2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)

(#35801) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35800) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mint tegnap is QPR, Palermo Valencia. Nekem sajna QPR vitte, mert én telibe raktam. :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

(#35802) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35795) üzenetére

umek7
(őstag)

Már rég olvastam.

Az előzőre csak annyit reagálok hogy meg kell nézni azokat a meccseket, a bunda gyanúja senkiben sem merülhet fel, mert olyan "bunda" mint ami akkor történt nincs.

(#35803) pohár válasza umek7 (#35802) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nézz rá a törökökre, ez ha nem bunda akkor semmi nem az... a Besiktas OTTHON nem tudott gólt rúgni annak akit a Fener kitömött, a Fener meg 0-1-ről szopott ki 3-1-re, aha aha... :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#35804) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35802) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na jó én nem is akarlak meggyőzni, nekem a könyv elég volt, plusz mint említettem itthon a bundabotrányban érintettek elmondták az NB1-es labdarúgók 90% benne van, és egy kis országról beszélünk, nem egy Spanyol/Olasz/Angol... stb. országról...Ha ezek után se hiszel ezekben, akkor nincs is miről beszélnünk...

[ Szerkesztve ]

(#35805) umek7 válasza pohár (#35803) üzenetére

umek7
(őstag)

A török bajnokság mindig is maga a bunda volt.

Visszatérve az eredeti meccshez: Leszögezem én sem gondolom és nem is remélem hogy a Barca megfordítja a bajnokságot, de a fociban nagyon könnyen visszanyalhat a fagyi. Ezért addig amíg matematikailag bajnok lehet a Barca addig nem jelentek ki semmit. A Madridnak nem "jó lenne", "kéne", vagy egyéb más jelző, hanem radikálisan fontos ez a bajnoki cím. 7 pontot is ellehet szúrni (aki régebb óta követ bajnokságokat az tudja hogy annyira nem nehéz..) és egy ilyen kulcsfontosságú meccsnél nem fognak bundázni. Ebben mindenki biztos lehet.

[ Szerkesztve ]

(#35806) Vandit. válasza pohár (#35803) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van, véletlenek nincsenek és itt hatalmas pénzek mozognak.

umek7: Akkor ne bundának hívjuk, hanem formahanyatlásnak. ;] Attól még a lényeg ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> Fekve mindenki ugyanannyit nyom, mint állva, csak az nem mindegy, hogy a Földön, vagy a Holdon áll.

(#35807) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35805) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De itt nem is arról van szó a Barca megfordítja a bajnokságot, hanem arról hogy ha nagyobb pont előny van általában be-be szoktak ugrani egy pár eladott meccsek...

De nagyon jól meglehet figyelni, bajnokság végénél, mikor már eldőlt a bajnokság, hirtelen az ugyan úgy teljes kerettel kiálló nagy csapatok kikapnak, az akkor most hogy van? :)

A könyv is ír olyanokat hogy adott országokban már előre megvan beszélve ki lesz a bajnok, és az egész év egy szappanopera....

[ Szerkesztve ]

(#35808) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35807) üzenetére

umek7
(őstag)

Kérlek értelmezd is amit írok. Egy percig sem abban kételkedtem hogy van e bunda, hanem ennél az esetnél lehetetlen hogy bunda legyen. Mondd azt hogy kifog egy jó napot a Getafe és megveri a Realt, de ne azt hogy bundáznak.

Eddig a nagy országokról beszéltünk, most hoztad fel az NB1-et.

És mint mondtam olvastam a könyvet. Azokon a bizonyos bajnokságokban nem véletlenül nem járnak ki a nézők se, szurkolók sincsenek.

"hanem arról hogy ha nagyobb pont előny van általában be-be szoktak ugrani egy pár eladott meccsek..."

Ehhez pedig csak ismételni tudom önmagam, de most nagyon egyszerűen teszem: Egy Barca ne verjen már 15 pontot a Realra, és fordítva se.

De nagyon jól meglehet figyelni, bajnokság végénél, mikor már eldőlt a bajnokság, hirtelen a ugyan úgy teljes kerettel kiálló nagy csapatok kikapnak, az akkor most hogy van?

Az úgy van hogy akkor 200%-os erőbedobással hajtanak a kiscsapatok a bentmaradásért, a nagyok meg leszarják. Azért itt elég sűrűn előfordul a bunda is, de ebben már korábban is egyetértettem veled. Ja és hol van most a bajnokság vége? :)

(#35809) pohár

A nagy része tárgyilagosan is bizonyítva van.

[ Szerkesztve ]

(#35809) pohár válasza B-L-A-C-K (#35807) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez mind szép és jó (mármint a könyv), de miért hiszed el minden szavát? bizonyítva van? (nem olvastam, azért kérdezem)

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#35810) B-L-A-C-K válasza pohár (#35809) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MAjd olvasd el és meglátod, de nem kételkedek abban hogy igaz e vagy sem, plusz nézz utána kiírta... Illetve azért nincs tucat ilyen könyv mert nem merik felvállalni amit tudnak...

Pl a könyvből egy történet, lehet nem pontos de így emlékszek rá. Orosz bajnokság a 90-es években, a fifa felfigyelt érdekes kimenetelű dolgokra, leutazott 2 emberük a Oroszországba, egy szállodába elmondták nekik, itt nem lesz semmi nyomozás most szépen haza mennek vagy meghalnak, illetve ha még1x jönnének csak nyugodtan, de ahogy átlépik a határt 100 km múlva halottak...;)

umek7: Ezen lehetne veszekedni reggelig, ha kifog kapni a Real, szerintem nem véletlenül lesz, de most mondom lehetne vitázni reggelig is, mert ha most mondom 5 meccsen belül lesz egy X akkor, vagy kikap, azt mondod rossz napjuk volt, én azt hogy bunda.......De nem szoktam valamire azt mondani ha nem látom, de már hányszor volt olyan hogy adott nagy csapat vezetett a bajnokságban több ponttal, és passzolgattak végig hától, látszódott hogy leszarják az egészet, érdekes időben voltak a cserék is....Mondom ezt látni kell, az megint más hogy 80 rálövésből nem tudnak nyerni vagy kikapnak akkor oké sz@r napjuk volt....

[ Szerkesztve ]

(#35811) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35810) üzenetére

umek7
(őstag)

Azért a 80-90-es években ez elég jellemző volt, sőt, köztudott. Ha van idősebb felmenőtök aki szereti a futballt és emlékszik (azokat a sztorikat azért nehéz elfelejteni) akkor biztos tud mesélni pár hajmeresztő dolgot.

(#35812) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35811) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Plusz így vissza néztem mire írtam hogy bunda...

Nézd valahol vissza az ebben a szezonban lévő Santander - Real Madrid meccset. (2011-09-21 volt)

Akkor néztem a meccset, és ezeket írtam:

"Ilyenkor gusztustalan és szánalmas a foci. Ilyen látványosan kihozni valamit X-re...Nevetséges.

- Pontatlan passzok!
- Kivezetik a labdát egy sima labdavezetésből!
- Szögleteket folyamatosan túl lövik a 11-esen kívülre!
- Ha rálőnek folyamatosan 3 méterrel elkerüli a kaput!

Ha ez nem bunda akkor mi? Front volt az összes játékos fejében vagy mi?"

(#35813) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35810) üzenetére

umek7
(őstag)

Szerintem is látni kell, de ez az előre megmondod hogy bunda nem több mint parasztvakítás, ha bejön király vagy, ha nem akkor meg "hát ez ilyen".

Kicsit azért olvasom ezt furán mert jöttök mindig a statisztikákkal, tabellákkal, számokkal, benyögitek hogy na ez tuti bunda, közbe meg kiderül hogy van akinek fogalma sincs arról hogy egy adott csapat milyen teljesítményt nyújt pl. hazai pályán, csak ránéz a tabellára, "ja, 4/4-et megnyert, akkor ezek kurva jók otthon" és mondja mint aki tényleg látta mind a 360 percet. Közbe meg lehet csak a bírók a javukra fújtak, meg lesgólokkal nyertek, mellesleg gyenge csapatok ellen..

- Pontatlan passzok!
- Kivezetik a labdát egy sima labdavezetésből!
- Szögleteket folyamatosan túl lövik a 11-esen kívülre!
- Ha rálőnek folyamatosan 3 méterrel elkerüli a kaput!

Nem tudom, nekem ezek pont annak a jelei hogy egy csapat rossz napot fogott ki, de lehet csak én látom ennyire furán.

[ Szerkesztve ]

(#35814) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35813) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én gyakran nézek statisztikát, és igen szoktam is hivatkozni rá, természetesen tudom nem jelent sokat, de valamit csak lelehet szűrni belőle, mivel hogy minden meccset megnézzek hogy mi hogy volt még ha non-stopba is ráérnék akkor is lehetetlen lenne...:)

Szerk:

Na ne már...:)

Ha a csapat 80% pontatlanul passzol véletlen? Túllövik a szögletet 10 ből 8x véletlen? Labdavezetés nem megy egy Realnak....véletlen? Azon a meccsen túl sok volt a véletlen, lehet rossz napja volt 1-2 játékosnak de hogy majdnem az összesnek elég érdekes volt....

[ Szerkesztve ]

(#35815) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy az Everton statisztikailag is mumusa a City-nek, csak hogy ne menjünk messzire. És lám, megint nem bírtak ellenük nyerni, kicsit fura. :)

[ Szerkesztve ]

(#35816) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35815) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebben viszont meg kell cáfoljalak, 5 ezrem ment el rajta szóval állíthatnám hogy bunda volt, de nem. Most ha bundára mennek nincs kapufa, kapusuk jól védett, Citynek nem jött össze ennyi. Néztem végig nem vettem észre hogy az lett volna...

(#35817) anonymus89

anonymus89
(senior tag)

Valaki nézte a Besiktas meccset???
Csak kíváncsiságképpen mit szól hozzá 9 lövésből 3 talált kaput nem hiszem el...... :F

csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot....

(#35818) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35816) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ezzel arra utaltam, hogy a statisztika nem annyira hasztalan dolog ám, mint ahogy egyesek vélik.

(#35819) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35818) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát persze, én azért nem gondoltam jó tippnek, mert a mostani City azért sokkal jobb mint a múlt szezonban lévő, azért is gondoltam rá nyernek...De mint említettem sima győzelem is lett volna, ha a kapufák bemennek, és kicsit több szerencséjük van, mert Evertonnak azért nem sok köze volt hozzá. De ez már lényegtelen...:)

Viszont ha van//lesz ilyen megérzésed még szívesen venném, kami szelókba parádés...:)

[ Szerkesztve ]

(#35820) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35819) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondtam azt is, hogy a Valencia tuti nem kap ki és lám nem is kapott. :) Rendben, szólok ha megcsap az ihlet. :DDD
Az ilyen tippek kombiba jók, és ha egyszer bejön az bővem hozamos lesz.

Szerk: Ja mára van egy korong megérzésem. New Jersey Devils kikap 2.95ért. :K

[ Szerkesztve ]

(#35821) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35820) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát ja, csak 5/7-esbe hoznak jó pénzt, 7 meccset meg nehéz eltalálni, még úgyis hogy 2 vak tipp van benne, többi meg 2-es odds körüli.

Juventusnak most már ki kéne kapnia, csak nem tudom mikor fog...De szerintem elkezdem most már rakosgatni...

(#35822) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35821) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3/6-ba kell játszani. ;)

(#35823) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35822) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én egyszer most már egy min. 300 ezer forint felett is 5/7-est akarok elcsípni...De mindig úgy van ha a papírformát rakom a hülyeség jön, ha a hülyeséget a papírforma, egyszer el kéne találni már rendesen...:)

[ Szerkesztve ]

(#35824) umek7

umek7
(őstag)

3/6-ba hanyas tétszorzó is van?

(#35825) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35824) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

20x

De amúgy azt utálom, oda sok hülyeséget kell már hogy rakj hogy hozzon egy normálisabb összeget, 5/7-es szerintem a legjobb, oda elég 5db 2-es körüli odds meg 2 nagyobb, és máris normális összeg jön...

[ Szerkesztve ]

(#35826) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35825) üzenetére

umek7
(őstag)

Sztem is.

(#35827) B-L-A-C-K válasza umek7 (#35826) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hétvégét te már nézegetted? Van valami okosság? (oddstól függetlenül...)

(#35828) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35823) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fogsz szépen 6 jégkorong döntetlent és pakolod rendületlenül. :K Egy srác így nyert 170 ezret 5 jött neki. És ez alaptéttel volt. Matematikára kell alapozni és nem csapatokra. vagy kinézel szombatról 3 foci X-et és vasárnapról 3-at és megrakod 3/6ban. :K

[ Szerkesztve ]

(#35829) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

139 Hertha BSC - Hannover D 3,15
136 Aachen - St. Pauli D 3,05
197 Bordeaux - Toulouse D 3,10
160 Wigan - Everton D 3,20
177 Mallorca - Betis D 3,20
145 Bristol City - Leeds D 3,00

Eredő odds: 1414,34015

Pl ez jó 3/6-ban vagy 4/6-ban.

(#35830) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35828) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Á hoki nagyon lutri, míg bejön egy olyan lessssopom magam...:)

Azért nem nyomom olyan iszonyatba ezeket a pereseket, úgy nézd heti egy max kettő 5/7-est rakok, hét elején kinézem, és ha úgy van akár egész heti meccsek is vannak benne, nem csak 1-2 naposak. De azért fociba is nehéz eltalálni a döntetleneket, nem egyszerű egy ilyennel nyerni...De már nagyon kijárna...:)

szerk:

Ez az összes döntetlen is míg bejön.....Szerintem úgy a legjobb 3-4db 2-es odds, 1-2 döntetlen, meg 1-2 esélytelenebb meccs. Vegyes köret...:)

Én délután még ezt nézegettem, de ez nagyon vak...

129 Heerenveen - Roda V 5,55x
157 QPR - Wolverhampton H 1,90x
150 Middlesbrough - Crystal Palace V 4,00x
178 Levante - R. Santander D 3,20x
206 Atl. Madrid - Valencia V 3,30x
216 Juventus - Siena V 8,95x
224 Chelsea - Manchester Utd. V 2,57x

Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 1 829 520 Ft
Kombináció: 5/7 (21 alapfogadás)

[ Szerkesztve ]

(#35831) umek7 válasza B-L-A-C-K (#35827) üzenetére

umek7
(őstag)

Semmi, de nemsokára ránézek. Valami kamut játszok én is.

(#35832) pohár

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

San Jose v Dallas Match Winner - 3-Way Market
SJ Sharks 1.727

Boston v Carolina Match Winner - 3-Way Market
BOS Bruins 1.571

Detroit @ Vancouver NHL Puck Line - Gól hendikep
DET Red Wings(+1.5) 1.363

az íccakára

(#35833) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35830) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem olyan nagy lutri az. :N
Nézd meg pl a keddi finn ligát. ;) 5ből 3 jött, ráadásul, a 3ből kettő papír meccs volt 1.6os odds körül, mégis dönci lett.
Kinézel egy ligát és ott megpakolod az összest döncire, de csak ha már elég régen volt döntetlen.

[ Szerkesztve ]

(#35834) B-L-A-C-K válasza Vandit. (#35833) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Utálom a hokit, ritkán rakok, de ha majd lesz ilyen szitu esély akkor szólhatsz..;)

(#35835) Vandit. válasza B-L-A-C-K (#35834) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kiszámold matematikailag pozitív hozammal bír ez a taktika csak ugye a hosszú táv. :)

(#35836) vikvuk válasza Vandit. (#35835) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

nincs kedvem számolgatni, de mekkora occok kellenek minimum?

(#35837) pohár válasza vikvuk (#35836) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

el lett mondva

(#35838) vikvuk válasza pohár (#35837) üzenetére

vikvuk
(senior tag)

vonjak még gyököt is? :D

(#35839) penge111

penge111
(tag)

A bundákkal kapcsolatban, mostanság elég sok olyan jégkorong meccs volt ami nagyon magas odsszal volt kínálva, ahol nem a papírforma jött. Pár hete nézegetem ezeket, heti egy kettő ilyen van 4-ből idáig 3 jött is.. Ma is lesz egy ilyen bunáskenyérszagú:

100 Villach - Jesenice H 1.20 D 5.90 V 6.80 P 19:00 én megteszem a D és V-t is 500 Ft-tal!

itt is jeleztem nemrég egy ilyet, és az is jött, nekem az szépen termelt :)

[ Szerkesztve ]

(#35840) penge111

penge111
(tag)

Amúgy itt van az egyik legmerészebb, legnagyobb tétes fogadásom, ami jött:

[link]

(#35841) droving

droving
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ma nagyon dönci szagokat érzek ezért mehet a 3/4. :C

droving felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#35842) pohár válasza penge111 (#35840) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

aaa te bolond vagy :DD

köszönöm a retek Bostonnak hogy kiszopott a legutolsótól! :R

(#35843) Angelina87

Angelina87
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Én ma egy ikszet érzek: Los Angeles
Dortmund over, Fürth győzelem, itt felmerül bennem a döntetlen gyanúja is!

" A világon vendég vagyok."

(#35844) droving

droving
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én is azt nézetem D-nek.

de én még ezt is , Heerenveen-Roda mecset is.

Lehet első félidő D-re teszem őket.

(#35845) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na én ellövök egy vak 5/7-est....

Meg egy téthozót ami ez:

119 Nürnberg - Dortmund V 1,58
251 Porto - Setúbal H 1,20
161 Manchester City - Fulham H 1,26
157 QPR - Wolverhampton H 1,90

Eredő odds: 4,53902

1000 Ft ~ 4500 Ft

(#35846) droving

droving
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én ezzel készültem mára.

Skalica-Bystrica H
Pardubice-Brno H
Ottawa-NY Islanders H
Anaheim-Columbus H
Nürnberg-Dortmund 2-3 gól

1000ft odds:16.46

16.460FT :C

Ha csak a ny islanders nem produkál megint valami furcsaságot. :U

(#35847) RKO

RKO
(újonc)

Valaki vmi tuti tutit a hétvégére? Kéne már egy kis haszon is ebből a tippmixből... :)

(#35848) giigz

giigz
(PH! addikt)

Én most kezdem megnézni a hétvégi kínálatot, majd nemsoká jövök a szelvényekkel. :K

(#35849) janos1988

janos1988
(őstag)

Na a mai két kamu 3/4-es kombi megrakva.

http://alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany

(#35850) pohár válasza janos1988 (#35849) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kamu?

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Tippmix - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.