Az az lenne hogy a "kormány" akar egy hazai online fogadóirodát, ami megállja a helyét minden tekintetben, de hogy ebből mi lesz és mi nem egyelőre nem tudni. Ha hinni akarunk az "elvileg mikor lennének" akkor már rég ott kellene játszanunk 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
umek7
(őstag)
szerintem a fejlesztőket kérdezd, rajtuk kívül senki se tudja valószínűleg...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

expander
(fanatikus tag)
en kb 1 eve olvastam egy cikket, ahol ezeken kivül meg valami online pokerröl is volt szo...
de meg vagy 3eve azt is hallottam, hogy a bwin es a partypoker egyesülni fog, latjuk abbol is mi lett 
Nokia Lumia 920
Szerintem titti fülese volt 
Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

umek7
(őstag)
Egyesült is 
valószínűleg 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

janos1988
(őstag)
Már épp kezdtem káromkodni, hogy megint az ellentettje jön amire fogadtam amikor feltűnt, hogy a lengyel kupában helyet cseréltek és jól áll a fogadás. Már épp 3-0 
- Privát
- 2012-04-24 19:16:17

Buldozer99
(senior tag)
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

janos1988
(őstag)
Érdekes oldal. Átnyálaztam. A legmegdöbbentőbb, hogy amikor tolja be a pénzt nincs korlát, de amikor kezd nyerni - de még mínuszban van - rögtön korlátozzák.
Minden estere a tudásbázis bővült. Köszi 
[ Szerkesztve ]
(#46010) Jokes67 válasza Buldozer99 (#46008) üzenetére
- Privát
- 2012-04-24 19:18:09

Jokes67
(tag)
Hah...ez kooomooly 
Hát én nem szoktam teniszt nézni, főleg nőit nem, de a mostani Julia Georges meccs a képernyők elé tapasztott.
Ezt nem lehet elkapcsolni , mégha borzasztóan játszanak is a lányok - ilyen szinten azért én is elütögetek kb 
Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________
Úgy látszik már 1,5 overre se szabad tennem.Mindkettő Olasz mérkőzés full bukóra áll.......
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

dReFiX
(senior tag)
Betclic en kaptam 10 ingyen pörgetés amiből összejött 2,5 euró, azzal mit tudok kezdeni ? csak ezen a pörgetős dolgokon tudom használni ?
tárgytalan, sikerült elpörgetni, de most komolyan ebbe valaki valódi pénzt rak ? 
[ Szerkesztve ]
ZTE V970
kaszinóban fogod tudni, 99Euro értékben megforgatok és ki is veheted! 
Görges cica... ó, ne is említsd, azok a tőgyök

Chelsea XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Lampard, Mikel; Meireles, Ramires, Mata; Drogba
Barcelona XI: Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué; Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc; Alexis, Messi, Cuenca

giigz
(PH! addikt)
Értem már, miért nézel te női teniszt. 
Tőgy?! Ezek tutira fittek és feszesek 
Amúgy jó az operatőr, szereti a talajszintról mutogatni, amikor szervát fogad
(#46019) nincsisbéla válasza nincsisbéla (#45995) üzenetére
- Privát
- 2012-04-24 19:59:41
És a megérzésem jó volt! Sima Legia győzelem! 
Gyerünk Bergamo!!!! 
Mentalita'
ó, amikor szerválni akar és pattog, az is jó ![;]](/dl/s/v1.gif)

wmarci
(senior tag)
szúrnád? ![;]](/dl/s/v1.gif)
elöl - hátul - felül - alul, jöhet bárhogy 
De te nem meleg vagy?

[ Szerkesztve ]

berojocy
(senior tag)
Telefonról tudtam csak követni, de nagyon örültem,mert eleg izgalmas volt. igy nyertem 3000 bol 6800 at.
Samsung Galaxy Note II
most hogy így mondod... nem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Valamiért kezdek félni, hogy a Chelsea ma tovább jut.
Ha találnak egy gólt, akkor elég necces lesz.
B-L-A-C-K:
Érdekes ez a Barca 3-5-2-es felállás hazai pályán.
giigz: Ne is találjon gólt a Chelsea, jusson csak tovább a barca, annak ellenére, hogy rühellem őket. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

giigz
(PH! addikt)
Szerintem nem fognak gólt találni, Barca nyer, továbbjut, kész, álomnak vége...
Ez jó felállás nekünk? 
Vandit: Ezzel én is így vagyok, de én valószínű azért mert fogadtam.
Tovább jut a Barca és kész!
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Nem lesz ott gond szerintem, de nemsokára kiderül...

umek7
(őstag)
Ez nekem inkább egy 3-3-4-nek tűnik, mint sem érdekes 3-5-2-nek
Hiába tűnik 3-3-4-nek ha 5 embert játszat középpályán még akkor is ha van köztünk csatár is.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

umek7
(őstag)
Én még egy Barcelona meccsen sem láttam azt hogy 5 középpályás lenne, és éppen Iniesta (mármint ebben a felállásban) ne előrébb játszana, de bizonyára most így lesz. Egyébként mintha lennének posztok a védőkön kívül.. 
- Privát
- 2012-04-24 20:43:51

Buldozer99
(senior tag)
3-4-3-ban állunk fel amúgy 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
Amúgy én sem láttam, de az biztos, hogy ez merőben más, mint a szokás 4-3-3 amit játszani szoktak. 
[ Szerkesztve ]
Ici-picit nyom a Barca...

giigz
(PH! addikt)
Jussanak akkor tovább. 
piké ko.
Ez a Valdes mekkora fasz 

mario1012
(kvázi-tag)
Ott takarítani kell ilyenkor, nincs mese. Hát most ebből elég szarul jött ki Piqué, reméljük tudja folytatni.
Neymar: Egy dologban vagyunk jobbak Messinél, az éneklésben. :)
(#46042) nincsisbéla válasza giigz (#46035) üzenetére
- Privát
- 2012-04-24 21:05:34
Azért ezt a katalánoknak ne nagyon mondogasd! 
Mentalita'

mario1012
(kvázi-tag)
AAA Messi, pedig mekkora labdát kapott, ezt szerintem 10-ből 8-szor simán berúgja, itt meg bele Cech-be
Na már megvolt az 1 Chelsea kapura lövés ami elkerülte a kaput, ez elég is úgy mint hazai pályán és többet még e is próbálkozzanak ilyesmivel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Neymar: Egy dologban vagyunk jobbak Messinél, az éneklésben. :)
(#46045) giigz válasza nincsisbéla (#46042) üzenetére
- Privát
- 2012-04-24 21:07:24

giigz
(PH! addikt)
Mondogatom én nekik is szívesen. 

kukinyo
(őstag)
Török a bíró? 
Akkor itt bármilyen eredmény születhet. 
(#46048) nincsisbéla válasza giigz (#46045) üzenetére
- Privát
- 2012-04-24 21:14:14

Mentalita'
Nincs mas lehetosege 
Windows 7 / 3DS MAX / Galaxy S 3
- Privát
- 2012-04-24 21:22:01
1-0
Azt hiszem innen lesz igazán érdekes (bár eddig is az volt)...
[ Szerkesztve ]
Mentalita'