Csak ismételni tudom önmagamat, miért kell annyi meccs kötésben? 
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!
Csak ismételni tudom önmagamat, miért kell annyi meccs kötésben? 
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Helló!
Sportingbeten át lehet menni valahogy euróra, vagy regisztrálni kéne újra? Mert van 5 eurós utalványom, és azzal szeretnék játszani.
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"
Szerintem ha beváltod automatán átváltja forintra
(Egyébként honnan van? Már ha nem titkos)
[ Szerkesztve ]

Eddig nem rossz. Remélem lesz még gól az olaszoknál.
[ Szerkesztve ]

Még nincs meg, csak osztályátrsam mondta, hogy neki van egy, és mivel ő neten nem fogad igy nekemadja 
Majd holnap megmondom hogy pontosan honnan van, azt tudom, hogy újságból 
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

psv, genoa, panathinaikos, galatasaray, valencia, sevilla győzelem jött
bröndby elvitte 300 -> 6800 lett volna
parma, austria wien, toulouse, győr, standard liege győzelem jött
udinese elvitte 200 -> 26.750 lett volna
de a szokásos egy meccs szisztéma 

Nálam is 1 meccs
Boca Juniors 0-0 játszott
Megraktam, hogy min. 2 gól lesz a meccsen.
Megbundázták
Mert olyan nincs Dél-Amerkikában, hogy 0-0 játszanak.

sziasztok!
rállóka tippmixre kell valami gém. 
majdnem ynertem azn mulot paraguay kikapott tiszta gáz.első 20ba vannak azt 396 milliomodiktól hazai pályán kikapnak.
online nyomja valaki?már kötelező megadni bankszámlát?
onnan vonja a zsetont?
mit jelent a szelvényen ez a 3/5 5/7 meg ilyenek alól rég nyomtam nem vágom az uj szabályt.
[ Szerkesztve ]
Na ééésss?::DDD.ij
Azért egy addiktől korrektebb megfogalmazást várnák el. Vagy 3-szor kellett elolvasnom, hogy rájöjjek mit is akarsz..
Online tipp-mix-re gondoltál v más fogadóirodára?
Fogadó irodáknál van lehetőség köztes eszközök a pénz transzferre, pl moneybookers.

Brazilia, Portugália, Elefántcsontpart,oroszország, Spanyolország. Köszönöm 15-szeres nyereményt. 
Miért csak egy ezressel játszottam?

I LOVE THIS GAME

GGBR!

Nincs valami jó kis tipped a hétre?^^ Én is szeretnék ekkora szerencsébe részesülni^^
Én most megraktam egy pár meccset de alacsonyak a szorzók szóval csak bejönnek^^

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=freaghill

Tippem mindig van, csak nem biztos, hogy bejön...
Másnak pedig csak azért nem adok, mert ha nem jön be...
Más pénzével nem játszok...
de hétközben megjátszanám, a németeket, a bosnyákok is győznek otthon szerintem...
De ha nem így lesz. ..
I LOVE THIS GAME
Nem mondod 
Én múlt héten csak a ZTE-t raktam meg a kupában. Hétvégén berugtam aztán nem volt erőm átnézni a meccseket

GGBR, illetve más akinek sok szerencséje van, illetve ért ehhez a játékhoz^^
Tudsz mondani számokat illetve, hogy hazai vendég vagy döntetlen? mert ez nekem kínai hogy bosnyákok stb:S Most fogadtam és elbaszták már bocs:S olyan kicsi volt a szorzó, hogy nyerni fog, és döntetlen... Asszem statisztikát kéne nézni, de lusta vagyok.... Azért várom a számokat^^
rendesen lottozóba játszom inkább, max itthon megnézem miylne emccsek vannak.fejtegetések.
most is ma megraktam 8a meccset 7e.t nyerhetek.kivi vok.válogatott meccsek anygrészt.kíváncsi vagyok.
Na ééésss?::DDD.ij

Halihó!
Most nyertem 600 FT-t 5 meccsel^^ Nevetséges^^ fogadtam még 2 döntetlent de nem jött be... Sok szerencse kellett volna...
Ezek után még fogadjon az ember bármire is[link]

ha a barca nyer sokat nyertem volna, így csak egy keveset, de nyertem...
Hála a real-nak, az MU-nak, a Chelseanak, az ajaxnak, és a psv-nek...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME
Ettől függetlenül most vasárnap nem sok híja volt, h 200 ft-ra nyerjek 220k-t. És ebben zömmel német bajnoki meccsek voltak. Nem kell ezt túldramatizálni. Ha jó pénzeket akartok keresni, akkor német és francia bajnokira fogadjatok, mert elég jók a szorzók.
Most is összedobtam egy 1400szoros kombit a német ligából. 
Csabee: Akár kettőre is. 
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
Abból meghívtál volna egy sörre remélem 
Üdv! Csabee.
Mindenki másért és máshogy játszik.
Én azt kívánom, hogy jöjjön össze és engem is hívjál meg egy sörre 
Nekem van két stratégiám és azok szerint játszok.
Ha összejön garantálom, h meghívok mindenkit és közben megbeszéljük a tuti tippeket. 
Te miket játszol? Foci v egyéb más?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.
Arra nem fogadunk.
...de, aki igen annak GL.
Ha megnézed olyan a szisztémám, mintha totóznék csak ugye itt direktbe szorzóra van megjátszva és nem csak eredményre. Magyarán ez még jobb is mint a totó, mert ott csak 12+ fölött van vmi haszna itt meg már 8-as kombónál szép pénzt ad.
És a totó meg elég jól ment nekem régebben is 8-10 meccset nem egyszer eltaláltam már az meg itt már millás nagyságrend még 200 ft-ra is.
[ Szerkesztve ]
1. Kinézek egy két tuti meccset és azokat rakom meg kötés nélkül - eddig nagyon jó aránnyal be is jöttek v maximum 2-es v 3-as kötésben.
2. Úgynevezett 2-es szorzós. kb 2.00 körüli odds legyen és azokat rollozom, ha nem jön be akkor emelem a tétet. Itt általában kinézek magamnak egy bénázó csapatot.
Eddig csak focira fogadtam.
Akkor te elég biztosra mész, ha max 2-3-as kötésben játszol. 
Viszont, akkor gondolom a tét nagysága jóval nagyobb, mint az alaptét. Különbne nem hozna túl sokat.

megvolt, köszi barca, Liverpool, arsenal, ja és a leedsről se feledkezzünk meg, bár miattuk a 89. percig izgulhattam...
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME

Szóval összegezve az elmúlt 1,5 hétben nyertem 23 ezer forintot, ezerből.
Várom a ma esti eredményeket.
I LOVE THIS GAME

Szintén átálltam mostanában a sok meccses szisztémára, mint a totóban. 8-9-10-11 meccs ha bejön 200 forinttal akkor robbantunk
ha nem az se gond, 200 ftos játék.
Mostanában nem játszom nagy téttel. Kevés időm van figyelgetni a meccseket.

Hali.
Nekem Jött a mixem... (eddigi legnagyobb nyereményem) 
A következőket raktam:
-CSZKA Moszkva - Wolfsburg 1. félidő eredménye V
-Bayern München - Maccabi Haifa H
-Bordeaux - Juventus A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
-Real Madrid - FC Zürich H
-Porto - Chelsea A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H
5.000 Ft-al raktam meg egyenes kötésbe, akit érdekel mennyit nyertem, az járjon utána... 
A Bordeaux - Juventus kicsit necces volt mivel 2-3 gólra raktam, de a 93. percben végül meglett az a 2 gól...
[ Szerkesztve ]
Szép volt.
Jó pénzt kapsz érte.
Ja ki is fizették, még jó hogy nem haladta meg a 200-at mert nem adták volna ki egyből...
Amugy ugy volt az egész, tegnap elküldtem egy ismerősőm adja fel, és valamit nem jól húztam be a szelvényen és nem tudta feladni, ugy voltam nem is adom fel ugyse jön, de délután mondom csak feladom mert ha bejön biztos nagyon idegesitett volna, még jó hogy igy döntöttem... 
[ Szerkesztve ]
Jaja, akkor 2 hét asszem.
Szép volt.
Egyébként rendszeresen játszol?
Hát mikor rámjön, kb 2-3 havonta játszok mikor rámjön, de kkor 2-3 napig rakok mixeket, most pl a BL-ekre a héten raktam vagy 12 tipmixet ilyen felálásban.
8 db 200Ft-osat.
2 db 500Ft-osat.
1 db 2000Ft-osat
1 db 5000Ft-osat
Ebből mind elment, kivéve az 5 ezrest. 3db mix 1 meccseken ment el...
Amugy ritkán játszok 5000-be...
Már úgyis régen adtam tippeket, szóval mára:
Portsmouth vs. Manchester United V
Lorient vs. Grenoble H
Csessze meg a Lorient 
Viszont a másik szelvény amin mindkét meccset úgyanúgy megraktam, hogy elsőfélidőben rugnak gólt. Szal 0-ban jöttem ki

e hétvége:
chelsea nyert
ajax nyert
inter nyert
liverpool nyert
dvsc nyert
ez 23e ft ezerből.
I LOVE THIS GAME

egész pontosan 23600
I LOVE THIS GAME