most vagyok kb 14.800ft pluszban, 2-3 hét alatt 8ezret buktam vissza... 
általában szerencsére 200ft-os téteket játszok meg...
1: nagyobb tétre pénzem se nagyon van...
2: ha van is, inkább költök másra is, nem vagyok függő, meg így ha elmegy, akkor se leszek öngyilkos hangulatban, mint mondjuk ha százezretbuknék...
sajnálom skacok, de úgyis fogtok még nyerni sok-sok pénzt
fel a fejjel
[ Módosította: RoyalFlush ]
Lehet megteszem én is vagy 2k-val ezt 
Hát én a mai után már azon gondolkozok pár ezzerrel rakok egy ilyen hülyeséget:
-Bayern München - Fiorentina V (7.10x)
-Porto - Arsenal V (2.52x)
oods: 17,89x
A Bayern otthon kizárt hogy kikapna, vagy döntetlent játszana, szerintem...
A Realnál kicsit jobbak azért 
Na ennyi volt mára, az Unicum kezd hatni, nyugszanak idegeim, kezdek lazulni... ajánlom mindenkinek átgondolni a stratégiát, holnapra Én csak egy BL mecset szándékozom megtenni... mi a tanulság? első megérzés a jó, a második csak elbizonytalanít, a harmadik biztossá tesz a rossz döntésben. 
Á én nem rakok amugy most, tavaj nyertem több százezret tisztán, ez az év is jól kezdődőtt 55 ezret nyertem tisztán 1 meccsen, a maival meg buktam összesen már 50-et, holnapit meg nem érzem szóval inkább pihenek kicsit (pár hetet) mig átlibbennék minuszba...

Most én nem tehetek arról, hogy nem tudok 50eFt-ot felrakni, ha lenne annyim akkor se egybe raknám fel. Én nem is akadtam ki nagyon hogy elbuktam, van még pénzem bőven. Meg nemrég kezdtem el tippmixezni, úgy hogy a tanulópénzemből még futja.
STEAM - KOBRA KAI!
Nagy Grat a Real Madridnak... Nem hiszem el 
Ez van, még jó hogy "csak" 15 ezret tettem 3 meccsre... Viszont most szerintem pihentetem hétvégéig a dolgot, aztán újult erővel 
Azért elég nehéz elhinni, hogy egy a Real Madrid és a Mallorca összesen nem volt képes egy rohadt gólra 90 perc alatt... Nah ennyit a spanyol cigókról...
Még jó hogy a Manchester United győzött, legalább a kedvenc csapatom hozta, amit kell. Othon is megütik a digókat, aztán elődöntő 
[ Szerkesztve ]
Kösz nem kérek több "bocs, hogy zavarok" privátot....Ha kérdés van, ott a fórum, azért találták ki... sem időm sem kedvem mindig ugyanarra válaszolni.

Hát akkor tegnaptól fogva a spanyol=francia foci a szememben. Szégyenteljes, amit a Real csinált, méghogy nem játszanak 0-0-ra, ahogy kedves Casillas nyilatkozta. Végülis nem hazudott, annál is rosszabbul játszottak, csoda, hogy csak ennyivel kaptak ki.
Angol, német és holland csapatokra fogok tenni ezentúl. Néha digókra, de azok is csak latin népek....
Ma nyomok egy All-in-t a Bayern-re, vissza kell hozni az elmúlt napok veszteségeit...
[ Szerkesztve ]
>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<

Hagyjátok már ezt a cigányozást! Semmi jóra nem vezet, legfeljebb azt éritek el, hogy a modok törölni és korlátozni kezdenek.
>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<
(#6333) RoyalFlush válasza Atlantis (#6332) üzenetére

Ahogy mondod!
Emberek!
Aki ezt a vonalat a továbbiakban folytatni kívánja, valamint nem tud kultúrált módon megnyilvánulni, sok jóra ne számítson! A topic néhány száz hozzászólását visszanézve nem kevés post került törlésre, nem ok nélkül!
Remélem sikerül mostantól kultúráltabb keretek közt fórumozni és nem kell különböző szankciók alkalmazásához folyamodni, mert nem cél, viszont ha másként nem megy, muszáj lesz.
Kérem ezt tartsa mindenki észben, mielőtt hozzászól valamit a topichoz!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]

1 szelvény
58 Salzburg - Jesenice ok
78 Milan - Manchester Utd. 1. félidő eredménye ok
96 Lyon - Real Madrid: Real Madrid szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) nekem is ez vite a tegnapi szolomat a másikat meg ez volt
2 szelvény
106 Lyon - Real Madrid: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) V
97 Milan - Manchester Utd.: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V) ez vitte el

mára szerintem egy ilyent néztem
204 Newcastle - Coventry H 1.4 szerintetek jöhet ????
162 Bayern München - Fiorentina H 1.40
139 Barcelona - Alcobendas H 1.01
[ Szerkesztve ]

"204 Newcastle - Coventry H 1.4 szerintetek jöhet ????"
Hát Newcastleben mostanában csak csalódtam, de azokon a meccseken mint vendég szerepelt, lehet hogy most hozzák a papírformát hazaiként. Hazaiként veretlen a Newcastle, de egy döntetlenre azért látok egy halovány esélyt. Idegenben a Coventry nem valami jó, szóval bejöhet összességében.
STEAM - KOBRA KAI!

Bayern München - Fiorentina H
Porto - Arsenal Porto szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H
odds: 1,834
tét: még nem tudom, a tegnapiak után ...
[ Szerkesztve ]
STEAM - KOBRA KAI!
Az Én menüm mára: Bayern München - Fiorentina
Odds: 1,42
[ Szerkesztve ]

Én is azért gondolom hogy nyernek mert a 2 utolsó meccsen elég gyengén szerepeltek és
az egyiken kikaptak a másik is csak döntetlen úgyhogy most a győzelem következik 
Én ma ráküldök a Bayernre mindent. 

Nekem egy szelón Bayern győzelem
Másikon Bayern+Bordeaux győzelem.
Ha bejön, gazdag leszek, ha nem, akkor kinulláztam magam...

EL mecseket már néztétek hogy melyiket érdemes megrakni?
(#6342) GGGBR válasza DonCapello (#6340) üzenetére

Hát ez ahét egyenlőre nagyon bukó, szemben a múlt héttel...
reméljük ma megfordul a tendencia..
I LOVE THIS GAME
(#6343) DonCapello válasza geeg20 (#6341) üzenetére

Juve drukker vagyok, de az Ajax - Juvét én messziről elkerülném... Az Ajaxnak brutális csatársora van, mi meg vagy brillírozunk, vagy az utolsó 10 percben vezetésből bebukjuk...
Roma, Benfica, Valencia, Villareal, Bordeaux, Ajax
A Bordeaux BL nem EL, de a többi okés. 

Ma tuti nyerni fogtok, mert én nemtettem ma semmit
Köszi Modikák, tudtam magamtól is, hogy nem szabad...
XD
És légyszives ne szedd ki azt a 2-5 smileyt amit rakok, bőven elfér, köszipuszi
Bayern:
Butt - Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber - Robben, van Bommel, Schweinsteiger, Ribery - Gomez, T. Müller
Fiorentina:
S. Frey - Comotto, Kröldrup, Felipe, Pasqual - Montolivo, Bolatti - Marchionni, Jovetic, Vargas - Gilardino
Porto:
Helton - Fucile, Bruno Alves, Rolando, Pereira - Belluschi, Fernando, Raul Meireles - Hulk, Falcao, González
Arsenal:
Fabianski - Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy - Fabregas, Denilson, Diaby - Rosicky, Bendtner, Nasri
Mennyivel bombázod?
Lakás jelzáloggal