2013. május 26., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)

(#44651) Krisztián

Krisztián
(őstag)

Amilyen barbár módon játszanak a németek itt még piros is lesz :D

(#44652) Telomanikus válasza dReFiX (#44646) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

De lehet, hogy nem teszem meg. Inkább kipróbálom a Totó-t. :)
Még sosem játszottam vele. Kíváncsi vagyok. :D

http://www.flickr.com/photos/bodnarb - NIKON D5100

(#44653) sz_abika

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Rég láttam ennyi sárgát BL meccsen

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#44654) sz_abika

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Hopp :D
Megérdemelték

Megújult honlappal várjuk a versenyzőket! GT5/PSN ID: xSzabikax ______________________ www.granturismofever.hu _____________________

(#44655) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2-1

Megérdemli a Bayern a győzelmet, az előbb egy jogos 11-es lett volna nekik így is amit nem adtak meg...

(#44656) dReFiX

dReFiX
(senior tag)

még az X2 se jön.... -20K viszlát bet365 :W

[ Szerkesztve ]

ZTE V970

(#44657) BéHGT

BéHGT
(senior tag)

Na, nekem is elment mindenem, kurva nagy. :D
Pedig apám megmondta, hogy nem fogják megalázni Münchenben a bayernt...

Samsung Galaxy S III | Samsung Galaxy TAB P3100, P7500

(#44658) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na ma majdnem nyertem volna :D
de overre tettem volna a zsét nagyban, az éppen jött is volna

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#44659) RoyalFlush válasza BéHGT (#44657) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Faterra kellett volna hallgatni :D

(#44660) kukinyo válasza BéHGT (#44657) üzenetére

kukinyo
(őstag)

Nekem is elvitte de szép volt Bayern. :C

(#44661) B-L-A-C-K válasza BéHGT (#44657) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Látod ha Apádra hallgatsz...:D

Remélem ha már a kamim főtt ki is esik a Real...Mondjuk az az idegenben lőtt egy gól még így is jó a Realnak, de ha ilyen dinamizmussal játszik a Bayern bármi lehet...

(#44662) janos1988

janos1988
(őstag)

De meglepő, hogy olyan eredmények születtek megint, hogy még véletlenül se nyerjen az ember... Még nem néztem rá a holnapi meccsekre, de az biztos, hogy az összes első 7 nagyobb szorzós hazaiakat megrakom D-be 5/7-be. Lehet nagyobb esélyem lesz úgy, mintha "elemezgetne" az ember...

(#44663) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

1 szelvény nyert, 200ft-1175ft
2400ft-ért raktam ma.
Nem sok kellett volna a 13-as oddshoz. :(

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#44664) enginev3.0

enginev3.0
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

5×200at tettem erre a meccsre, és jött 1800 azzal a tippel hogy 2-1 lesz a vége :) Lehetett volna sokkal jobb is, így sikerült, azért ez is jó

[ Szerkesztve ]

HTC , AMD , és Logitech FAN!!! II HTC 8x With Windows Phone 8 II Egy nőnek hozd le a csillagokat is, ha azt mondja nem kell, akkor rugdosd fel őt

(#44666) B-L-A-C-K válasza janos1988 (#44662) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hé Jancsi te mikor nyertél utoljára? ;] :U

(#44667) sz_abika

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Bayern München @ 3.40
500,00 HUF Single 17/04/2012 21:59:11 1 700,00

na nekem ez a zárszó mára, nem hagy kiszállni a rendszer
majd elmegyek kaszinózni :D

(#44668) szpal17 válasza szpal17 (#44548) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Na nekem jött egy kis apró...
Reading és ismeretlen malajziai ligás is nyert. :K Bl-t kihagytam a fogadásból... :U

(#44669) janos1988 válasza B-L-A-C-K (#44666) üzenetére

janos1988
(őstag)

Valamikor akkor, amikor Te. De majd holnap fogok :)

szpal: "ismeretlen malajziai ligás" - te mire nem raksz?! :)

[ Szerkesztve ]

(#44670) szpal17 válasza janos1988 (#44669) üzenetére

szpal17
(senior tag)

Singapure lionst ismerem a malajziai ligából..elég jól szaladnak, de múltkor kikaptak ezért nem mertem rájuk rakni..persze nyertek 5-0-ra.
Megnéztem ki az utolsó a bajnokságban....Kuala Lumpur...7 vereség zsinórban. Megtettem a hazaira. :D

(#44671) expander

expander
(fanatikus tag)

tulsagosan elfogultak vagytok ezzel a realmadriddal... egy rayo vallecanot, meg getafet es stb csapatokat siman megvernek 4 meg 5 nullara, amint valami normalisabb ellenfelük van, semmi extrat nem nyujtanak egy "atlagos" jo csapatnal... ribery nagyon jol jatszott, de meg lahm is vedö letere szana-szet szopatta a sztarcsapat több tiz millios vedöit.
nem azt mondom, hogy eselytelen volt a madrid, csak mindenki azt hitte, hogy pff bayern hagyjadmar 0-3 lesz... valoban nem rossz csapat a madrid, söt tenyleg a vilag legjobbjai között van, de tul van misztifikalva. az utolso olyan realmadrid ami ert is valamit, az a del bosque fele csapat volt. azok nyertek is eleg sokmindent.itt talan meg jobb egyeni kepessegü emberek is vannak, mint akkor ott, viszont valahogy nem all össze a gepezet. a bayern most nagyon össze van rakva imho, bar sokat erhet meg ez az idegenbeli gol a madridnak, es siman bennevan, hogy otthon kivivjak a tovabbjutast.
summa summarum, jo kis meccs volt ez, csak felidegesit, hogy majdnemhogy fel akarjak kötni magukat egyesek, mert nem nyert a madrid. miert nyert volna? talan valami C ligas fostalicska csapattal jatszott? tegnap leirtam ide, hogy en egy szük müncheni sikert varok, ami ma be is jött.

Nokia Lumia 920

(#44672) B-L-A-C-K válasza expander (#44671) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem most nem kell ennyit agyalnod ezen, itt szerintem senki se mondta tutira, csak jó volt az oddsa és érdemes volt kockáztatni, én is azért raktam hendiből az 5.25x oddsért...Meccs előtt is írtam teljesen 3 esélyes, de szerintem senki se rakta meg nagy pénzel hogy nyer a Real...

Amúgy mennyit sikerült nyerned a Bayern győzelemmel?

[ Szerkesztve ]

(#44673) expander válasza B-L-A-C-K (#44672) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

egyaltalan nem neked mondtam, azt mar tegnap megbeszeltük, hogy valoban jo ra az odds, es barmi elkepzelhetö, 1-2 ezer forintot siman megert... valaki irta az elözö oldalon, hogy ez a mocskos real madrid meg ezt a meccset sem tudja megnyerni. na az baszta ki a biztositekot nalam :D annyira nyomatjak az elfogult szurkolok, hogy ez a vilag legjobb csapata stbstbstb, hogy eret vagnak magukon, ha veletlenül nem egy apoel nicosia-val hozza öket össze a sors, es kikapnak egy sokszoros nemet bajnoktol meg BL gyöztes csapattol, akiknek raadasul most fut a szeker, es mar nem koncentralnak teljes erövel a bajnoksagra. jo most a real, jönnek is az eredmenyek, de ne legyenek mar ennyire nagykepüek a szurkolok, hogy barmilyen csapatot totalisan szarba neznek ellenük. ettöl függetlenül fenntartom, hogy otthon lehet siman nyernek 2-3 gollal es tovabbjutnak, de hatalmas tulzasnak tartom azt, hogy ennyire kiborit valakit, hogy münchenben nem tud nyerni a realmadrid..

a lof.sznak is van vege ! :D

Nokia Lumia 920

(#44674) B-L-A-C-K válasza expander (#44673) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja így értelek. Hát igen, én azon kurtam fel az agyam hétvégén mikor nyert a Barca, jöttek fészen a Realos fanok hogy az a 11-es amit kaptak nem volt jogos, ment a bírózás ezerrel, miközben teljesen jogos 11-es volt. 19. embernél mikor láttam már kicsit felkúrta az agyam...:D

(#44675) expander válasza B-L-A-C-K (#44674) üzenetére

expander
(fanatikus tag)

velem is folyamatosan ez van, pedig nem vagyok barca drukker, csak szeretem nezni a csapatot ha jatszanak. a madridot nem csipem, de ott is van 1-2 ember akit szeretek, illetve mint csapatot elismerem, hogy valoban mostanaban tenylegesen az egyik legjobbak. de ezt az elvakult fanatizmust, csak real szurkoloktol latom, es nagyon fel tud kurni idegileg, pedig nem vagyok egy ilyen tipus. nem szeretem c.ronaldot, de elismerem, hogy a vilag top3 focistajaban benne van jelenleg, de ö is tul van sztarolva nagyon. viszont egy real drukker nem ismeri el hogy messi is hasonlo szinten van mint ronaldo, csak törpezik meg köpködik. ha nyer a barca, akkor sem ök nyertek, hanem a biro... ha kikapnak, akkor a real az Isten, es a barca a fos, miközbe semmi közük hozza es stb... uh, na hagyjuk is :D

Nokia Lumia 920

(#44676) B-L-A-C-K válasza expander (#44675) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én se vagyok fan, mind2 csapattal elvagyok, de mikor ilyen hülyeséget látok kiborít. Már minden kis szarba belefűznek valamit az elvetemült fanatikus drukkerek...:)

Ez a Messi/Ronaldo szitu meg főleg kiborít, már nem is tudom hol láttam egy olyan össze rakott képet hogy egyik felén Ronaldo gyerekeknek adakozik, a másik felén meg Messi egy márkás boltból jön ki tele táskával....:D Ezen is beszartam, hogy ezzel is fikázni akarják hogy az egyik költ a másik meg adakozik. Mintha Ronaldo nem vásárolna, Messi meg nem adakozna...:D

[ Szerkesztve ]

(#44677) umek7 válasza expander (#44675) üzenetére

umek7
(őstag)

Én is ismerek olyan Barca szurkolókat akik csak köpni tudnak Ronaldora, nem ismerik el a Madridot, és még sorolhatnám. A bírózást meg szerintem kár felhozni, vitázzunk? :)

Grat a Bayernnek, de egy ilyen gyengén játszó, pocsék napot kifogó Madrid ellen csak 2:1-re nyertek, és nem kizárt hogy a Madrid az idegenbeli lőtt góljának köszönhetően fog továbbjutni. Az hogy a nagy meccseken a Real nem mutat semmit nem értem honnan jött, a Barca ellen általában csődöt mondanak (2 meccs kivételével), de úgy nehéz hogy ha még nem nőttek fel a Barkához, na meg kiállítják Pepe-t a semmiért, vagy nem adják meg Higuain szabályos gólját és még sorolhatnám. A Barcán kívül olyan halál nehéz ellenfele még nem volt a Madridnak, ez meg is látszott a mai meccsen, de biztos vagyok benne hogy otthon teljesen más arcukat fogják mutatni.

expander én nem tudom te hol olvasgatsz dolgokat, de az értelmesebb RMA szurkolók mind azt írták hogy idegenben tökéletes az iksz is, és hogy nem lesz egyszerű párharc. Valószínűleg belefutottál pár eltúlzott okostojás véleményébe.

(#44678) giigz

giigz
(PH! addikt)

Az egyik szelvényem 500 Ft-ból jöhetett volna 2.500 Ft, 6 bejött, 1 meccs vitte el. Real a 90.-ben... A másik szelvényen 120 Ft-ból jöhett volna 1.200 Ft, 2 meccs jött be, és nyilván 1 vitte el, a Real gólok száma 1,5 alatt...

(#44679) B-L-A-C-K válasza giigz (#44678) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyba nyomjad, tudod csak úgy tudunk nyerni... :)

(#44680) giigz válasza B-L-A-C-K (#44679) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Most nem merek mar nagy tetet rakni, ebbol az 5k-bol jatszom, van jelenleg 4.800 Ft belőle. :) Ha kicsit több szerencsém lett volna, mar 10k lehetne, 6 szelveny, 2 jött, a többi egy meccs. Teljesen mindegy nalam manapsag, hogy 2 vagy 6 meccset rakom, egy megy el mindig, utoljara 90. es 92. percben...

Ha valami tuti lesz, csatlakozni fogok hozzad, de most ez az 5k-s egyenleg megfelel nekem, csak tudnek eljutni 30-ig megint...

(#44681) B-L-A-C-K válasza giigz (#44680) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most én sem rakok, ha lesz akkor sem, mondtam befektettem a lóvém, és csak jövő hónap közepén kapom meg...

Úgyhogy pihi...:)

(#44682) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nézem a tegnapi Bayern első gólja hatalmas nagy les volt...----> [link]

[ Szerkesztve ]

(#44683) BéHGT válasza B-L-A-C-K (#44682) üzenetére

BéHGT
(senior tag)

Ezt ki is beszélték félidőben, hogy nagyon-nagyon sok meccsen befújják lesnek... Itt nem tették, ez van. :(
Csleszkij - Barca: Durva összecsaptás várható ma Londonban.

[ Szerkesztve ]

(#44684) giigz válasza B-L-A-C-K (#44682) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Ne is mondd... :(

Ma szerinted Barca tuti? En nem tudom elkepzelni, hogy a Chelse nyerjen...

(#44685) B-L-A-C-K válasza giigz (#44684) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a Chelsea nem egy nagy szám csapat idén. Most az Fa kupában amit produkáltak az szép volt, de ott összejött nekik minden, és tény az is hogy az edző váltás jót tett nekik, de nem hinném hogy a Barca ellen tudnak érvényesülni. Én egy 2-0ás Barca sikerre számítok, de a sima győzelmüket sem kockáztatnám meg nagyobb összeggel, azért nem egy életbiztosítás...

[ Szerkesztve ]

(#44686) giigz válasza B-L-A-C-K (#44685) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Barca gyözelem es Lyon X2 lesz nekem szerintem... :)

(#44687) B-L-A-C-K válasza giigz (#44686) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tét?

(#44688) pohár válasza B-L-A-C-K (#44685) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vérre fog menni a buli, így sok sárgát várok, esetleg pirosat is

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#44689) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Chelsea - Barcelona meccsre mit érdemes megrakni?
Gondolok itt arra, hogy hány sárga lesz, szöglet, esetleg piros lap, 11-es lesz-e, messi szerez-e gólt, minkét csapat rúg-e gólt, hány gól lesz a meccsen,félidő eredménye, esetleg a komplett meccs végeredménye.
Kinek milyen tippje van erre a meccsre?
Pohár már látom hogy írta hogy szerinte sok sárga lesz a meccsen, szóval akkor 4,5 fölött lesz a sárga lapok száma? Erre van 1.7-es szorzó.
Válaszokat előre is köszönöm. :R

(#44690) pohár válasza n_gy_k (#44689) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én a sok sárgára mérget merek venni, a többi jó kérdés... talán 2,5 over

(#44691) berojocy válasza n_gy_k (#44689) üzenetére

berojocy
(senior tag)

Ahogy pohár is emliti, valoszinu sok lap lessz. En Lee Dixon papa joslatait szoktam kovetni, es o is hasonlot tippel. 1000 HUf ot megert nekem a 4.5 sarganal tobb lesz 1.80-ert.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Note II

(#44692) BéHGT válasza n_gy_k (#44689) üzenetére

BéHGT
(senior tag)

Szerintem sem kizárt az 5 sárga lap. Nem tudom mi a szorzó, mert most a 1600000 ehetőséget nem akarom átböngészni, pedig megpróbáltam... :D
Csak megtaláltam, és ezen gondolkozom:
Hány sárga lap lesz az 1. félidőben?
Több mint 1,5 1.87
2-t csak összeszednek!

[ Szerkesztve ]

(#44693) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Rendben, köszönöm a válaszokat, akkor megrakom a 4,5-nél több sárga lapot.
10,5-nél lesz több szöglet szerintetek?

(#44694) sz_abika válasza n_gy_k (#44693) üzenetére

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

az lutri, hagyd ki

(#44695) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Messi szerez gólt? Vagy mindkét csapat rúg gólt?
Ezekhez mit szóltok? :))

(#44696) Shkiz0 válasza n_gy_k (#44695) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Utóbbi esélyesebb.

Új hardverek, kellemes árakon - GTX 780-ak érkeztek :)

(#44697) giigz válasza B-L-A-C-K (#44687) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Max. 4.800 Ft :) Ma egész nap idáig még azt hallgattam, hogy a Chelsea fog nyerni... Komolyan, az ilyenek idegesítenek fel.

A reális tét szerintem 1.000 Ft körül lesz, most viszont nemsoká megyek focizni, iskolák közötti bajnokság, jó lenne gólt lőni, ha sikerül, rakom a Chelsea-t... Jah igen, védő létemre... :)

(#44698) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ment egy 11 ezres utalás Betclic-re.Remélem még péntekig oda ér és akkor hétvégén valamit össze hozok:)

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#44699) whited válasza umek7 (#44677) üzenetére

whited
(őstag)

szerintem, ne kezdjük számolgatni, az idei szezonban, hát kétes ítélete volt a madridnak, meg a barcának, meg hát az önmagáért beszél, hogy az előző fordulóig nem fújtak be tizit a madrid ellen :U :D

http://www.sportfogadas.org/?ref=whitedragon ha tehetitek légyszíves kattintsatok rá, előre is köszönöm :))

(#44700) giigz válasza Ripper03 (#44698) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Valószínű oda fog érni, bwin is 1 nap alatt intézi. Abaqoos-szal persze azonnal meglett volna, de igazából mindegy is, ha csak hétvégére akarsz tenni. :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.