Jobb "biztosra" menni, inkább nem rakom meg, keresek a helyére mást.
Holnap még csak az első szelvényt teszem meg 
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"
Újszerű LENOVO G550:T3300,2x1.8Ghz,KAM,GMA X4500,2Gb ddr3,320Gb sata,15.6"LED,Magyar numerikus bill.
Exkluziv HP 6735b,Ultra Dual Core Mobile ZM-82,2x2.2Ghz,15.4",KAM,2Gb ddr2,160Gb sata,ATI HD 3200,3ó
MSI CX620 CORE i5-M430-2x2.27Ghz,4Gb ddr3,500Gb sata,15.6"HD LED,ATI Radeon HD545V,szép,olcsó!
Tripa, dupla radiátor, csatlakozók, gtx580-as blokk és némi apróság
(#6001) Hurkafej válasza englandfan (#5991) üzenetére

Jobb "biztosra" menni, inkább nem rakom meg, keresek a helyére mást.
Holnap még csak az első szelvényt teszem meg 

valahogy csak talál a mallorca 1 gólt... 
gyerünk!! 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

ahogy nézem félidő előtt meglesz...
nagyon érik... 
Ez szerintetek mennyire lehet bejövős?
82 Milan - Manchester Utd.: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.72
97 Lyon - Real Madrid: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
167 Bayern München - Fiorentina: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.76
183 Porto - Arsenal: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.72
Eredő odds: 8.59119
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 17180 Ft
[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Nagyon ajánlom nekik, eléggé megszívhatom. 
Egyébként én meg pont úgy látom, hogy a hazaiak támadnak, nem tudom mit kell idegenben ennyire foschni 

65.perc 0-0...szerintetek mennyire esélyes egy Kaiserslautern góól...?

nyugii... az a meccs majd a 85. percben kezdődik.... 

nah most egy kicsit megnyugodtam...ott a góóóól 
(#6009) Adrian1991 válasza giigz (#6006) üzenetére

OTTTVANNNN

már csak a mallorca, és a strasbourg gól kell!!!!!

Én meg kezdek ideges lenni...harmat gyenge ez a Mallorca, lőjjék már. 

Bayern München - Fiorentina meccsnél szerintem nembiztos, hogy Fiorentina is szerez gólt, egyszer régen a bayern 3-0ra győzött 
(#6012) Buldozer99 válasza Boxer001 (#6010) üzenetére

énis... 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

mallorca nekem is kellene, edző sztem lerendezi velük a félidőben...
jó formában van a tenerife
remélem helyre rakják a fejüket az öltözőben
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

Na, vegyünk egy nagy levegőt, aztán szurkoljunk, úgy tűnik ráfér a fiúkra, az eddigi semmi után, amit mutattak.

Nekem bejövős.. lehet megrakom ugyanígy.
Hát azért egy gólt csak sikerül valahogy bepasszintaniuk a kapuba 
Elvégre elég gólerős volt a csoportkörben, csak sikerül egyet bevágniuk, kellhet nekik az idegenbeli gól szerintem 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Legyen úgy, hogy nyerj teis, 2-1-es eredmény a Bayern javára nekem jól jönne 
(#6019) Adrian1991 válasza pohár (#6017) üzenetére

Ilyen nincs... rávágok egy ezrest ALMÁra, strasbourg, kasier, mallorca gólra, erre kaiseren kívül semmi sem akar jönni-.-
strasbourg is inkább alszik:'(:'(:'(

überfos ez a mallorca... 
[ Szerkesztve ]
(#6021) Adrian1991 válasza Adrian1991 (#6019) üzenetére

nah Stras góóól...
már csak mallorca, meg almagró kéne...
(#6022) stangli válasza Buldozer99 (#6020) üzenetére
akkor nem csak nekem tűnik úgy, hogy a tenerife megérdemli a győzelmet 
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:@
:
nemakarok káromkodni, de ez a tenisz...:@
ALMA

ha a mallorca gólt szerez, cirka 300ft-tal több hasznot remélés miatt ment el 1 ezresem, és így nemnyertem sz@rt se...:S:S:S:S
holnap vágok olyan kamikaze szelót h csakúgy füstöl...:@

[ Szerkesztve ]

no, talán felpörögnek a srácok...

72.perc 1-0...hajrá Mallorca!!! 
Szerk...télleg
[ Szerkesztve ]
még mindig 1-0 tenerife javára 

OKÁDÉK EZ A MALLORCA!!! 

85.perc...mi van máááá? 
Buldozer99: olyan nincs hogy soha...szurkoljunk és meglesz...
[ Szerkesztve ]
(#6029) Buldozer99 válasza giigz (#6028) üzenetére

itt soha a büdös életbe nemfog a mallorca golt rugni, ilyen okádék játékkal... 

5perc még, gyerünk máááááááááár
jovan ennyi volt, basszameg, 2héten belül másodszor szopat meg ez a tetves majorka

[ Szerkesztve ]
Na gyerekek, itt már csak a csoda segíthet rajtatok 
(#6032) Adrian1991 válasza pohár (#6031) üzenetére

Nekem már mind1.
Red, mennyit buktál?:S És a többiek?:S
[ Módosította: RoyalFlush ]

szépen nulláztam is magam, léptem aludni, mallorca meg huzzon el a picsába..

9k
mér szivat meg másodszor is a mallorca, 2 hete 13k nyertem volna 200ft-bol errel 0-1ről ikapnak 2-1re... vicc komolyan
[ Szerkesztve ]
Ez a Mallorca RedGlory tuti tippje volt, vagy mindenki ment a feje után?
Mennyit buktatok? 
[ Szerkesztve ]
(#6036) Adrian1991 válasza pohár (#6035) üzenetére

én 1200at, első mixem a hollandfüveseken ment el, második almán, meg a mallorcán...

Igen,
-15.000Ft.

Maradt még 5 a számlámon.
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.

holnapra valami tipp? 
1k körül, ha holnap se jön be semmi, hanyagolom a dolgot szerintem..
Fú, az szopó 
Remélem vissza tudod nyerni hamar 
De, hát valljuk be, ezért szerencsejáték 
Buldozer... amit én csináltam szelvényt, azt én fel fogom adni, az tuti 
[ Szerkesztve ]

Leégtem mallorca miatt. Majd fizukor újabb 2k-val kezdhetek 

Strasbourg - Nantes H (H) 
Hapoel Haifa - Bnei Yehuda V (V) 
Naval - Guimaraea H (D) még nincs vége
Tenerife - Mallorca 2v3 gól (1gól) 
Lugano - Yverdon H (H) 
Bursaspor - Trabzonspor H (D) 
Törökökre nem rakok többet... Mallorca nem értem mért nem tudott lőni egy gólt legalább...
[ Szerkesztve ]
STEAM - KOBRA KAI!
(#6043) pohár válasza Adrian1991 (#6042) üzenetére
Meglehet, hogy qrvasokat 

Azért nem jön írkálni? 
De jó nektek hobbitok,hogy munkátok egyben hobbitok! *** Ami megöl az erősebbé tesz.
Vagy csak szimplán lefeküdt aludni mérgében 

Úgy látom ma nem sokan nyertek
.
Holnapi napra van valami tippetek? Sokan fogadtok olyan fogadásra, hogy x,y csapat lő -e gólt?
Ne fékezz, csak ha szeretsz késni...

Én is azt teszem pillanatokon belül.

jó8
Én megbombáztam a Real-t szerintem sima lesz...

Azt hittem, leesek a székről, mikor megláttam a Mallorca meccs eredményét...rosseb megeszi, sokat buktam rajta. Mit a búbánatot csináltak ezek tegnap?
>>>Creo CAD System ; Allplan Architecture ; Mercedes GP - Deutsche Kraft<<<